1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Οροφοκόμος
Κείμενο: Anna MuckermanAnna Muckerman

Οροφοκόμος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Οροφοκόμος», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.9
Μέση βαθμολογία
50 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Οροφοκόμος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το αίσθημα του να μπαίνεις σε ένα πεντακάθαρο δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από ένα πολύωρο ταξίδι και να ξαπλώνεις σε ένα τέλεια στρωμένο κρεβάτι. Πίσω από κάθε πετσέτα που βρίσκεις διπλωμένη σε σχήμα κύκνου υπάρχει ένας ή μία οροφοκόμος που εργάζεται σκληρά. Ως φύλακες άγγελοι της ξενοδοχειακής εμπειρίας, οι οροφοκόμοι φροντίζουν η ακαταστασία ενός πελάτη να μη γίνεται δυσάρεστη έκπληξη του επόμενου. 

Η οροφοκομία μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική πλήρους απασχόλησης και προσιτή εργασία για ανθρώπους χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο. Παρότι η οροφοκομία μπορεί να είναι σωματικά κουραστική, καλλιεργεί την ομαδικότητα και χαρίζει υπερηφάνεια στους οροφοκόμους, για το πόσο καθαρούς και ευπαρουσίαστους αφήνουν τους χώρους τους οποίους φροντίζουν. Οι οροφοκόμοι εργάζονται κυρίως σε ξενοδοχεία, αλλά επίσης σε νοσοκομεία, σπίτια και άλλα κτίρια. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα συχνά αναφέρονται ως καμαριέρες ή καμαριέρηδες, επιστάτες καθαρισμού, καθαρίστριες ή καθαριστές, θαλαμηπόλοι κ.ά. Όλες αυτές οι θέσεις ανήκουν στην κατηγορία «συντήρηση και επισκευή». 

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό οροφοκόμου

Για να βρείτε μια θέση εργασίας ως οροφοκόμος, πρέπει να ξεκινήσετε με ένα εξαιρετικό βιογραφικό. Ο οδηγός αυτός, μαζί με την εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού και τα δοκιμασμένα μας πρότυπα, θα σας βοηθήσει:

 • Να τονίσετε τη σωματική αντοχή και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που σας καθιστούν κατάλληλο για τη θέση.
 • Να δημιουργήσετε ένα καθαρό και απλό βιογραφικό που θα ξεχωρίσει στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου.
 • Να μεταδώσετε την αξιοπιστία και την ικανότητά σας να εργάζεστε σε ομάδα.
 • Να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σημερινών ξενοδοχείων και γραφείων.

Τι κάνει ένας/μια οροφοκόμος; 

Η οροφοκομία είναι μια εργασία που απαιτεί ποικιλία δεξιοτήτων στην καθαριότητα και την οργάνωση και εξαιρετική διαχείριση του χρόνου. Εάν 40 πελάτες κάνουν check-out στις 11 π.μ., αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν 40 νέοι πελάτες που θα περιμένουν να κάνουν check-in στις 3 μ.μ. Το περιθώριο χρόνου είναι μικρό, ακόμη και αν τα δωμάτια δεν είναι ασυνήθιστα βρόμικα. Κατά τη σύνταξη του βιογραφικού σας, τονίστε τη δυνατότητά σας να παραμένετε οργανωμένοι και αποτελεσματικοί.

Οι νέοι οροφοκόμοι συχνά χρονομετρούν τους εαυτούς τους για να βρουν τη μέση ταχύτητά τους στην τακτοποίηση, τον καθαρισμό και το συγύρισμα κάθε δωματίου και στη συνέχεια προσπαθούν να μειώσουν αυτόν τον χρόνο. Μετά από ένα check-out, συνήθως ο/η οροφοκόμος χρειάζεται να στρώσει το κρεβάτι με καθαρά κλινοσκεπάσματα, να καθαρίσει τη λεκάνη, τον νιπτήρα, την ντουζιέρα και το πάτωμα του μπάνιου, να αλλάξει τις πετσέτες, να σκουπίσει το χαλί, να αναπληρώσει το μίνι μπαρ, τα είδη ατομικής περιποίησης και τα λοιπά αναλώσιμα είδη.

Στατιστική γνώση

Το προσωπικό οροφοκομίας συνήθως αποχωρεί μέσα στις πρώτες 90 ημέρες από την πρόσληψη. Τα ξενοδοχεία, ιδίως στις τουριστικές περιοχές, αντιμετωπίζουν έλλειψη οροφοκόμων τα τελευταία 5 χρόνια. Γι’ αυτό, οι εργοδότες εκτιμούν ιδιαίτερα υπαλλήλους στους οποίους να μπορούν να βασιστούν. Αν δείξετε στο βιογραφικό σας ότι είστε άτομο αξιόπιστο και σταθερό, θα αποκτήσετε προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. 

Οι οροφοκόμοι συνήθως πληρώνονται με την ώρα, ενώ ίσως υπάρχουν και φιλοδωρήματα από τους πελάτες. Παρότι ένα ακριβό ξενοδοχείο μπορεί να απαιτεί περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια, συνήθως συνεπάγεται και μεγαλύτερη αμοιβή προς τους/τις οροφοκόμους. Το κατάλληλο βιογραφικό μπορεί να σας δώσει πλεονέκτημα για να βρείτε ένα ξενοδοχείο που να πληρώνει καλύτερα.

Ρυθμός αντικατάστασης προσωπικού

Όπως σε πολλούς κλάδους που σχετίζονται με την καθαριότητα ή την εξυπηρέτηση, ο ρυθμός αντικατάστασης στους οροφοκόμους είναι πολύ υψηλός –φτάνει ακόμη και το 30%! Αυτό σημαίνει ότι πολλοί πρόσφατα προσληφθέντες εργαζόμενοι εγκαταλείπουν τις θέσεις τους σχεδόν αμέσως μετά την πρόσληψή τους. Αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τους διευθυντές ξενοδοχείων, που πρέπει να πληρώνουν πολλά για την πρόσληψη και την εκπαίδευση νέων υπαλλήλων. Επομένως, κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού για θέση εργασίας στην οροφοκομία, το κίνητρο και η επιμονή είναι καθοριστικής σημασίας. Κάποιοι διευθυντές ξενοδοχείων προτιμούν ακόμη και να προσλάβουν ανθρώπους με λιγότερη επαγγελματική πείρα αλλά με τα σωστά χαρακτηριστικά προσωπικότητας. Γνωρίζουν ότι ένα καλό περιβάλλον εργασίας σε συνδυασμό με την εργατικότητα μπορεί να μειώσει τον υψηλό ρυθμό αντικατάστασης.

Εξέλιξη θέσεων απασχόλησης

Σύμφωνα με το ONET, μια αμερικανική βάση στατιστικών για την αγορά εργασίας, η ανάγκη για οροφοκόμους θα μειωθεί κατά περίπου 2% την επόμενη δεκαετία. Αυτό ίσως ακούγεται κακό, αλλά στην πραγματικότητα οι καλοί και ικανοί οροφοκόμοι θα είναι πάντα σε ζήτηση. Ο υψηλός ρυθμός αντικατάστασης του προσωπικού των ξενοδοχείων θα συνεχίσει να είναι ένα ζήτημα, που σημαίνει ότι θα υπάρχει πάντα μια θέση για εσάς, αν έχετε το κατάλληλο βιογραφικό για τη θέση. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας:

Παράδειγμα προφίλ/σύνοψης βιογραφικού: Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό

Ως οροφοκόμος, όλη σας η δουλειά αφορά την παρουσίαση. Είναι σημαντικό το βιογραφικό σας να μεταδίδει προσήλωση στον επαγγελματισμό και την οργάνωση –ξεκινώντας από τη σύνοψη του προφίλ σας. Η σύνοψη λειτουργεί ως η πρώτη σας παρουσίαση σε έναν υπεύθυνο ξενοδοχείου που αναζητά τον κατάλληλο υποψήφιο, που δεν θα εγκαταλείψει τη θέση την πρώτη εβδομάδα. Εδώ μπορείτε να δείξετε στους εργοδότες ότι είστε ένας πολυδιάστατος υποψήφιος με αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση.

Μπορείτε να γράψετε μια εξαιρετική σύνοψη προφίλ αν περιγράψετε τα πιο δυνατά σας χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, αναφερθείτε στην προηγούμενη πείρα και στις δεξιότητές σας. Μπορείτε επίσης να περιλάβετε όσα ιδιαίτερα προτερήματα διαθέτετε. Ίσως έχετε αναγνωριστεί για την ηγετικότητα ή την αποτελεσματικότητα από τον προηγούμενο εργοδότη σας. Ίσως έχετε πείρα στην παραγγελία υλικών ή σε άλλη ειδική εργασία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποδείξετε την αξία σας στον πιθανό εργοδότη.

Παράδειγμα σύνοψης προφίλ βιογραφικού

Αξιόπιστος και πεπειραμένος οροφοκόμος με πάνω από πέντε έτη πείρας στον καθαρισμό και την τακτοποίηση κατοικιών και γραφείων. Επιδέξιος στη βασική καθαριότητα, την απολύμανση και την οργάνωση χώρων με ταχύτητα και συνέπεια. Προσηλωμένος στην άριστη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών.

Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα εργασιακού ιστορικού σε βιογραφικό οροφοκόμου: Στρωθείτε στη δουλειά

Είναι καλύτερο να αναφέρετε την πείρα σας με αντίστροφα χρονολογική σειρά, από την πιο πρόσφατη έως την παλαιότερη, αναφέροντας μέχρι τρεις θέσεις εργασίας. Εάν δεν έχετε εργαστεί ξανά στην οροφοκομία, μπορείτε με συναφείς δραστηριότητες να δείξετε ότι σας αρέσει η εξυπηρέτηση και ότι δεν κουράζεστε εύκολα. Θυμηθείτε ότι πρέπει όχι μόνο να αναφέρετε τις προηγούμενες δουλειές σας, αλλά και να δώσετε λεπτομέρειες όπου είναι δυνατόν. Αυτό ακριβώς εξυπηρετεί η σύντομη λίστα με κουκκίδες κάτω από κάθε θέση. Επίσης, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα ρήματα δράσης για να δείξετε τι ακριβώς κάνατε, είτε ως οροφοκόμος είτε σε σχετικό ρόλο.

Αντί για αυτά:

 • Καθάριζα τα δωμάτια
 • Φρόντιζα τα μπάνια
 • Μάζευα τα σκουπίδια
 • Έλεγχα τις παροχές

Δοκιμάστε αυτά:

 • Σκούπιζα και σφουγγάριζα τα πατώματα
 • Έπλενα και απολύμαινα τα μπάνια
 • Άδειαζα τα καλάθια απορριμμάτων
 • Παράγγελλα και αναπλήρωνα τα υλικά

Οι αριθμοί είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσδώσετε βάρος στα λόγια σας. Θα μπορούσατε να αναφέρετε τα εξής: Πόσα δωμάτια καθαρίζατε σε μια τυπική βάρδια. Πόσο μεγάλο ήταν το ξενοδοχείο. Πόσους εργαζομένους είχατε υπό την ευθύνη σας. Πόσα αστέρια είχε το ξενοδοχείο. Όλοι αυτοί οι αριθμοί δίνουν στους εργοδότες την αίσθηση ότι δεν φοβάστε τα δύσκολα και επιδιώκετε την αριστεία στη δουλειά σας.

Παράδειγμα εργασιακού ιστορικού σε βιογραφικό οροφοκόμου

Οροφοκόμος, Marinakis Cleaning, Λαμία
November 2012 — September 2019

 • Παρείχα στους πελάτες υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης.
 • Συνεργαζόμουν ατομικά με κάθε πελάτη και αναλάμβανα επιπλέον ευθύνες όπου χρειαζόταν.
 • Φρόντιζα να διατηρώ πεντακάθαρο το εργασιακό περιβάλλον εσωτερικά και εξωτερικά.
 • Πέτυχα 100% ικανοποίηση πελατών για πέντε χρόνια στη σειρά.

 

Οροφοκόμος, Καθαρούλης ΕΠΕ, Στυλίδα
October 2007 — October 2012

 • Παρείχα στους πελάτες άριστες υπηρεσίες καθαρισμού.
 • Αφαιρούσα υγρούς και στερεούς λεκέδες.
 • Απολύμανα πατώματα και λοιπές επιφάνειες.
 • Απομάκρυνα τα απορρίμματα και άλλαζα τις σακούλες.
 • Σκούπιζα και γυάλιζα τα πατώματα.
 • Συνεργαζόμουν άρτια με άλλους επαγγελματίες της καθαριότητας.
 • Χειριζόμουν με ασφάλεια τα επικίνδυνα υλικά.
Αντιγράφηκε!

Δείγμα εκπαίδευσης βιογραφικού: Όλα καθαρά και τακτοποιημένα

Η οροφοκομία είναι μια εξαιρετική δουλειά για άτομα χωρίς πτυχίο πανεπιστημίου, καθώς γίνεται στη διάρκεια της ημέρας και σε εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, οι οροφοκόμοι αυξάνουν το εισόδημά τους χάρη στα φιλοδωρήματα των πελατών, τα οποία αυξάνονται όσο αυξάνεται η κατηγορία του ξενοδοχείου. Ενώ δεν απαιτείται τυπική εκπαίδευση, τα περισσότερα ξενοδοχεία προτιμούν οροφοκόμους που έχουν τελειώσει το Λύκειο. Μην παραλείψετε, λοιπόν, να γράψετε σε ποιο Λύκειο πήγατε και πότε αποφοιτήσατε. Οι περισσότεροι οροφοκόμοι μαθαίνουν την πλειονότητα των δεξιοτήτων τους μέσω εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας, την οποία προσφέρει ο/η επικεφαλής οροφοκόμος. Επειδή αυτό το τμήμα του βιογραφικού ενός οροφοκόμου δεν είναι το πιο σημαντικό, κρατήστε το σύντομο, εκτός εάν έχετε συγκεκριμένα προσόντα που σχετίζονται με το επάγγελμα.

Παράδειγμα εκπαίδευσης σε βιογραφικό οροφοκόμου

Απολυτήριο Λυκείου, Γενικό Λύκειο Μακρακώμης, Μακρακώμη
September 2002 — June 2005

Αντιγράφηκε!

Πρόσθετες πιστοποιήσεις

Τα μεγαλύτερα και ακριβότερα ξενοδοχεία συνήθως προσφέρουν μεγαλύτερους μισθούς και μεγαλύτερα φιλοδωρήματα. Σημαίνουν επίσης περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερη ευθύνη για να κάνετε τα δωμάτια να λάμπουν. Εάν θέλετε να ανεβείτε στην ιεραρχία, καλό θα ήταν το βιογραφικό σας να περιλαμβάνει μια πιστοποίηση. Για παράδειγμα, η TÜV AUSTRIA Hellas προσφέρει πιστοποίηση σε επαγγελματίες της οροφοκομίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική εξέταση. Όπου και αν αποφασίσετε να εργαστείτε, ένα ενισχυμένο τμήμα εκπαίδευσης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια ανώτερη θέση στην οροφοκομία.

Παράδειγμα δεξιοτήτων σε βιογραφικό οροφοκόμου: Οι προσωπικές σας πινελιές

Εάν έχετε ποτέ στρώσει το κρεβάτι σας ή έχετε συγυρίσει το σαλόνι, έχετε ήδη κάποιες από τις δεξιότητες που χρειάζεται ένας επιτυχημένος οροφοκόμος. Μάλιστα, μπορεί να μην έχετε καθόλου προηγούμενη πείρα στην οροφοκομία, αλλά με τον σωστό συνδυασμό σκληρών και μαλακών δεξιοτήτων θα μπορέσετε να αριστεύσετε στην κατάρτιση και να προσαρμοστείτε στη θέση εργασίας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο βιογραφικό σας, είναι σημαντικό να τονίσετε και τις δύο αυτές κατηγορίες δεξιοτήτων, για να δώσετε στους εργοδότες μια σφαιρική εικόνα για εσάς και τον τρόπο εργασίας σας.

Σκληρές δεξιότητες

Οι σκληρές δεξιότητες είναι αυτές που απαιτούν αντικείμενα, εργαλεία, ακριβείς γνώσεις ή υλικά. Στην καθημερινή ζωή, θα χρειαστείτε αρκετές σκληρές δεξιότητες για να καθαρίσετε δωμάτια και άλλους χώρους. Σκεφτείτε τα είδη των εργασιών που κάνετε και τα είδη των εργαλείων που χρησιμοποιείτε άνετα. Στη συνέχεια, αναφέρετε όλες τις σκληρές δεξιότητες που κατέχετε. Αργότερα, μπορείτε να αφαιρέσετε όσες δεξιότητες είναι πολύ εξειδικευμένες –εκτός, φυσικά, εάν πιστεύετε ότι δύσκολα θα τις βρει ο εργοδότης σε άλλους υποψηφίους.

Παράδειγμα δεξιοτήτων βιογραφικού
 • Απολύμανση σε βάθος Επίλυση προβλημάτων
Αντιγράφηκε!

Μαλακές δεξιότητες

Οι μαλακές δεξιότητες είναι σχεδόν εξίσου σημαντικές για τους οροφοκόμους. Πρέπει να εργάζεστε καλά σε ομάδα και να έχετε εξαιρετικές ικανότητες οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου. Πρέπει επίσης να έχετε καλές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών, λύνοντας προβλήματα σωστά και χωρίς καθυστέρηση όταν σας τα αναφέρουν οι πελάτες. Ένας/μία οροφοκόμος με όλες τις σκληρές δεξιότητες αλλά καμία από τις μαλακές δεν θα μακροημερεύσει σε ένα ξενοδοχείο.

Παράδειγμα λίστας δεξιοτήτων
 • Σχολαστική καθαριότητα
 • Οργανωτικότητα
Αντιγράφηκε!

Θυμηθείτε ότι το τμήμα δεξιοτήτων γενικά δεν είναι πολύ μεγάλο, οπότε μην προσπαθήσετε να φουσκώσετε το βιογραφικό σας χωρίς ανάγκη. Λάβετε υπόψη πόσο ελεύθερο χώρο έχετε αφήσει στη σελίδα, πόσο σημαντική είναι κάθε δεξιότητα και πόσο σημαντική μπορεί να είναι για έναν εργοδότη ή διευθυντή.

Γλώσσες

Ανάλογα με την περιοχή όπου εργάζεστε, πολλοί οροφοκόμοι είναι δίγλωσσοι ή μιλούν γλώσσα διαφορετική από την επίσημη. Τα ξενοδοχεία χρειάζονται βασική γνώση της γλώσσας της περιοχής στην οποία προτίθεστε να εργαστείτε, ενώ η γνώση άλλων γλωσσών μπορεί να ωφελήσει για την επικοινωνία με το υπόλοιπο προσωπικό. Στις τουριστικές περιοχές ιδιαίτερα, θα είναι χρήσιμο να γνωρίζετε έστω και λίγο μία ή δύο από τις γλώσσες τις οποίες χρησιμοποιούν οι περισσότεροι από τους ξένους επισκέπτες, ώστε να μπορείτε να κάνετε απλές συνομιλίες για καθημερινά θέματα.

Παράδειγμα γλωσσών σε βιογραφικό
 • Ελληνικά
 • Αγγλικά
Αντιγράφηκε!

Διάταξη βιογραφικού: Όμορφη και περιποιημένη

Θυμηθείτε, η δουλειά ενός οροφοκόμου εξασφαλίζει την καθαριότητα και την τάξη. Αυτά ακριβώς πρέπει να χαρακτηρίζουν και τη διάταξη του βιογραφικού σας. Ένας πολυάσχολος διευθυντής ξενοδοχείου πρέπει να αξιολογήσει γρήγορα τις δεξιότητες και την πείρα σας, για το οποίο είναι απαραίτητη η λογική διάρθρωση. Για μια θέση οροφοκόμου, προτιμήσετε μια απλή διάταξη βιογραφικού, αποφεύγοντας περιττά χρώματα ή εικόνες. Με τα δοκιμασμένα πρότυπα βιογραφικού του CVapp.gr, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό και να εξασφαλίσετε συνέντευξη σε πολύ λίγο χρόνο. Για μια θέση οροφοκόμου, προτείνουμε τα βιογραφικά στην κατηγορία «Απλά», για μια καθαρή εμφάνιση χωρίς περιττά στολίδια.

Μπορεί να παραδώσετε ένα εκτυπωμένο βιογραφικό από κοντά ή να το στείλετε με ιμέιλ σε έναν διευθυντή ξενοδοχείου. Και στις δύο περιπτώσεις, το PDF είναι η καλύτερη μορφή αρχείου, για να εξασφαλίσετε ότι η διάταξη θα είναι ολόιδια στην οθόνη και στο χαρτί. Στην εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού του CVapp.gr προσθέτετε τα στοιχεία σας, προσαρμόζετε το πρότυπο και το κατεβάζετε ως PDF με λίγα μόνο κλικ. Εάν θέλετε ένα επεξεργάσιμο αρχείο του Word, προσφέρουμε και αυτήν τη δυνατότητα. Το CVapp.gr προσφέρει λειτουργίες αποθήκευσης βιογραφικού σε διάφορες μορφές!

Κύρια διδάγματα

 • Ενώ η ανάγκη για προσωπικό οροφοκομίας συνολικά μειώνεται, υπάρχουν πολλές θέσεις για εργατικούς και αποδοτικούς οροφοκόμους.
 • Μην ξεχνάτε τις μαλακές δεξιότητες, όπως η διαχείριση χρόνου και η οργάνωση, διότι είναι εξίσου σημαντικές με τις γνώσεις σας για τον καθαρισμό.
 • Η αξιοπιστία είναι μια βασική ιδιότητα που θα κάνει το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει στους εργοδότες που υποφέρουν από τον υψηλό ρυθμό αντικατάστασης προσωπικού του κλάδου.
 • Αν εργαστείτε σε ανώτερης κατηγορίας ξενοδοχείο ή ως επικεφαλής οροφοκόμος, μπορεί να έχετε μεγαλύτερες αποδοχές, αλλά το βιογραφικό σας πρέπει να πείσει ότι βλέπετε σοβαρά την οροφοκομία ως επάγγελμα.

Τώρα, είναι σειρά σας να φτιάξετε το τέλειο βιογραφικό! Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να ξεκινήσετε, κοιτάξτε τα δοκιμασμένα πρότυπα βιογραφικού του CVapp.gr και την εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού, για να βρείτε τη θέση οροφοκόμου που επιθυμείτε σε πολύ λίγο χρόνο.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
720,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
580,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
58,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
550,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
510,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
350,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
930,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
53,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
71,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
20,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις