350+ επαγγελματικά παραδείγματα βιογραφικού (+ οδηγοί γραφής)

Δείτε τα δωρεάν παραδείγματα βιογραφικού μας για να εμπνευστείτε. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες των ειδικών και την εφαρμογή δημιουργίας για να ετοιμάσετε ένα εμφανίσιμο βιογραφικό σε μερικά λεπτά. Επίσης παρέχουμε μια βιβλιοθήκη με πρότυπα βιογραφικού.
Δημιουργία βιογραφικού
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
350+ επαγγελματικά παραδείγματα βιογραφικού (+ οδηγοί γραφής)
Όλα τα παραδείγματαΠαραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της ιατρικήςΠαραδείγματα βιογραφικού για εκπαιδευτικούςΠαραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της πληροφορικήςΠαραδείγματα βιογραφικού για το λιανικό εμπόριοΠαραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της διοίκησης Παραδείγματα βιογραφικού για λογιστές και οικονομολόγουςΠαραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο του μάρκετινγκ Παραδείγματα βιογραφικού για μεσίτες ακινήτωνΠαραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο των υπηρεσιών ασφάλειας Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο των μεταφορών και της εφοδιαστικήςΠαραδείγματα βιογραφικού για μηχανικούςΠαραδείγματα βιογραφικού για τον κάδο της φιλοξενίας και της τροφοδοσίαςΠαραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδου του αθλητισμού και της γυμναστικήςΠαραδείγματα βιογραφικού για κοινωνικούς λειτουργούςΠαραδείγματα βιογραφικού για δημιουργικά και καλλιτεχνικά επαγγέλματαΠαραδείγματα βιογραφικού για στελέχη επιχειρήσεωνΠαραδείγματα βιογραφικού για προγραμματιστέςΠαραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της μεταποίησηςΠαραδείγματα βιογραφικού για τεχνίτεςΠαραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της ομορφιάς και της ευεξίας Παραδείγματα βιογραφικού φοιτητήΆλλα παραδείγματα βιογραφικούΠαραδείγματα βιογραφικού για νομικούς
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της ιατρικής
7

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε ένα επιτυχημένο βιογραφικό επαγγελματία της υγείας για το οποίο θα νιώθετε υπερηφάνεια. Αποκτήστε πρόσβαση σε εξαιρετικά παραδείγματα βιογραφικού ιατρικών επαγγελμάτων τα οποία θα σας καθοδηγήσουν άριστα στη διαδικασία της γραφής.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για εκπαιδευτικούς
4

Φτιάξτε το τέλειο βιογραφικό για τον κλάδο της εκπαίδευσης γρήγορα, εύκολα, ξέγνοιαστα. Αν είστε νηπιαγωγός, δάσκαλος, καθηγητής δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα δείγματα βιογραφικού μας θα σας δείξουν τι πραγματικά θέλουν να δουν οι εργοδότες σε μια αίτηση για θέση εργασίας.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της πληροφορικής
2

Αναζητάτε παραδείγματα βιογραφικού που θα εντυπωσιάσουν τους μελλοντικούς εργοδότες στον κλάδο της πληροφορικής; Πετύχετε τέλεια μορφοποίηση, δομή και γραμματική, χρησιμοποιώντας ως αφετηρία τα παραδείγματα βιογραφικού μας. Λάβετε προτάσεις κειμένου από τεχνητή νοημοσύνη και ετοιμάστε ένα εκπληκτικό βιογραφικό που θα σας εξασφαλίσει την επόμενη θέση εργασίας σας.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για το λιανικό εμπόριο
2

Δημιουργήστε ένα αποτελεσματικό βιογραφικό για θέση λιανικών πωλήσεων σε χρόνο-ρεκόρ: χρησιμοποιήστε την εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού και τη βιβλιοθήκη με τα 50+ παραδείγματα βιογραφικού, τα οποία μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζουν στην αίτησή σας. Λάβετε καθοδήγηση και έμπνευση, αποφύγετε την αβεβαιότητα –έχετε τη βοήθειά μας.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της διοίκησης
5

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό βιογραφικό επαγγελματία της διοίκησης σε λίγα λεπτά! Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Περιηγηθείτε στη συλλογή μας με τα δωρεάν παραδείγματα βιογραφικού και αξιοποιήστε το κείμενο που προτείνεται αυτόματα στην εφαρμογή δημιουργίας. Αυξήστε την πιθανότητα επιτυχίας σας στην αγορά εργασίας!
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για λογιστές και οικονομολόγους
3

Βελτιώστε την πιθανότητα να αποκτήσετε την τέλεια θέση εργασίας στα οικονομικά, χρησιμοποιώντας τα πραγματικά παραδείγματα βιογραφικού μας για τον λογιστικό και τον χρηματοοικονομικό κλάδο. Δοκιμάστε τα δείγματα βιογραφικού για τα οικονομικά δωρεάν!
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο του μάρκετινγκ
3

Στον χώρο του μάρκετινγκ επικρατεί έντονος ανταγωνισμός. Φροντίστε να ξεχωρίσετε από το πλήθος! Χρησιμοποιήστε δοκιμασμένα παραδείγματα βιογραφικού και μια προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό προφίλ. Εξαλείψτε την αβεβαιότητα, εντυπωσιάστε τους εργοδότες και κάντε μάρκετινγκ του εαυτού σας πρώτα και κύρια.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για μεσίτες ακινήτων
1

Δεν χρειάζεται να μαντεύετε· χρησιμοποιήστε τη βιβλιοθήκη μας με τα δωρεάν παραδείγματα βιογραφικού για τον κτηματομεσιτικό κλάδο. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουν να χτίζουν ένα επιτυχημένο προφίλ οι μεσίτες, οι αρχιτέκτονες, οι διακοσμητές και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να εντυπωσιάσουν τους εργοδότες και τους πελάτες. Ξεκινήστε τώρα!
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο των υπηρεσιών ασφάλειας
1

Χρειάζεστε ένα σπουδαίο βιογραφικό επαγγελματία της ασφάλειας; Χρησιμοποιήστε την εκτενή συλλογή μας από παραδείγματα βιογραφικού, για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή αίτηση εργασίας σε λίγα λεπτά. Αυτά τα δείγματα βιογραφικού θα σας καθοδηγήσουν και θα διευκολύνουν κατά πολύ την εξασφάλιση μιας θέσης στον κλάδο των υπηρεσιών προστασίας!
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο των μεταφορών και της εφοδιαστικής
3

Εργάζεστε στις μεταφορές ή την εφοδιαστική; Αποκτήστε ένα βιογραφικό το οποίο να σας εμφανίζει με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Χρησιμοποιήστε τα υψηλής ποιότητας παραδείγματα βιογραφικού μας ως οδηγό. Τελειοποιήστε το βιογραφικό σας σε λίγα λεπτά χάρη στην εφαρμογή δημιουργίας με τεχνητή νοημοσύνη!
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για μηχανικούς
1

Το επάγγελμα του μηχανικού είναι περίπλοκο. Η δημιουργία ενός εκπληκτικού βιογραφικού μηχανικού μπορεί να είναι εύκολη! Χρησιμοποιήστε τα δοκιμασμένα παραδείγματα βιογραφικού μας: εμπνευστείτε, επεξεργαστείτε και φτιάξτε το δικό σας σε λίγα λεπτά. Εξοικονομήστε χρόνο και αυξήστε την πιθανότητα να αποκτήσετε μια σπουδαία θέση εργασίας ως ηλεκτρολόγος, πολιτικός ή μηχανολόγος μηχανικός σήμερα.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κάδο της φιλοξενίας και της τροφοδοσίας
9

Δημιουργήστε επιτυχημένα βιογραφικά επαγγελματία της φιλοξενίας και της τροφοδοσίας σε λίγα λεπτά! Έχουμε μια συλλογή με παραδείγματα βιογραφικού τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στον κλάδο της φιλοξενίας. Συνδυάζοντάς τα με τα πρότυπα τα σχεδιασμένα από ειδικούς και την εφαρμογή δημιουργίας, κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα προς την εργασιακή επιτυχία.

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδου του αθλητισμού και της γυμναστικής
1

Μη σπαταλάτε χρόνο προσπαθώντας να δημιουργήσετε το τέλειο βιογραφικό για εργασία στον χώρο της άθλησης και της φυσικής αγωγής. Αφήστε να το κάνουμε εμείς! Η πλήρης συλλογή μας από δείγματα βιογραφικού και οδηγούς για αθλητές και γυμναστές έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο βιογραφικό σε λίγα λεπτά.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για κοινωνικούς λειτουργούς
1

Στον χώρο της κοινωνικής εργασίας επικρατεί έντονος ανταγωνισμός. Τώρα μπορείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, χρησιμοποιώντας τα παραδείγματα βιογραφικού για κοινωνικούς λειτουργούς που προσφέρουμε. Αφήστε το προηγμένο σύστημα με τεχνητή νοημοσύνη να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό ειδικά για την κοινωνική εργασία, ώστε να αποκτήσετε τη θέση που επιθυμείτε.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για δημιουργικά και καλλιτεχνικά επαγγέλματα
4

Δεν γνωρίζετε πώς να δημιουργήσετε το τέλειο βιογραφικό για να εργαστείτε στον δημιουργικό ή καλλιτεχνικό κλάδο; Δεν χρειάζεται να μαντεύετε· χρησιμοποιήστε τη συλλογή μας με τα 50+ δωρεάν δείγματα για να αποκτήσετε ένα τέλειο βιογραφικό ζωγράφου, χορευτή, τραγουδιστή, ηθοποιού κ.ά. Αυτά τα επαγγελματικά παραδείγματα βιογραφικού και η προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας θα σας καθοδηγήσουν από την αρχή έως το τέλος.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για στελέχη επιχειρήσεων
4

Αναζητάτε ένα βιογραφικό στελέχους επιχειρήσεων που να μπορεί να εντυπωσιάσει πραγματικά; Ξεκινήστε με τα δείγματα βιογραφικού μας και βελτιώστε τα με την προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας μας. Πετύχετε τέλεια μορφοποίηση, δομή και γραμματική. Λάβετε προτάσεις κειμένου από τεχνητή νοημοσύνη και ετοιμάστε μια εκπληκτική αίτηση.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για προγραμματιστές
4

Δημιουργήστε ένα επιτυχημένο βιογραφικό προγραμματιστή σε λίγα λεπτά! Έχουμε μια συλλογή με παραδείγματα βιογραφικού τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στον κλάδο της τεχνολογίας. Συνδυάζοντάς τα με τα πρότυπα τα σχεδιασμένα από ειδικούς και την εφαρμογή δημιουργίας, κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα προς την επόμενη θέση εργασίας σας στον προγραμματισμό.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της μεταποίησης
2

Αναζητάτε θέση εργασίας στη μεταποίηση; Ξεκινήστε με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό βασισμένο στη δωρεάν συλλογή μας από δείγματα βιογραφικού. Όποια και αν είναι τα ακριβή καθήκοντά σας στη μεταποίηση ή την παραγωγή, θα σας καθοδηγήσουμε μέχρι το τέλος, χάρη σε πρότυπα φτιαγμένα από ειδικούς και σε μια προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τεχνίτες
5

Φτιάξτε το τέλειο βιογραφικό τεχνίτη χάρη στα δωρεάν παραδείγματα βιογραφικού μας: συμπληρώστε τα στοιχεία σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς! Δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να εντυπωσιάσετε τους πιθανούς εργοδότες και πελάτες.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού για τον κλάδο της ομορφιάς και της ευεξίας
1

Δημιουργήστε ένα εκπληκτικό βιογραφικό επαγγελματία της ομορφιάς σε λίγα λεπτά! Χρησιμοποιήστε τη συλλογή μας με τα δείγματα βιογραφικού: εμπνευστείτε, αντιγράψτε, επεξεργαστείτε και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Ξεχωρίστε από το πλήθος χάρη στα σχέδια τα φτιαγμένα από ειδικούς και αυξήστε την πιθανότητα να προσληφθείτε χάρη στην προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας.
Εμφάνιση περισσότερων

Παραδείγματα βιογραφικού φοιτητή
2

Σπουδάζετε και αναζητάτε την πρώτη σας δουλειά ή μια θέση πρακτικής άσκησης ή ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών; Τα παραδείγματα βιογραφικού φοιτητή μπορούν να σας βοηθήσουν να γράψετε το τέλειο βιογραφικό και να σας δείξουν τι πραγματικά θέλουν να δουν οι εργοδότες σε μια αίτηση για θέση εργασίας.
Εμφάνιση περισσότερων

Άλλα παραδείγματα βιογραφικού
3

Εμφάνιση περισσότερων

Δοκιμάστε την επαγγελματική εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού τώρα!

Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε 3 βήματα. Ξεχάστε την έλλειψη ιδεών ή τις δυσκολίες μορφοποίησης στο Word. Δημιουργήστε γρήγορα ένα τέλειο βιογραφικό το οποίο θα λατρέψουν οι εργοδότες.

Δείγματα βιογραφικού

Ένα σπουδαίο βιογραφικό είναι το κλειδί που ανοίγει πόρτες προς ένα καλύτερο μέλλον. Η εξαιρετική μορφοποίηση είναι ένας τρόπος να ξεχωρίσετε, αλλά η γραφή με ακρίβεια και επαγγελματικό ύφος είναι εξίσου σημαντική. Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει περισσότερα από 300 δείγματα βιογραφικού, για να ξεκινήσετε να συντάσσετε το τέλειο βιογραφικό, ανεξαρτήτως κλάδου ή θέσης εργασίας. Κάθε δείγμα έχει φτιαχτεί από ειδικούς, ώστε να αντανακλά τις βέλτιστες πρακτικές του πεδίου σας και να σας καθοδηγεί σε κάθε πτυχή της δημιουργίας βιογραφικού, από το συνοπτικό προφίλ μέχρι τη διάταξη. Και το καλύτερο; Όλα τους είναι εντελώς δωρεάν.

Καταλαβαίνουμε ότι η σύνταξη βιογραφικού μπορεί να προκαλεί άγχος. Γι’ αυτό τα δείγματα βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής που έχουμε ετοιμάσει σάς καθοδηγούν και αναλύουν τα συστατικά ενός σπουδαίου βιογραφικού, τμήμα προς τμήμα. Εμβαθύνουμε στις πραγματικότητες της σημερινής αγοράς εργασίας και των σύγχρονων πρακτικών πρόσληψης, για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις του 21ου αιώνα, όπως τα συστήματα παρακολούθησης αιτήσεων, και προτείνουμε τις καλύτερες μορφές αρχείου. Επιπλέον, τα δείγματα βιογραφικού εξηγούν κοινά εμπόδια και επιλογές που θα αντιμετωπίσετε, ενώ βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων. 

Όταν αναζητάτε εργασία, ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι άγριος. Γι’ αυτό τα δείγματά μας είναι γεμάτα πρακτικές συμβουλές, για να σας εξοπλίσουν με τα εφόδια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό που τραβά την προσοχή ενός υπευθύνου προσλήψεων και σας φέρνει πιο κοντά στη θέση των ονείρων σας. Άρα, ξεκινήστε χωρίς κανέναν δισταγμό! Ψάξτε στην ολοένα πολυπληθέστερη συλλογή μας από δείγματα και πρότυπα βιογραφικού, για να αναβαθμίσετε την καριέρα σας σε χρόνο μηδέν.

Παραδείγματα βιογραφικού για να προσληφθείτε γρήγορα

Κάποιες φορές, ένα βιογραφικό δεν είναι αρκετά καλό. Γι’ αυτό σας στηρίζουμε στη δημιουργία ενός άψογου βιογραφικού. Τα πολυάριθμα παραδείγματα βιογραφικού μας τα έχουν σχεδιάσει ειδικοί, για να απλοποιήσουν τη διαδικασία δημιουργίας ενός δυνατού εγγράφου που εκθέτει την πείρα σας ολοζώντανα.

Στις ΗΠΑ, το βιογραφικό ονομάζεται resume, ενώ στην Ευρώπη και στις περισσότερες χώρες του κόσμου ονομάζεται CV, από το λατινικό «curriculum vitae». Αυτού του είδους τα βιογραφικά μπορεί να εκτείνονται σε πολλές σελίδες, παρουσιάζοντας εκτενέστερα το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό ιστορικό του υποψηφίου. Σε ορισμένες χώρες είναι επίσης κοινό να περιλαμβάνουν φωτογραφία, καθώς και πληροφορίες για την οικογενειακή και προσωπική ζωή του υποψηφίου.

Όταν γράφετε ένα βιογραφικό, είναι σημαντικό να έχετε κατανοήσει τη θέση για την οποία ετοιμάζετε αίτηση και τα προσόντα τα οποία αναζητά ο εργοδότης. Τα δοκιμασμένα παραδείγματα βιογραφικού μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προσληφθείτε πιο γρήγορα, χάρη στις συμβουλές ειδικά για κάθε κλάδο και στις εσωτερικές γνώσεις που σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό κλάσεις ανώτερο από τα υπόλοιπα.

Σας προσφέρουμε πλούτο επιλογών για τη δημιουργία βιογραφικού. Αυτό είναι σημαντικό, διότι κάθε υποψήφιος είναι διαφορετικός. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανόνες χάρη στους οποίους μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο δείγμα, που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του υπευθύνου προσλήψεων. 

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
730,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
590,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
59,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
560,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
56,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,700+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
130,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
76,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
24,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
41,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις