1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Φροντιστής
Κείμενο: Anna MuckermanAnna Muckerman

Φροντιστής: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Φροντιστής», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.6
Μέση βαθμολογία
68 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Φροντιστής: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Οι φροντιστές αναλαμβάνουν μεγάλο πλήθος καθηκόντων για τους πελάτες τους: ψώνια, μαγείρεμα, μεταφορά, στοιχειώδεις ιατρικές φροντίδες… Πρόκειται για έναν κλάδο με ραγδαία ανάπτυξη παγκοσμίως. Για να εισέλθετε σε αυτόν, πρέπει να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό που θα σας κατατάξει στους κορυφαίους υποψηφίους. Το μεγάλο πλήθος βιογραφικών στο cvapp.gr και οι συνοδευτικοί οδηγοί γραφής μπορούν να σας βοηθήσουν.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό φροντιστή

Το πρώτο βήμα κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού για θέση εργασίας φροντιστή είναι να κατανοήσετε ποια τμήματα να περιλάβετε. Το βιογραφικό σας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Στόχος σας είναι να πείσετε πως θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε έναν ρόλο απαιτητικό και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του ανθρώπου τον οποίο θα αναλάβετε, καθώς και των συγγενών του. Για να το επιτύχετε, χρειάζεται μέθοδος, με βήματα σαν τα εξής:

 1. Τονίστε όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα στην εργασιακή πορεία σας. Μη γράψετε απλώς τις ευθύνες που είχατε· στηρίξτε με στοιχεία και αριθμούς το επιχείρημα ότι έχετε προσφέρει πολύτιμη φροντίδα στους προηγούμενους πελάτες σας.
 2. Προσαρμόστε το βιογραφικό ανάλογα με τον εκάστοτε παραλήπτη. Αλλιώς πρέπει να γράψετε προς τους οικείους ενός ατόμου που χρειάζεται φροντίδα και αλλιώς προς έναν οίκο ευγηρίας ή ένα ίδρυμα αρωγής ατόμων με ειδικές ανάγκες.
 3. Αξιοποιήστε ένα καλοφτιαγμένο πρότυπο βιογραφικού, του οποίου η όψη και η διάρθρωση να διευκολύνουν τον αναγνώστη, να μην τον παραφορτώνουν με περιττές πληροφορίες και να μην τον ξενίζουν με περίεργα χρώματα και γραμματοσειρές.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού φροντιστή

Όσοι φροντιστές διαθέτουν πείρα στον χώρο, καλό είναι να επιλέξουν την κλασική, αντίστροφα χρονολογική μορφή βιογραφικού. Σε αυτού του είδους τα βιογραφικά, το τμήμα του εργασιακού ιστορικού παραθέτει τις προηγούμενες θέσεις εργασίας ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη και συνεχίζοντας αντίστροφα στον χρόνο, σε παλιότερες θέσεις, χωρίς να υπερβεί τη δεκαετία.

Αν, πάλι, δεν έχετε εργαστεί στο παρελθόν ως φροντιστής ή έχετε μόνο άτυπη πείρα (φροντίζοντας φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα), μπορείτε να δοκιμάσετε μια από τις εναλλακτικές μορφές βιογραφικού που προτείνουμε –λειτουργική ή υβριδική, για παράδειγμα. Αυτές οι επιλογές δίνουν έμφαση στις δεξιότητες, όχι στο εργασιακό ιστορικό.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Η κεφαλίδα του βιογραφικού χρειάζεται φροντίδα, διότι εμφανίζει συνοπτικά τα στοιχεία επικοινωνίας σας και δίνει στον αναγνώστη μια πρώτη ιδέα για τον χαρακτήρα σας. Μην παραλείψετε να γράψετε τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Γράψτε το όνομα και το επώνυμό σας –με αυτήν τη σειρά ή την αντίστροφη–, καθώς και τη θέση εργασίας για την οποία ενδιαφέρεστε.
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση λιτή και τυπική, της μορφής [email protected].
 • Αριθμός τηλεφώνου: Προτιμήστε να γράψετε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, για να μπορούν να σας βρουν πιο εύκολα.
 • Περιοχή: Αναφέρετε τουλάχιστον την πόλη στην οποία κατοικείτε. Η διεύθυνση, ο αριθμός και ο ταχυδρομικός κωδικός συνήθως μπορούν να παραλειφθούν.
 • LinkedIn: Αν έχετε προφίλ στο LinkedIn το οποίο ενημερώνετε τακτικά, παραθέστε τον σχετικό σύνδεσμο.
Καλό

Γιάννης Παυλόπουλος

Πιστοποιημένος φροντιστής

690 12 34 567

[email protected]

Κακό

Γιάννης Παυλόπουλος

Περιποιητικός φροντιστής

690 12 34 567

[email protected]

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Η σύνοψη στο βιογραφικό ενός φροντιστή –γνωστή και ως προφίλ– πρέπει να αποπνέει τη ζεστασιά και τη χάρη που σας καθιστούν καλό υποψήφιο για τη στήριξη ανθρώπων στις καθημερινές τους λειτουργίες. Εκτός από τα προσωπικά γνωρίσματα, πρέπει να βάλετε και μια μικρή δόση της πείρας, της εκπαίδευσης και των δεξιοτήτων σας. Σκεφτείτε τι σας κάνει να ξεχωρίζετε ως φροντιστής: η πολυετής πείρα; η κατάρτιση σε ένα ιατρικό ή παραϊατρικό επάγγελμα; το ταλέντο σας στην παροχή παρηγοριάς; Όποια και αν είναι η κορυφαία σας ποιότητα, βασίστε πάνω της την προσωπική δήλωση του βιογραφικού σας.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού φροντιστή:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ

Πεπειραμένος και αξιόπιστος φροντιστής με δέκα και πλέον έτη παροχής φροντίδας σε παιδιά και στις οικογένειές τους. Μπορώ να φροντίσω βέλτιστα παιδιά ηλικίας από 8 εβδομάδων. Διαθέτω πλούσιο κατάλογο ικανοποιημένων πελατών, οι οποίοι πρόθυμα συστήσουν τις υπηρεσίες μου. Προσφέρομαι να αναλάβω οικιακές εργασίες και να συνεργαστώ με τους πελάτες για την καλύτερη ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών τους.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως φροντιστής

Το εργασιακό ιστορικό σε ένα βιογραφικό φροντιστή πρέπει να αναδεικνύει τις μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες σας στον κλάδο.

Αν σκοπεύετε να εργαστείτε σε κέντρο φροντίδας ΑμΕΑ, οίκο ευγηρίας ή ίδρυμα υποβοηθούμενης διαβίωσης, απαριθμήστε τουλάχιστον τρεις σχετικές θέσεις εργασίας που είχατε την τελευταία δεκαετία, αρκεί η καθεμιά τους να διήρκεσε τουλάχιστον 6 μήνες.

Από την άλλη, αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως φροντιστής, μπορείτε να γράψετε τρεις θέσεις που είχατε στον κλάδο της εξυπηρέτησης, εξηγώντας ποιες δεξιότητες από όσες αποκτήσατε μπορούν να σας χρησιμεύσουν στη φροντίδα ανθρώπων. Για να εμπιστευθεί ένας εργοδότης άτομο χωρίς τα ζητούμενα τυπικά προσόντα, πρέπει να πειστεί ότι τα ουσιαστικά προσόντα του ατόμου έχουν μεγαλύτερη αξία. Για να δώσετε έμφαση σε αυτά, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τη λειτουργική μορφή βιογραφικού, όπου ο κατάλογος των δεξιοτήτων προηγείται του εργασιακού ιστορικού.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού από βιογραφικό φροντιστή:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Φροντιστής – Ειδικοί Φροντιστές ΟΕ, Καβάλα 
Σεπτέμβριος 2015 - Σεπτέμβριος 2019 

 • Εργαζόμουν ως φροντιστής πλήρους απασχόλησης για λογαριασμό οικογένειας με τέσσερα παιδιά, ηλικιών 1–8.
 • Συνόδευα τα παιδιά από το σπίτι στο σχολείο και στις διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες και κατά την επιστροφή στο σπίτι.
 • Επιτελούσα βασικές οικιακές εργασίες.
 • Μαγείρευα βραδινό και έβαζα τα παιδιά για ύπνο.

 

Φροντιστής, Καβάλα 
Απρίλιος 2007 - Αύγουστος 2015 

 • Εργάστηκα σε πάνω από 10 οικογένειες ως ανεξάρτητος φροντιστής παιδιών επί 11 έτη.
 • Σε τρεις εξ αυτών εργάστηκα για πάνω από 8 έτη, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο στην καθημερινότητά τους.
 • Φρόντιζα τα παιδιά, τα βοηθούσα να ετοιμαστούν για το σχολείο, μαγείρευα, έπλενα τα ρούχα και πήγαινα τα παιδιά στις διάφορες ασχολίες τους με το αυτοκίνητο.
Αντιγράφηκε!

Περιλάβετε τις δεξιότητες που απαιτεί η εργασία ενός φροντιστή

Στο επάγγελμα του φροντιστή, οι δεξιότητες είναι το άλφα και το ωμέγα. Για να είναι ικανοποιημένα τα άτομα που φροντίζετε και οι οικογένειές τους, πρέπει να επιστρατεύετε καθημερινά δύο ειδών δεξιότητες: σκληρές και μαλακές. Οι σκληρές απαιτούν κατάρτιση και γνώση ενός αντικειμένου· οι μαλακές αφορούν γνωρίσματα της προσωπικότητας και έμφυτα χαρίσματα.

Για μια θέση εργασίας φροντιστή, θα μπορούσατε να περιλάβετε δεξιότητες σαν τις εξής:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Αξιοπιστία
 • Επικοινωνιακότητα
 • Συμπόνια
 • Οργανωτικότητα
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών
Αντιγράφηκε!

Γράψτε πώς και πού έχετε λάβει εκπαίδευση ως φροντιστής

Για να εργαστεί κάποιος ως φροντιστής, συνήθως δεν απαιτείται να έχει τριτοβάθμιες σπουδές στο αντικείμενο. 

Γενικά, αρκεί η κατάρτιση μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων ή συναφών κύκλων μαθημάτων που καταλήγουν στην απόκτηση βεβαίωσης από εγνωσμένου κύρους φορέα. Αν, μάλιστα, εργοδότης δεν είναι ένας οργανισμός αλλά μια οικογένεια, ως φροντιστές μπορούν να προσληφθούν άτομα με μόνες τους «περγαμηνές» την πρακτική πείρα και τις καλές συστάσεις.

Παρά ταύτα, αν έχετε σπουδάσει νοσηλευτική, κοινωνική εργασία (πτυχίο κοινωνικού λειτουργού), ειδική αγωγή ή άλλο συναφές αντικείμενο, σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ ή και επαγγελματικό Λύκειο, σίγουρα θα έχετε προβάδισμα έναντι όσων συνυποψηφίων σας δεν έχουν τυπικό τίτλο σπουδών.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης από βιογραφικό φροντιστή:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση και επιμόρφωση

Νηπιαγωγός, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα 
Σεπτέμβριος 2011 - Ιούνιος 2015


Απολυτήριο Λυκείου, 1ο Λύκειο Καβάλας, Καβάλα 
Αύγουστος 2007 - Ιούνιος 2011

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση που αρμόζουν σε βιογραφικό φροντιστή

Όσο κι αν λέμε ότι η ουσία και το περιεχόμενο υπερτερούν της εμφάνισης, εξακολουθεί να ισχύει ότι η εικόνα που σχηματίζουμε για κάποιον η για κάτι ασκεί μεγάλη επιρροή. Έτσι, όσες δεξιότητες, όση πείρα και κατάρτιση και αν έχει ένας φροντιστής, δεν θα καταφέρει πολλά αν το άτομο που θα κρίνει την πρόσληψή του αξιολογήσει αρνητικά την εικόνα του βιογραφικού. 

Λέγοντας «εικόνα», δεν εννοούμε να γεμίσετε τη σελίδα εικαστικά στολίδια και χρώματα. Το κυριότερο είναι να «αναπνέει» το έγγραφο, δηλαδή να έχει καλή ισορροπία ανάμεσα στο κείμενο και τον κενό χώρο. Επίσης, μην παραλείψετε να ξαναδιαβάσετε προσεκτικά το κείμενο –ή να ζητήσετε από φιλικό σας πρόσωπο να το πράξει–, ελέγχοντας για τυχόν ορθογραφικά, γραμματικά ή εκφραστικά λάθη.

Εξαιτίας της σοβαρότητας την οποία απαιτεί το επάγγελμα του φροντιστή, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα επαγγελματικά πρότυπα που προσφέρει το cvapp.gr. Ο συνδυασμός ενός τέτοιου προτύπου με το άριστο εργαλείο δημιουργίας βιογραφικού που προσφέρουμε θα απλοποιήσει τη διαδικασία και θα εγγυηθεί την αρτιότητα του αποτελέσματος.

παράδειγμα βιογραφικού φροντιστή, μόνο κείμενο

προφίλ

Πεπειραμένος και αξιόπιστος φροντιστής με δέκα και πλέον έτη παροχής φροντίδας σε παιδιά και στις οικογένειές τους. Μπορώ να φροντίσω βέλτιστα παιδιά ηλικίας από 8 εβδομάδων. Διαθέτω πλούσιο κατάλογο ικανοποιημένων πελατών, οι οποίοι πρόθυμα συστήσουν τις υπηρεσίες μου. Προσφέρομαι να αναλάβω οικιακές εργασίες και να συνεργαστώ με τους πελάτες για την καλύτερη ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών τους.


εργασιακό ιστορικό

Φροντιστής – Ειδικοί Φροντιστές ΟΕ, Καβάλα 
Σεπτέμβριος 2015 - Σεπτέμβριος 2019 

 • Εργαζόμουν ως φροντιστής πλήρους απασχόλησης για λογαριασμό οικογένειας με τέσσερα παιδιά, ηλικιών 1–8.
 • Συνόδευα τα παιδιά από το σπίτι στο σχολείο και στις διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες και κατά την επιστροφή στο σπίτι.
 • Επιτελούσα βασικές οικιακές εργασίες.
 • Μαγείρευα βραδινό και έβαζα τα παιδιά για ύπνο.

 

Φροντιστής, Καβάλα 
Απρίλιος 2007 - Αύγουστος 2015 

 • Εργάστηκα σε πάνω από 10 οικογένειες ως ανεξάρτητος φροντιστής παιδιών επί 11 έτη.
 • Σε τρεις εξ αυτών εργάστηκα για πάνω από 8 έτη, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο στην καθημερινότητά τους.
 • Φρόντιζα τα παιδιά, τα βοηθούσα να ετοιμαστούν για το σχολείο, μαγείρευα, έπλενα τα ρούχα και πήγαινα τα παιδιά στις διάφορες ασχολίες τους με το αυτοκίνητο.


δεξιότητες

 • Αξιοπιστία
 • Επικοινωνιακότητα
 • Συμπόνια
 • Οργανωτικότητα
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών


εκπαίδευση και επιμόρφωση

Νηπιαγωγός, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα 
Σεπτέμβριος 2011 - Ιούνιος 2015


Απολυτήριο Λυκείου, 1ο Λύκειο Καβάλας, Καβάλα 
Αύγουστος 2007 - Ιούνιος 2011

Αντιγράφηκε!
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις