Μοντέρνα πρότυπα βιογραφικού για να βρείτε δουλειά

Κάθε πρότυπο έχει σχεδιαστεί από ειδικούς και ακολουθεί επακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» τους οποίους αναζητούν οι υπεύθυνοι προσλήψεων. Ξεχωρίστε και προσληφθείτε γρηγορότερα με πρότυπα βιογραφικού δοκιμασμένα στην πράξη.

Το αξιολογούν οι χρήστες. Το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες

4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Μοντέρνα πρότυπα βιογραφικού

Μια σύγχρονη, στιλάτη αίσθηση για προοδευτικούς υποψηφίους σε καινοτόμα πεδία

Αν είστε ένας μοδάτος υποψήφιος που επιζητεί να αποδείξει ότι συμβαδίζει με την εποχή, τα μοντέρνα πρότυπα βιογραφικού μας είναι για εσάς. Τα στιλ τους χαρίζουν μια αίσθηση ηρεμίας και συγκρότησης, χάρη στις ενδιαφέρουσες παλέτες χρωμάτων και στις έντονες γραμματοσειρές. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά με προοδευτικές εταιρείες, που εστιάζουν στο εδώ και τώρα.

Γράψτε το επαγγελματικό βιογραφικό σας σε αντίστροφη χρονολογική σειρά, την πιο κοινή μορφή βιογραφικού. 

Παραλείψτε αχρείαστες δραστηριότητες και άσχετα χόμπι.

Για να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος από το επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού, φροντίστε να γράψετε με φρέσκο ύφος, δηλώνοντας τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας με συγκεκριμένα ρήματα δράσης. Ίσως επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα έντονο χρώμα που ταιριάζει με το στιλ της εταιρείας· ίσως, πάλι, προτιμήσετε ένα πρότυπο απλό που όμως δείχνει ότι έχετε γούστο στη σχεδίαση.

Πώς να απαριθμήσετε ειδικές δεξιότητες στο βιογραφικό σας

Συμβουλές, παραδείγματα μορφοποίησης και λέξεις-κλειδί για να απαριθμήσετε στο βιογραφικό σας ειδικές δεξιότητες τις οποίες θα λατρέψει ο υπεύθυνος προσλήψεων.

Πότε να επιλέξετε ένα μοντέρνο πρότυπο βιογραφικού

Οι επαγγελματίες σε πεδία όπως τεχνολογία, πληροφορική, μάρκετινγκ, σχέδιο και ΜΜΕ μπορούν να ωφεληθούν από ένα μοντέρνο πρότυπο βιογραφικού. Ένα μοντέρνο βιογραφικό μπορεί επίσης να λειτουργήσει άριστα για αρχάριους επαγγελματίες σε άλλους κλάδους στους οποίους οι εταιρείες αυτοπροβάλλονται ως νεανικές και σύγχρονες. Ένα μοντέρνο πρότυπο βιογραφικού σάς βοηθά να ταιριάξετε το προσωπικό σας στιλ με εκείνο της εταιρείας και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας ως προχωρημένο και καινοτόμο. Αν χρειάζεστε μια πιο τυπική ή επαγγελματική εμφάνιση, κοιτάξτε τα επαγγελματικά πρότυπα βιογραφικού. 

Ένα μοντέρνο βιογραφικό μπορεί επίσης να σας κάνει να ξεχωρίσετε ανάμεσα στους συνυποψηφίους σας. Μια μικρή έκρηξη χρώματος και ένα τολμηρό σχέδιο μπορούν να κρατήσουν το όνομά σας στο μυαλό του υπευθύνου προσλήψεων. Μόνο θυμηθείτε να γράψετε με φρέσκο στιλ και να μη βγείτε εκτός θέματος, για να δείξετε πόσο καλή είναι η περίπτωσή σας από όλες τις απόψεις.

Συνήθως θεωρούμε το συνοπτικό προφίλ ως το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας υπεύθυνος προσλήψεων, αλλά στην ουσία μια εντυπωσιακή διάταξη είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια ιδιαίτερα θετική πρώτη εντύπωση. Αν το πεδίο ή ο κλάδος σας απαιτεί μια τολμηρή προσέγγιση, μη διστάσετε! Επιλέξτε ένα μοντέρνο πρότυπο βιογραφικού, για να αποδείξετε ότι καταλέγεστε στην αφρόκρεμα των επαγγελματιών του χώρου.

Κορυφαίοι 5 λόγοι επιλογής μιας μοντέρνας διάταξης

 1. Θέλετε να δείξετε ότι συμβαδίζετε με την εποχή και αγαπάτε την καινοτομία
 2. Κάνετε αίτηση σε εταιρεία νεανική, με πρωτοποριακή νοοτροπία
 3. Θέλετε να εργαστείτε σε πεδίο όπως η τεχνολογία ή σε νεοφυή επιχείρηση
 4. Αναζητάτε μια ζωηρή διάταξη, για να κάνετε την αίτησή σας να ξεχωρίσει
 5. Κρίνετε ότι ένα μοντέρνο πρότυπο θα αποτυπώσει καλύτερα την προσωπικότητά σας

Συστατικά ενός μοντέρνου προτύπου βιογραφικού

Ένα μοντέρνο πρότυπο βιογραφικού διαθέτει συναρπαστικά χρώματα και έντονη έμφαση στο πάνω μέρος της σελίδας. Αυτά τα πρότυπα προσφέρουν άπλετο χώρο για ένα προσωποποιημένο συνοπτικό προφίλ και για έξυπνη μορφοποίηση, που περιλαμβάνει τις πιο συναφείς δεξιότητές σας. Οι έντονες γραμμές οδηγούν τον αναγνώστη από άκρη σε άκρη του προτύπου, ώστε να μη χάσει κανένα τμήμα. Αυτά τα κορυφαία πρότυπα επίσης περιέχουν αρκετό κενό χώρο, για να «αναπνέει» το βιογραφικό.

Μοντέρνα πρότυπα βιογραφικού

Κορυφαία 10 γνωρίσματα ενός μοντέρνου προτύπου βιογραφικού

 1. Συναρπαστικά χρώματα στο πάνω μέρος του βιογραφικού και σε όλη του την έκταση
 2. Ενδιαφέρουσες γραμματοσειρές, που αναδεικνύουν τις σημαντικότερες λεπτομέρειες
 3. Έντονη έμφαση στο όνομα και στον τίτλο της θέσης εργασίας
 4. Γραμμές που χωρίζουν τα τμήματα για καθαρή εμφάνιση
 5. Σχέδιο που αναπνέει χάρη στον επαρκή κενό χώρο
 6. Χώρος για φωτογραφία ή λογότυπο
 7. Έντονη έμφαση στις επικεφαλίδες των τμημάτων
 8. Τονισμός των στοιχείων επικοινωνίας και του ιστοτόπου
 9. Δημιουργική διάταξη στο τμήμα των δεξιοτήτων
 10. Φρέσκια αίσθηση χωρίς υπερβολές

Κατεβάστε τα δωρεάν και χρησιμοποιήστε τα στο Microsoft Word ή στο Google Docs ή ως PDF

Ως μοντέρνος επαγγελματίας, δεν θέλετε να σπαταλήσετε πολύτιμες ώρες κοπιάζοντας με εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου ή γραφιστικής. Το CVapp.gr είναι η σύγχρονη μέθοδος για να γίνει η δουλειά. Επιλέξτε το τέλειο πρότυπο και δοκιμάστε την εύχρηστη εφαρμογή δημιουργίας, για να προσθέσετε την εργασιακή πείρα, τις σκληρές δεξιότητες, τις μαλακές δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας. Η εφαρμογή δημιουργίας έχει ήδη δοκιμαστεί από χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες, που έχουν βρει τη δουλειά των ονείρων τους χωρίς ταλαιπωρία.

Ολοκληρώστε την αίτησή σας δυνατά, επιλέγοντας την κατάλληλη μορφή αρχείου, για να έχει το επαγγελματικό βιογραφικό σας την ίδια μορφή, όπως και αν το στείλετε. Χάρη στην εφαρμογή δημιουργίας, μπορείτε να κατεβάσετε το βιογραφικό σας σε μορφή του Microsoft Word ή του Google Docs εντελώς δωρεάν. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το βιογραφικό σας ως αρχείο PDF ή DOCX. 

Αρχίστε να γράφετε επιτυχημένα βιογραφικά! Εκτός από τις χρήσιμες συμβουλές που σας καθοδηγούν κατά την αναζήτηση εργασίας, προσφέρουμε 300+ παραδείγματα, για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τη δουλειά των ονείρων σας.

Τι περιμένετε; Είναι καιρός να βρείτε το τέλειο πρότυπο, να προσθέσετε τις προσωπικές πινελιές σας και να εξασφαλίσετε τη δουλειά των ονείρων σας με λίγα εύκολα κλικ! Χάρη στα κορυφαία πρότυπα βιογραφικού της συλλογής μας, είναι εύκολο να εντυπωσιάσετε τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε στο βιογραφικό σας μια ταιριαστή συνοδευτική επιστολή!

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Εξοικονομήστε χρόνο με παραδείγματα βιογραφικού
Δείτε τα δωρεάν παραδείγματα βιογραφικού μας για να εμπνευστείτε. Χρησιμοποιήστε τις οδηγίες των ειδικών και την εφαρμογή δημιουργίας για να ετοιμάσετε ένα εμφανίσιμο βιογραφικό σε μερικά λεπτά. Η νέα, προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού θα σας καθοδηγήσει από την αρχή έως το τέλος.

Δοκιμάστε την επαγγελματική εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού τώρα!

Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού σε 3 βήματα. Ξεχάστε την έλλειψη ιδεών ή τις δυσκολίες μορφοποίησης στο Word. Δημιουργήστε γρήγορα ένα τέλειο βιογραφικό το οποίο θα λατρέψουν οι εργοδότες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις