Επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικού για να βρείτε δουλειά

Κάθε πρότυπο έχει σχεδιαστεί από ειδικούς και ακολουθεί επακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» τους οποίους αναζητούν οι υπεύθυνοι προσλήψεων. Ξεχωρίστε και προσληφθείτε γρηγορότερα με πρότυπα βιογραφικού δοκιμασμένα στην πράξη.

Το αξιολογούν οι χρήστες. Το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες

4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικού

Μια κλασική, φροντισμένη εμφάνιση, που ταιριάζει άριστα σε επίσημες θέσεις σε παραδοσιακές εταιρείες. 

Απαιτεί η θέση εργασίας των ονείρων σας κοστούμι και γραβάτα; Υφασμάτινο παντελόνι και σακάκι; Αυτά είναι αξιόπιστα σημάδια ότι η αίτησή σας απαιτεί ένα επαγγελματικό βιογραφικό. Τα καλύτερα πρότυπα βιογραφικού έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς με απαλά χρώματα και καθαρές γραμμές, για να μεταδώσουν το μήνυμα ότι είστε ένας εκλεπτυσμένος υποψήφιος με την ευπρέπεια και την πείρα τις οποίες απαιτεί μια σοβαρή θέση εργασίας.  

Όταν γράφετε ένα επαγγελματικό βιογραφικό για μια σοβαρή εταιρεία, είναι σημαντικό να περιλάβετε μόνο τις πιο συναφείς επαγγελματικές εμπειρίες σας. Είναι καλή ιδέα να παραλείψετε δουλειές που κάνατε όσο σπουδάζατε ή θέσεις εργασίας στην αρχή της καριέρας σας, οι οποίες δεν δείχνουν τα επιτεύγματά σας στο πεδίο στο οποίο προτίθεστε να εργαστείτε.

Για να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος από ένα επαγγελματικό πρότυπο, είναι σημαντικό να μεγιστοποιήσετε τον χώρο, ώστε να περιλάβετε μόνο τις πιο συναφείς λεπτομέρειες και τα επιτεύγματα, τα οποία θα δείξουν στον πιθανό εργοδότη την αξία που μπορείτε να προσθέσετε στην εταιρεία του. Φροντίστε να γράψετε με επαγγελματικό ύφος και μη διστάσετε να ζητήσετε από ένα φιλικό πρόσωπο να βοηθήσει με την επιμέλεια και τη διόρθωση του κειμένου.

Πότε να επιλέξετε ένα επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού

Ας πούμε ότι δεν γνωρίζετε με σιγουριά αν σας ταιριάζει ένα επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού. Ένας τρόπος για να αποφασίσετε είναι να αποκτήσετε μια αίσθηση για την εικόνα της εταιρείας. Κοιτάξτε τον ιστότοπο και τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη και το λογότυπο μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση για το είδος του εργασιακού χώρου. Φαίνεται η εταιρεία μετρημένη και συντηρητική παρά επιδεικτική;

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας!

Αυτά είναι καλές ενδείξεις ότι χρειάζεστε ένα επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού. Τα επαγγελματικά πρότυπα χρησιμοποιούνται συχνότερα στη διοίκηση, στο δίκαιο και στην ιατρική. Αν η θέση απαιτεί προχωρημένες σπουδές, τότε μάλλον θα χρειαστείτε επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες περιστάσεις που χρειάζονται τέτοιου είδους πρότυπα. Για παράδειγμα, ένας πρόσφατος απόφοιτος που κάνει αίτηση για υπάλληλος υποδοχής σε μια μεγάλη λογιστική εταιρεία λογιστικής ίσως ωφεληθεί εξίσου από ένα επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού.

Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, καλύτερα να μη διακινδυνεύσετε και να επιλέξετε ένα πιο τυπικό πρότυπο βιογραφικού. Εκτός και αν κάνετε αίτηση σε μια ιδιαίτερα δημιουργική εταιρεία, ένα επαγγελματικό πρότυπο, χάρη στον καθαρό χρωματικό συνδυασμό και στη φροντισμένη σχεδίαση, δύσκολα θα φανεί παράταιρο. Ένας υπεύθυνος προσλήψεων ή υπεύθυνος εύρεσης προσωπικού θα χαρεί αν δείτε ότι εστιάζετε στις δεξιότητες και στα επιτεύγματά σας.

Κορυφαίοι 5 λόγοι επιλογής μιας επαγγελματικής διάταξης

 1. Θέλετε να παρουσιάσετε μια εικόνα τυπική και προσεγμένη
 2. Εργάζεστε σε πεδίο όπως δίκαιο, διοίκηση, οικονομικά ή ιατρική
 3. Κάνετε αίτηση σε μια εταιρεία με σοβαρή εικόνα
 4. Ενδιαφέρεστε για θέση ανώτερου ή διευθυντικού στελέχους
 5. Έχετε τίτλο προχωρημένων σπουδών σε σοβαρό πεδίο

Συστατικά ενός επαγγελματικού προτύπου βιογραφικού

Ένα επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού χαρακτηρίζεται από έμφαση στις δεξιότητες και στην πείρα του υποψηφίου. Μπορεί να χρησιμοποιεί ένα χρώμα έμφασης, αλλά γενικά η έμφαση δίνεται στο κείμενο, χωρίς να αποσπούν την προσοχή εικονίδια ή άλλα διακοσμητικά.  Η μορφή του βιογραφικού μπορεί να έχει χώρο για φωτογραφία του εαυτού σας ή για λογότυπο, αλλά σίγουρα πρέπει να έχει αρκετό κενό χώρο για να εξισορροπούνται τα μεγάλα τμήματα κειμένου. Οι υποψήφιοι πρέπει να επικεντρωθούν στη σύνταξη της εργασιακής πείρας και της σύνοψης με επαγγελματικό ύφος, χρησιμοποιώντας δυνατά ρήματα δράσης που συνυποδηλώνουν ηγετικότητα και επάρκεια.

Κορυφαία 10 γνωρίσματα ενός επαγγελματικού προτύπου βιογραφικού

 1. Έντονη έμφαση στο όνομα και στον τίτλο σας
 2. Χώρος για φωτογραφία του εαυτού σας ή λογότυπο
 3. Ισορροπία ανάμεσα στον κενό χώρο και στο κείμενο
 4. Χρήση χρώματος χωρίς υπερβολές
 5. Άφθονος χώρος για το εργασιακό ιστορικό
 6. Αρκετός χώρος για το συνοπτικό προφίλ
 7. Έμφαση στο τμήμα των δεξιοτήτων
 8. Ξεκάθαρες γραμματοσειρές
 9. Τακτοποιημένες γραμμές και περιοχές χρώματος
 10. Έμφαση στα προσόντα του υποψηφίου

Κατεβάστε τα δωρεάν και χρησιμοποιήστε τα στο Microsoft Word ή στο Google Docs ή ως PDF

Η επιλογή του κατάλληλου προτύπου είναι το πρώτο βήμα προς τη δημιουργία του τέλειου βιογραφικού. Δοκιμάστε την εύχρηστη εφαρμογή δημιουργίας, για να προσθέσετε το εργασιακό ιστορικό, την εργασιακή πείρα, την εκπαίδευση, τις μαλακές και σκληρές δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας, και να δείξετε σε έναν εργοδότη τι σας διακρίνει. Η εφαρμογή δημιουργίας έχει ήδη δοκιμαστεί από χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, που έχουν βρει τη δουλειά των ονείρων τους χωρίς ταλαιπωρία. Ένα επαγγελματικό πρότυπο χρειάζεται μια επαγγελματική μορφή αρχείου. Ευτυχώς, μπορείτε να στηριχτείτε στο CVapp.gr! Χάρη στην εφαρμογή δημιουργίας, μπορείτε να κατεβάσετε το βιογραφικό σας σε μορφή του Microsoft Word ή του Google Docs εντελώς δωρεάν. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βιογραφικό σας ως αρχείο PDF. 

Τι περιμένετε; Είναι καιρός να βρείτε το τέλειο πρότυπο, να προσθέσετε τις προσωπικές πινελιές σας και να εξασφαλίσετε τη δουλειά των ονείρων σας με λίγα εύκολα κλικ! Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μια ταιριαστή συνοδευτική επιστολή αφού γράψετε το τέλειο βιογραφικό. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή δημιουργίας του CVapp.gr, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο βιογραφικό, που θα εντυπωσιάσει τους υπευθύνους προσλήψεων. Γι’ αυτό περισσότεροι από 14 εκατομμύρια άτομα που αναζητούν εργασία χρησιμοποιούν τα δικά μας δωρεάν πρότυπα βιογραφικού. 

Αποκτήστε πρόσβαση σε επιτυχημένα παραδείγματα βιογραφικού, τα οποία θα αποτελούν πηγή έμπνευσης στη διαδικασία της γραφής. Το εργαλείο σύνταξης βιογραφικού θα σας βοηθήσει ακόμη και στην οργάνωση και την αποδοτικότερη διαχείριση της αναζήτησης εργασίας.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Εξοικονομήστε χρόνο με παραδείγματα βιογραφικού
Δείτε τα δωρεάν παραδείγματα βιογραφικού μας για να εμπνευστείτε. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες των ειδικών και την εφαρμογή δημιουργίας για να ετοιμάσετε ένα εμφανίσιμο βιογραφικό σε μερικά λεπτά. Η νέα, προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού θα σας καθοδηγήσει από την αρχή έως το τέλος.

Δοκιμάστε την επαγγελματική εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού τώρα!

Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε 3 βήματα. Ξεχάστε την έλλειψη ιδεών ή τις δυσκολίες μορφοποίησης στο Word. Δημιουργήστε γρήγορα ένα τέλειο βιογραφικό το οποίο θα λατρέψουν οι εργοδότες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις