Ποιοι είμαστε

16.283.324 δημιουργημένα βιογραφικά
2 597 064 δημιουργημένες συνοδευτικές επιστολές
25.000+ εγγραφές κάθε μέρα
20 υποστηριζόμενες γλώσσες
Η αποστολή μας
Να βοηθάμε τους ανθρώπους να φτάνουν στο απόγειο της σταδιοδρομίας τους και να διευρύνουν τις φιλοδοξίες τους με αριστοτεχνικά καμωμένα βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές.

Η σύνταξη βιογραφικού είναι τέχνη και επιστήμη

Η σύνταξη βιογραφικού είναι τέχνη συνάμα κι επιστήμη. Πρέπει να βάζει το άτομο στο επίκεντρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα πρότυπα και οι συμβουλές γραφής που προσφέρουμε αξιοποιούν συμβουλές από ειδικούς, σύγχρονη έρευνα της αγοράς εργασίας και παρατηρήσεις από χρήστες. Αν το προϊόν μας δεν σας διευκολύνει να αφηγηθείτε τη σταδιοδρομία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ξανά και ξανά, τότε δεν πετυχαίνουμε τον στόχο μας.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης μας αναλύει το ιστορικό, τις δεξιότητες και τις φιλοδοξίες του ατόμου και δημιουργεί έτοιμες φράσεις που αντανακλούν άριστα τη μοναδική προσωπικότητα και τα προσόντα του.
AI-powered
Δημιουργούμε προϊόντα με έμφαση στη λεπτομέρεια και το συναίσθημα. Ακόμη και τα άρθρα στο ιστολόγιό μας είναι γεμάτα ζωντάνια, με εικονογράφηση και σαφή γραφή από επιδέξιους συντάκτες.

Μια πορεία ανάπτυξης

2013

Το CVster.nl εστιάζει στη δημιουργία βιογραφικού. Η ομάδα μας περιλαμβάνει επαγγελματίες σε διάφορους χώρους: σχέδιο, ανάπτυξη, μάρκετινγκ, ανάλυση κ.ά.

2016

Η ομάδα επεκτείνεται παγκόσμια. Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους από διάφορες χώρες και πολιτισμούς.

2017

Προσθέτουμε τοπικούς ιστοτόπους στη Σουηδία, τη Νορβηγία και τη Δανία, ώστε να έχουν πρόσβαση στη δημιουργία βιογραφικού περισσότερα άτομα.

2018

Το 2018, αναδειχθήκαμε ως το καλύτερο προϊόν στο Product Hunt Sweden. Αυξήσαμε κατακόρυφα τους μαθησιακούς πόρους για τους χρήστες, διαθέτοντας 250+ οδηγούς βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής για κάθε επάγγελμα. Επίσης, προσθέσαμε πρόσβαση σε αγγελίες θέσεων εργασίας.

2019

Η ταχεία επέκταση καθιστά το Resume.io, με παρουσία σε 10+ χώρες, την πρώτη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού με τέτοια διεθνή παρουσία. Στις υπηρεσίες μας προστίθενται η εφαρμογή δημιουργίας συνοδευτικής επιστολής καθώς και ο σύνδεσμος κοινοποίησης βιογραφικού.

2020

Προσθέτουμε άλλες 5 χώρες, καθώς και την εξαγωγή σε docx, το εργαλείο έτοιμων φράσεων και το εργαλείο επιλογής εξατομικευμένου χρώματος, καθιστώντας το Resume.io μια από τις πλουσιότερες εφαρμογές δημιουργίας στον κόσμο.

2021

Ξεπερνάμε τις 10 εκατομμύρια εγγραφές! Η κορυφαία εταιρεία του κλάδου, Talent Inc., αποκτά το Resume.io, συνδυάζοντας μια παγκόσμιας κλάσης εφαρμογή δημιουργίας με μια πρωτοπόρο εταιρεία ανάπτυξης σταδιοδρομίας.

2022

Έχουν δημιουργηθεί 20 εκατομμύρια βιογραφικά! Παράγονται 50+ βίντεο με θέμα τη σταδιοδρομία, τα οποία προσφέρουν ακόμη περισσότερες κρίσιμες και χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς σε όσους αναζητούν εργασία.

2023

Το Resume.io φτάνει το τεράστιο ορόσημο των 30 εκατομμυρίων δημιουργημένων βιογραφικών. Η παγκόσμιας κλάσης εφαρμογή δημιουργίας πλέον διατίθεται σε 25 χώρες. Το Career.io, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα σταδιοδρομίας και αναζήτησης εργασίας, ενσωματώνει τα εργαλεία του Resume.io στο προηγμένο περιβάλλον του.

Ομάδα

«Ως επικεφαλής SEO στο Resume.io, μπορώ να πω ότι συνδυάζουμε τη στρατηγική και τη δημιουργικότητα, για να κάνουμε την αναζήτηση εργασίας πιο εύκολη για όλους. Έχοντας ως αποστολή να κάνουμε όσους αναζητούν εργασία να ξεχωρίσουν, αποσκοπούμε να αυξήσουμε την ψηφιακή ορατότητα παγκόσμια, ώστε η εργασιακή πορεία όλων να είναι όσο ομαλότερη γίνεται».

Adam Brown
Επικεφαλής SEO

«Είμαι ευγνώμων που εργάζομαι με την εκπληκτική ομάδα του Resume.io. Μαζί, κάνουμε μεγάλη διαφορά στις ζωές εκατομμυρίων ατόμων που αναζητούν εργασία σε όλο τον κόσμο, βοηθώντας τα να ξεχωρίσουν και να πραγματώσουν τα όνειρά τους μέσω των υπηρεσιών μας».

Anna Bychkova
Επικεφαλής προϊόντος

«Το βιογραφικό σας είναι το σημαντικότερο στοιχείο της αίτησής σας, διότι με αυτό μπορείτε να ξεχωρίσετε από τους άλλους!».

Lotte van Rijswijk
Επικεφαλής ομάδας περιεχομένου

«Πεπειραμένος προγραμματιστής backend, ικανός χρήστης Ruby on Rails, εργαζόμενος ως ανώτερος μηχανικός λογισμικού στο τμήμα μάρκετινγκ του Resume.io. Υποστηρίζω την επέκταση του Resume.io σε νέες αγορές. Φέρνουμε την εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε περισσότερες γλώσσες και σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Neetesh Gupta
Ανώτερος μηχανικός λογισμικού

«Συμβάλλω στη γενική αποστολή του resume.io: να δίνουμε στα άτομα τη δύναμη να παρουσιάσουν τη μοναδική ιστορία τους αποτελεσματικά και να αποκτήσουν τη δουλειά των ονείρων τους. Η σχεδίαση ενώνει την καινοτομία με την ευχρηστία, διαμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την πλατφόρμα μας».

Oksana Vinogradova
Ανώτερος σχεδιαστής προϊόντος

«Χαίρομαι που ανήκω σε αυτήν την εκπληκτική ομάδα! Προσπαθώ να διαδώσω τα νέα σε όλο τον κόσμο, ώστε όλοι να μπορούν να ωφεληθούν από τις υπηρεσίες μας. Έχουμε έναν γρήγορο τρόπο να διευκολύνουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία της αναζήτησης εργασίας, που ξέρουμε ότι μερικές φορές μπορεί να γίνει εκνευριστική».

Nadia Tártalo
Συντονιστής ψηφιακών δημόσιων σχέσεων

«Κάθε μέρα, προσπαθώ να δημοσιεύω στο Διαδίκτυο το καλύτερο περιεχόμενο, μαζί με την ομάδα περιεχομένου και SEO. Φροντίζουμε ο προγραμματισμός μας να εξυπηρετεί τους διάφορους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε αυτήν την πολύμορφη ομάδα, παρέχουμε τα καλύτερα άρθρα και παραδείγματα, τα οποία βοηθούν τους ανθρώπους στο πρώτο βήμα της σταδιοδρομίας τους ή στο πρώτο βήμα προς μια νέα σταδιοδρομία!».

Kim Frijns
Προγραμματιστής περιεχομένου

«Σε λίγα χρόνια έχουμε επεκταθεί, ώστε πλέον διαθέτουμε πολλές ομάδες συντακτών σε όλο τον κόσμο, οι οποίες γράφουν εκπληκτικό περιεχόμενο. Ο καλός προγραμματισμός του περιεχομένου είναι πολύ σημαντικός σε αυτήν την περίπτωση. Μαζί με την ομάδα προγραμματισμού περιεχομένου, φροντίζουμε οι επισκέπτες μας να διαβάζουν καθημερινά το πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο βάσει των τελευταίων τάσεων».

Birgit Peijnenborg
Επικεφαλής προγραμματισμού περιεχομένου

Ως υπεύθυνη προϊόντος της Resume.io, συνεργάζομαι στενά με την ομάδα μάρκετινγκ για να δημιουργούμε έναν χρήσιμο και χαρούμενο ιστότοπο με θέμα τα βιογραφικά. Στόχος μας είναι τα εργαλεία βιογραφικού και οι σημαντικές συμβουλές να φτάνουν σε άτομα που αναζητούν εργασία και θέλουν να βελτιώσουν τα βιογραφικά και τις συνοδευτικές επιστολές τους –και να τους εξασφαλίζουν δουλειά!

Sophie Tarif
Υπεύθυνη προϊόντος

Είμαστε σε όλο τον κόσμο

Το προϊόν μας έχει μεταφραστεί σε 20 γλώσσες και διατίθεται στις μισές χώρες του κόσμου. Για κάθε περιοχή δημιουργούμε ειδικό περιεχόμενο και απευθυνόμαστε στο τοπικό κοινό.

Ανήκουμε στην οικογένεια της Career.io

Η οικογένεια εταιρειών της Career.io συγκεντρώνει τους κορυφαίους ειδικούς και μέντορες της αγοράς εργασίας σε ένα μοναδικό τεχνολογικό οικοσύστημα. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και ψηφιακών εργαλείων, παρέχουμε υπηρεσίες με αντικείμενο την αναζήτηση εργασίας, την επαγγελματική εξέλιξη, την καθοδήγηση σε θέματα σταδιοδρομίας και άλλα. Συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία με δεκαετίες ανθρώπινης πείρας, μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής όπως κανένας άλλος στην αγορά.

Το αξιολογούν οι χρήστες. Το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες

4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις