1. Παραδείγματα βιογραφικού
  2. Βοηθός διοίκησης

Βοηθός διοίκησης : παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2023. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Βοηθός διοίκησης », για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.7
Μέση βαθμολογία
70 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Βοηθός διοίκησης : παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού: Κάντε να σας προσέξουν

Η σύνοψη του βιογραφικού, επίσης γνωστή ως προφίλ, είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι επιδεικνύει την προσωπικότητά σας. Είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να κάνετε άριστη πρώτη εντύπωση. Μην σας πιάσει ταπεινοφροσύνη. Ο παρών οδηγός βιογραφικού θα σας κατευθύνει βήμα προς βήμα. Γιατί χρειάζεται η σύνοψη; Διότι δεν έχετε πολύ χρόνο για να εντυπωσιάσετε και θέλετε να ξεχωρίσετε από την αρχή.

Ποιος είναι ο στόχος μιας σύνοψης;

Η σύνοψη ενός βιογραφικού πρέπει να αναδεικνύει τις μαλακές δεξιότητές σας και να δείχνει τον επαγγελματισμό σας. Το υπόλοιπο βιογραφικό σας θα εστιάσει στην πείρα, στην εκπαίδευση και στις δεξιότητες, αφήνοντας μικρό περιθώριο δημιουργικότητας. Εδώ, όμως, έχετε την ευκαιρία να πλασάρετε τον εαυτό σας και να αποσπάσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού.

Επειδή ίσως να είστε το πρώτο άτομο με το οποίο αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες του μελλοντικού σας γραφείου, είναι προς όφελός σας να αναδείξετε την προσωπικότητά σας σε ένα βιογραφικό για θέση διοικητικού βοηθού. Είστε πρόσωπο εύθυμο, ήρεμο, πρόθυμο να βοηθήσει, ικανό στην επίλυση προβλημάτων; Τονίστε αυτά τα προτερήματα στη σύνοψη του βιογραφικού. Περιλάβετε και ορισμένα επιτεύγματα από το εργασιακό ιστορικό σας. Θυμηθείτε ότι οι βοηθοί διοίκησης εργάζονται σε διάφορα πεδία. Φροντίστε να λάβετε υπόψη τον κλάδο στον οποίο θέλετε να εργαστείτε. Ψάξτε να βρείτε τι ζητούν οι εργοδότες και επισημάνετε τις δεξιότητες που έχουν μεγαλύτερη σχέση με το εν λόγω πεδίο.

Παράδειγμα εργασιακού ιστορικού βιογραφικού: Δείξτε τι γνωρίζετε

Αν κάνετε τα πρώτα βήματα στη σταδιοδρομία σας ή αν θέλετε να αλλάξετε καριέρα ως βοηθός διοίκησης, αυτό είναι το πιο δύσκολο τμήμα. Ανεξάρτητα, όμως, από το εργασιακό ιστορικό σας, μπορείτε να εστιάσετε στις δεξιότητές σας, ώστε να προβάλετε την αξία σας. Το πρώτο βήμα είναι να σκεφτείτε κάθε δουλειά που είχατε, πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Μην περιγράψετε τη θέση εργασίας, αλλά παραθέστε τα επιτεύγματα και τις δεξιότητές σας. Ξεκινήστε γράφοντας όλα όσα έχετε πετύχει, αλλά στη συνέχεια κρατήστε μόνο τα κορυφαία, ώστε να χωρέσουν στον διαθέσιμο χώρο.

Παράδειγμα τμήματος δεξιοτήτων βιογραφικού: Αναδείξτε τις ικανότητές σας

Οι ευθύνες ενός διοικητικού βοηθού μπορούν να παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, ανάλογα με το περιβάλλον. Επειδή, όμως, αποσκοπείτε να εντυπωσιάσετε συγκεκριμένους εργοδότες, εστιάστε το βιογραφικό στις ποιότητες που αναζητούν αυτοί. Έχουμε ήδη αναφέρει τα σύννεφα λέξεων. Είναι πολύ χρήσιμα όταν αποφασίζετε ποιες δεξιότητες να απαριθμήσετε. Σας δίνουν προβάδισμα κατά τον έλεγχο του βιογραφικού σας από το αυτόματο σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων. Το τμήμα δεξιοτήτων πρέπει να αφορά ειδικά τη θέση εργασίας την οποία αναζητάτε. Θυμηθείτε ότι οι εργοδότες κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν ρυθμίσει το σύστημα παρακολούθησης να αναζητά λέξεις-κλειδί που περιέχονται και στην αγγελία της θέσης. Επιλέξτε τις πιο συναφείς δεξιότητες από τη γενική λίστα που έχετε καταρτίσει.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να μετακινήσετε αυτό το τμήμα πιο ψηλά, αν δεν έχετε πολλή πείρα. Περισσότεροι από 40% των υπευθύνων εύρεσης προσωπικού προτιμούν να βλέπουν τις δεξιότητες στην αρχή ενός βιογραφικού, σύμφωνα με το Careerbuilder. Προσπαθήστε να μην επαναλάβετε δεξιότητες τις οποίες έχετε ήδη αναφέρει στο τμήμα με την πείρα. Επειδή δεν έχετε πολύ χώρο, αξιοποιήστε τον προσθέτοντας νέες πληροφορίες.

Κοινές σκληρές δεξιότητες

Σκληρές δεξιότητες είναι εκείνες που απαιτούνται για να κάνετε τη δουλειά σας. Συνήθως μπορείτε να τις αποκτήσετε παρακολουθώντας μαθήματα –π.χ. τήρηση λογιστικών βιβλίων, επιμέλεια κειμένου ή χρήση προγράμματος επεξεργασίας κειμένου.

Κοινές μαλακές δεξιότητες

Οι μαλακές δεξιότητες συχνά ονομάζονται και «ανθρώπινες δεξιότητες». Ακολουθούν ορισμένες μαλακές δεξιότητες κατάλληλες για βοηθούς διοίκησης:

  • Επικοινωνία
  • Διαχείριση χρόνου
  • Οργάνωση
  • Σχεδιασμός

Παράδειγμα εκπαίδευσης σε βιογραφικό: Όχι απλώς λίστα πτυχίων

Το τμήμα του βιογραφικού με την εκπαίδευση έχει μεγαλύτερο βάρος για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Το απολυτήριο Λυκείου αρκεί για να εργαστείτε ως βοηθός διοίκησης, αλλά ίσως έχετε παρακολουθήσει μαθήματα που σας δίνουν πλεονέκτημα έναντι των συνυποψηφίων.   

Αν όχι, εξετάστε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε τώρα μια σειρά μαθημάτων, για να πλουτίσετε τις δεξιότητές σας. Πλέον διατίθεται πλήθος μαθημάτων, με πληρωμή ή δωρεάν, που μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες βεβαιώσεις. 

Επιλογή της κατάλληλης μορφής και διάταξης για ένα βιογραφικό

Για τους βοηθούς διοίκησης, η σαφής επικοινωνία είναι μια από τις πιο σημαντικές δεξιότητες. Αν η μορφοποίηση του βιογραφικού σας δεν δίνει επαγγελματική εικόνα, ο εργοδότης θα αποκομίσει κακή εντύπωση για τις ικανότητές σας και θα σκεφτεί ότι δεν κάνετε για τη δουλειά. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μια μορφή ή ένα πρότυπο βιογραφικού που να αρμόζει στο ύφος του πιθανού εργοδότη.

Χάρη στη συλλογή προτύπων του CVapp.gr, δεν χρειάζεται να έχετε πτυχίο γραφιστικής ή σελιδοποίησης, για να φτιάξετε ένα εμφανίσιμο βιογραφικό. Επιλέξτε ένα από τα πολλά δείγματα βιογραφικού που προσφέρουμε. Σκεφτείτε τα δυνατά σημεία σας και επιλέξτε μια μορφή βιογραφικού που να τα αναδεικνύει. Έπειτα, εξατομικεύστε το πρότυπο βιογραφικού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή δημιουργίας. 

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
7,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
3,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,400,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
2,400,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
2,400,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,400,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
560,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
430,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουCape Town resume template
Cape Town
33,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
420,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουGeneva resume template
Geneva
19,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
430,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
270,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουLisbon resume template
Lisbon
130,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
420,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
63,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουChicago resume template
Chicago
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRio resume template
Rio
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRome resume template
Rome
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουBoston resume template
Boston
72,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
18,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουToronto resume template
Toronto
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις