1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Προγραμματιστής full stack
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Προγραμματιστής full stack: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Προγραμματιστής full stack», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.7
Μέση βαθμολογία
22 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Προγραμματιστής full stack: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Για να ξεχωρίσει σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά εργασίας, ένας προγραμματιστής full-stack πρέπει να ετοιμάσει ένα βιογραφικό που να τονίζει το εύρος των γνώσεων και των δεξιοτήτων του και την ευελιξία του καθώς εναλλάσσεται ανάμεσα στις σχετικές τεχνολογίες. Αν επιδείξει τη δέουσα επιμέλεια τόσο στο «front end» όσο και στο «back end» της υποψηφιότητάς του για μια θέση, είναι πολύ πιθανό να την εξασφαλίσει.

Ιδανικό βοήθημα σε αυτήν την προσπάθεια, εφάμιλλο ενός καλού code editor και ενός καλού GUI designer, είναι η εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού του cvapp.gr. Χάρη στα πολυάριθμα πρότυπα και παραδείγματα, θα σας εμπνεύσει και θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία ενός γλωσσικά, τεχνικά και λειτουργικά άρτιου βιογραφικού, για να το στέλνετε όποτε απαντάτε σε αγγελία για full-stack developer.

Πώς να γράψετε βιογραφικό προγραμματιστή full-stack

Το βιογραφικό ενός ατόμου που αναζητά εργασία ως προγραμματιστής full-stack πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Καθώς η τεχνολογία υπολογιστών δεν σταματά να σημειώνει άλματα προόδου, η ζήτηση για full-stack dev αυξάνεται αναλογικά. Επειδή, όμως, παράλληλα αυξάνονται και οι απόφοιτοι τμημάτων πληροφορικής, ο ανταγωνισμός παραμένει έντονος. Για να πείσετε τον υπεύθυνο προσλήψεων ενός στούντιο παραγωγής εφαρμογών ή άλλης επιχείρησης λογισμικού ότι αξίζει να σας προσλάβει, δοκιμάστε τα εξής:

 1. Αν έχετε πείρα σε έργα ανάπτυξης λογισμικού, γράψτε πώς συμβάλατε στην επίτευξη των στόχων τους και την εμπορική τους επιτυχία, όχι απλώς ποια καθήκοντα είχατε ή ποια τμήματα του συστήματος αναλάβατε.
 2. Δείξτε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης που σας ενδιαφέρει. Επειδή δεν δουλεύουν όλες οι εταιρείες με τον ίδιο τρόπο, δεν ωφελεί να στέλνετε σε όλες το ίδιο βιογραφικό. Προσαρμόστε το, λοιπόν, στη φιλοσοφία και την «κουλτούρα» καθεμιάς.
 3. Επιλέξτε ως αφετηρία ένα πρότυπο βιογραφικού σχεδιασμένο από επαγγελματία, για να δώσετε στον υπεύθυνο επιλογής προσωπικού την εικόνα ατόμου προσεκτικού και επιμελούς, ικανού να παρουσιάσει ένα παραδοτέο χωρίς ενοχλητικά ελαττώματαsy που δυσαρεστούν τον τελικό χρήστη.
Συμβουλή ειδικού

Βελτιστοποιήστε για το ATS

Αν απαντάτε σε αγγελία μεγάλης εταιρείας, ίσως το βιογραφικό σας αξιολογηθεί από λογισμικό γνωστό ως «σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων» (Applicant Tracking System, ATS). Για να λάβετε καλό βαθμό, φροντίστε να εντάξετε στο κείμενό σας όλες τις λέξεις-κλειδί (απαραίτητα και επιθυμητά προσόντα) που αναφέρονται στην περιγραφή και τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για προγραμματιστή full-stack

Η αντίστροφα χρονολογική μορφή είναι συνήθως η πλέον κατάλληλη για το βιογραφικό ενός προγραμματιστή full-stack. Αντίστροφα χρονολογικό βιογραφικό σημαίνει ότι ξεκινάτε από τον πιο πρόσφατο εργοδότη και συνεχίζετε προς παλιότερες θέσεις εργασίας, ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο και τη χρονολογία: μην υπερβείτε τη μία σελίδα ούτε τη μία δεκαετία.

Βέβαια, αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως προγραμματιστής full-stack –ή τουλάχιστον όχι με τις τεχνολογίες που ζητά αυτή η αγγελία–, μπορείτε να προτιμήσετε ένα λειτουργικό βιογραφικό. Σε αυτήν την περίπτωση, δώστε προτεραιότητα στα δυνατά σημεία που σας καθιστούν άτομο ευέλικτο, ευπροσάρμοστο και γρήγορο στην εξοικείωση με νέες έννοιες, διαδικασίες και μεθοδολογίες ανάπτυξης εφαρμογών.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Στην κορυφή, στα αριστερά ή στα δεξιά της σελίδας, πρέπει να υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Τα απολύτως απαραίτητα είναι τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και ο τίτλος της θέσης που σας ενδιαφέρει («προγραμματιστής full-stack» ή όπως αλλιώς το διατυπώνει η αγγελία).
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Μια διεύθυνση κατάλληλη για επαγγελματική χρήση (π.χ. [email protected]).
 • Αριθμός τηλεφώνου: Αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, όπου μπορούν να σας βρουν από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού ή το τμήμα πληροφορικής, για να συζητήσετε.
 • Περιοχή: Οδός, αριθμός και πόλη κατοικίας.
Καλό
 • Ιωάννα Μπάρδα
 • Προγραμματίστρια full-stack
 • [email protected]
 • 692 23 32 234
 • Μαραθωνοδρόμων 31, Αθήνα
Κακό
 • Ι. Μπάρδα
 • Επαγγελματίας προγραμματίστρια
 • [email protected]
 • 692 23 32 234
 • Μαραθωνοδρόμων 31

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Η σύνοψη του βιογραφικού ενός προγραμματιστή full-stack πρέπει να σκιαγραφεί ένα προφίλ χαρισματικού επαγγελματία, που γνωρίζει την ανάπτυξη λογισμικού σε βάθος και μπορεί να εντυπωσιάσει με τις γνώσεις, τις ικανότητες και τα επιτεύγματά του. Εδώ, λοιπόν, πρέπει να δώσετε στον υπεύθυνο επιλογής προγραμματιστών να καταλάβει ότι μπορείτε να αποτελέσετε πολύτιμο μέλος της ομάδας του.

Έτσι, μέσα σε τρεις-τέσσερις προτάσεις πρέπει να εξηγήσετε γιατί αξίζει να εμπιστευθούν το ταλέντο σας. Πώς θα συνεισφέρετε στην επιτυχία της επιχείρησης; Πώς θα εξασφαλίζετε ότι τα commit σας περιέχουν κώδικα αξιόπιστο, ασφαλή, συντηρήσιμο και δοκιμασμένο; Πώς θα ενταχθείτε απροβλημάτιστα στις ροές εργασιών και στις μεθοδολογίες –agile ή iterative– της εταιρείας λογισμικού;

Για να αντλήσετε ιδέες, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε από το παράδειγμα βιογραφικού προγραμματιστή Ιστού ή το παράδειγμα βιογραφικού για εργασία στην Google.

Εδώ, προσφέρουμε τρία προσαρμόσιμα παραδείγματα σύνοψης βιογραφικού για προγραμματιστή full-stack, σε τρία διαφορετικά επίπεδα πείρας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με λίγη πείρα

Ιδιαίτερα ταλαντούχος πρόσφατος απόφοιτος τμήματος πληροφορικής αναζητεί να ενταχθεί σε ομάδα ανάπτυξης εφαρμογών. Ιδιαίτερα ικανός σε όλο το stack του ASP.NET για web apps που τρέχουν σε υποδομή cloud-based. Δίνω έμφαση στη λεπτομέρεια και στη μεθοδική μετατροπή των use cases του πελάτη σε features τα οποία λειτουργούν αποδοτικά και προσφέρουν διαισθητικό UX.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με μέτρια πείρα

Προγραμματίστρια full-stack με ίδιο βαθμό ικανότητας στις τεχνολογίες front-end και back-end. Ιδιαίτερα καλή στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση των λειτουργικών προδιαγραφών των πελατών.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με πολλή πείρα

Πολύπειρος επαγγελματίας προγραμματιστής με πάνω από 17 έτη ενασχόλησης με πλαίσια ανάπτυξης εφαρμογών Ιστού (PHP, Python, ASP.NET WebForms, MVC). Πολύ ικανός στην εφαρμογή μεθοδολογιών Agile, με επιτυχημένη πορεία ως scrum master. Με την ανθρωποκεντρική προσέγγιση και τη σχολαστικότητά μου, μπορώ να εγγυηθώ κώδικα που τηρεί τις βέλτιστες πρακτικές, αποφεύγει τα σφάλματα και βελτιστοποιεί τις επιδόσεις.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως προγραμματιστής full-stack

Αν έχετε εργαστεί ξανά ως προγραμματιστής full-stack, σε αυτό το σημείο του βιογραφικού πρέπει να παρουσιάσετε τις εμπειρίες σας από την οπτική γωνία μιας εταιρείας λογισμικού. Άρα, μη γράψετε απλώς τι καθήκοντα έχετε αναλάβει και τι είδους κώδικα έχετε γράψει. Αντ’ αυτών, προσπαθήστε να δείξετε πόση αξία προσφέρατε, τόσο στην ομάδα ανάπτυξης της εφαρμογής όσο και στους τελικούς χρήστες.

Για παράδειγμα, αντί να γράψετε αυτά:

 • Υλοποίησα 53 νέα features στο front-end μιας εφαρμογής λογιστικής
 • Έκανα refactoring σε 50.000 γραμμές κώδικα στο business logic layer μιας εφαρμογής κρατήσεων

προτιμήστε διατυπώσεις σαν αυτές:

 • Υλοποίησα το business layer μιας εφαρμογής με κατανεμημένη αρχιτεκτονική, η οποία λειτουργούσε 29% πιο αποδοτικά σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση
 • Έκανα optimization στην επικοινωνία της εφαρμογής με το NoSQL data layer, μειώνοντας τον χρόνο απόκρισης κατά 34%
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Προγραμματίστρια full-stack – Excel Technology Group, Αθήνα
Οκτώβριος 2018 - Σεπτέμβριος 2022

 • Έγραφα κώδικα (C# και Javascript), έκανα αποσφαλμάτωση και unit testing σε web-based έργα.
 • Εκτελούσα εργασίες συντήρησης σε παλιότερες εφαρμογές και συστήματα.
 • Εφάρμοσα τις πιο εξελιγμένες τεχνικές και μεθοδολογίες.
 • Αναβάθμιζα συστήματα front-end και back-end.
 • Συνεργαζόμουν με προγραμματιστές Ιστού, ομάδες μάρκετινγκ και μηχανικούς, για τον κατάλληλο συνδυασμό εμφάνισης και λειτουργίας.
 • Παρακολουθούσα τις εξελίξεις με διαρκή επιμόρφωση για νέα frameworks και stacks.


Προγραμματίστρια full-stack – Technetology, Πάτρα
Απρίλιος 2014 - Σεπτέμβριος 2018

 • Συνεργάστηκα με ομάδα μηχανικών, προγραμματιστών και αναλυτών για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία ενός επιτυχημένου λογισμικού HR.
 • Ανέπτυξα ένα ιδιαίτερα ευέλικτο front end με άριστες επιδόσεις και απόκριση.
 • Υλοποίησα βελτιώσεις τις οποίες είχαν ζητήσει οι χρήστες της έκδοσης beta.
 • Εφάρμοζα διαρκώς τις βέλτιστες πρακτικές για τη σύνταξη ξεκάθαρου, ευανάγνωστου και κλιμακώσιμου κώδικα.
 • Συμμετίχα σε διεξοδικά code reviews, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε εγχειρήματα refactoring του back end.
 • Συνέβαλα σε 40% αύξηση των εσόδων της εταιρείας σε διάστημα τεσσάρων ετών
Αντιγράφηκε!

Πώς να γράψετε βιογραφικό χωρίς πείρα ως προγραμματιστής full-stack

Αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως προγραμματιστής full-stack, πρέπει να δώσετε έμφαση στις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει από τη συμμετοχή σε εξειδικευμένα bootcamp, από τη συνεισφορά σε εγχειρήματα ανοικτού κώδικα ή από προσωπικά σας έργα. Εξίσου σημαντικό είναι να τονίσετε τα προτερήματα του χαρακτήρα χάρη στα οποία μπορείτε να εργαστείτε παραγωγικά και αρμονικά ως μέλος ομάδας.

Περιλάβετε τις δεξιότητες που χρησιμεύουν σε έναν προγραμματιστή full-stack

Οι δεξιότητες τις οποίες πρέπει να εντάξετε σε ένα βιογραφικό για να εργαστείτε ως προγραμματιστής full-stack είναι δύο ειδών: (α) σκληρές δεξιότητες, (β) μαλακές δεξιότητες. Οι πρώτες αφορούν τις τεχνολογίες, το λογισμικό, τις ροές εργασιών και τις μεθοδολογίες με τις οποίες έχετε εξοικειωθεί χάρη σε μάθηση και/ή πρακτική ενασχόληση. Οι δεύτερες αφορούν την προσωπικότητά σας και τη συνεργασία.

Αποφύγετε, πάντως, το λάθος να απαριθμήσετε έναν ατελείωτο κατάλογο, κι ας γνωρίζετε όντως όλα αυτά. Επιλέξτε μέχρι δέκα περίπου δεξιότητες, όσες κρίνετε πως θα σας χρησιμεύσουν περισσότερο ειδικά σε αυτήν την εταιρεία λογισμικού ή σε αυτό το έργο. Αν, για παράδειγμα, κάνετε αίτηση για μια εκπαιδευτική εφαρμογή για κινητά, δεν έχει αξία να γράψετε ότι ξέρετε από εφαρμογές για ενδοδίκτυα εταιρειών.

Ακολουθούν 10 σημαντικές δεξιότητες τις οποίες μπορεί να περιέχει ένα βιογραφικό προγραμματιστή full-stack:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Javascript
 • Python
 • C#
 • ASP.NET Core
 • SQL
 • Git
  Domain-Driven Design
 • Ανάλυση προβλημάτων
 • Σχολαστικότητα και μεθοδικότητα
 • Ομαδικό πνεύμα
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια εκπαίδευση έχετε λάβει για να εργαστείτε ως προγραμματιστής full-stack

Για να εργαστεί κανείς ως προγραμματιστής full-stack, δεν απαιτείται πτυχίο πληροφορικής. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά με την ανάπτυξη εφαρμογών έχοντας μάθει είτε μόνοι τους –μέσα από βιβλία ή βίντεο– είτε συμμετέχοντας σε πολύμηνα bootcamp. Αν, όμως, έχετε πτυχίο ΑΕΙ ή μεταπτυχιακή ειδίκευση στον προγραμματισμό, σίγουρα θα κερδίσετε πόντους.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τρίπολη
Οκτώβριος 2011 - Ιούνιος 2013

Πτυχίο Μηχανικής Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα
Οκτώβριος 2007 - Ιούνιος 2011 

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση κατάλληλες για βιογραφικό προγραμματιστή full-stack

Σίγουρα, ως προγραμματιστής full-stack θα γνωρίζετε πλήθος τεχνολογιών. Αν, όμως, η σχεδίαση δεν είναι το φόρτε σας, καλό είναι να στηριχτείτε στον πλούτο βοηθημάτων του cvapp.gr: πρότυπα, παραδείγματα, οδηγοί, άρθρα ιστολογίου και μια εξαιρετική εφαρμογή που εγγυάται άριστη διάταξη σελίδας και άρτια εμφάνιση στο βιογραφικό, το οποίο μπορείτε να εξαγάγετε σε διάφορες μορφές.

Το βιογραφικό προγραμματιστή full-stack που παραθέτουμε εδώ ως παράδειγμα βασίζεται στο «Σίδνεϊ», ένα από τα δημιουργικά πρότυπα της συλλογής μας. Η ευανάγνωστη γραμματοσειρά, ο άφθονος χώρος ανάμεσα στις γραμμές και τα τμήματα, η καλαίσθητη μοβ στήλη στα δεξιά, με τις ράβδους κάτω από τις δεξιότητες, δημιουργούν μια ελκυστική σελίδα, που προσκαλεί τον υπεύθυνο προσλήψεων να τη διαβάσει.

Παράδειγμα κειμένου βιογραφικού για προγραμματιστή full-stack

Προφίλ

Προγραμματίστρια full-stack με ίδιο βαθμό ικανότητας στις τεχνολογίες front-end και back-end. Ιδιαίτερα καλή στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υλοποίηση των λειτουργικών προδιαγραφών των πελατών.

 

Εργασιακό ιστορικό

Προγραμματίστρια full-stack – Excel Technology Group, Αθήνα
Οκτώβριος 2018 - Σεπτέμβριος 2022

 • Έγραφα κώδικα (C# και Javascript), έκανα αποσφαλμάτωση και unit testing σε web-based έργα.
 • Εκτελούσα εργασίες συντήρησης σε παλιότερες εφαρμογές και συστήματα.
 • Εφάρμοσα τις πιο εξελιγμένες τεχνικές και μεθοδολογίες.
 • Αναβάθμιζα συστήματα front-end και back-end.
 • Συνεργαζόμουν με προγραμματιστές Ιστού, ομάδες μάρκετινγκ και μηχανικούς, για τον κατάλληλο συνδυασμό εμφάνισης και λειτουργίας.
 • Παρακολουθούσα τις εξελίξεις με διαρκή επιμόρφωση για νέα frameworks και stacks.


Προγραμματίστρια full-stack – Technetology, Πάτρα
Απρίλιος 2014 - Σεπτέμβριος 2018

 • Συνεργάστηκα με ομάδα μηχανικών, προγραμματιστών και αναλυτών για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία ενός επιτυχημένου λογισμικού HR.
 • Ανέπτυξα ένα ιδιαίτερα ευέλικτο front end με άριστες επιδόσεις και απόκριση.
 • Υλοποίησα βελτιώσεις τις οποίες είχαν ζητήσει οι χρήστες της έκδοσης beta.
 • Εφάρμοζα διαρκώς τις βέλτιστες πρακτικές για τη σύνταξη ξεκάθαρου, ευανάγνωστου και κλιμακώσιμου κώδικα.
 • Συμμετίχα σε διεξοδικά code reviews, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε εγχειρήματα refactoring του back end.
 • Συνέβαλα σε 40% αύξηση των εσόδων της εταιρείας σε διάστημα τεσσάρων ετών.


Δεξιότητες

 • Javascript
 • Python
 • C#
 • ASP.NET Core
 • SQL
 • Git
  Domain-Driven Design
 • Ανάλυση προβλημάτων
 • Σχολαστικότητα και μεθοδικότητα
 • Ομαδικό πνεύμα


Εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τρίπολη
Οκτώβριος 2011 - Ιούνιος 2013

Πτυχίο Μηχανικής Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αθήνα
Οκτώβριος 2007 - Ιούνιος 2011 

Αντιγράφηκε!

Για να εργαστείτε με επιτυχία ως προγραμματιστής full-stack, χρειάζεστε πλούτο γνώσεων και δεξιοτήτων, που να τις επιστρατεύετε στο πλαίσιο ενός ομαδικού εγχειρήματος. Για να συντάξετε ένα βιογραφικό που θα σας φέρει πιο κοντά στην πρόσληψη, χρειάζεστε την πολύτιμη συνεισφορά του cvapp.gr.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
730,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
590,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
59,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
560,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
56,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,700+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
130,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
76,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
24,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
41,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις