Απλά πρότυπα βιογραφικού για να βρείτε δουλειά

Κάθε πρότυπο έχει σχεδιαστεί από ειδικούς και ακολουθεί επακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» τους οποίους αναζητούν οι υπεύθυνοι προσλήψεων. Ξεχωρίστε και προσληφθείτε γρηγορότερα με πρότυπα βιογραφικού δοκιμασμένα στην πράξη.

Το αξιολογούν οι χρήστες. Το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες

4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Απλά πρότυπα βιογραφικού

Μια απλή και διαχρονική παρουσίαση που ξεχωρίζει σχεδόν σε κάθε περίσταση.

Το απλό ή το βασικό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Απεναντίας, ορισμένες φορές ένα απλό πρότυπο βιογραφικού είναι η καλύτερη επιλογή, για διάφορους λόγους. Τα απλά στιλ μας διατηρούν στο επίκεντρο τα επιτεύγματα, την πείρα, την εκπαίδευση και τα λοιπά προτερήματά σας. Εξάλλου, σε εσάς δεν πρέπει να είναι στραμμένοι οι προβολείς;

Ένα απλό πρότυπο βιογραφικού δεν συνεπάγεται αναγκαστικά απλό βιογραφικό. Γενικά, είναι καλύτερα να παραλείψετε «προφανείς» ή «αναμενόμενες» δεξιότητες, όπως γνώση του Microsoft Word ή αναζήτηση στο Διαδίκτυο. Το ίδιο ισχύει για άσχετες ή πολύ παλιές εμπειρίες.

Τα απλά πρότυπα είναι πολυχρηστικά και αρμόζουν σε διάφορα πεδία και διάφορες θέσεις εργασίας. Μάλιστα, ορισμένοι υπεύθυνοι προσλήψεων προτιμούν τα απέριττα σχέδια, διότι τους επιτρέπουν να αξιολογήσουν καλύτερα τα προσόντα του υποψηφίου. Επομένως, κοιτάξτε τα πρότυπα της κλασικής συλλογής μας και μη διστάσετε να κρατήσετε τα πράγματα απλά!

Πότε να επιλέξετε ένα βασικό ή απλό πρότυπο βιογραφικού

Τα βασικά ή απλά πρότυπα είναι η καλύτερη επιλογή σε περιστάσεις όπου η πείρα είναι το παν. Όσοι υποψήφιοι κάνουν αίτηση για θέσεις στις μεταφορές ή στην εφοδιαστική, στη συντήρηση και επισκευή, στο λιανικό εμπόριο ή στην εστίαση μπορούν να ωφεληθούν από τα απλά πρότυπα βιογραφικού. Ένα βασικό ή απλό πρότυπο στέλνει το μήνυμα ότι σας αρέσει η τάξη και η οργάνωση και προσηλώνεστε στην επιτέλεση του έργου σας.

απλά πρότυπα βιογραφικού για να βρείτε δουλειά

Παρότι τα χειρωνακτικά επαγγέλματα μπορούν να ωφεληθούν από μια απλή διάταξη, τα πρότυπα αυτά είναι επίσης ιδανικά για φοιτητές και όσους κάνουν αίτηση για θέσεις με λίγη προϋπηρεσία. Προτού επιλέξετε έντονα χρώματα και πρωτότυπες γραμματοσειρές, ίσως θα ήταν καλό να δοκιμάσετε ένα απλό πρότυπο που εφιστά την προσοχή στην πείρα σας.

Για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο ένα βασικό πρότυπο, φροντίστε να γράψετε με σαφήνεια και επαγγελματικό ύφος. Επειδή δεν έχετε πολλές εικόνες ή χρώματα για να μαγνητίσετε το βλέμμα του υπευθύνου εύρεσης προσωπικού, καλό είναι να μεταχειριστείτε δυνατά ρήματα δράσης τα οποία αποτυπώνουν με ακρίβεια τα επιτεύγματά σας. Όπως πάντα, μην παραλείψετε να ξανακοιτάξετε το βιογραφικό σας για γραμματικά και ορθογραφικά λάθη.

Κορυφαίοι 5 λόγοι επιλογής μιας απλής διάταξης

 1. Αναζητάτε ένα καθαρό και εύτακτο βιογραφικό
 2. Εργάζεστε σε πεδίο τεχνικό ή χειρωνακτικό
 3. Θέλετε να διατηρήσετε στο επίκεντρο το περιεχόμενο του βιογραφικού
 4. Κάνετε αίτηση για θέση με λίγη προϋπηρεσία
 5. Σπουδάζετε ή κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον χώρο της εργασίας

Συστατικά ενός απλού προτύπου βιογραφικού

Ένα απλό ή βασικό πρότυπο βιογραφικού έχει σαφή και συνεπή εμφάνιση, με έντονες γραμμές ανάμεσα στα τμήματα, που κατευθύνουν το βλέμμα. Τα περισσότερα πρότυπα αυτού του είδους χρησιμοποιούν διαβαθμίσεις του γκρι, ώστε τα εικαστικά στοιχεία να παραμερίζουν και να πρωταγωνιστεί το περιεχόμενο του βιογραφικού. Σε σύγκριση με άλλους τύπους δωρεάν προτύπων, τα απλά βιογραφικά δίνουν περισσότερη έμφαση στον κορμό του βιογραφικού παρά στην κεφαλίδα.

Πρότυπα βιογραφικού: Εικαστικά στοιχεία εναντίον περιεχομένου. Ποιο είναι πιο σημαντικό; Τα εικαστικά στοιχεία του βιογραφικού είναι εξίσου σημαντικά με το περιεχόμενο. Οι αποτελεσματικές αναζητήσεις εργασίας ξεκινούν με ένα βιογραφικό που μαγνητίζει το βλέμμα, είναι τεχνικά άρτιο και έχει βελτιστοποιημένο περιεχόμενο

Κορυφαία 10 γνωρίσματα ενός απλού προτύπου βιογραφικού

 1. Περιορισμένη παλέτα χρωμάτων
 2. Διαχρονική, κλασική αίσθηση
 3. Μικρότερη κεφαλίδα και περισσότερη έμφαση στον κορμό του βιογραφικού
 4. Όλα τα τμήματα είναι περίπου ισομεγέθη
 5. Δεν υπάρχουν εικονίδια ή διακοσμητικά
 6. Έντονες διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα τμήματα
 7. Λιγότερος χώρος για φωτογραφία ή λογότυπο
 8. Παραδοσιακά στιλ γραμματοσειράς
 9. Εξαιρετική ισορροπία μεταξύ κενού χώρου και κειμένου
 10. Πολύ χώρος για την προσθήκη εμπειριών

Κατεβάστε τα δωρεάν και χρησιμοποιήστε τα στο Microsoft Word ή στο Google Docs ή ως PDF

Η δύναμη ενός απλού προτύπου βιογραφικού είναι ότι σας επιτρέπει να εστιάσετε στις μοναδικές ποιότητές σας και να προσληφθείτε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Άρα, μην κολλήσετε στο τελευταίο βήμα. Αφού επιλέξετε το τέλειο πρότυπο, δοκιμάστε την εύχρηστη εφαρμογή δημιουργίας, για να προσθέσετε την εργασιακή πείρα, τις μαλακές δεξιότητες, τις σκληρές δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας. Η εφαρμογή δημιουργίας έχει ήδη δοκιμαστεί από χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, που έχουν βρει τη δουλειά των ονείρων τους χωρίς ταλαιπωρία.

Ολοκληρώστε την αίτησή σας δυνατά, επιλέγοντας την κατάλληλη μορφή αρχείου, για να έχει το βιογραφικό σας την ίδια μορφή, όπως και αν το στείλετε. Χάρη στην εφαρμογή δημιουργίας, μπορείτε να κατεβάσετε το βιογραφικό σας σε μορφή του Microsoft Word ή του Google Docs εντελώς δωρεάν. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βιογραφικό σας ως αρχείο PDF. 

Όταν έρθει η ώρα να υποβάλετε το βιογραφικό σας, καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι η μορφή που δημιουργήσατε θα εμφανιστεί αναλλοίωτη στον υπεύθυνο προσλήψεων. Γι’ αυτό τα πρότυπά μας προσφέρουν την επιλογή να κατεβάσετε το βιογραφικό σας ως PDF ή ως αρχείο DOCX του Word, χωρίς να αλλάξει η μορφοποίηση. Το PDF εγγυάται ότι το βιογραφικό σας θα φαίνεται ίδιο σε κάθε οθόνη ή συσκευή. Ωστόσο, ορισμένα συστήματα διαδικτυακής υποβολής αίτησης ζητούν αρχεία DOCX, τα οποία είναι επίσης χρήσιμα όταν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο βιογραφικό σας εκτός σύνδεσης. Τα αρχεία DOCX που κατεβάζετε έχουν επακριβώς τη διάταξη του PDF. Άρα, όποια μορφή αρχείου και αν επιλέξετε, θα λάβετε ένα βιογραφικό με τέλεια μορφοποίηση.

Τι περιμένετε; Είναι καιρός να βρείτε τα καλύτερα πρότυπα βιογραφικού, να προσθέσετε τις προσωπικές πινελιές σας και να εξασφαλίσετε τη δουλειά των ονείρων σας με λίγα εύκολα κλικ! Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο βιογραφικό σας την αντίστοιχη απλή συνοδευτική επιστολή. Κάθε πρότυπο βιογραφικού έχει ένα ταιριαστό πρότυπο συνοδευτικής επιστολής, το οποίο μπορείτε να στείλετε μαζί με το βιογραφικό. Ωφεληθείτε από την πρόσβαση στα καλύτερα παραδείγματα βιογραφικού και σε ένα εύχρηστο σύστημα που κάνει τη δουλειά για λογαριασμό σας!

Δημιουργήστε ένα σπουδαίο βιογραφικό, έχοντας εξαρχής βοήθεια από την εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού, η οποία σας καθοδηγεί στη διαδικασία.  Οι ειδικοί του CVapp.gr εξηγούν αναλυτικά πώς να γράψετε ένα βιογραφικό, προσφέροντας οδηγούς και συμβουλές γραφής. Αποστολή του CVapp.gr είναι να βοηθήσει όσους αναζητούν εργασία να σταδιοδρομήσουν. Μας αρέσει πολύ να βοηθάμε ανθρώπους να ξεχωρίσουν όταν αναζητούν εργασία και να προσλαμβάνονται πιο γρήγορα. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο YouTube με θέμα τα πρότυπα βιογραφικού, για να δείτε πώς να αποκτήσετε μια νέα θέση εργασίας.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Εξοικονομήστε χρόνο με παραδείγματα βιογραφικού
Δείτε τα δωρεάν παραδείγματα βιογραφικού μας για να εμπνευστείτε. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες των ειδικών και την εφαρμογή δημιουργίας για να ετοιμάσετε ένα εμφανίσιμο βιογραφικό σε μερικά λεπτά. Η νέα, προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού θα σας καθοδηγήσει από την αρχή έως το τέλος.

Δοκιμάστε την επαγγελματική εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού τώρα!

Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε 3 βήματα. Ξεχάστε την έλλειψη ιδεών ή τις δυσκολίες μορφοποίησης στο Word. Δημιουργήστε γρήγορα ένα τέλειο βιογραφικό το οποίο θα λατρέψουν οι εργοδότες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις