1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Ψυχολόγος
Κείμενο: Karl KahlerKarl Kahler

Ψυχολόγος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Ψυχολόγος», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.6
Μέση βαθμολογία
41 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Ψυχολόγος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Οι ψυχολόγοι ειδικεύονται στα μονοπάτια του ανθρώπινου νου, στις γνωστικές και συναισθηματικές διεργασίες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας. Πολλοί εργάζονται ως αυτοαπασχολούμενοι, με ατομική επιχείρηση, διενεργώντας συνεδρίες ατομικές ή ομαδικές. Άλλοι εργάζονται σε εταιρείες, μεριμνώντας για την ψυχική υγεία των εργαζομένων, ώστε να τονώνονται το ηθικό και η παραγωγικότητα. Πολυπληθείς είναι και οι σχολικοί ψυχολόγοι, που βοηθούν τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Τέλος, υπάρχουν οι ειδικοί της δικαστικής ψυχολογίας, οι οποίοι συνεργάζονται με επαγγελματίες του ποινικού δικαίου για τη διαλεύκανση εγκλημάτων.

Όποια ειδίκευση και αν έχει, ένας ψυχολόγος που αναζητά εργασία σίγουρα θα χρειαστεί ένα καλογραμμένο βιογραφικό. Το cvapp.gr είναι το καλύτερο βοήθημα, χάρη στη μεγάλη ποικιλία παραδειγμάτων και προτύπων, καθώς και οδηγών σύνταξης βιογραφικού σαν αυτόν που διαβάζετε. Δείτε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να εντάξετε σε ένα βιογραφικό που θα οδηγήσει την αναζήτηση εργασίας σε επιτυχή έκβαση.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό ψυχολόγου

Το πρώτο βήμα κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού ψυχολόγου είναι να κατανοήσετε ποια τμήματα να περιλάβετε. Το βιογραφικό σας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Στόχος σας είναι να εμφανίσετε τον εαυτό σας ως άτομο με γνωρίσματα επιθυμητά για τον εργοδότη. Για να το επιτύχετε, εργαστείτε μεθοδικά, έχοντας υπόψη τα εξής βήματα:

 1. Αναδείξτε όσα έχετε επιτύχει στην τρέχουσα και στις προηγούμενες θέσεις εργασίας σας –ή στο πανεπιστήμιο, αν αποφοιτήσατε πρόσφατα. Μη γράψετε λίστες καθηκόντων· τεκμηριώστε με ποσοτικά στοιχεία το επιχείρημα ότι έχετε προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους προηγούμενους εργοδότες σας.
 2. Προσαρμόστε το κείμενο του βιογραφικού ανάλογα με τον παραλήπτη και τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας. Προσπαθήστε να ευθυγραμμιστείτε με το ύφος και τις αξίες του εργοδότη, δείχνοντας ότι θα ενταχθείτε αρμονικά στο σύνολο.
 3. Επιλέξτε ένα πρότυπο βιογραφικού σχεδιασμένο από ειδικούς, του οποίου η εμφάνιση και η διάταξη να να διευκολύνουν τον υπεύθυνο προσλήψεων αλλά και το αυτόματο σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων, το οποίο ίσως κάνει την πρώτη διαλογή των αιτήσεων.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για ψυχολόγο

Για το βιογραφικό ενός ψυχολόγου, προτείνουμε την αντίστροφα χρονολογική μορφή. Αυτή η μορφή εξυπηρετεί τον υπεύθυνο προσλήψεων, διότι εκθέτει όσα έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν, έως περίπου δέκα έτη πίσω, δείχνοντας τη σταδιοδρομία σας βήμα προς βήμα.

Μόνο αν δεν έχετε εργασιακή πείρα στην ψυχολογία –είτε διότι αποφοιτήσατε πρόσφατα είτε διότι εργαζόσαστε σε άλλους κλάδους– θα ήταν χρήσιμο να στραφείτε σε μια από τις εναλλακτικές μορφές βιογραφικού.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Η κεφαλίδα του βιογραφικού σας είναι σημαντική, διότι συγκεντρώνει σε ένα σημείο τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε να μπορεί να τα συμβουλευτεί ο αναγνώστης με μία ματιά. Φροντίστε να περιλάβετε –χωρίς λάθη και με καλή μορφοποίηση– τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Γράψτε το όνομα με το οποίο προτιμάτε να σας αποκαλούν και τη θέση εργασίας για την οποία έχετε γράψει το βιογραφικό.
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση κόσμια και επαγγελματική, της μορφής [email protected].
 • Αριθμός τηλεφώνου: Δώστε κατά προτίμηση τον αριθμό του κινητού σας, ώστε να μπορούν να σας βρουν πιο εύκολα.
 • Περιοχή: Αναφέρετε την πόλη στην οποία κατοικείτε και, προαιρετικά, διεύθυνση, αριθμό και ταχυδρομικό κωδικό.
 • LinkedIn: Αν χρησιμοποιείτε το LinkedIn και ενημερώνετε το προφίλ σας, παραθέστε τον σχετικό σύνδεσμο.
Καλό

Γιάννης Γαρυφάλλου

Κλινικός ψυχολόγος

690 12 34 567

[email protected]

Κακό

Γιάννης Γαρυφάλλου

κλινικός   Ψυχολόγος

690 12 34 56 7

[email protected]

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Ίσως έχετε συνηθίσει να ακούτε τους άλλους να μιλούν για τη ζωή τους. Τώρα, όμως, είναι η σειρά σας. Το προφίλ του βιογραφικού –γνωστό και ως σύνοψη ή προσωπική δήλωση– προσφέρει την ευκαιρία να συστηθείτε με δικά σας λόγια στον πιθανό εργοδότη.

Δώστε προσοχή στην πρώτη εντύπωση που θα του προξενήσετε. Περιγράψτε με λίγες γραμμές τα δυνατά σημεία, τα πάθη και τα ενδιαφέροντά σας. Δηλώστε γιατί ξεχωρίζετε και υπερέχετε,  πόσα έτη πείρας έχετε και σε ποιους τομείς ειδικεύεστε.

Για να αντλήσετε έμπνευση και ιδέες, θα μπορούσατε να ανατρέξετε στο παράδειγμα βιογραφικού γιατρού και στο παράδειγμα βιογραφικού εκπαιδευτικού.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού ψυχολόγου:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ

Αφοσιωμένη ψυχολόγος με εκτενή πείρα στην εφαρμογή καινοτόμων θεραπειών, ώστε οι ασθενείς να ξεπερνούν τις ψυχικές δυσκολίες τους. Προσηλωμένη στην παροχή διαρκούς υποστήριξης μέσω διάγνωσης, εκτίμησης και σχεδίασης θεραπευτικών παρεμβάσεων. Πεπειραμένη στη συνεργασία με συναδέλφους συναφών κλάδων για την προσφορά ολιστικής βοήθειας στους ασθενείς.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως ψυχολόγος

Ένα πλούσιο εργασιακό ιστορικό σίγουρα αυξάνει την πιθανότητα πρόσληψης ενός ψυχολόγου. Σε αυτό το τμήμα του βιογραφικού, απαριθμήστε με αντίστροφα χρονολογική σειρά τους προηγούμενους εργοδότες και τους τίτλους εργασίας σας. Κάτω από κάθε στοιχείο της λίστας, περιγράψτε σύντομα τι επιτύχατε στην εν λόγω θέση εργασίας και τι αποκομίσατε από αυτήν. Ο εργοδότης θέλει να δει ένα ιστορικό εξέλιξης, προόδου και εμπλουτισμού των δεξιοτήτων, καθώς και να πειστεί ότι μπορείτε να του προσφέρετε αξία.

Επειδή, όμως, όλοι από κάπου αρχίζουμε, υπάρχουν λύσεις και για όσους θέλουν να εργαστούν για πρώτη φορά ως ψυχολόγοι, μετά τις σπουδές ή μετά την ενασχόληση με άλλο αντικείμενο. Σε αυτό το τμήμα, λοιπόν, μπορείτε να γράψετε όσα σπουδαία έχετε προσφέρει σε σε προγράμματα εθελοντικά, πανεπιστημιακά ή και σχολικά. Ο στόχος είναι να δείξετε ότι είστε άτομο δραστήριο, με ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού από βιογραφικό ψυχολόγου:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Ψυχολόγος – Συμβουλευτικό κέντρο «Αγαλλίαση», Άρτα 
Απρίλιος 2017 - Απρίλιος 2020 

 • Διεξήγα πλήρεις προκαταρκτικές νευροψυχολογικές εκτιμήσεις.
 • Συμμετείχα σε διεπιστημονικές ομάδες για τον συντονισμό της φροντίδας των ασθενών.
 • Εφάρμοζα θεραπείες που μείωναν τα προβλήματα ψυχικής υγείας και μετρίαζαν τις δυσκολίες αποκατάστασης.
 • Μελετούσα την ανθρώπινη συμπεριφορά και υλοποιούσα βραχυχρόνια και μακροχρόνια θεραπευτικά σχήματα.
 • Επεδείκνυα ενσυναίσθηση και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Ψυχολόγος – Κέντρο ψυχικής υγείας «Ελπίδα», Άρτα 
Ιούνιος 2014 - Μάρτιος 2017 

 • Παρείχα συμπεριφορικές θεραπείες σε άτομα με ψυχολογικές δυσκολίες.
 • Ανέπτυσσα και υλοποιούσα σχέδια θεραπείας ώστε οι ασθενείς να απολαμβάνουν τη ζωή τους στο μέγιστο δυνατό.
 • Διεξήγα ενδελεχείς ψυχολογικές εκτιμήσεις και αξιολογήσεις.
 • Συναποφάσιζα με το κλινικό προσωπικό τη βέλτιστη μέθοδο φροντίδας.
 • Επεδείκνυα εμβριθή γνώση της ψυχοθεραπευτικής θεωρίας.
Αντιγράφηκε!

Περιλάβετε τις δεξιότητες που χρησιμεύουν σε έναν ψυχολόγο

Στο τμήμα δεξιοτήτων του βιογραφικού πρέπει να απαριθμήσετε τις κορυφαίες δεξιότητες που κατέχετε, αρκεί να ταιριάζουν με τη θέση εργασίας για την οποία κάνετε αίτηση. Ως ψυχολόγος, ίσως έχετε την τάση να τονίζετε τις ανθρώπινες, «μαλακές» δεξιότητες, αλλά καλό θα ήταν να περιλάβετε και ορισμένες πιο τεχνικές ή «σκληρές». Οδηγός σας πρέπει να είναι η αγγελία εργασίας: διαβάστε τη προσεκτικά, εντοπίστε ποιες δεξιότητες αναφέρει και γράψτε τες με την ίδια ακριβώς διατύπωση (π.χ. «γνωστική» αντί για «γνωσιακή» ή το αντίστροφο). Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν απευθύνεστε σε μεγάλη εταιρεία, η οποία μάλλον θα χρησιμοποιεί αυτόματο σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων, το οποίο σαρώνει τα βιογραφικά για λέξεις-κλειδί και τα κατατάσσει βάσει αυτών.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα 10 δεξιότητες τις οποίες θα μπορούσε να περιέχει ένα βιογραφικό για θέση ψυχολόγου:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Νευρολογική εκτίμηση
 • Γνωστική-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία
 • Προηγμένη έρευνα
 • Γνώση ψυχολογικών θεωριών
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια εκπαίδευση έχετε λάβει στο αντικείμενο της ψυχολογίας

Για να εργαστείτε ως ψυχολόγος, χρειάζεται να έχετε λάβει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Διεύθυνση Επαγγελμάτων Υγείας της περιοχής σας. Απαραίτητο δικαιολογητικό για την άδεια αυτή είναι το πτυχίο πανεπιστημιακού τμήματος ψυχολογίας. Επομένως, σε αυτό το τμήμα του βιογραφικού, γράψτε πού σπουδάσατε και ποιον τίτλο σπουδών αποκτήσατε. Αν αποφοιτήσατε με «Άριστα» ή «μετ’ επαίνου», αξίζει να γράψετε και τον γενικό μέσο όρο σας. Αν έχετε αποκτήσει και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, όπως δίπλωμα ειδίκευσης, γράψτε το πιο ψηλά από το πτυχίο –αντίστροφα χρονολογική σειρά και εδώ. Αν έχετε μόνο πτυχίο, θα μπορούσατε να ενισχύσετε το τμήμα της εκπαίδευσης παραθέτοντας προγράμματα επιμόρφωσης ή πιστοποίησης τα οποία έχετε παρακολουθήσει, όπως η Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ψυχολογίας, γνωστή και ως «ΕυρωΨύ».

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης από βιογραφικό ψυχολόγου:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση και επιμόρφωση

Διδακτορικό στην Ψυχολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 
Σεπτέμβριος 2008 - Απρίλιος 2014 


Πτυχίο στην Ψυχολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 
Σεπτέμβριος 2004 - Μάιος 2008

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση κατάλληλες για βιογραφικό ψυχολόγου

Όπως η εμφάνιση ενός ψυχολόγου πρέπει να είναι ευπρεπής και επαγγελματική, έτσι και το βιογραφικό σας πρέπει να αποπνέει σοβαρότητα και να εμπνέει εμπιστοσύνη. Αποφύγετε τα χτυπητά χρώματα και αφήστε επαρκή χώρο ανάμεσα στις γραμμές και τα τμήματα. Θέλετε να διευκολύνετε τον υπεύθυνο προσλήψεων να εστιάσει στα σημαντικά στοιχεία χωρίς δυσκολία και περισπασμούς. Εξίσου σημαντικό είναι να μπορεί να εντοπίσει τις λέξεις-κλειδί το αυτόματο σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων.

Για να τα επιτύχετε όλα αυτά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου (π.χ. Microsoft Word) ή μια επαγγελματική εφαρμογή τυπογραφίας (π.χ. Adobe InDesign). Βέβαια, η πρώτη επιλογή δίνει αποτέλεσμα αμφίβολης ποιότητας, ενώ η δεύτερη απαιτεί ειδικές γνώσεις, κόπο και χρόνο. Αντί για αυτά, λοιπόν, προτιμήστε το προηγμένο εργαλείο δημιουργίας βιογραφικού του cvapp.gr, το οποίο διαθέτει πλήθος προτύπων με επαγγελματική σχεδίαση και τυπογραφική επιμέλεια, βάζοντάς σας στον σωστό δρόμο για την εξασφάλιση της πολυπόθητης θέσης εργασίας.

Παράδειγμα βιογραφικού ψυχολόγου, μόνο κείμενο

προφίλ

Αφοσιωμένη ψυχολόγος με εκτενή πείρα στην εφαρμογή καινοτόμων θεραπειών, ώστε οι ασθενείς να ξεπερνούν τις ψυχικές δυσκολίες τους. Προσηλωμένη στην παροχή διαρκούς υποστήριξης μέσω διάγνωσης, εκτίμησης και σχεδίασης θεραπευτικών παρεμβάσεων. Πεπειραμένη στη συνεργασία με συναδέλφους συναφών κλάδων για την προσφορά ολιστικής βοήθειας στους ασθενείς.


εργασιακό ιστορικό

Ψυχολόγος – Συμβουλευτικό κέντρο «Αγαλλίαση», Άρτα 
Απρίλιος 2017 - Απρίλιος 2020 

 • Διεξήγα πλήρεις προκαταρκτικές νευροψυχολογικές εκτιμήσεις.
 • Συμμετείχα σε διεπιστημονικές ομάδες για τον συντονισμό της φροντίδας των ασθενών.
 • Εφάρμοζα θεραπείες που μείωναν τα προβλήματα ψυχικής υγείας και μετρίαζαν τις δυσκολίες αποκατάστασης.
 • Μελετούσα την ανθρώπινη συμπεριφορά και υλοποιούσα βραχυχρόνια και μακροχρόνια θεραπευτικά σχήματα.
 • Επεδείκνυα ενσυναίσθηση και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Ψυχολόγος – Κέντρο ψυχικής υγείας «Ελπίδα», Άρτα 
Ιούνιος 2014 - Μάρτιος 2017 

 • Παρείχα συμπεριφορικές θεραπείες σε άτομα με ψυχολογικές δυσκολίες.
 • Ανέπτυσσα και υλοποιούσα σχέδια θεραπείας ώστε οι ασθενείς να απολαμβάνουν τη ζωή τους στο μέγιστο δυνατό.
 • Διεξήγα ενδελεχείς ψυχολογικές εκτιμήσεις και αξιολογήσεις.
 • Συναποφάσιζα με το κλινικό προσωπικό τη βέλτιστη μέθοδο φροντίδας.
 • Επεδείκνυα εμβριθή γνώση της ψυχοθεραπευτικής θεωρίας.


δεξιότητες

 • Νευρολογική εκτίμηση
 • Γνωστική-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία
 • Προηγμένη έρευνα
 • Γνώση ψυχολογικών θεωριών


εκπαίδευση και επιμόρφωση

Διδακτορικό στην Ψυχολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 
Σεπτέμβριος 2008 - Απρίλιος 2014 


Πτυχίο στην Ψυχολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 
Σεπτέμβριος 2004 - Μάιος 2008

Αντιγράφηκε!
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις