Πρότυπα βιογραφικού που εξασφαλίζουν δουλειές

Κάθε πρότυπο βιογραφικού έχει σχεδιαστεί από ειδικούς και ακολουθεί επακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» τους οποίους αναζητούν οι υπεύθυνοι προσλήψεων. Ξεχωρίστε και προσληφθείτε γρηγορότερα με πρότυπα βιογραφικού δοκιμασμένα στην πράξη.

Το αξιολογούν οι χρήστες. Το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες

4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Δωρεάν πρότυπα βιογραφικού

Τι καλύτερο από ένα προσεγμένο πρότυπο βιογραφικού έτοιμο για χρήση; Μα, φυσικά, ένα που μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν! Δημιουργήστε το τέλειο βιογραφικό με λίγα πατήματα και κατεβάστε ένα αρχείο .txt δωρεάν ή δείτε τις μορφές PDF και Word, που προσφέρουν την καλύτερη μορφή χωρίς ταλαιπωρία. 

Στο CVapp.gr, επιθυμούμε κάθε αναζήτηση εργασίας να είναι απαλλαγμένη από άγχος. Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει περισσότερα από 200 δωρεάν παραδείγματα, τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε πρότυπό μας. Προσθέστε, διαγράψτε και αναδιατάξτε τα τμήματα, για να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό που σας εξυπηρετεί. Τα πρότυπά μας προσφέρουν ένα σημείο αφετηρίας, για να αναδείξετε τις δεξιότητες και την πείρα σας με μια λειτουργική και ελκυστική διάταξη.

Μια νέα θέση εργασίας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Το CVapp.gr είναι στο πλευρό σας, για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο βιογραφικό, που ανοίγει δρόμους προς χίλιες-δυο ευκαιρίες. Τα πρότυπα βιογραφικού μας έχουν σχεδιαστεί βάσει σχολίων από ειδικούς των προσλήψεων, ώστε να κάνετε στα σίγουρα μια άριστη πρώτη εντύπωση. Παράλληλα, η προσήλωσή μας στην ευκολία χρήσης κάνει κάθε πρότυπο δυναμικό, όπως εσείς.

Τα πρότυπά μας διακρίνονται σε τέσσερις κατηγορίες, καθεμιά με τα πλεονεκτήματά της, ανάλογα με το πεδίο και τα έτη προϋπηρεσίας σας. Δοκιμάστε όποιο θέλετε και προσαρμόστε το στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Κι αν καταλήξετε πως δεν είναι το κατάλληλο πρότυπο για εσάς; Απλώς επιλέξτε ένα άλλο, και οι πληροφορίες σας θα φορτώσουν σε εκείνο. Μπορείτε άφοβα να εναλλάσσετε μεταξύ των προτύπων μας όποτε αλλάζετε γνώμη.

Συστατικά ενός εξαιρετικού προτύπου βιογραφικού

Το καλύτερο πρότυπο βιογραφικού είναι πάντα εκείνο που σας εξυπηρετεί: ένα με πολύ χώρο για δεξιότητες, ένα με έμφαση στο εργασιακό ιστορικό ή ένα με έντονο χρώμα φόντου. Καλό είναι να δώσετε ίση προσοχή στην παρουσίαση και τη λειτουργικότητα του προτύπου. Εξάλλου, στόχος σας είναι να επιδείξετε τα μοναδικά προτερήματά σας με μια προσεγμένη διάταξη.

Για να επιλέξετε ένα πολύ καλό πρότυπο βιογραφικού, πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά σημεία. Αρχικά, σκεφτείτε την πείρα σας. Θα χρειαστείτε πολύ χώρο για να εκφράσετε τα επιτεύγματά σας στις προηγούμενες θέσεις σας; Ή μήπως θα σας ταίριαζε καλύτερα ένα πρότυπο με περισσότερο χώρο για τις δεξιότητες και την εκπαίδευση; Αναζητήστε πρότυπα που εστιάζουν στα δυνατά σημεία σας και θα επιστήσουν την προσοχή του υπευθύνου προσλήψεων στις περιοχές που θέλετε να τονίσετε.

Η κεφαλίδα είναι επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο ενός προτύπου βιογραφικού. Ανάλογα με τη θέση εργασίας και το πεδίο, ίσως θελήσετε να προσελκύσετε την προσοχή του υπευθύνου προσλήψεων με ένα πρότυπο έντονο και φωτεινό. Η κεφαλίδα είναι το καλύτερο σημείο για να προσθέσετε χρώμα ή ακόμη και φωτογραφία του εαυτού σας, αν είθισται στη χώρα όπου θέλετε να εργαστείτε. Αν έχετε αμφιβολίες, ένα ουδέτερο πρότυπο μπορεί να σας χαρίσει την ποθητή καλαισθησία χωρίς να φανεί εκκεντρικό.

Πρότυπα βιογραφικού για κάθε θέση εργασίας

Αν όλες οι θέσεις εργασίας ήταν ίδιες, πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος! Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει πρότυπα βιογραφικού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα από τα έτη προϋπηρεσίας, το πεδίο και τον τίτλο της θέσης εργασίας. Απομένει μόνο να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει καλύτερα. Με ένα καλό πρότυπο βιογραφικού μπορείτε να επιδείξετε την προσωπικότητά σας και το επαγγελματικό ύφος σας, άρα φροντίστε να επιλέξετε ένα πρότυπο που μπορεί να μεταδώσει το επιθυμητό μήνυμα στον εργοδότη.

Το πρώτο βήμα είναι να λάβετε υπόψη την εικόνα και τη μάρκα του εργοδότη. Τι τόνο χρησιμοποιεί στον ιστότοπό του; Έχει το λογότυπο της εταιρείας κεφάτα, φωτεινά χρώματα ή είναι πιο μετρημένο; Αφού αποκτήσετε μια καλύτερη ιδέα των αξιών και του ύφους της εταιρείας, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο που να ευθυγραμμίζεται με τον τόνο της. Μερικές εταιρείες προτιμούν μια πιο ζωηρή προσέγγιση, ενώ άλλες εκτιμούν ένα πιο συγκρατημένο πρότυπο βιογραφικού.

Αν αμφιβάλλετε, καλύτερα να προτιμήσετε ένα πιο ήπιο πρότυπο βιογραφικού. Ο λόγος είναι ότι ακόμη και ένα απλό πρότυπο μπορεί να προσφέρει ένα πολύ καλό μείγμα καλαισθησίας και λειτουργικότητας. Αν δεν έχετε αντιληφθεί τον τόνο της εταιρείας, ένα ουδέτερο πρότυπο με έντονες γραμμές ή έντονη γραμματοσειρά μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε μια ισορροπία: ένα πρότυπο βιογραφικού που είναι επαγγελματικό μα επουδενί ανιαρό!

Μοντέρνα πρότυπα βιογραφικού

Ένα μοντέρνο πρότυπο βιογραφικού δείχνει στον υπεύθυνο προσλήψεων ότι αγαπάτε την καινοτομία όσο και η εταιρεία στην οποία ευελπιστείτε να ενταχθείτε. Αυτά τα πρότυπα έχουν τις πιο έντονες γραμματοσειρές, τα πιο φωτεινά χρώματα και τις πιο περίτεχνες κεφαλίδες. Σας βοηθούν να κάνετε μια δυνατή πρώτη εντύπωση από τη στιγμή που ο υπεύθυνος προσλήψεων κοιτάξει το βιογραφικό. 

Τα μοντέρνα πρότυπα βιογραφικού δείχνουν ότι έχετε ενέργεια και διάθεση να αφήσετε το στίγμα σας. Είναι τέλεια επιλογή για θέσεις εργασίας στην τεχνολογία, σε νεοφυείς επιχειρήσεις ή στο σχέδιο –όπου, δηλαδή, θα εκληφθεί ως θετική η προσπάθεια να αναδείξετε τη μοναδικότητα και την αποφασιστικότητά σας. 

Επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικού

Όταν χρειάζεστε μόνο το καλύτερο, στραφείτε στα επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικού, για να δημιουργήσετε μια προσεγμένη εικόνα. Αυτή η συλλογή επικεντρώνει στην ειδημοσύνη και την πείρα, χωρίς να παραμελεί το στιλ. Αυτά τα πρότυπα χρησιμοποιούν ουδέτερα χρώματα και έντονες γραμμές, για να διατηρήσουν στο επίκεντρο το πιο σημαντικό: τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας.

Τα επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικού είναι η καλύτερη επιλογή για πεδία όπως ιατρική, εκπαίδευση και χρηματοοικονομικά, διότι προσφέρουν τη δομημένη εμφάνιση την οποία θέλουν να δουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων του χώρου. Αυτά τα πρότυπα είναι τέλεια επιλογή για υποψηφίους με πολλά έτη πείρας στο πεδίο, που θέλουν να αναδείξουν τη σοβαρότητά τους και το ιστορικό των επιτυχιών τους.

Δημιουργικά πρότυπα βιογραφικού

Καμιά φορά η δημιουργικότητα δεν είναι επιλογή αλλά απαίτηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα δημιουργικά πρότυπα βιογραφικού μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιδείξετε το πάθος σας για τη σχεδίαση και τις μοναδικές ικανότητές σας, χωρίς να αφιερώσετε ώρες επίπονης εργασίας σε λογισμικό γραφιστικής. Τα δημιουργικά πρότυπα διαθέτουν χρωματιστά φόντα, κεφάτες γραμματοσειρές, ακόμη και χώρο για φωτογραφία του εαυτού σας στην κεφαλίδα.

Τα δημιουργικά πρότυπα βιογραφικού είναι τέλεια για θέσεις εργασίας στα πεδία της φωτογραφίας, της τέχνης, του σχεδίου, της μουσικής ή για οποιαδήποτε περίσταση απαιτεί να αναδείξετε τη μοναδική οπτική σας. Ένα δημιουργικό πρότυπο σας βοηθά να πείσετε έναν εργοδότη ότι έχετε όλο το πακέτο: ότι είστε ένας πεπειραμένος υποψήφιος που θα κάνει τη δουλειά με ταλέντο και χάρη.

Απλά πρότυπα βιογραφικού

Τα απλά πρότυπα βιογραφικού είναι η απόλυτη απόδειξη ότι με λιγότερα πετυχαίνεις περισσότερα. Αυτά τα σχέδια είναι απέριττα και καθαρά, δίνοντας την έμφαση σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό: στις μοναδικές δεξιότητες και εμπειρίες σας. Τα απλά πρότυπά μας δεν είναι ποτέ ανιαρά, όμως. Απεναντίας, περιέχουν την ιδανική αναλογία κενού χώρου προς κείμενο, ελκυστικές κεφαλίδες και δομημένα τμήματα.

Τα απλά πρότυπα βιογραφικού είναι τέλεια για όσους αναζητούν την πρώτη τους δουλειά, για φοιτητές ή για όσους κάνουν αίτηση για θέση με λίγη προϋπηρεσία. Είναι, όμως, εξίσου καλές επιλογές για χειρωνακτικές εργασίες, όπως και για τους κλάδους του εμπορίου και της εφοδιαστικής. Αν χρειάζεται να δώσετε έμφαση στις απτές δεξιότητές σας, προτιμήστε οπωσδήποτε ένα απλό πρότυπο.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Εξοικονομήστε χρόνο με παραδείγματα βιογραφικού
Δείτε τα δωρεάν παραδείγματα βιογραφικού μας για να εμπνευστείτε. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες των ειδικών και την εφαρμογή δημιουργίας για να ετοιμάσετε ένα εμφανίσιμο βιογραφικό σε μερικά λεπτά. Η νέα, προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού θα σας καθοδηγήσει από την αρχή έως το τέλος.

Δοκιμάστε την επαγγελματική εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού τώρα!

Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε 3 βήματα. Ξεχάστε την έλλειψη ιδεών ή τις δυσκολίες μορφοποίησης στο Word. Δημιουργήστε γρήγορα ένα τέλειο βιογραφικό το οποίο θα λατρέψουν οι εργοδότες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις