Μοντέρνα πρότυπα βιογραφικού για να βρείτε δουλειά

Κάθε πρότυπο έχει σχεδιαστεί από ειδικούς και ακολουθεί επακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» τους οποίους αναζητούν οι υπεύθυνοι προσλήψεων. Ξεχωρίστε και προσληφθείτε γρηγορότερα με πρότυπα βιογραφικού δοκιμασμένα στην πράξη.

Το αξιολογούν οι χρήστες. Το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες

4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Αφήστε το ίχνος σας με αυτά τα μοντέρνα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής, που είναι τέλεια για την παρουσίαση φρέσκων ιδεών.

Μοντέρνα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής

Όταν θέλετε μια αίτηση εργασίας να κάνει πάταγο, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα μοντέρνο πρότυπο συνοδευτικής επιστολής. Η συλλογή μας περιέχει τις πιο χτυπητές γραμματοσειρές, τις μεγαλύτερες κεφαλίδες και τα πιο ευρύχωρα σχέδια, χάρη στα οποία το κείμενό σας κάνει εντύπωση. 

Τα μοντέρνα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής προσφέρουν τη σωστή ισορροπία πρωτοτυπίας και επαγγελματισμού, ώστε είναι τα πλέον κατάλληλα για πλήθος θέσεων. Αυτά τα πρότυπα αφήνουν χώρο στις λέξεις και στις γνώσεις σας, δείχνοντας παράλληλα στον υπεύθυνο προσλήψεων ότι κατανοείτε πόση διαφορά μπορεί να κάνει μια φρέσκια ματιά.

Πότε να επιλέξετε ένα μοντέρνο πρότυπο συνοδευτικής επιστολής

Τα μοντέρνα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής είναι άριστη επιλογή για υποψηφίους σε κλάδους όπως σχέδιο, αρχιτεκτονική, μάρκετινγκ, τεχνολογία πληροφοριών, ΜΜΕ κ.ά. Αυτά τα μοντέρνα πρότυπα μπορούν να αποδώσουν την πρωτοτυπία σας, χωρίς να φανούν εκκεντρικά ή υπερφίαλα.

Τα μοντέρνα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής είναι επίσης πολύ καλή επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες και άλλους αυτοαπασχολούμενους. Με αυτά τα πρότυπα δημιουργείτε μια «προσωπική μάρκα», μια μοναδική εικόνα που διακρίνει τα έγγραφά σας και μαγνητίζει το βλέμμα του αναγνώστη από την πρώτη ματιά.

Ορισμένοι υποψήφιοι σε παραδοσιακά πεδία θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιήσουν ένα μοντέρνο πρότυπο συνοδευτικής επιστολής, αν είναι πρέπον για την εταιρεία στην οποία υποβάλλουν αίτηση. Φροντίστε να κοιτάξετε τον ιστότοπο του εργοδότη, τα προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα και το υλικό μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί, για να ερευνήσετε τον τόνο του, τους χρωματικούς συνδυασμούς και τους στόχους του. Τα μοντέρνα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε νεανικές εταιρείες που προβάλλουν προς τα έξω μια εικόνα προσιτή και οικεία.

Κατεβάστε τα δωρεάν και χρησιμοποιήστε τα στο Microsoft Word ή στο Google Docs ή ως PDF

Κατεβάζοντας ένα μοντέρνο πρότυπο συνοδευτικής επιστολής στη σωστή μορφή, κάνετε ένα σημαντικό τελικό βήμα πριν υποβάλετε την αίτησή σας με σιγουριά. Ευτυχώς, τα πρότυπά μας μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν και να τα χρησιμοποιήσετε στο Microsoft Word ή στο Google Docs ή ως PDF. Καθεμιά από αυτές τις μορφές έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.

Προτείνουμε να υποβάλετε τη συνοδευτική επιστολή σας σε μορφή PDF. Ο λόγος είναι ότι το PDF δεν αλλάζει από έναν υπολογιστή σε άλλο, ώστε ο υπεύθυνος προσλήψεων θα δει ακριβώς τη μορφή που δημιουργήσατε. Είναι η τέλεια μορφή για εκτύπωση, ανέβασμα και αποστολή μιας συνοδευτικής επιστολής με ιμέιλ.

Το Microsoft Word είναι άλλη μια πολύ καλή επιλογή, αν θέλετε να αλλάξετε τη συνοδευτική επιστολή αφού την κατεβάσετε. Εκτός αυτού, ορισμένες διαδικτυακές πύλες υποβολής αίτησης ζητούν να ανεβάσετε τα έγγραφα σε μορφή του Word. Σε αυτήν την περίπτωση, φροντίστε να επιλέξετε τη μορφή .docx, την οποία διαθέτουμε στα πιο δημοφιλή πρότυπα συνοδευτικής επιστολής και η οποία αντικατοπτρίζει πιστά τη μορφή PDF.

Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής
Δημοφιλή παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής
Δείτε τα δωρεάν παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής μας για να εμπνευστείτε. Χρησιμοποιήστε αυτά τα παραδείγματα και την εφαρμογή δημιουργίας συνοδευτικής επιστολής για να δημιουργήσετε μια εμφανίσιμη συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά. Η νέα, προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας θα σας καθοδηγήσει από την αρχή έως το τέλος.

Δοκιμάστε την επαγγελματική εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού τώρα!

Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε 3 βήματα. Ξεχάστε την έλλειψη ιδεών ή τις δυσκολίες μορφοποίησης στο Word. Δημιουργήστε γρήγορα ένα τέλειο βιογραφικό το οποίο θα λατρέψουν οι εργοδότες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις