1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Ναυτικός
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Ναυτικός: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Ναυτικός», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.4
Μέση βαθμολογία
63 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Ναυτικός: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Ξέρετε πώς να κρατάτε τα πράγματα σε άριστη κατάσταση στο πλοίο. Δουλειά σας είναι, άλλωστε! Τώρα είναι η στιγμή να αλλάξετε ρότα στην καριέρα σας. Ίσως έχετε ολοκληρώσει τη θητεία σας στο Ναυτικό και αναζητάτε εργασία σε ναυπηγείο ή σε εμπορικό ή επιβατικό πλοίο.

Ίσως ειδικεύεστε στην επισκευή, τη συντήρηση ή τη λειτουργία των πλοίων. Είτε έχετε σωρεύσει πλήθος δεξιοτήτων είτε τώρα κάνετε την αρχή, πρέπει να κερδίσετε την προσοχή και να εξασφαλίσετε συνέντευξη. Πώς; Αξιοποιώντας αυτόν τον οδηγό και το προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού ναυτικού.

Τα προσαρμόσιμα παραδείγματα βιογραφικού για ναυτικούς, τα πρότυπα και ο παρών οδηγός θα σας διδάξουν πώς:

 • Να επιλέξετε την καλύτερη διάταξη για να αναδείξετε τον επαγγελματισμό σας.
 • Να συντάξετε ένα προφίλ που να ταιριάζει στην θέση.
 • Να αναδείξετε το εργασιακό ιστορικό σας πέρα από το συνηθισμένο.
 • Να επικεντρωθείτε στις δεξιότητες που δείχνουν ότι γνωρίζετε το αντικείμενο.

Τι κάνει ένας ναυτικός;

Ένας ναυτικός εργάζεται σε πλοίο ως αξιωματικός ή μέλος του πληρώματος. Μπορεί να απασχολείται είτε στο Πολεμικό είτε στο Εμπορικό Ναυτικό, σε εταιρεία δημόσια ή ιδιωτική. Πρέπει να έχετε καταρτιστεί στη ναυτική τέχνη και να είστε σε θέση να βοηθήσετε στην πλοήγηση των πλοίων κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. 

Ως ναυτικός, μπορεί να εργάζεστε σε επιβατηγά ή φορτηγά πλοία. Μπορεί επίσης να διανύετε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις, ανάλογα με τη φύση κάθε ταξιδιού. Μπορεί να πλοηγείτε πλοία για αναψυχή, για εμπορικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς. 

Ο κύριος στόχος ενός ναυτικού είναι να μεταφέρει με ασφάλεια και χρονική συνέπεια επιβάτες ή φορτίο. Για να το επιτύχει, πρέπει να ελέγχει τα μετεωρολογικά μοτίβα και να επικοινωνεί με επαγγελματίες της ασφάλειας. Ορισμένοι ναυτικοί, πάλι, επιλέγουν θέσεις εργασίας στην ξηρά.

Συμβουλή ειδικού

Βαθμοί Ναυτικού

Κάθε βαθμός είναι επιφορτισμένος με διαφορετικές ευθύνες. Όλοι δίνουν αναφορά στον πλοίαρχο, ο οποίος με τη σειρά του δίνει αναφορά στον πλοιοκτήτη.

 • Ύπαρχος, Υποπλοίαρχος, Ανθυποπλοίαρχος
 • Δόκιμος Πλοίαρχος
 • Α΄ Μηχανικός, ΑΒ΄ Μηχανικός, Β΄ Μηχανικός, Γ΄ Μηχανικός
 • Δόκιμος Μηχανικός
 • Ηλεκτρολόγος
 • Ναύκληρος/λοστρόμος

Κατανόηση της αγοράς εργασίας

Η αγορά εργασίας για όσους λαχταρούν το πέλαγος είναι απαιτητική. Οι εξοικονομήσεις στην αλυσίδα εφοδιασμού και η ζήτηση για προϊόντα που πρέπει να μεταφερθούν σε κοντέινερ (π.χ. σίδηρος, σιτάρι, πετρελαιοειδή), έχουν μεγάλη επίδραση στις θέσεις εργασίας, τόσο στη θάλασσα όσο και στα ναυπηγεία.

Θέσεις εργασίας συνήθως ανοίγουν από ναυτικούς που βγαίνουν στη σύνταξη ή όσους αποφασίζουν να αλλάξουν καριέρα. Τα καλά νέα είναι ότι, αν είστε ειδικός, είστε ένας από τους λίγους που είναι επαρκώς καταρτισμένοι για τον χώρο. Φροντίστε το βιογραφικό σας να αποδεικνύει χωρίς καμία αμφιβολία ότι είστε το καλύτερο άτομο για να καλύψετε τη θέση.

Πώς να συντάξετε ένα βιογραφικό ναυτικού 

Το βιογραφικό σας ως ναυτικού πρέπει να ακολουθεί μια τυπική μορφή με τα ακόλουθα τμήματα:

 • Κεφαλίδα
 • Σύνοψη (προφίλ / προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Ο στόχος σας είναι να πείσετε τους υπευθύνους προσλήψεων ότι είστε το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά. Η γνώση σας για τη θάλασσα και τα πλοία είναι βαθιά και θέλετε να την επιδείξετε. Χρησιμοποιώντας ισχυρή περιγραφική γλώσσα μα χωρίς υπέρμετρη περιαυτολογία, θα καταστήσετε το βιογραφικό σας πειστικό.

Επιλογή της καλύτερης μορφής βιογραφικού για έναν ναυτικό 

Τα περισσότερα βιογραφικά ακολουθούν την τυπική, αντίστροφα χρονολογική μορφή. Γιατί; Διότι διευκολύνει τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού να εντοπίσουν σχετικές πληροφορίες. Αν αυτή είναι η πρώτη σας δουλειά ή αν αλλάζετε καριέρα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια υβριδική μορφή βιογραφικού.

Η λειτουργική μορφή βιογραφικού αρμόζει καλύτερα σε εξειδικευμένους τεχνικούς επαγγελματίες, καθώς τονίζει περίπλοκες και σπάνιες δεξιότητες. 

Παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού

Το προφίλ σας ως ναυτικού είναι η ευκαιρία σας να επιδείξετε την προσωπικότητά σας. Θα εργάζεστε σε στενούς χώρους με διάφορους τύπους ανθρώπων, ώστε χρειάζεται να ταιριάζουν οι χαρακτήρες σας, αλλά πρέπει επίσης να επικεντρωθείτε στα σπουδαιότερα επιτεύγματά σας.

Έχετε περίπου τέσσερις γραμμές κειμένου για να εξηγήσετε την εργασιακή φιλοσοφία σας, πώς συνεργάζεστε με τους συναδέλφους και τι έχετε καταφέρει στην πορεία σας. Μην παραλείψετε να αναφέρετε την αγάπη σας για την ανοιχτή θάλασσα. Διαβάστε το παράδειγμα προφίλ βιογραφικού ναυτικού παρακάτω για να ξεκινήσετε ή κάντε κλικ στα δείγματα βιογραφικού μας για περισσότερες ιδέες.

Προσαρμόσιμο δείγμα σύνοψης

Πεπειραμένος ναυτικός με ιστορικό επιτυχημένης διεξαγωγής εκδρομών με σκάφος. Επιδέξιος χειριστής πλοίων που μεταφέρουν χύδην ύλες και αγαθά, καθώς και επιβατηγών. Προσηλωμένος στην ασφάλεια του πληρώματος και των επιβατών στη θάλασσα και ικανός στην παρακολούθηση και τη διατήρηση της καλής λειτουργίας των πλοίων. Ενθουσιώδης, φιλόδοξος και λάτρης της θάλασσας.

Αντιγράφηκε!
Συμβουλή ειδικού

Πώς να περάσετε το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων

Το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων (ΣΠΑ) σαρώνει και ταξινομεί τα βιογραφικά. Εκτός του ότι εισάγει τα δεδομένα σας στο σύστημα του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, το ΣΠΑ κατατάσσει το βιογραφικό σας αναζητώντας λέξεις και φράσεις-κλειδί που σχετίζονται με τη θέση εργασίας. 

Αυξήστε τις πιθανότητές σας να περάσετε το εμπόδιο του ΣΠΑ αναλύοντας την αγγελία εργασίας και σημειώνοντας όσες δεξιότητες και απαιτήσεις αναφέρει. Συγκρίνετε αυτές τις λέξεις και φράσεις με το βιογραφικό σας. Φροντίστε κάθε δεξιότητα που αναφέρεται στην αγγελία να υπάρχει και στο βιογραφικό σας. Χρησιμοποιήστε τις ίδιες διατυπώσεις, αυτολεξεί, όπου είναι δυνατόν. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα ακρωνύμια και τα πλήρη ονόματα των οργανισμών, των πιστοποιητικών κ.λπ., για να εξασφαλίσετε ότι θα τα ανιχνεύσει το ΣΠΑ. 

Και μια τελευταία συμβουλή: Μην αφήσετε σημαντικές πληροφορίες για τη συνοδευτική επιστολή (αλλά κοιτάξτε τα πρότυπα και τα παραδείγματα επιστολών εδώ). Το ΣΠΑ ίσως να μην τη σαρώσει ή να μην την κατατάξει τόσο ψηλά. 

Δείγμα εργασιακού ιστορικού: έχετε την απαιτούμενη πείρα

Το τμήμα του εργασιακού ιστορικού μαρτυρεί την επιτυχία σας. Πρέπει να επικεντρώσετε τις περιγραφές των προηγούμενων θέσεων εργασίας σας στα επιτεύγματα και τις ευθύνες σας. Χρησιμοποιήστε δυνατά ρήματα δράσης και θυμηθείτε ότι τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες –όχι οι γενικότητες– μπορούν να καταστήσουν πιο πειστικό το επιχείρημά σας.

Αν έχετε παρακολουθήσει πρόγραμμα πρακτικής, μπορείτε και αυτό να το αναφέρετε εδώ.

Συμβουλή ειδικού

Ο στόχος σας εδώ είναι να δείξετε ότι εξελίσσεστε ως προς τις ευθύνες και τις γνώσεις. 

Χρησιμοποιήστε ως οδηγό το παρακάτω δείγμα περιεχομένου από βιογραφικό ναυτικού.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού βιογραφικού

Ναυτικός, AB Cargo, Πέραμα
October 2017 — July 2021

 • Εργαζόμουν στη μεταφορά φορτίων προς και από προορισμούς σε απόσταση 100 μιλίων.
 • Επιθεωρούσα τα πλοία και εκτελούσα μικρής έκτασης εργασίες συντήρησης όπου χρειαζόταν.
 • Συνεργαζόμουν άρτια με τα άλλα μέλη του πληρώματος και τηρούσα τις οδηγίες ασφάλειας.
 • Χειριζόμουν τις διατυπώσςεις, τις εισπράξεις και τις αποδείξεις κατά τις παραδόσεις.
 • Ενημερωνόμουν για τις μετεωρολογικές προγνώσεις και προγραμμάτιζα τα ταξίδια ανάλογα

 

Ναυτικός, Ποντοποριακή, Πειραιάς
June 2014 — September 2017

 • Υπηρέτησα ως μέλος του πληρώματος σε πολυάριθμα ταξίδια μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων.
 • Εκτελούσα τα καθήκοντα του ναύτη τηρώντας επακριβώς τις οδηγίες του πλοιάρχου.
 • Φόρτωνα και ξεφόρτωνα από τα σκάφη οχήματα και εμπορεύματα.
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα δεξιοτήτων βιογραφικού: επικεντρωθείτε στον ρόλο που θέλετε

Το τμήμα των δεξιοτήτων στο βιογραφικό ενός ναυτικού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση που αναζητάτε. Οι ναυτικοί χρειάζονται γενικές γνώσεις των ναυτικών σκαφών, φυσική δύναμη και αντοχή αλλά και δεξιότητες επικοινωνίας. Όλα αυτά πρέπει να τα αντιστοιχίσετε με την επιθυμητή θέση εργασίας.

Ένας απλός ναύτης, για παράδειγμα, δεν μπορεί να κάνει αίτηση για θέση αξιωματικού. Μπορεί, βέβαια, να αποκτήσει αναβαθμισμένο ρόλο καθώς περνούν τα χρόνια και σωρεύει πείρα. Ως προς τους αξιωματικούς, οι χρήσιμες δεξιότητες ποικίλλουν ανάλογα με την ειδίκευση. Άλλες δεξιότητες απαιτούνται από έναν ηλεκτρολόγο, άλλες από έναν μηχανικό, άλλες από έναν οικονομικό.

Δείτε ένα μέρος του δείγματος βιογραφικού ναυτικού παρακάτω.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα τμήματος δεξιοτήτων βιογραφικού
 • Δημιουργική επίλυση προβλημάτων
 • Επικοινωνιακότητα
 • Ηγετικότητα
 • Μαθηματικά και μηχανολογία
 • Αναλυτική σκέψη
 • Προηγμένη γνώση σκαφών
 • Σωματικές αντοχές
Αντιγράφηκε!

Τμήμα εκπαίδευσης βιογραφικού ναυτικού 

Το τμήμα της εκπαίδευσης είναι μια απλή απαρίθμηση των μαθημάτων και καταρτίσεων που έχετε παρακολουθήσει. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που μπορούν να σας οδηγήσουν στην εργασία σε καράβια. Μπορεί να έχετε καταταγεί ως επαγγελματίας οπλίτης αμέσως μετά τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή να έχετε περάσει σε σχολή αξιωματικών ή υπαξιωματικών του Ναυτικού. Γράψτε επακριβώς ποια διαδρομή έχετε ακολουθήσει και ποια πτυχία ή διπλώματα ή βεβαιώσεις έχετε αποκομίσει. Σημειώστε επίσης τυχόν διακρίσεις. Εάν κατέχετε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, μπορείτε να παραλείψετε το Λύκειο. 

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω κείμενο από το παράδειγμα βιογραφικού ναυτικού για να μορφοποιήσετε το τμήμα της εκπαίδευσης.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού

Γ Μηχανικός, ΑΕΝ Ασπροπύργου, Ασπρόπυργος
June 2013 — May 2014

 

Απολυτήριο Λυκείου, 2ο Λύκειο Περάματος, Πέραμα
September 2010 — June 201

Αντιγράφηκε!

Διάταξη και σχεδίαση βιογραφικού

Μια καθαρή διάταξη και σχεδίαση βιογραφικού είναι από τα καλύτερα που μπορείτε να κάνετε για να δώσετε εξαιρετική πρώτη εντύπωση σε αυτόν τον ανταγωνιστικό κλάδο. Το βιογραφικό ενός ναυτικού δεν χρειάζεται να έχει πολλά χρώματα, γραφικά ή εικόνες. Μια απλή αλλά εντυπωσιακή κεφαλίδα και μια ουδέτερη χρωματική παλέτα θα σας διακρίνουν ως υποψήφιο με κλάση και επαγγελματισμό. Εάν χρειάζεστε βοήθεια στη σχεδίαση, δοκιμάστε ένα από τα πρότυπα βιογραφικού μας, χάρη στα οποία μπορείτε να διαμορφώσετε ένα βιογραφικό ναύτη με λίγα μόνο κλικ.

Η μορφή ενός βιογραφικού ναυτικού πρέπει να είναι καθαρή και σαφής. Δεδομένου ότι το βιογραφικό σας είναι η πρώτη εντύπωση που θα λάβει ο πιθανός εργοδότης, η διάταξη και η σχεδίαση πρέπει να είναι επίσης καθαρές και σαφείς. Κοιτάξτε τα παραδείγματα βιογραφικών ναυτικού για ιδέες.

Οι υπεύθυνοι εύρεσης προσωπικού θα αναζητήσουν πρώτα ορισμένα βασικά δεδομένα:

 • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας (συμπεριλαμβανομένου του προφίλ σας στο LinkedIn, αν είναι ενημερωμένο)
 • Την τρέχουσα θέση εργασίας σας
 • Την προηγούμενη θέση εργασίας σας

Φροντίστε αυτά τα στοιχεία να ξεχωρίζουν. Χρησιμοποιήστε τις τυπικές κεφαλίδες που θα βρείτε στα παραδείγματα βιογραφικών μας, ώστε ο υπεύθυνος εύρεσης προσωπικού να μη χρειαστεί να μαντέψει τι είναι κάθε τμήμα, και αφήστε αρκετό κενό χώρο, ώστε να είναι ευανάγνωστο.

Καλό
 • Να χρησιμοποιήσετε κλασικές, ευανάγνωστες γραμματοσειρές.
 • Να το δώσετε σε φίλο ή συνάδελφο, να ελέγξει για λάθη πριν το στείλετε.
Κακό
 • Να προσθέσετε φωτογραφία ή γραφικά.
 • Να το παρακάνετε με χρώματα ή εικαστικά στοιχεία.

Κύρια διδάγματα για ένα βιογραφικό ναυτικού

 1. Το προφίλ συνοψίζει τον χαρακτήρα σας.
 2. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδί και φράσεις-κλειδί για να περάσετε το ΣΠΑ.
 3. Το εργασιακό ιστορικό πρέπει να περιγράφει την καριέρα σας σε βάθος.
 4. Ταιριάξτε το τμήμα των δεξιοτήτων με την αγγελία εργασίας.
 5. Κοιτάξτε το δείγμα βιογραφικού ναυτικού για περισσότερες ιδέες διάταξης και σχεδίασης.
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις