Απλά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής

Ολοκληρώστε την αίτησή σας και προσληφθείτε με ευκολία. Τα απλά πρότυπά μας έχουν την κατάλληλη ισορροπία ελκυστικής και λειτουργικής σχεδίασης.

Το αξιολογούν οι χρήστες. Το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες

4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Το τέλειο απλό πρότυπο συνοδευτικής επιστολής για να βρείτε δουλειά

Ποιος είπε ότι το απλό είναι κακό; Κάποιες φορές ένα σχέδιο βασικό, λιτό και κλασικό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την αίτησή σας και να τη στείλετε στον υπεύθυνο προσλήψεων. Εντέλει, δεν μπορείτε να προσληφθείτε αν δεν υποβάλετε τα χαρτιά σας. Τα απλά πρότυπα συνοδευτικής επιστολής είναι τέλεια για τις περιστάσεις όπου η ταχύτητα και η ευκολία είναι το παν.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των απλών προτύπων συνοδευτικής επιστολής είναι η πολυχρηστικότητά τους. Είτε είστε μαθητής Λυκείου που αναζητά την πρώτη του δουλειά είτε είστε πεπειραμένος εργαζόμενος ή καταρτισμένος επαγγελματίας του εμπορίου, ένα απλό πρότυπο συνοδευτικής επιστολής διατηρεί στο επίκεντρο εσάς, τις ικανότητες και τις εμπειρίες σας.

Πότε να επιλέξετε ένα απλό πρότυπο επιστολής για αίτηση εργασίας

Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις όπου ένα απλό πρότυπο επιστολής για αίτηση εργασίας είναι η καλύτερη επιλογή. Όταν κάνετε αίτηση για πολλές θέσεις σε παρόμοιες εταιρείες (π.χ. στον κλάδο του λιανικού εμπορίου), χρειάζεστε μια συνοδευτική επιστολή την οποία να μπορείτε να συντάξετε και να επεξεργαστείτε γρήγορα. Αυτά τα πρότυπα είναι ιδανικά για όταν το περιεχόμενο της επιστολής της αίτησης εργασίας πρέπει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι μια απλή επιστολή αίτησης εργασίας δεν έχει στιλ. Αντιθέτως, το δυνατό της σημείο είναι ακριβώς ότι μπορεί να αναδείξει τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας χωρίς να τραβά την προσοχή πάνω της. Η συλλογή μας περιέχει πρότυπα κομψά και διαχρονικά, ώστε μια συνοδευτική επιστολή που δημιουργείτε σήμερα να είναι κατάλληλη και για μελλοντικές αιτήσεις.

Πώς να γράψετε μια επιστολή παραίτησης (και άλλες συμβουλές για να εγκαταλείψετε μια θέση εργασίας με χάρη). Δείτε γιατί μια καλή επιστολή παραίτησης είναι σημαντική, μάθετε πώς να τη γράψετε και περιηγηθείτε στα δωρεάν παραδείγματα επιστολής παραίτησης.

Κορυφαίοι 5 λόγοι επιλογής μιας απλής συνοδευτικής επιστολής για ένα βιογραφικό

  1. Γράφετε την πρώτη σας συνοδευτική επιστολή και θέλετε να διατηρήσετε τη μορφοποίηση απλή
  2. Επιδιώκετε να διατηρήσετε στο επίκεντρο τη γραφή και το περιεχόμενο της επιστολής
  3. Εκτιμάτε την κλασική σχεδίαση, που ταιριάζει σε ποικιλία θέσεων
  4. Εργάζεστε σε έναν κλάδο που βασίζεται στις δεξιότητες και εκτιμά την ευθύτητα
  5. Χρειάζεται να δημιουργήσετε μια συνοδευτική επιστολή γρήγορα και εύκολα

Τα συστατικά μιας βασικής ή απλής επιστολής αίτησης

Μια βασική ή απλή επιστολή αίτησης δεν είναι παραφορτωμένη με λεπτομέρειες. Παραμένει κλασάτη και κλασική, διατηρώντας στο επίκεντρο τα σημαντικά στοιχεία: τα προσόντα και τις ικανότητές σας. Τα βασικά και απλά πρότυπα επιστολής αίτησης σας βοηθούν να επιτύχετε αυτόν τον στόχο, χρησιμεύοντας ως λευκός καμβάς στον οποίο μπορείτε να εκφράσετε την προσωπική σας άποψη.

Ένα κοινό λάθος όσων αναζητούν εργασία είναι ότι κάνουν κατάχρηση της τεχνικής ορολογίας ή μεταχειρίζονται πολύ περίπλοκες γραμματικές και συντακτικές δομές. Μπορείτε, όμως, να επιλέξετε γραφή απλή και αποτελεσματική –όπως κάνατε και με το πρότυπο. Μη φοβηθείτε να εκφραστείτε με το φυσικό σας ύφος.

Για να ξεχωρίσει μια βασική επιστολή αίτησης, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε γλώσσα που επικαλείται το συναίσθημα και δυνατά ρήματα δράσης, που αφηγούνται παραστατικά τις ιστορίες και τις εμπειρίες σας. Είναι εξίσου σημαντικό να μην πλατειάσετε και να εστιάσετε στις κυριότερες ποιότητες που σας καθιστούν ταιριαστή επιλογή για τη θέση. Μια επιστολή αίτησης ή ένα βιογραφικό δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκα· αρκεί να γράψετε με τρόπο που θα οδηγήσει σε πρόσληψη!

Δωρεάν απλό πρότυπο συνοδευτικής επιστολής για λήψη ως PDF ή αρχείο του Word

Αποστολή του CVapp.gr είναι να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει, χωρίς να σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα δωρεάν απλό πρότυπο συνοδευτικής επιστολής, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε ως PDF ή αρχείο του Word. Επεξεργαστείτε το έγγραφο στο πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί, ώστε να υποβάλετε την αίτησή σας και να επιστρέψετε στις πιο σημαντικές ασχολίες σας.

Πώς να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή. Διαβάστε πώς ακριβώς μπορείτε να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή που θα σας ξεχωρίσει από το πλήθος και θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε συνέντευξη.

Το απλό πρότυπο συνοδευτικής επιστολής προσφέρει ένα κλασικό σχέδιο που θα σας ωφελήσει σχεδόν σε κάθε θέση ή κλάδο. Αυτά τα απλά πρότυπα αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό καλαισθησίας και λειτουργίας. Προπάντων, όμως, στρέφουν όλους τους προβολείς πάνω σας. Κοιτάξτε τη συλλογή μας, για να δείτε πώς ένα δωρεάν απλό πρότυπο συνοδευτικής επιστολής μπορεί να βελτιώσει οποιαδήποτε αίτηση, και μην παραλείψετε να κοιτάξετε και τα απλά πρότυπα βιογραφικού!

Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής
Δημοφιλή παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής
Δείτε τα δωρεάν παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής μας για να εμπνευστείτε. Χρησιμοποιήστε αυτά τα παραδείγματα και την εφαρμογή δημιουργίας συνοδευτικής επιστολής για να δημιουργήσετε μια εμφανίσιμη συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά. Η νέα, προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας θα σας καθοδηγήσει από την αρχή έως το τέλος.

Δοκιμάστε την επαγγελματική εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού τώρα!

Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε 3 βήματα. Ξεχάστε την έλλειψη ιδεών ή τις δυσκολίες μορφοποίησης στο Word. Δημιουργήστε γρήγορα ένα τέλειο βιογραφικό το οποίο θα λατρέψουν οι εργοδότες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις