Ποιοι είμαστε

«Αποστολή μας είναι να βοηθάμε όσους αναζητούν εργασία να σταδιοδρομήσουν. Μας αρέσει πολύ να βοηθάμε ανθρώπους να ξεχωρίσουν όταν αναζητούν εργασία και να προσλαμβάνονται πιο γρήγορα».

Office photoOffice photo
Λιγότερες λεπτομέρειες
Στο CVapp.gr, πιστεύουμε ότι η δημιουργία ενός αξιόλογου βιογραφικού πρέπει να είναι γρήγορη και απλή διαδικασία. Πάντα είχαμε ως στόχο να δημιουργούμε συστήματα τα οποία είναι γρήγορα και εύκολα στη χρήση, αλλά προσφέρουν καλά αποτελέσματα κάθε φορά.

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν κυκλοφορήσαμε μια μικρή εφαρμογή Ιστού που δημιουργούσε ονλάιν έγγραφα όπως επιστολές ακύρωσης και βασικά βιογραφικά. Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία παρατηρήσαμε μια περίεργη τάση: οι περισσότεροι επισκέπτονταν τον ιστότοπό μας απλώς για να δημιουργήσουν βιογραφικά.

Επιθυμώντας να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στους χρήστες μας, αποφασίσαμε να ειδικευτούμε μόνο στη δημιουργία βιογραφικών. Γνωρίζοντας ότι οι σημερινοί υπεύθυνοι προσλήψεων είναι πιο αυστηροί παρά ποτέ, αφιερώσαμε αμέτρητες ώρες μελετώντας βιογραφικά που οδήγησαν σε πρόσληψη, δίνοντας πρότυπα βιογραφικού σε ειδικούς για αξιολόγηση και δοκιμάζοντας το περιεχόμενο των βιογραφικών μας ξανά και ξανά.

Το αποτέλεσμα; Διαπιστώσαμε ότι η δημιουργία ενός επιτυχημένου βιογραφικού είναι επιστήμη, όχι τέχνη. Μάθαμε ότι υπάρχει μια ακριβής δομή και ένα σύνολο «κανόνων βιογραφικού» στους οποίους αποκρίνονται οι υπεύθυνοι προσλήψεων όταν αποφασίζουν ποιους υποψηφίους θα καλέσουν.

Έκτοτε, κυκλοφορήσαμε το CVapp.gr, το οποίο χρησιμοποιεί ακριβώς αυτές τις επιτυχημένες δομές και τους «κανόνες βιογραφικού», για να σας προσφέρει το προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων σας και να βρείτε δουλειά πιο γρήγορα.

Μέχρι σήμερα έχουμε βοηθήσει περισσότερους από 15.000.000 ανθρώπους να δημιουργήσουν επιτυχημένα βιογραφικά, ενώ έχουμε βοηθήσει αναρίθμητους άλλους να βρουν δουλειά σε κορυφαίες εταιρείες, όπως PWC, BMW και T-Mobile.

28,651,498
Βιογραφικά έως σήμερα
22,242
Εγγραφές κάθε ημέρα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις