Δωρεάν πρότυπα συνοδευτικής επιστολής

Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από δωρεάν επαγγελματικά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.

Το αξιολογούν οι χρήστες. Το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες

4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Συνοδευτική επιστολή για βιογραφικό

Η δημιουργία μιας συνοδευτικής επιστολής για το βιογραφικό σας είναι μια πολύ καλή κίνηση για να αυξήσετε την πιθανότητα να εξασφαλίσετε συνέντευξη και να πάρετε τη δουλειά. Αυτό το έγγραφο είναι το μυστικό όπλο της αίτησής σας. Επειδή η συνοδευτική επιστολή έχει πολύ πιο ελεύθερη μορφή από το βιογραφικό, μπορείτε να απευθυνθείτε προσωπικά στον υπεύθυνο προσλήψεων και να επιστήσετε την προσοχή του στις μοναδικές ικανότητες, τα προσόντα και τα κίνητρά σας. Επίσης, σας προσφέρει την ευκαιρία να εξηγήσετε τυχόν κενά στο εργασιακό ιστορικό σας, μια επαγγελματική πορεία έξω από την πεπατημένη ή γενικές απορίες που ίσως ανακύψουν από το βιογραφικό σας.

Η σύνταξη μιας καλής συνοδευτικής επιστολής είναι εξαιρετικά σημαντική για να πείσετε έναν υπεύθυνο προσλήψεων ότι είστε ο τέλειος υποψήφιος για τη θέση. Ωστόσο, δεν μετράει μόνο αυτό. Πρώτα, χρειάζεται να τραβήξετε την προσοχή του υπευθύνου προσλήψεων. Εδώ ακριβώς χρησιμεύει ένα καλό πρότυπο συνοδευτικής επιστολής για το βιογραφικό σας. Τα πρότυπα της συλλογής μας, που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς, σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια ελκυστική εμφάνιση, αφήνοντας άφθονο χώρο για να εκθέσετε τις δεξιότητες και την πείρα σας.

Επιπλέον, όλα τα δωρεάν πρότυπα συνοδευτικής επιστολής έχουν αντίστοιχα πρότυπα βιογραφικού, ώστε να μπορέσετε να ετοιμάσετε μια προσεγμένη αίτηση με συνεπή εμφάνιση σε όλα της τα μέρη. Δίνοντας μια «προσωπική μάρκα» στα έγγραφά σας, μπορείτε να μεταδώσετε το ενδιαφέρον σας για τη θέση πριν καν ο υπεύθυνος εύρεσης προσωπικού διαβάσει την πρώτη λέξη στη σελίδα. Τα παραπάνω είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους η δημιουργία μιας συνοδευτικής επιστολής για το βιογραφικό σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει πιο πιθανή μια επιτυχής έκβαση της αναζήτησης εργασίας!

Πώς να δώσετε άψογη μορφή σε μια συνοδευτική επιστολή

Αφού αφιερώσετε χρόνο να γράψετε μια γλαφυρή και πειστική συνοδευτική επιστολή, η εύρεση της κατάλληλης μορφής ίσως φαντάζει επίπονη. Όχι απαραίτητα! Για να δώσετε άψογη μορφή σε μια συνοδευτική επιστολή, χρειάζονται μερικά απλά στοιχεία, τα οποία υπάρχουν σε όλα τα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής μας.

Πρώτα, χρειάζεται ισορροπία ανάμεσα στον κενό χώρο και το κείμενο. Έτσι, μειώνεται η κούραση των ματιών, ώστε ο υπεύθυνος εύρεσης προσωπικού να μη σταματήσει να διαβάζει τη συνοδευτική επιστολή στα μισά. Επίσης, καλό είναι να μη χρησιμοποιήσετε πολλά στιλ γραμματοσειράς, ώστε η συνοδευτική επιστολή να έχει συνεπή εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει μια κεφαλίδα που τραβά την προσοχή. Όπου είναι δυνατόν, προσπαθήστε να εναρμονίσετε την εμφάνιση της κεφαλίδας της συνοδευτικής επιστολής με εκείνη της κεφαλίδας του βιογραφικού σας, ώστε η αίτησή σας να έχει επαγγελματική εικόνα συνολικά.

Για να πετύχετε μια άψογη μορφή συνοδευτικής επιστολής, είναι πολύ χρήσιμο να έχετε την κατάλληλη βοήθεια. Τα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί να διευκολύνουν τη μορφοποίηση, ώστε να εστιάσετε στο γράψιμο, το οποίο θα πείσει για τα προτερήματά σας. Κάθε πρότυπο είναι ευέλικτο και μπορεί να τροποποιηθεί, ώστε να επιτύχετε ένα στιλ που αντανακλά την προσωπικότητά σας. Μην αγχώνεστε: σας έχουμε ετοιμάσει μια άψογη μορφή συνοδευτικής επιστολής, που είναι έτοιμη για χρήση. Και το καλύτερο; Είναι εντελώς δωρεάν.

Πρότυπο επιστολής για αίτηση εργασίας

Χρειάζεστε ένα ωραιότατο πρότυπο επιστολής για αίτηση εργασίας; Στηριχτείτε πάνω μας! Οι επιστολές για αίτηση εργασίας συνοδεύουν το βιογραφικό σας και εξηγούν τι σας παρακίνησε να κάνετε αίτηση, καθώς και ποιες δεξιότητες και εμπειρίες σας μπορούν να αξιοποιηθούν στη θέση εργασίας. Επειδή πρόκειται για σημαντικό έγγραφο, καλό είναι να μην παραμελήσετε τη μορφοποίηση. Γι’ αυτό, τα πρότυπα επιστολής για αίτηση εργασίας της συλλογής μας είναι εύχρηστα, επαγγελματικά και ελκυστικά. Εστιάστε στο γράψιμο και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Δωρεάν πρότυπο συνοδευτικής επιστολής για Word/PDF

Στο CVapp.gr, γνωρίζουμε πόσο σημαντική μπορεί να είναι μια σπουδαία συνοδευτική επιστολή για να εξασφαλίσετε την επόμενη θέση εργασίας σας. Γι’ αυτό έχουμε κάνει όλα τα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής δωρεάν για λήψη ως αρχεία του Word ή ως PDF. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες του πιθανού εργοδότη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με καλαίσθητα και λειτουργικά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής στις πιο διαδεδομένες μορφές.

Η μορφή αρχείου του Word είναι ιδανική όταν θέλετε να κατεβάσετε ένα πρότυπο συνοδευτικής επιστολής για να κάνετε αλλαγές εκτός σύνδεσης. Αλλιώς, προτείνουμε το PDF, διότι είναι η μορφή που διασφαλίζει ότι η διάταξη που σχεδιάσατε θα εμφανιστεί απαράλλαχτη στο γραφείο του υπευθύνου προσλήψεων. Το PDF προσφέρει τη μεγαλύτερη συνέπεια μεταξύ υπολογιστών και εφαρμογών. Ό,τι και αν επιλέξετε, τα δωρεάν πρότυπα συνοδευτικής επιστολής σε μορφή του Word ή PDF έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν τα μοναδικά προσόντα σας.

Μοντέρνα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής

Ένα μοντέρνο πρότυπο συνοδευτικής επιστολής είναι απαραίτητο για θέσεις εργασίας στους κλάδους του μάρκετινγκ, των επικοινωνιών, του σχεδίου και της τεχνολογίας. Η συλλογή μας διαθέτει ζωηρές γραμμές, ζωντανά χρώματα και γραμματοσειρές που δίνουν την αίσθηση της κίνησης και της θετικής διάθεσης. Αν η καινοτομία και η ευρηματικότητα είναι τα κορυφαία χαρακτηριστικά σας, επιλέξτε οπωσδήποτε ένα μοντέρνο πρότυπο συνοδευτικής επιστολής.

Ένα μοντέρνο πρότυπο συνοδευτικής επιστολής είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να ξεχωρίσετε σε ένα πολυπληθές πεδίο. Αυτά τα πρότυπα έχουν χρώμα που μαγνητίζει το βλέμμα και μια μικρή δόση ανατρεπτικότητας, που δίνει σαφές μήνυμα ότι δεν μοιάζετε με τους άλλους. Όπου χρειάζεστε μια φρέσκια προσέγγιση, αφήστε το ίχνος σας με ένα μοντέρνο πρότυπο συνοδευτικής επιστολής.
 

Επαγγελματικά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής

Τα επαγγελματικά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής είναι κλασικά και διαχρονικά. Παρότι δίνουν μια προσεγμένη εικόνα, δεν είναι βαρετά. Η συλλογή μας διαθέτει καθαρές γραμμές, άριστη διάρθρωση και παλέτες με ουδέτερα χρώματα, ώστε να δώσετε στους υπευθύνους προσλήψεων αυτό που αναζητούν χωρίς να τους αφήσετε αδιάφορους.

Τα επαγγελματικά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής συχνά είναι η καλύτερη επιλογή για πεδία όπως ιατρική, δίκαιο, εκπαίδευση ή διοίκηση επιχειρήσεων. Αυτά τα πρότυπα διατηρούν στο επίκεντρο τα επιτεύγματα και τις δεξιότητές σας, διασφαλίζοντας ότι ο υπεύθυνος προσλήψεων θα διαβάσει τη συνοδευτική επιστολή σας μέχρι το τέλος. Όπου χρειάζεται να εντυπωσιάσετε με την ειδημοσύνη σας, επιλέξτε οπωσδήποτε ένα επαγγελματικό πρότυπο συνοδευτικής επιστολής.

Απλά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής

Τα απλά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής είναι τα μυστικά όπλα των προτύπων της συλλογής μας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξαρτήτως θέσης εργασίας και ετών προϋπηρεσίας, αποπνέοντας σοβαρότητα και καλαισθησία με την καθαρή μορφή τους. Τα απλά πρότυπα εφιστούν την προσοχή του υπευθύνου προσλήψεων σε όσα γράφετε, ώστε να κάνετε πολύ καλή εντύπωση από την πρώτη σειρά.

Προτείνουμε τα απλά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής σε όσους εργάζονται στο εμπόριο, όσους κάνουν τα πρώτα τους εργασιακά βήματα και όσους σπουδάζουν. Αυτά τα πρότυπα δείχνουν σε έναν υπεύθυνο προσλήψεων τις αντιλήψεις σας για τη δουλειά και τον επαγγελματισμό σας, χωρίς να απομακρύνουν την προσοχή από τα γραφόμενά σας. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε και να τα αναδιατάξετε εύκολα, ώστε προσφέρουν πλήθος δυνατοτήτων.

Δημιουργικά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής

Τα δημιουργικά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής χρησιμεύουν όταν ο εντυπωσιασμός είναι μονόδρομος. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο παιγνιώδη σχέδια, με συναρπαστικά φόντα, πολύχρωμες κεφαλίδες και έμφαση στο όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Τα δημιουργικά πρότυπα είναι σπουδαίες επιλογές για τα πεδία της τέχνης, της φωτογραφίας, του σχεδίου ή της μουσικής. Σας επιτρέπουν να επιδείξετε το προσωπικό σας στιλ και να κεντρίσετε το ενδιαφέρον ενός υπευθύνου προσλήψεων πριν καν αρχίσει να διαβάζει την πρώτη παράγραφο. Άλλο πλεονέκτημα ενός δημιουργικού προτύπου συνοδευτικής επιστολής είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί στο ύφος μιας εταιρείας, ώστε να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση.

Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής
Δημοφιλή παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής
Δείτε τα δωρεάν παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής μας για να εμπνευστείτε. Χρησιμοποιήστε αυτά τα παραδείγματα και την εφαρμογή δημιουργίας συνοδευτικής επιστολής για να δημιουργήσετε μια εμφανίσιμη συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά. Η νέα, προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας θα σας καθοδηγήσει από την αρχή έως το τέλος.

Δοκιμάστε την επαγγελματική εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού τώρα!

Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε 3 βήματα. Ξεχάστε την έλλειψη ιδεών ή τις δυσκολίες μορφοποίησης στο Word. Δημιουργήστε γρήγορα ένα τέλειο βιογραφικό το οποίο θα λατρέψουν οι εργοδότες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις