1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Προγραμματιστής Ιστού
Κείμενο: Ivan ShovkopliasIvan Shovkoplias

Προγραμματιστής Ιστού: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Προγραμματιστής Ιστού», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.1
Μέση βαθμολογία
54 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Προγραμματιστής Ιστού: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Όταν θέλετε να εργαστείτε ως προγραμματιστής Ιστού με αξιώσεις, πρέπει να συντάξετε ένα βιογραφικό εστιασμένο στην άρτια τεχνική κατάρτιση και τη διαρκή εξέλιξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας. Ακόμη και χωρίς πτυχίο στην πληροφορική ή με λίγη μόνο πείρα, μπορείτε να ενταχθείτε παραγωγικά σε μια ομάδα ανάπτυξης ιστοτόπων, αρκεί να έχετε ένα πορτφόλιο με ενδιαφέροντα προσωπικά έργα.

Για την ετοιμασία μιας επιτυχημένης αίτησης εργασίας, η καλύτερη τεχνολογία είναι η εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού του cvapp.gr. Χάρη στα πολυάριθμα πρότυπα και παραδείγματα που ενσωματώνει, θα σας χαρίσει πλήθος από ιδέες, για να τις εφαρμόζετε σε όσα βιογραφικά στέλνετε όταν απαντάτε σε αγγελίες για web developer.

Πώς να γράψετε βιογραφικό προγραμματιστή Ιστού

Το βιογραφικό ενός ατόμου που αναζητά εργασία ως προγραμματιστής Ιστού πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Καθώς το τοπίο του Διαδικτύου μεταβάλλεται ολοένα και οι απόφοιτοι τμημάτων πληροφορικής αυξάνονται εκθετικά, ο κλάδος παρουσιάζει δριμύ ανταγωνισμό. Για να πείσετε, άρα, έναν υπεύθυνο προσλήψεων εταιρείας πληροφορικής ότι αξίζει να σας προσλάβει ή έναν επιχειρηματία ότι αξίζει να σας αναθέσει ένα έργο κατασκευής ιστοτόπου ή εφαρμογής Ιστού, επικεντρωθείτε στους εξής κύριους άξονες:

 1. Απαριθμήστε τα κυριότερα επιτεύγματά σας σε προηγούμενες θέσεις εργασίας ή προηγούμενα project. Μη γράψετε απλώς τα καθήκοντά σας, αλλά κυρίως πώς συμβάλατε στην επιτυχία των στόχων και πώς υπερβήκατε τις προσδοκίες του εργοδότη ή του πελάτη.
 2. Δείξτε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στο όραμα, τη φιλοσοφία και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης για την οποία θέλετε να εργαστείτε. Μη στέλνετε το ίδιο βιογραφικό αδιακρίτως σε όλες τις εταιρείες που ψάχνουν προγραμματιστή web.
 3. Στηριχτείτε σε ένα πρότυπο βιογραφικού το οποίο έχει σχεδιάσει επαγγελματίας, για να παρουσιάσετε εικόνα ατόμου προσεκτικού και επιμελούς, που μπορεί να μεταδώσει τις σκέψεις του με τρόπο σαφή, εύληπτο και καλαίσθητο –όλα τους γνωρίσματα μιας καλής ιστοσελίδας.
Συμβουλή ειδικού

Βελτιστοποιήστε για το ATS

Αν προορίζετε το βιογραφικό σας για μεγάλη εταιρεία, φροντίστε να λάβετε υπόψη το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων (Applicant Tracking System, ATS). Ο αλγόριθμος ενός τέτοιου συστήματος αναζητεί λέξεις-κλειδί (γλώσσες προγραμματισμού, πλαίσια ανάπτυξης εφαρμογών κ.λπ.) και ιεραρχεί τις εισερχόμενες αιτήσεις εργασίας ως προς το πόσο συναφείς είναι με τη θέση που πρέπει να καλυφθεί. Άρα, μην παραλείψετε κανένα απαραίτητο ή επιθυμητό προσόν.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για προγραμματιστή Ιστού

Η αντίστροφα χρονολογική μορφή είναι συνήθως η καλύτερη για ένα βιογραφικό προγραμματιστή Ιστού. Το αντίστροφα χρονολογικό βιογραφικό ξεκινά από τον πιο πρόσφατο εργοδότη και συνεχίζει προς παλιότερες θέσεις εργασίας, ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο και τον χρόνο –χωρίς να υπερβαίνει τη μία σελίδα ή τη μία δεκαετία από το παρόν.

Τώρα, αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως προγραμματιστής Ιστού –ή τουλάχιστον όχι με τις τεχνολογίες που ζητά αυτή η αγγελία–, ίσως να προτιμούσατε ένα λειτουργικό βιογραφικό. Αυτό δίνει προτεραιότητα στα δυνατά σημεία που σας καθιστούν άτομο ευέλικτο, ευπροσάρμοστο και γρήγορο στην εξοικείωση με νέες έννοιες, διαδικασίες και μεθοδολογίες ανάπτυξης ιστοτόπων, εφαρμογών και υπηρεσιών Ιστού.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Στην κορυφή της σελίδας ή σε μια στήλη αριστερά ή δεξιά από το κυρίως κείμενο, πρέπει να υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Τα απαραίτητα είναι τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και ο τίτλος της θέσης που σας ενδιαφέρει («προγραμματιστής Ιστού», «web developer» ή όπως αλλιώς το διατυπώνει η αγγελία).
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Μια διεύθυνση κατάλληλη για επαγγελματική χρήση (π.χ. [email protected]).
 • Αριθμός τηλεφώνου: Αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, όπου μπορούν να σας βρουν από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού ή το τμήμα πληροφορικής, για να συζητήσετε.
 • Περιοχή: Οδός, αριθμός και πόλη κατοικίας.
Καλό
 • Στέλιος Γερασίμου
 • Προγραμματιστής Ιστού
 • [email protected]
 • 699 98 88 765
 • Ιάσωνος 15, Καβάλα
Κακό

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Όπως σε μια ιστοσελίδα το σημαντικότερο τμήμα της είναι το λεγόμενο «above the fold», έτσι και στο βιογραφικό ενός προγραμματιστή Ιστού έχει μεγάλη σημασία η πρώτη παράγραφος, γνωστή ως προφίλ ή σύνοψη ή προσωπική δήλωση. Το κείμενο σε αυτό το περίοπτο σημείο πρέπει να τραβήξει την προσοχή του υπευθύνου προσλήψεων, ώστε να θελήσει να πλοηγηθεί και να διαβάσει τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, πρέπει με τρεις-τέσσερις προτάσεις να εξηγήσετε γιατί αξίζει να σας εντάξουν σε μια ομάδα ανάπτυξης ιστοτόπων. Πώς θα συνεισφέρετε στην επιτυχία της επιχείρησης; Πώς θα συμβάλετε στη βελτίωση της ποιότητας και στη μείωση των σφαλμάτων;  Πώς θα ικανοποιείτε τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των πελατών και θα προσφέρετε άριστο UX στους χρήστες των ιστοτόπων τους;

Για να αντλήσετε ιδέες, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε από το παράδειγμα βιογραφικού προγραμματιστή full-stack ή το παράδειγμα βιογραφικού για εργασία στην Google.

Εδώ, προσφέρουμε τρία προσαρμόσιμα παραδείγματα σύνοψης βιογραφικού για προγραμματιστή Ιστού, σε τρία διαφορετικά επίπεδα πείρας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με λίγη πείρα

Πρόσφατος απόφοιτος σχολής πληροφορικής με γνώση των πιο καινούργιων τεχνολογιών ανάπτυξης εφαρμογών και υπηρεσιών Ιστού. Πολύ ικανός στην εργασία σε ομάδα agile, με καθημερινά commit και εβδομαδιαία build. Οι άριστες ακαδημαϊκές μου επιδόσεις και το προφίλ μου στο GitLab, που δείχνει τη μεγάλη συνεισφορά μου σε έργα ανοικτού κώδικα, μαρτυρούν πόσο προσηλωμένος είμαι στο αντικείμενο.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με μέτρια πείρα

Πολύπειρος προγραμματιστής Ιστού με προηγμένη γνώση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών. Ικανός στη σχεδίαση γραφικού περιβάλλοντος, τη δοκιμή και την αποσφαλμάτωση εφαρμογών σε ASP.NET Core, με C#, TypeScript και LINQ-to-SQL. Καλός τόσο στην ανεξάρτητη εργασία όσο και στη συνεργασία ως μέλος μικρών ή μεγάλων ομάδων.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με πολλή πείρα

Πολύπειρος προγραμματιστής Ιστού με πάνω από 20 έτη πείρας και γνώση παλιότερων και νεότερων τεχνολογιών. Μπορώ να ενταχθώ παραγωγικά τόσο σε έργα που ξεκινούν από το μηδέν όσο και σε έργα με legacy code base, συντηρώντας το ή εμπλουτίζοντάς το με νέα features. Υπομονετικός, μεθοδικός και κατατοπιστικός, μπορώ να καθοδηγήσω με επιτυχία μικρές ή μεγάλες ομάδες από junior devs.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως προγραμματιστής Ιστού

Σε αυτό το σημείο του βιογραφικού, ένας προγραμματιστής Ιστού πρέπει να παρουσιάσει τις εμπειρίες του από την οπτική γωνία του εργοδότη. Δηλαδή, αντί να γράψετε απλώς με ποια τμήματα του front end και/ή του back ασχολούσασταν, προσπαθήστε να δείξετε πώς προσθέσατε αξία στο εγχείρημα, πώς αποτελούσατε πολύτιμο μέλος της ομάδας ανάπτυξης.

Για παράδειγμα, αντί να γράψετε αυτά:

 • Έγραφα single-page applications με Javascript
 • Έγραφα LINQ-to-SQL για επικοινωνία με βάση δεδομένων σε Azure Cloud

θα ήταν καλύτερο να γράψετε αυτά:

 • Δημιουργούσα landing pages που αύξαναν κατά περίπου 50% το click-through rate των πελατών
 • Βελτιστοποίησα την επικοινωνία με το back-end του Amazon Web Services, επιταχύνοντας κατά 23% το roundtrip των ερωτημάτων προς τη βάση δεδομένων
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Ανώτερος προγραμματιστής Ιστού, Alpha Kappa Software, Καβάλα
Αύγουστος 2019 - Σεπτέμβριος 2019

 • Επέβλεψα τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δοκιμή και τη συντήρηση εφαρμογών Ιστού για πάνω από 30 πελάτες.
 • Παρείχα αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων πριν και μετά την παράδοση των προϊόντων.
 • Μετέφραζα τις απαιτήσεις των πελατών σε αρχιτεκτονικές συστήματος που θα προσέφεραν ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία εξέλιξης.
 • Συντόνιζα τη συνεργασία των ομάδων προγραμματισμού και μάρκετινγκ.
 • Εφάρμοζα αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας.


Νεανικός προγραμματιστής Ιστού, Deka Software, Θεσσαλονίκη
Αύγουστος 2008 - Ιούλιος 2011

 • Εργαζόμουν παραγωγικά ως μέλος μιας μικρής ομάδας που σχεδίαζε γραφικά περιβάλλοντα, έγραφε κώδικα και εκτελούσε unit testing και functional testing.
 • Συντηρούσα τμήματα του front end και του back end σε εφαρμογές για περισσότερους από 10 πελάτες.
 • Επιδιόρθωνα προβλήματα σε ιστοτόπους, όπως χαλασμένους συνδέσμους και προβλήματα μορφοποίησης σε κινητές συσκευές.
 • Αξιοποιούσα πλαίσια όπως SCSS και TypeScript για τη δημιουργία ευανάγνωστου και συντηρήσιμου κώδικα.
 • Ανέλυα έργα ανταγωνιστών μας, φροντίζοντας να έχουμε πλεονέκτημα ως προς το τεχνολογικό stack που χρησιμοποιούσαμε.
Αντιγράφηκε!

Πώς να γράψετε βιογραφικό χωρίς πείρα ως προγραμματιστής Ιστού

Αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως προγραμματιστής Ιστού, καλό είναι να δώσετε έμφαση στις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει από τη συμμετοχή σε εξειδικευμένα bootcamp, από τη συνεισφορά σε εγχειρήματα ανοικτού κώδικα ή από προσωπικά σας έργα. Εξίσου σημαντικό είναι να τονίσετε τα προτερήματα του χαρακτήρα χάρη στα οποία μπορείτε να εργαστείτε παραγωγικά και αρμονικά ως μέλος ομάδας.

Περιλάβετε τις δεξιότητες που χρησιμεύουν σε έναν προγραμματιστή Ιστού

Σε ένα βιογραφικό για εργασία ως προγραμματιστής Ιστού πρέπει να περιλάβετε: (α) σκληρές δεξιότητες, (β) μαλακές δεξιότητες. Οι πρώτες αφορούν τις γλώσσες προγραμματισμού, τα πλαίσια, τα εργαλεία και τις μεθοδολογίες που γνωρίζετε. Οι δεύτερες αφορούν γνωρίσματα της προσωπικότητας ή ταλέντα στη συνεργασία και την επικοινωνία με συναδέλφους από την ίδια ή άλλες ομάδες της εταιρείας.

Παρά ταύτα, δεν σημαίνει πως όσο περισσότερες δεξιότητες αναφέρετε τόσο το καλύτερο. Ο υπεύθυνος επιλογής προγραμματιστών δεν θα εντυπωσιαστεί αν διαβάσει ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το έργο. Αν, για παράδειγμα, ψάχνει άτομα για έναν εκπαιδευτικό ιστότοπο, δεν θα σας βοηθήσει η αναφορά σε τεχνολογίες αποκεντρωμένης οικονομικής (DeFi) ή crypto και blockchain.

Ακολουθούν 10 σημαντικές δεξιότητες τις οποίες μπορεί να περιέχει ένα βιογραφικό προγραμματιστή Ιστού:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Javascript (jQuery, TypeScript)
 • Node.js
 • Angular
 • Python
 • ASP.NET Core (C#, LINQ, SQL Server)
 • Azure Cloud
  Git (GitHub, GitLab)
 • Ανάλυση προβλημάτων
 • Σχολαστικότητα και μεθοδικότητα
 • Κατανόηση περίπλοκων απαιτήσεων
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια εκπαίδευση έχετε λάβει για να εργαστείτε ως προγραμματιστής Ιστού

Για να εργαστείτε ως προγραμματιστής Ιστού, δεν χρειάζεται να έχετε σπουδάσει πληροφορική. Πολλοί ασχολούνται επαγγελματικά με την ανάπτυξη εφαρμογών είτε ως αυτοδίδακτοι –έχοντας μάθει με βιβλία ή βίντεο στο Διαδίκτυο– είτε έχοντας παρακολουθήσει πολύμηνα bootcamp. Πάντως, αν έχετε πτυχίο ΑΕΙ ή μεταπτυχιακή ειδίκευση στον προγραμματισμό, σίγουρα δίνετε πόντους στην υποψηφιότητά σας.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση

Πτυχίο στην Πληροφορική, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα
Οκτώβριος 2006 - Ιούνιος 2010

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση κατάλληλες για βιογραφικό προγραμματιστή Ιστού

Σίγουρα, ως προγραμματιστής Ιστού θα συνεργάζεστε στενά με σχεδιαστές και θα γνωρίζετε από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι η διάταξη και η εμφάνιση για το καλό UX. Για τη σχεδίαση του βιογραφικού σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε το πλήθος εργαλείων του cvapp.gr: πρότυπα, παραδείγματα, οδηγοί, άρθρα ιστολογίου και μια εξαιρετική εφαρμογή, που εγγυάται άρτια εμφάνιση και λειτουργικότητα.

Το βιογραφικό προγραμματιστή Ιστού που δίνουμε εδώ για παράδειγμα βασίζεται στο «Σίδνεϊ», ένα από τα δημιουργικά πρότυπα της συλλογής μας. Η ευανάγνωστη γραμματοσειρά, ο άφθονος χώρος ανάμεσα στις γραμμές και τα τμήματα, η καλαίσθητη κεραμιδί στήλη στα δεξιά με τις «γραμμές προόδου» για τις δεξιότητες δημιουργούν μια ελκυστική σελίδα, που προσκαλεί τον υπεύθυνο προσλήψεων να τη διαβάσει.

Παράδειγμα κειμένου βιογραφικού για προγραμματιστή Ιστού

Προφίλ

Πολύπειρος προγραμματιστής Ιστού με προηγμένη γνώση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών. Ικανός στη σχεδίαση γραφικού περιβάλλοντος, τη δοκιμή και την αποσφαλμάτωση εφαρμογών σε ASP.NET Core, με C#, TypeScript και LINQ-to-SQL. Καλός τόσο στην ανεξάρτητη εργασία όσο και στη συνεργασία ως μέλος μικρών ή μεγάλων ομάδων.

 

Εργασιακό ιστορικό

Ανώτερος προγραμματιστής Ιστού, Alpha Kappa Software, Καβάλα
Αύγουστος 2019 - Σεπτέμβριος 2019

 • Επέβλεψα τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δοκιμή και τη συντήρηση εφαρμογών Ιστού για πάνω από 30 πελάτες.
 • Παρείχα αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων πριν και μετά την παράδοση των προϊόντων.
 • Μετέφραζα τις απαιτήσεις των πελατών σε αρχιτεκτονικές συστήματος που θα προσέφεραν ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία εξέλιξης.
 • Συντόνιζα τη συνεργασία των ομάδων προγραμματισμού και μάρκετινγκ.
 • Εφάρμοζα αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας.


Νεανικός προγραμματιστής Ιστού, Deka Software, Θεσσαλονίκη
Αύγουστος 2008 - Ιούλιος 2011

 • Εργαζόμουν παραγωγικά ως μέλος μιας μικρής ομάδας που σχεδίαζε γραφικά περιβάλλοντα, έγραφε κώδικα και εκτελούσε unit testing και functional testing.
 • Συντηρούσα τμήματα του front end και του back end σε εφαρμογές για περισσότερους από 10 πελάτες.
 • Επιδιόρθωνα προβλήματα σε ιστοτόπους, όπως χαλασμένους συνδέσμους και προβλήματα μορφοποίησης σε κινητές συσκευές.
 • Αξιοποιούσα πλαίσια όπως SCSS και TypeScript για τη δημιουργία ευανάγνωστου και συντηρήσιμου κώδικα.
 • Ανέλυα έργα ανταγωνιστών μας, φροντίζοντας να έχουμε πλεονέκτημα ως προς το τεχνολογικό stack που χρησιμοποιούσαμε.


Δεξιότητες

 • Javascript (jQuery, TypeScript)
 • Node.js
 • Angular
 • Python
 • ASP.NET Core (C#, LINQ, SQL Server)
 • Azure Cloud
  Git (GitHub, GitLab)
 • Ανάλυση προβλημάτων
 • Σχολαστικότητα και μεθοδικότητα
 • Κατανόηση περίπλοκων απαιτήσεων


Εκπαίδευση

Πτυχίο στην Πληροφορική, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα
Οκτώβριος 2006 - Ιούνιος 2010

Αντιγράφηκε!

Για να έχετε επιτυχία ως προγραμματιστής Ιστού, χρειάζεστε μια μεγάλη ποικιλία από γνώσεις και δεξιότητες, τις οποίως συνήθως επιστρατεύετε ως μέλος ομάδας. Για να έχετε επιτυχία στην αναζήτηση εργασίας, χρειάζεστε μόνο ένα εργαλείο για να δημιουργήσετε ένα άριστο βιογραφικό: το cvapp.gr.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
730,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
590,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
59,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
560,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
56,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,700+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
130,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
76,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
24,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
41,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις