Δημιουργικά πρότυπα βιογραφικού για να βρείτε δουλειά

Κάθε πρότυπο έχει σχεδιαστεί από ειδικούς και ακολουθεί επακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» τους οποίους αναζητούν οι υπεύθυνοι προσλήψεων. Ξεχωρίστε και προσληφθείτε γρηγορότερα με πρότυπα βιογραφικού δοκιμασμένα στην πράξη.

Το αξιολογούν οι χρήστες. Το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες

4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Δημιουργικά πρότυπα βιογραφικού

Μια ζωηρή, πρωτότυπη αίσθηση για καλλιτεχνικά πεδία και σύγχρονες εταιρείες

Από τη φωτογραφία έως τη μόδα, τη γραφιστική ή και την αισθητική, ο κόσμος των δημιουργικών επαγγελμάτων είναι αχανής και ποικιλόμορφος. Όταν κάνουν αίτηση για δημιουργική θέση, οι υποψήφιοι χρειάζεται να μεταδώσουν το πάθος και το ταλέντο τους. Ένα δημιουργικό πρότυπο βιογραφικού είναι το καλύτερο μέσο για να το επιτύχουν.

Σύμφωνα με έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, η δημιουργικότητα είναι μια από τις δεξιότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση για κάθε είδους επαγγέλματα, και η ανάγκη για δημιουργικούς επαγγελματίες αναμένεται να αυξηθεί την επόμενη δεκαετία.

Γι’ αυτό τα δημιουργικά πρότυπα βιογραφικού μας έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς ώστε να επιδεικνύουν τις δεξιότητες και την καλαισθησία σας. Αν θέλετε ένα βιογραφικό πληθωρικό, πρέπει οπωσδήποτε να προτιμήσετε τα ζωηρά χρώματα και τις εντυπωσιακές γραμματοσειρές που χαρακτηρίζουν τα δημιουργικά πρότυπα της συλλογής μας. Αυτά τα σχέδια βιογραφικού είναι ό,τι καλύτερο για να τονίσετε την πείρα σας με σύγχρονο, ελκυστικό τρόπο, που δίνει έμφαση στα μοναδικά προσόντα σας.

Πότε να επιλέξετε ένα δημιουργικό πρότυπο βιογραφικού

Αν εργάζεστε σε δημιουργικό πεδίο, μάλλον έχετε ήδη κοιτάξει μερικά δημιουργικά πρότυπα βιογραφικού. Αρμόζει, όμως, να προτιμήσετε μια τόσο τολμηρή προσέγγιση; Ένας τρόπος για να αποφασίσετε είναι να αξιολογήσετε τη μάρκα και την εταιρεία για την οποία σχεδιάζετε να εργαστείτε. Προτιμά τα έντονα χρώματα και την άμεση επικοινωνία χωρίς τυπικότητες; Αν ναι, ένα δημιουργικό βιογραφικό μπορεί να αποβεί άριστο εργαλείο για να αποδείξετε γιατί θα ταιριάζατε ιδανικά σε αυτό το εργασιακό περιβάλλον.

Μπορείτε να αποκτήσετε τη δημιουργική δουλειά των ονείρων σας

Οι επαγγελματίες που εργάζονται στη μόδα, στον κινηματογράφο, στα ΜΜΕ, στο μάρκετινγκ, στο σχέδιο, στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών, στο εμπόριο λουλουδιών, στην αισθητική, στην τέχνη ή στη συγγραφή μπορούν να ωφεληθούν από ένα δημιουργικό πρότυπο βιογραφικού. Παρότι σε άλλους κλάδους ίσως είναι θέμα επιλογής το αν θα προτιμήσετε κάτι τολμηρό ή όχι, σε ορισμένα δημιουργικά πεδία ένα δυνατό βιογραφικό επιβάλλεται. Εξάλλου, μια συνεσταλμένη εικόνα δίνει την εντύπωση ότι δεν έχετε ερευνήσει την εταιρεία και δεν έχετε εξοικειωθεί με το ύφος της.

Τέλος, ακόμη και αν δεν εργάζεστε σε δημιουργικό κλάδο, μπορεί να επιλέξετε δημιουργικό πρότυπο βιογραφικού για να ξεχωρίσετε από τους συνυποψηφίους σας και να δείξετε ότι δεν φοβάστε να είστε ο εαυτός σας. Αυτό είναι πιο αποτελεσματικό όταν η εταιρεία εκτιμά τη δημιουργία, ακόμη και αν η επιθυμητή θέση δεν έχει να κάνει με δημιουργία. Για παράδειγμα, ένας υπάλληλος υποδοχής σε στούντιο φωτογραφίας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα δημιουργικό βιογραφικό για να δείξει ότι εκτιμά την τέχνη, παρότι ο ίδιος δεν είναι καλλιτέχνης.

Κορυφαίοι 5 λόγοι επιλογής μιας δημιουργικής διάταξης

 1. Θέλετε να στείλετε το μήνυμα ότι σας αρέσει η καινοτομία
 2. Κάνετε αίτηση σε μια προοδευτική και δημιουργική εταιρεία
 3. Θέλετε ένα βιογραφικό που ταιριάζει με το δημιουργικό χαρτοφυλάκιό σας
 4. Εκτιμάτε τα έντονα σχέδια και πιστεύετε ότι τα εκτιμά και ο πιθανός εργοδότης σας
 5. Εργάζεστε σε έναν κλάδο όπου ένα αυστηρό βιογραφικό δεν θα έχει επιτυχία

Συστατικά ενός δημιουργικού προτύπου βιογραφικού

Ένα δημιουργικό πρότυπο βιογραφικού χαρακτηρίζεται από τα ελκυστικά χρώματα και τις τολμηρές γραμματοσειρές. Ένα έντονο κομμάτι χρώματος στο πάνω μέρος του βιογραφικού κατευθύνει την προσοχή στο όνομα και τον τίτλο του υποψηφίου, αφήνοντας πολύ κενό χώρο για τις δεξιότητες και την πείρα. Ένα δημιουργικό πρότυπο βιογραφικού είναι καλό να παρέχει και χώρο για όνομα χρήστη στα κοινωνικά δίκτυα ή για διεύθυνση ιστοτόπου, όπου ένας πιθανός εργοδότης μπορεί να δει συλλογή έργων του υποψηφίου. Σε ορισμένους κλάδους και ορισμένες χώρες είναι απαραίτητο να φαίνεται το πρόσωπο του υποψηφίου, άρα ένα δημιουργικό πρότυπο βιογραφικού καλό είναι να έχει χώρο για φωτογραφία.

Πώς να γράψετε την εργασιακή πείρα σας σε ένα βιογραφικό Μάθετε πώς ακριβώς να περιγράψετε την εργασιακή πείρα σας σε ένα βιογραφικό. Υπάρχουν συγκεκριμένες μορφές τις οποίες προτιμούν οι υπεύθυνοι προσλήψεων και οι υπεύθυνοι εύρεσης προσωπικού: είναι αυτές!

Κορυφαία 10 γνωρίσματα ενός δημιουργικού προτύπου βιογραφικού

 1. Ζωηρό χρώμα παντού στο πρότυπο
 2. Έντονη γραμματοσειρά, που τραβά την προσοχή στο όνομα του υποψηφίου
 3. Άπλετος χώρος για τις δεξιότητες και την πείρα
 4. Έντονες γραμμές, που οδηγούν το βλέμμα του αναγνώστη σε όλα τα τμήματα του βιογραφικού
 5. Χώρος για φωτογραφία προσώπου ή λογότυπο
 6. Αρκετός χώρος για δημιουργικό συνοπτικό προφίλ
 7. Χώρος για συνδέσμους προς προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή προς δείγματα δουλειάς
 8. Κενός χώρος, που εξισορροπεί το χρώμα
 9. Έντονη έμφαση στο πάνω μέρος του βιογραφικού
 10. Καλαίσθητη, μοντέρνα σχεδίαση, που ταιριάζει σε πλήθος πεδίων

Κατεβάστε τα δωρεάν και χρησιμοποιήστε τα στο Microsoft Word ή στο Google Docs ή ως PDF

Τα σπουδαιότερα προσόντα ενός δημιουργικού επαγγελματία είναι το πάθος και η ιδιαιτερότητα. Στρέψτε τα φώτα πάνω τους, επιλέγοντας ένα ωραιότατο πρότυπο για να ετοιμάσετε το τέλειο βιογραφικό. Ύστερα, δοκιμάστε την εύχρηστη εφαρμογή δημιουργίας, για να προσθέσετε την πείρα, τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας. Η εφαρμογή δημιουργίας έχει ήδη δοκιμαστεί από χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, που έχουν βρει τη δουλειά των ονείρων τους χωρίς ταλαιπωρία.

Ολοκληρώστε την αίτησή σας δυνατά, επιλέγοντας την κατάλληλη μορφή αρχείου, για να έχει το βιογραφικό σας την ίδια μορφή, όπως και αν το στείλετε. Χάρη στην εφαρμογή δημιουργίας, μπορείτε να κατεβάσετε το βιογραφικό σας σε μορφή του Microsoft Word ή του Google Docs εντελώς δωρεάν. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βιογραφικό σας ως αρχείο PDF.

Τι περιμένετε; Είναι καιρός να βρείτε το τέλειο πρότυπο, να προσθέσετε τις προσωπικές πινελιές σας και να εξασφαλίσετε τη δουλειά των ονείρων σας με λίγα εύκολα κλικ! Μην παραλείψετε να κοιτάξετε τα δημιουργικά ή τα μοντέρνα πρότυπα βιογραφικού της συλλογής μας

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Εξοικονομήστε χρόνο με παραδείγματα βιογραφικού
Δείτε τα δωρεάν παραδείγματα βιογραφικού μας για να εμπνευστείτε. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες των ειδικών και την εφαρμογή δημιουργίας για να ετοιμάσετε ένα εμφανίσιμο βιογραφικό σε μερικά λεπτά. Η νέα, προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού θα σας καθοδηγήσει από την αρχή έως το τέλος.

Δοκιμάστε την επαγγελματική εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού τώρα!

Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε 3 βήματα. Ξεχάστε την έλλειψη ιδεών ή τις δυσκολίες μορφοποίησης στο Word. Δημιουργήστε γρήγορα ένα τέλειο βιογραφικό το οποίο θα λατρέψουν οι εργοδότες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις