180+ δωρεάν παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής (+ οδηγοί από ειδικούς)

Τα δωρεάν παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής + οι οδηγοί από ειδικούς περιέχουν πλήθος χρήσιμων συμβουλών και βέλτιστων πρακτικών για να προσληφθείτε σε δεκάδες κλάδους. Συνδυάστε τα δείγματα με τα πρότυπα και την εφαρμογή δημιουργίας συνοδευτικής επιστολής για να ολοκληρώσετε την αίτησή σας σε λίγα λεπτά.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής
180+ δωρεάν παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής (+ οδηγοί από ειδικούς)

Καλά δείγματα συνοδευτικής επιστολής

Είτε πρόκειται για την πρώτη σας δουλειά είτε για μια μεγάλη αλλαγή στα μισά της σταδιοδρομίας σας, τα δείγματα συνοδευτικής επιστολής μας, που τα έχουν γράψει ειδικοί, είναι σχεδιασμένα να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία της γραφής, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε κάθε τμήμα στις δικές σας ανάγκες και εμπειρίες. Επιπλέον, στην εφαρμογή δημιουργίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμες προτάσεις, για να δώσετε εύκολα επαγγελματικό τόνο στη συνοδευτική επιστολή σας.

Τα δείγματα βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής καλύπτουν κάθε όψη της δημιουργίας μιας καλής συνοδευτικής επιστολής: από την επιλογή της κατάλληλης κεφαλίδας για τον κλάδο σας μέχρι το κλείσιμο της τελευταίας παραγράφου με μια πρόταση που αυξάνει την πιθανότητα να σας τηλεφωνήσουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων.  

Όσες φορές και αν έχετε γράψει μια συνοδευτική επιστολή, δεν βλάπτει μια μικρή επανάληψη πού και πού. Ένα καλό δείγμα συνοδευτικής επιστολής μπορεί να σας διαφωτίσει ως προς τις βέλτιστες πρακτικές για το πεδίο και τα έτη προϋπηρεσίας σας, ώστε να γράψετε πιο γρήγορα και πιο έξυπνα.

Παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής βιογραφικού που εξασφαλίζουν δουλειά

Η τέλεια θέση εργασίας ανταποκρίνεται τέλεια στις δεξιότητές σας, είναι σε μια σπουδαία εταιρεία με εκπληκτικές παροχές και μπορεί να σας προσφέρει πολυάριθμα επαγγελματικά οφέλη. Αυτήν τη θέση εργασίας έχουν σχεδιαστεί να σας εξασφαλίσουν τα παραδείγματα συνοδευτικής επιστολής βιογραφικού που προσφέρουμε. Άλλωστε, γιατί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο;

Έχετε ξοδέψει χρόνια βελτιώνοντας το βιογραφικό σας, ώστε να αποτυπώνει άριστα τις κορυφαίες στιγμές και τα επιτεύγματα της καριέρας σας. Τώρα είναι καιρός να γράψετε μια συνοδευτική επιστολή που θα δώσει στο βιογραφικό σας την καλύτερη ευκαιρία να εντυπωσιάσει έναν υπεύθυνο προσλήψεων και να κερδίσετε μια δουλειά. Με τα δείγματα συνοδευτικής επιστολής βιογραφικού, σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες πληροφορίες και συγκεκριμένες συμβουλές με πρακτική αξία, που θα κάνουν τη συνοδευτική επιστολή σας να ξεχωρίσει, όσα άτομα και αν έχουν κάνει αίτηση για την ίδια θέση.

Τα κορυφαία 10 παραδείγματά μας

Πρακτική άσκηση

Οι περίοδοι πρακτικής άσκησης προσφέρουν πολύτιμη εργασιακή πείρα και σας εφοδιάζουν με δεξιότητες απαραίτητες για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία των ονείρων σας. Εμπιστευτείτε το δείγμα επιστολής αίτησης πρακτικής άσκησης, για να μάθετε πώς να ξεκινήσετε με το δεξί και να κάνετε άριστη πρώτη εντύπωση, ακόμη και αν δεν έχετε εργασιακή πείρα.

Αυτό το παράδειγμα συνοδευτικής επιστολής για πρακτική άσκηση είναι γεμάτο συμβουλές γραφής και μορφοποίησης, καλύπτοντας τα πάντα, από τον κατάλληλο τόνο για κατώτερες θέσεις έως την ψυχολογία μιας προσωπικής σύνδεσης. Οι συμβουλές των ειδικών μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιονδήποτε κλάδο ή τύπο πρακτικής και συνδυάζονται άριστα με τον οδηγό για το πεδίο της επιλογής σας. Μην παραλείψετε να κοιτάξετε το αντίστοιχο παράδειγμα βιογραφικού για πρακτική άσκηση

Συνοδευτική επιστολή: Πρακτική άσκηση

Εξυπηρέτηση πελατών

Οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο παρατηρούν ότι η σπουδαία εξυπηρέτηση πελατών αυξάνει τις πωλήσεις και τη διατήρηση πελατείας. Αυτό το δείγμα συνοδευτικής επιστολής βοηθά να τονίσετε τα προτερήματα που αναζητούν οι υπεύθυνοι προσλήψεων σε έναν υπάλληλο εξυπηρέτησης πελατών. Επιδείξτε τη μοναδική προσωπικότητά σας, δίνοντας παράλληλα την επαγγελματική εικόνα που απαιτείται σε αυτήν την εξωστρεφή θέση εργασίας. 

Οι θέσεις εργασίας εξυπηρέτησης πελατών είναι σπουδαία προπαρασκευαστικά βήματα προς τον κόσμο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ. Όποιοι και αν είναι οι επαγγελματικοί στόχοι σας, το δείγμα επιστολής αίτησης για θέση εξυπηρέτησης πελατών είναι ιδανικό για να γνωρίσετε τη δοκιμασμένη δομή μιας αποτελεσματικής συνοδευτικής επιστολής, που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε θέση. 

Συνοδευτική επιστολή: Εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών

Βοηθός διοίκησης

Οι θέσεις βοηθού διοίκησης είναι σε υψηλή ζήτηση, διότι μπορούν να προσφέρουν μια ματιά εκ των έσω και να ανοίξουν τον δρόμο προς οποιονδήποτε κλάδο. Με αυτό το δείγμα επιστολής αίτησης, θα μάθετε πώς να μεγιστοποιήσετε την πιθανότητα να αποκτήσετε μια από αυτές τις ζηλευτές θέσεις, τονίζοντας τις κορυφαίες δεξιότητές σας και τις σχετικές εμπειρίες σας.

Το δείγμα συνοδευτικής επιστολής βοηθού διοίκησης είναι γεμάτο χρήσιμες συμβουλές, ανεξάρτητα από το πεδίο στο οποίο σχεδιάζετε να εργαστείτε, και γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και για θέσεις διοικητικού υπαλλήλου ή υπαλλήλου υποδοχής. Ο οδηγός προσφέρει επίσης μια επισκόπηση των επαγγελματικών τεχνικών μορφοποίησης, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε συνδυασμό με τα ελκυστικά στιλ συνοδευτικής επιστολής.

Συνοδευτική επιστολή: Βοηθός διοίκησης

Εκπαιδευτικός

Είτε αποφοιτήσατε πρόσφατα από τη σχολή είτε επιζητείτε ένα μεγαλύτερο επαγγελματικό άλμα στην εκπαίδευση, η εξασφάλιση μιας θέσης εργασίας εκπαιδευτικού δεν χρειάζεται να προκαλεί άγχος. Αυτός ο οδηγός εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο προσλαμβάνουν προσωπικό τα σχολεία, προσφέροντάς σας γνώσεις εκ των έσω, για να προσπεράσετε τους συνυποψηφίους και να κερδίσετε τη δουλειά των ονείρων σας.

Το παράδειγμα επιστολής αίτησης εκπαιδευτικού εξηγεί πώς να δείξετε σε έναν διευθυντή σχολείου ότι έχετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να διαχειριστείτε μια τάξη και να συμβάλετε στη διαπαιδαγώγηση των μαθητών. Αφού γράψετε ένα καλό κείμενο, κάντε μια άριστη πρώτη εντύπωση χάρη στα πρότυπα συνοδευτικής επιστολής μας και συνδυάστε πόρους που έχουν σχεδιαστεί για να αποτυπώσετε την προσωπικότητα και τον επαγγελματισμό σας.

Συνοδευτική επιστολή: Εκπαιδευτικός

Νοσηλευτής

Ίσως είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε σε μια αίτηση για θέση νοσηλευτή. Ευτυχώς, προσφέρουμε αυτό το δείγμα επιστολής αίτησης, που είναι γεμάτο με τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να εξασφαλίσετε τη θέση εργασίας των ονείρων σας σε ένα νοσοκομείο ή ιατρείο. Ο οδηγός εστιάζει στο πώς να τονίσετε τις μοναδικές ικανότητες και τα ιδιαίτερα στοιχεία της προσωπικότητάς σας, για να εντυπωσιάσετε αμέσως έναν υπεύθυνο προσλήψεων.

Είτε έχετε πολυετή πείρα στη νοσηλευτική είτε όχι, αυτό το παράδειγμα επιστολής αίτησης θα σας καθοδηγήσει κατά τη σύνταξη μιας επιτυχημένης συνοδευτικής επιστολής που επιδεικνύει την ικανότητα να αντεπεξέλθετε στα καθήκοντά σας με ανθρωπιά και σιγουριά, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις.

Συνοδευτική επιστολή: Νοσηλευτής

Υποτροφία

Οι υποτροφίες δεν προσφέρουν απλώς πολύτιμους πόρους για να πληρώσετε τα δίδακτρά σας· είναι και ιδανικές για να κάνετε γνωριμίες στον κλάδο της επιλογής σας. Σε αυτό το δείγμα, θα μάθετε πώς οι επιστολές αίτησης υποτροφίας συχνά διαφέρουν από άλλους τύπους συνοδευτικής επιστολής και θα δείτε πώς να γράψετε για να εντυπωσιάσετε την επιτροπή χορήγησης υποτροφίας.

Αυτό το παράδειγμα επιστολής αίτησης υποτροφίας καλύπτει όλες τις πτυχές της διαδικασίας, από τη γραφή με ενθουσιασμό και χαρακτήρα μέχρι τη χρήση του κατάλληλου τόνου όταν απευθύνεστε σε δωρητές και επιτροπές υποτροφίας. Προχωρήστε με σιγουριά, χάρη στα πρότυπά μας με την επαγγελματική σχεδίαση και στην εφαρμογή δημιουργίας συνοδευτικής επιστολής.

Συνοδευτική επιστολή: Υποτροφία 

Υπάλληλος υποδοχής

Οι θέσεις υπαλλήλου υποδοχής μπορεί να προσφέρουν μεγάλη ηθική ικανοποίηση, καθότι δίνουν την ευκαιρία στο άτομο να συμβάλει στην επιτυχία μιας εταιρείας, εσωτερικά και εξωτερικά. Επίσης, αποτελούν σπουδαίες ευκαιρίες μάθησης και παρέχουν πολυάριθμες ευκαιρίες εξέλιξης. Το δείγμα επιστολής αίτησης υπαλλήλου υποδοχής κατατέμνει μια σπουδαία συνοδευτική επιστολή σε ευμεγέθη τμήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε κλάδο.

Αυτό το δείγμα επιστολής αίτησης υπαλλήλου υποδοχής εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να προσαρμόζετε τη συνοδευτική επιστολή σε κάθε θέση εργασίας χωριστά και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας την ψυχολογία των προσλήψεων. Παρέχοντας συμβουλές ειδικών για τη μορφοποίηση και τη δημιουργία μιας εξατομικευμένης εικόνας, ο οδηγός συνδυάζεται τέλεια με τα επαγγελματικά πρότυπα και τους πόρους με θέμα τη μορφοποίηση συνοδευτικών επιστολών.

Συνοδευτική επιστολή: Υπάλληλος υποδοχής 

Μηχανικός

Για να εξασφαλίσετε τη δουλειά των ονείρων σας ως μηχανικός, θα χρειαστεί να επιδείξετε τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά σας αλλά και τα μοναδικά γνωρίσματα της προσωπικότητάς σας που σας καθιστούν άριστη επιλογή για τον πιθανό εργοδότη. Αυτό το δείγμα επιστολής αίτησης μηχανικού κατατέμνει τη διαδικασία σύνταξης συνοδευτικής επιστολής σε ευμεγέθη τμήματα, χάρη στα οποία μπορείτε να επιτύχετε προσωπική σύνδεση και να κάνετε άριστη πρώτη εντύπωση.

Ο οδηγός μας περιέχει επίσης επαγγελματικούς κανόνες μορφοποίησης και συμβουλές για την επιλογή της κατάλληλης διάταξης για κάθε πιθανή θέση. Φροντίστε η εικόνα της επιστολής της αίτησής σας να ανταποκρίνεται στην ποιότητα των εμπειριών σας, χάρη στα δοκιμασμένα πρότυπά μας και στις βατές συμβουλές γραφής.

Συνοδευτική επιστολή: Μηχανικός

Γραφίστας

Ως γραφίστας, γνωρίζετε πόσο σημαντική μπορεί να είναι η παρουσίαση. Η γραφή με σκοπό τον εντυπωσιασμό ενός υπευθύνου προσλήψεων σε αυτό το εικαστικό πεδίο μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά το παράδειγμα επιστολής αίτησης για θέση γραφίστα μπορεί να σας δώσει μεγάλο προβάδισμα, ακόμη και αν δεν έχετε πολλή πείρα.

Ο οδηγός εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να εξατομικεύσετε την επιστολή για να επιτύχετε μια προσωπική σύνδεση με τον υπεύθυνο προσλήψεων, καθώς και πώς να δημιουργήσετε μια ελκυστική διάταξη που να αποτυπώνει την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητά σας ως σχεδιαστή.

Συνοδευτική επιστολή: Γραφίστας

Λογιστής

Τα δείγματα επιστολής αίτησης για λογιστές σάς βοηθούν να τονίσετε την ακρίβεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια που σας χαρακτηρίζουν, προσθέτοντας μια πινελιά προσωπικότητας που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αυτό το παράδειγμα διδάσκει πώς να πιάσετε την προσοχή ενός υπευθύνου προσλήψεων, επιτυγχάνοντας προσωπική σύνδεση και πείθοντας τον πιθανό εργοδότη για τα μοναδικές ικανότητές σας.

Ως λογιστής, καλό είναι να φροντίσετε η εικόνα της συνοδευτικής επιστολής σας να αντιστοιχεί στον επαγγελματικό τρόπο γραφής της. Τα πρότυπά μας έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς και περιέχουν έτοιμες προτάσεις, ώστε να μπορέσετε εύκολα να συνδυάσετε όσα στοιχεία απαιτούνται για μια αίτηση που θα μεγιστοποιήσει την πιθανότητα να αποκτήσετε την τέλεια θέση εργασίας.

Συνοδευτική επιστολή: Λογιστής

Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Δημιουργήστε μια συνοδευτική επιστολή σε λίγα λεπτά
Ξεχωρίστε και προσληφθείτε πιο γρήγορα χάρη στη συλλογή μας από πρότυπα συνοδευτικής επιστολής τα οποία έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς για να σας αποφέρουν την τέλεια θέση εργασίας.
Δημιουργία συνοδευτικής επιστολής

Δωρεάν πρότυπα σχεδιασμένα από επαγγελματίες

Έχοντας δημιουργήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές, το CVapp.gr είναι το κορυφαίο ονλάιν εργαλείο βιογραφικού που εξασφαλίζει συνεντεύξεις
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη cover_letter template
Στοκχόλμη
950,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη cover_letter template
Νέα Υόρκη
280,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη cover_letter template
Βιέννη
69,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ cover_letter template
Σίδνεϊ
95,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο cover_letter template
Λονδίνο
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο cover_letter template
Δουβλίνο
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα cover_letter template
Μόσχα
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ cover_letter template
Άμστερνταμ
98,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη cover_letter template
Μαδρίτη
90,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο cover_letter template
Σαντιάγο
76,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη cover_letter template
Σιγκαπούρη
31,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο cover_letter template
Όσλο
32,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουCape Town cover_letter template
Cape Town
3,900+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι cover_letter template
Παρίσι
21,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο cover_letter template
Βερολίνο
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουGeneva cover_letter template
Geneva
1,500+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ cover_letter template
Βανκούβερ
24,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο cover_letter template
Τόκιο
40,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο cover_letter template
Μιλάνο
33,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουLisbon cover_letter template
Lisbon
13,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη cover_letter template
Βαρκελώνη
19,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη cover_letter template
Κοπεγχάγη
13,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουChicago cover_letter template
Chicago
12,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRio cover_letter template
Rio
17,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRome cover_letter template
Rome
2,500+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουBoston cover_letter template
Boston
7,500+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουToronto cover_letter template
Toronto
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις