Νομικά έγγραφα

Όλα τα έγγραφα ενημερώθηκαν
July 20, 2022

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Όταν γίνεστε συνδρομητές, αποκτάτε άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας. Με τη χρήση των εν λόγω υπηρεσιών δημιουργούνται ψηφιακά προϊόντα, συγκεκριμένα, βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές. Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ψηφιακά προϊόντα άμεσα στον υπολογιστή σας. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν τυγχάνει εφαρμογής, δεδομένου ότι όταν γίνεστε συνδρομητές συμφωνείτε στην άμεση παροχή των υπηρεσιών και των σχετικών ψηφιακών προϊόντων.

Όταν ενεργοποιείτε την 7ήμερη δοκιμαστική συνδρομή, αποκτάτε εγγύηση επιστροφής των χρημάτων σας για τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου. Εάν η συνδρομή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που έχετε ήδη καταβάλει.

Κατά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτομάτως για μια περίοδο 4 εβδομάδων έναντι 14,99 EUR. (οι τιμές και το νόμισμα ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα)

Resume.io // Imkey BV
van Coothplein 39a
4811 ND Breda, Κάτω Χώρες
CoC: 60887737
ΑΦΜ: NL854104379B01

Τελευταία ενημέρωση εγγράφου «Δικαίωμα υπαναχώρησης»: July 20, 2022
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις