1. Παραδείγματα
 2. Σουπερμάρκετ
Κείμενο: Anna MuckermanAnna Muckerman

Σουπερμάρκετ: παράδειγμα συνοδευτικής επιστολής

Χρησιμοποιήστε αυτό το παράδειγμα συνοδευτικής επιστολής για τη θέση «Σουπερμάρκετ» και προσληφθείτε γρήγορα –χωρίς αναστάτωση, χωρίς ασάφεια. Αυτό το παράδειγμα συνοδευτικής επιστολής έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη θέση εργασίας «Σουπερμάρκετ» το 2024. Αξιοποιήστε τις ενδεικτικές προτάσεις και τους οδηγούς των ειδικών μας και κατεβάστε την τέλεια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά.
4.8
Μέση βαθμολογία
76 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Σουπερμάρκετ: παράδειγμα συνοδευτικής επιστολής
Επεξεργασία αυτής της συνοδευτικής επιστολής

Αν είστε φοιτητής ή πρόσφατος απόφοιτος ή απλώς ψάχνετε για επιπλέον χρήματα, μια θέση εργασίας σε σουπερμάρκετ είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους να εισέλθετε στην αγορά εργασίας και να αποκτήσετε προσωπικό εισόδημα. Μια συνοδευτική επιστολή για σουπερμάρκετ είναι ιδιαίτερα σημαντική αν δεν έχετε πολλή επαγγελματική πείρα. Ως έγγραφο που συνοδεύει το βιογραφικό σας, αναλύει τις δεξιότητες που μπορείτε να αξιοποιήσετε ως εργαζόμενος σε σουπερμάρκετ και εξηγεί γιατί σας ενδιαφέρει η θέση.

Για να αντλήσετε ιδέες και έμπνευση, αξιοποιήστε τα 180+ παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουμε σχεδιάσει ειδικά για κάθε θέση εργασίας τους οδηγούς σύνταξης που υπάρχουν στη συλλογή του CVapp.gr. Ο οδηγός που διαβάζετε τώρα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει όσους αναζητούν εργασία σε σουπερμάρκετ να αναδείξουν τα προτερήματα και τα επιτεύγματά τους. Στηριζόμενοι σε ένα παράδειγμα συνοδευτικής επιστολής για σουπερμάρκετ, θα συζητήσουμε τα εξής:

 • Την κατάλληλη μορφή μιας συνοδευτικής επιστολής για σουπερμάρκετ
 • Πώς να γράψετε άριστα την κεφαλίδα, τον χαιρετισμό, την εισαγωγή, τον κορμό και την κατακλείδα της συνοδευτικής επιστολής.
 • Πώς να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή για θέση σε σουπερμάρκετ χωρίς πείρα.
 • Πώς να αποφύγετε κοινά λάθη σε μια συνοδευτική επιστολή για σουπερμάρκετ.

Η καλύτερη μορφή συνοδευτικής επιστολής για σουπερμάρκετ

Οι καλύτερες συνοδευτικές επιστολές για σουπερμάρκετ είναι σαφείς και καλά οργανωμένες. Αν και η συνοδευτική επιστολή ενδέχεται να μην είναι τόσο αυστηρά δομημένη όσο το βιογραφικό σας, πρέπει να ακολουθεί μια λογική διάταξη, ώστε οι υπεύθυνοι προσλήψεων να έχουν όσες πληροφορίες χρειάζονται. Αυτό το παράδειγμα συνοδευτικής επιστολής για σουπερμάρκετ θα δείξει πώς να γράψετε καθένα από τα εξής τμήματα:

 • Κεφαλίδα συνοδευτικής επιστολής
 • Χαιρετισμός/προσφώνηση
 • Εισαγωγή συνοδευτικής επιστολής
 • Μεσαίες παράγραφοι (κορμός)
 • Καταληκτική παράγραφος συνοδευτικής επιστολής (συμπέρασμα και κλείσιμο)

Τώρα κοιτάξτε το προσαρμόσιμο δείγμα συνοδευτικής επιστολής για σουπερμάρκετ, για να λάβετε μια ιδέα πριν γράψετε τη δική σας.

Προσαρμόσιμο δείγμα συνοδευτικής επιστολής

Αγαπητή κ. Χαϊδεμένου,

Η σταδιοδρομία μου στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ήδη διατρέχει επτά έτη ανοδικής πορείας: έχοντας ξεκινήσει ως υπάλληλος μερικής απασχόλησης, έφτασα να είμαι επικεφαλής ομάδας, έχοντας υπό την ευθύνη μου ένα τμήμα με ετήσιο στόχο πωλήσεων τα 2,2 εκατ. ευρώ και μέση ανάπτυξη 15%.

Παρότι οι πελάτες έχουν αγκαλιάσει τα διαδικτυακά καταστήματα, υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες να τους προσελκύσεις να αγοράσουν προϊόντα πλην ειδών διατροφής κατά την εβδομαδιαία επίσκεψή τους στο σουπερμάρκετ. Στα δύο έτη μου ως επικεφαλής ομάδας στον προηγούμενο εργοδότη μου, ανέλαβα πλήθος προωθητικών ενεργειών και προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων. Αμφότερα με βοήθησαν να προωθήσω το κατάστημά μας στην τρίτη θέση της περιφέρειας ως προς τις πωλήσεις, ανάμεσα σε 53 καταστήματα.

Οι αγορές στο σουπερμάρκετ μπορεί να είναι κάπως ανιαρές. Βάσει έρευνας την οποία διενεργήσαμε, αν υπάρχει υπάλληλος κοντά στο τμήμα των ηλεκτρονικών, 15% των πελατών μάλλον θα ασχοληθούν μαζί του. Η αδιάκοπη επικέντρωσή μου στην εκπαίδευση πάνω στα προϊόντα συνέβαλε ώστε η τετραμελής ομάδα μας να μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των πελατών, διατηρώντας πάντα τα ράφια γεμάτα με τα πιο επιθυμητά και ευπώλητα προϊόντα.

Ασχολούμαι συστηματικά με τη διαχείριση λειτουργιών λιανικού εμπορίου, από όπου έχω αποκομίσει πλήθος χρήσιμων μαθημάτων. Παράλληλα, αναζητώ πάντα τρόπους να κάνω την ομάδα μου πιο αποδοτική στην εξυπηρέτηση. Κατά το τελευταίο έτος, αυξήσαμε τις αλληλεπιδράσεις με πελάτες κατά 25%, ενώ οι πωλήσεις σημείωσαν άνοδο 15%.

Κατανοώ πώς να στήνω ελκυστικά τα προϊόντα στις προθήκες και να τοποθετώ αντικλεπτικά συστήματα. Είναι πολύ σημαντικό για την εμπειρία του πελάτη να μπορεί να πιάσει στα χέρια του και να περιεργαστεί ένα προϊόν στο κατάστημα. Εσωκλείω μερικές φωτογραφίες των αγαπημένων μου λύσεων εμφάνισης, οι οποίες πιστεύω πως θα χρησίμευαν και στα δικά σας καταστήματα.

Ανυπομονώ να έχω μια ευκαιρία συνέντευξης, για να συζητήσουμε για το πάθος μου για τα προϊόντα τεχνολογίας. Πάνω απ’ όλα, κάθε εργαζόμενος σε κατάστημα ηλεκτρονικών πρέπει να είναι λάτρης της τεχνολογίας.

Με εκτίμηση,

Στέλιος Βασιλάτος

Αντιγράφηκε!

Κεφαλίδα συνοδευτικής επιστολής

Η κεφαλίδα της συνοδευτικής επιστολής επιτελεί αρκετά σημαντικές λειτουργίες χάρη στη θέση της στο πάνω μέρος της σελίδας ή, καμιά φορά, ως στήλη στα αριστερά ή στα δεξιά. Δεδομένου ότι αυτή θα δει πρώτη ο υπεύθυνος προσλήψεων όταν κοιτάξει την αίτησή σας, η κεφαλίδα πρέπει να είναι επαγγελματική και ελκυστική. Το όνομά σας πρέπει να είναι έντονο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας ευδιάκριτα. Μπορείτε επίσης να βάλετε μια πινελιά χρώματος σε αυτό το τμήμα, ή ακόμη και μια επαγγελματική φωτογραφία αν είθισται στην περιοχή όπου προτίθεστε να εργαστείτε. 

Στο δείγμα συνοδευτικής επιστολής για σουπερμάρκετ, μπορείτε να δείτε ότι το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του γράφοντος ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη σελίδα, για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του υπευθύνου προσλήψεων.

Στόχος της κεφαλίδας της συνοδευτικής επιστολής: Να εμφανίσει το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας με τρόπο ελκυστικό, με σχεδιαστικά στοιχεία που θα κάνουν τη συνοδευτική επιστολή πιο αξιομνημόνευτη.

Χαιρετισμός συνοδευτικής επιστολής

Ο χαιρετισμός είναι ο τρόπος με τον οποίο προτίθεστε να απευθυνθείτε στον παραλήπτη της συνοδευτικής επιστολής. Όπου είναι δυνατόν, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τη σωστή προσφώνηση και το επώνυμο του υπευθύνου προσλήψεων: το «Αγαπητέ κύριε Τάδε» είναι μια καλή επιλογή. Η ονομαστική αναφορά στον παραλήπτη μπορεί να είναι πιο εύκολη σε μικρά, τοπικά σουπερμάρκετ, αλλά πολύ δύσκολη σε μεγαλύτερα. Σε αυτήν την περίπτωση, το «Αγαπητέ υπεύθυνε προσλήψεων του σουπερμάρκετ Α» (ή «Αγαπητή οικογένεια του σουπερμάρκετ Β», αν η εταιρεία βγάζει έναν πιο συναισθηματικό τόνο προς τα έξω) μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική.

Στόχος του χαιρετισμού της συνοδευτικής επιστολής: Να απευθυνθεί στον υπεύθυνο προσλήψεων με φιλικό και κόσμιο ύφος, χρησιμοποιώντας είτε το όνομα του ατόμου είτε το όνομα του καταστήματος, όπου είναι δυνατόν.

Εισαγωγή συνοδευτικής επιστολής

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων είναι πολυάσχολοι άνθρωποι που συχνά λαμβάνουν δεκάδες βιογραφικά για μία θέση σε σουπερμάρκετ. Γι’ αυτό η εισαγωγή της συνοδευτικής επιστολής σας πρέπει να ξεχωρίσει αμέσως. Αποφύγετε βαρετές ή γενικόλογες εισαγωγές και προτιμήστε μια ενδιαφέρουσα πρόταση που να εκφράζει το ενδιαφέρον σας, τη σχετική πείρα σας ή μια σημαντική δεξιότητα. Επειδή τα σουπερμάρκετ μπορεί να προσλάβουν για περισσότερες από μία θέσεις ταυτόχρονα, φροντίστε να αναφέρετε το όνομα της θέσης για την οποία υποβάλλετε αίτηση. 

Στόχος της εισαγωγής της συνοδευτικής επιστολής: Να κερδίσει το ενδιαφέρον του υπευθύνου προσλήψεων με μια δεξιότητα ή ένα παράδειγμα που θα τον ενθαρρύνει να διαβάσει παρακάτω και να αναφέρει τη θέση για την οποία υποβάλλετε αίτηση.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εισαγωγής συνοδευτικής επιστολής

Αγαπητή κ. Χαϊδεμένου,

Η σταδιοδρομία μου στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ήδη διατρέχει επτά έτη ανοδικής πορείας: έχοντας ξεκινήσει ως υπάλληλος μερικής απασχόλησης, έφτασα να είμαι επικεφαλής ομάδας, έχοντας υπό την ευθύνη μου ένα τμήμα με ετήσιο στόχο πωλήσεων τα 2,2 εκατ. ευρώ και μέση ανάπτυξη 15%.

Αντιγράφηκε!

Μεσαίο τμήμα συνοδευτικής επιστολής (κορμός)

Το μεσαίο τμήμα της συνοδευτικής επιστολής, επίσης γνωστό ως κορμός, προσφέρει τον περισσότερο χώρο για να αναφερθείτε εκτενέστερα στα επιτεύγματα και τις δεξιότητές σας. Ένας τρόπος οργάνωσης αυτού του τμήματος είναι να διηγηθείτε σύντομες ιστορίες που περιγράφουν μια κατάσταση, τι χρειαζόταν να γίνει, τι πράξατε και τι καταφέρατε. 

Αφού διαβάσουν αυτό το τμήμα, οι υπεύθυνοι προσλήψεων θα έχουν μια πολύ καλή ιδέα για το πώς θα ήταν να εργάζεστε στο κατάστημά τους. Δεξιότητες όπως η αποδοτικότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ικανότητα εργασίας σε ομάδα επίσης αξίζουν αναφοράς πριν ολοκληρώσετε τη συνοδευτική επιστολή. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε σαφώς γιατί ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο σουπερμάρκετ αντί για ένα από τα πολλά άλλα.

Στόχος του κορμού της συνοδευτικής επιστολής: Να αναδείξει τα δυνατά σας σημεία, τις συναφείς εμπειρίες σας και τις δεξιότητες που θα σας καταστήσουν εξαιρετικό εργαζόμενο σε αυτό το σουπερμάρκετ.

Το δείγμα συνοδευτικής επιστολής για σουπερμάρκετ δείχνει τι μπορείτε να περιλάβετε στο μεσαίο τμήμα.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα μεσαίου τμήματος συνοδευτικής επιστολής

Παρότι οι πελάτες έχουν αγκαλιάσει τα διαδικτυακά καταστήματα, υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες να τους προσελκύσεις να αγοράσουν προϊόντα πλην ειδών διατροφής κατά την εβδομαδιαία επίσκεψή τους στο σουπερμάρκετ. Στα δύο έτη μου ως επικεφαλής ομάδας στον προηγούμενο εργοδότη μου, ανέλαβα πλήθος προωθητικών ενεργειών και προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων. Αμφότερα με βοήθησαν να προωθήσω το κατάστημά μας στην τρίτη θέση της περιφέρειας ως προς τις πωλήσεις, ανάμεσα σε 53 καταστήματα.

Οι αγορές στο σουπερμάρκετ μπορεί να είναι κάπως ανιαρές. Βάσει έρευνας την οποία διενεργήσαμε, αν υπάρχει υπάλληλος κοντά στο τμήμα των ηλεκτρονικών, 15% των πελατών μάλλον θα ασχοληθούν μαζί του. Η αδιάκοπη επικέντρωσή μου στην εκπαίδευση πάνω στα προϊόντα συνέβαλε ώστε η τετραμελής ομάδα μας να μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των πελατών, διατηρώντας πάντα τα ράφια γεμάτα με τα πιο επιθυμητά και ευπώλητα προϊόντα.

Ασχολούμαι συστηματικά με τη διαχείριση λειτουργιών λιανικού εμπορίου, από όπου έχω αποκομίσει πλήθος χρήσιμων μαθημάτων. Παράλληλα, αναζητώ πάντα τρόπους να κάνω την ομάδα μου πιο αποδοτική στην εξυπηρέτηση. Κατά το τελευταίο έτος, αυξήσαμε τις αλληλεπιδράσεις με πελάτες κατά 25%, ενώ οι πωλήσεις σημείωσαν άνοδο 15%.

Κατανοώ πώς να στήνω ελκυστικά τα προϊόντα στις προθήκες και να τοποθετώ αντικλεπτικά συστήματα. Είναι πολύ σημαντικό για την εμπειρία του πελάτη να μπορεί να πιάσει στα χέρια του και να περιεργαστεί ένα προϊόν στο κατάστημα. Εσωκλείω μερικές φωτογραφίες των αγαπημένων μου λύσεων εμφάνισης, οι οποίες πιστεύω πως θα χρησίμευαν και στα δικά σας καταστήματα.

Αντιγράφηκε!

Πώς να κλείσετε μια συνοδευτική επιστολή για σουπερμάρκετ (συμπέρασμα και κλείσιμο)

Το τελευταίο απαραίτητο στοιχείο που συνδέει τον κορμό και το συμπέρασμα της συνοδευτικής επιστολής είναι μια πρόσκληση σε δράση. Αυτή η πρόταση εκφράζει απευθείας τον ενθουσιασμό σας για τη θέση και προσκαλεί τον υπεύθυνο προσλήψεων να επικοινωνήσει μαζί σας. Όπως πάντα, ο τόνος σας πρέπει να είναι ευγενικός και επαγγελματικός, ποτέ απαιτητικός ή αλαζονικός. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια κατάλληλη αποφώνηση και βάλτε το όνομα και την υπογραφή σας από κάτω.

Στόχος του κλεισίματος: Να περιλάβει μια πρόσκληση σε δράση που να επιδεικνύει το ενδιαφέρον σας για τη θέση και να ολοκληρώσει την επιστολή με μια σεβαστική αποφώνηση.

Παρακάτω βρίσκεται η κατακλείδα από το παράδειγμα συνοδευτικής επιστολής.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα συμπεράσματος και κλεισίματος συνοδευτικής επιστολής

Ανυπομονώ να έχω μια ευκαιρία συνέντευξης, για να συζητήσουμε για το πάθος μου για τα προϊόντα τεχνολογίας. Πάνω απ’ όλα, κάθε εργαζόμενος σε κατάστημα ηλεκτρονικών πρέπει να είναι λάτρης της τεχνολογίας.

Με εκτίμηση,

Στέλιος Βασιλάτος

Αντιγράφηκε!

Συνοδευτική επιστολή για εργασία σε σουπερμάρκετ χωρίς προηγούμενη πείρα

Μπορείτε να κερδίσετε μια θέση σε σουπερμάρκετ χωρίς προηγούμενη πείρα; Η απάντηση είναι «ναι»! Το μυστικό είναι να δείξετε στον υπεύθυνο προσλήψεων ποιες ποιότητες διαθέτετε που θα σας ξεχωρίσουν ακόμα και από τον υποψήφιο με την περισσότερη πείρα αλλά τη λάθος στάση.

Μια προσεγμένη συνοδευτική επιστολή για σουπερμάρκετ είναι το μυστικό σας όπλο σε αυτήν την προσπάθεια, διότι σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στις δεξιότητες που ήδη διαθέτετε, ακόμα και αν η σχετική εργασιακή πείρα στο βιογραφικό σας είναι κάπως πενιχρή. Το κλειδί είναι να επικεντρωθείτε στις λεγόμενες «φορητές» δεξιότητες, δηλαδή σε όσες έχετε αποκτήσει από το σχολείο, από εθελοντικές ή προσωρινές δουλειές και που μπορούν να χρησιμεύσουν κατά την εργασία σε ένα σουπερμάρκετ. 

Πρωτίστως, μια συνοδευτική επιστολή γραμμένη με τόνο φιλικό και προσιτό θα δείξει στον υπεύθυνο προσλήψεων ότι είστε έτοιμοι για την πρόκληση –ακόμη κι αν δεν έχετε εργαστεί ποτέ ξανά σε κατάστημα τροφίμων.

Βασικά λάθη προς αποφυγή σε μια συνοδευτική επιστολή για σουπερμάρκετ

Οι υποψήφιοι χωρίς πείρα κάνουν συχνά το λάθος να νομίζουν ότι οι υπεύθυνοι προσλήψεων θα παραβλέψουν τα λάθη στη συνοδευτική επιστολή. Η αλήθεια είναι ότι όλα όσα αφορούν την παρουσίασή σας έχουν σημασία. Αν δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες και παρουσιάσετε μια προσεγμένη αίτηση, μπορείτε να ξεχωρίσετε από πολλούς υποψηφίους που δεν μπήκαν στον κόπο. 

Ορισμένα σημαντικά λάθη προς αποφυγή είναι τα εξής:

 • Γραμματικά και ορθογραφικά λάθη: Τα δακτυλογραφικά και άλλα μικρά λάθη κάνουν τη συνοδευτική επιστολή να φαίνεται προχειροφτιαγμένη. Φροντίστε να κάνετε ορθογραφικό έλεγχο ή ζητήστε από έναν φίλο να διαβάσει την επιστολή πριν την υποβάλετε.
 • Υπερβολική τυπικότητα: Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα σε μια επιστολή επαγγελματική και μια που προορίζεται να διαβαστεί από την πρόεδρο της δημοκρατίας. Ακόμη και αν είστε φοιτητής ή πρόσφατος απόφοιτος, δείξτε αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας και στις δεξιότητές σας. Ο υπεύθυνος προσλήψεων μπορεί να λειτουργήσει ως κριτής, αλλά πρέπει να του γράψετε θεωρώντας τον πιθανό συνάδελφο –χωρίς να το παρακάνετε.
 • Γενικόλογα παραδείγματα: Ένας υπεύθυνος προσλήψεων μπορεί εύκολα να διακρίνει μια συνοδευτική επιστολή που δεν έχει προσαρμοστεί στη θέση εργασίας και μάλλον δεν θα το εκτιμήσει. Βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας είναι γεμάτη με συγκεκριμένες, συναφείς πληροφορίες και ότι αναφέρει τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη θέση στο συγκεκριμένο σουπερμάρκετ.
 • Κακή μορφοποίηση: Ασυνεπείς αποστάσεις και ακατάλληλες γραμματοσειρές μπορούν να δημιουργήσουν σύγχυση στον υπεύθυνο προσλήψεων αμέσως μόλις ανοίξει τη συνοδευτική επιστολή. Όταν δεν είστε σίγουροι, προτιμήστε την απλότητα. Μια λογική διάταξη, μια καθαρή σχεδίαση και μια μορφοποίηση που διευκολύνει τον αναγνώστη και αφήνει επαρκή κενό χώρο είναι ουσιώδη.
Συμβουλή ειδικού

Αν δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στη χρήση επεξεργαστή κειμένου ή λογισμικού σχεδίασης, η χρήση ενός προτύπου συνοδευτικής επιστολής μπορεί να κάνει τη μορφοποίηση πολύ πιο εύκολη. Για θέσεις σε σουπερμάρκετ, συνιστούμε ένα στιλ από την κατηγορία των απλών προτύπων.

Κύρια διδάγματα για μια συνοδευτική επιστολή για σουπερμάρκετ

 1. Μια εξαιρετική συνοδευτική επιστολή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από άλλους υποψηφίους χωρίς πείρα που κάνουν αίτηση για θέση σε σουπερμάρκετ.
 2. Μια καλοσχεδιασμένη κεφαλίδα παίζει μεγάλο ρόλο, διότι κάνει πιο εμφανίσιμη και αξιομνημόνευτη τη συνοδευτική επιστολή, έχοντας παράλληλα το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε εμφανές σημείο.
 3. Φροντίστε να περιλάβετε τα τμήματα που περιμένουν να δουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων: χαιρετισμός, εισαγωγή, μεσαίο τμήμα, συμπέρασμα. Μπορείτε να κοιτάξετε τα παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής στη βιβλιοθήκη μας, για να δείτε συμβουλές γραφής για άτομα που αναζητούν εργασία σε άλλους κλάδους.
 4. Μπορείτε σίγουρα να εξασφαλίσετε μια θέση σε σουπερμάρκετ χωρίς πείρα, αρκεί να επικεντρωθείτε στις φορητές δεξιότητες και στη σωστή διάθεση.
 5. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε για ορθογραφικά λάθη και να χρησιμοποιήσετε συνεπή μορφοποίηση, για προσεγμένη εμφάνιση.
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής

Δωρεάν πρότυπα σχεδιασμένα από επαγγελματίες

Έχοντας δημιουργήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές, το CVapp.gr είναι το κορυφαίο ονλάιν εργαλείο βιογραφικού που εξασφαλίζει συνεντεύξεις
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη cover_letter template
Στοκχόλμη
1,400,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη cover_letter template
Νέα Υόρκη
440,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη cover_letter template
Βιέννη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ cover_letter template
Σίδνεϊ
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο cover_letter template
Λονδίνο
280,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο cover_letter template
Δουβλίνο
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα cover_letter template
Μόσχα
62,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ cover_letter template
Άμστερνταμ
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη cover_letter template
Μαδρίτη
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο cover_letter template
Σαντιάγο
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη cover_letter template
Σιγκαπούρη
52,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο cover_letter template
Όσλο
56,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν cover_letter template
Κέιπ Τάουν
7,700+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι cover_letter template
Παρίσι
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο cover_letter template
Βερολίνο
92,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη cover_letter template
Γενεύη
3,300+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ cover_letter template
Βανκούβερ
45,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο cover_letter template
Τόκιο
61,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο cover_letter template
Μιλάνο
51,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα cover_letter template
Λισσαβώνα
29,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη cover_letter template
Βαρκελώνη
29,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη cover_letter template
Κοπεγχάγη
22,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο cover_letter template
Σικάγο
19,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο cover_letter template
Ρίο
29,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη cover_letter template
Ρώμη
5,500+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη cover_letter template
Βοστώνη
17,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο cover_letter template
Τορόντο
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις