1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Εργάτης αγροκτήματος
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Εργάτης αγροκτήματος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Εργάτης αγροκτήματος», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
5.0
Μέση βαθμολογία
41 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Εργάτης αγροκτήματος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Παράδειγμα βιογραφικού εργάτη αγροκτήματος

Η εργασία σε ένα αγρόκτημα μπορεί να είναι σωματικά απαιτητική αλλά και ανταποδοτική. Ανάλογα με τον τύπο του αγροκτήματος, οι εργασιακές σας ευθύνες θα διαφέρουν σημαντικά από μια δουλειά στην επόμενη. Επιπλέον, αντιμετωπίζετε εποχικές αλλαγές και καιρικές συνθήκες που μπορεί να αλλάξουν το πρόγραμμά σας. Αυτή η ποικιλία μπορεί να καθιστά την εργασία σας πιο ενδιαφέρουσα, αλλά σημαίνει επίσης ότι χρειάζεστε διάφορες δεξιότητες.

Είστε έτοιμοι να σπείρετε τους σπόρους για μια νέα πρόκληση και το CVapp.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

Προσφέρουμε μια διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού, προσεκτικά σχεδιασμένα πρότυπα βιογραφικού και τον οδηγό που διαβάζετε, που θα καλύψει τα εξής:

 • Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό εργάτη αγροκτήματος
 • Η καλύτερη μορφή για ένα βιογραφικό εργάτη αγροκτήματος
 • Συμβουλές για κάθε τμήμα του βιογραφικού (σύνοψη, εργασιακό ιστορικό, εκπαίδευση, δεξιότητες).
 • Επαγγελματικές συμβουλές για τη διάταξη και τη σχεδίαση του βιογραφικού.

Σε περίπου 15 λεπτά, θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο βιογραφικό εργάτη αγροκτήματος! 

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε όλες τις χρήσιμες συμβουλές και τους κανόνες.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό εργάτη αγροκτήματος

Προτού αρχίσετε να γράφετε το βιογραφικό σας ως εργάτη αγροκτήματος, πρέπει να γνωρίζετε τα τμήματα που περιλαμβάνει. Το βιογραφικό σας πρέπει να περιέχει τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Κεφαλίδα
 • Σύνοψη (προφίλ / προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Επιλογή της καλύτερης μορφής βιογραφικού για εργάτη αγροκτήματος

Εάν ξεκινήσατε την καριέρα σας ως εργάτης αγροκτήματος και συνεχίσατε να εργάζεστε στον τομέα, η καλύτερη επιλογή σας είναι σχεδόν πάντα η αντίστροφα χρονολογική μορφή βιογραφικού. Σε αυτήν τη μορφή, το εργασιακό ιστορικό παρατίθεται από την πιο πρόσφατη θέση εργασίας προς την παλιότερη (έως 10 χρόνια πριν).

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα να στηριχθείτε σε αυτήν τη μορφή, επειδή αρέσει πολύ στο προσωπικό του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού (καθιστά εύκολη την εύρεση των πληροφοριών που αναζητούν). Βοηθά επίσης εάν υποβάλετε την αίτηση διαδικτυακά, όπου τα συστήματα παρακολούθησης αιτήσεων (ΣΠΑ) σαρώνουν και ανεβάζουν το βιογραφικό σας σε μια εφαρμογή λογισμικού. Το ΣΠΑ είναι συνήθως ρυθμισμένο με αντίστροφα χρονολογική σειρά.

Εάν είχατε προηγούμενη καριέρα ή είστε στον χώρο για πολύ καιρό, μπορείτε να δοκιμάσετε μια υβριδική ή εναλλακτική μορφή.

Παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού

Λοιπόν, πού βρίσκεται ο στόχος; Πρέπει να έχω σύνοψη;

Η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι ότι έχει εξαφανιστεί. Οι εργοδότες γνωρίζουν ότι ο στόχος σας είναι να προσληφθείτε στη θέση εργασίας που προσφέρουν –αλλιώς, δεν θα υποβάλλατε αίτηση! Υπάρχουν μερικές σπάνιες εξαιρέσεις, αλλά γενικά πρέπει να γράφετε ένα σύντομο προφίλ.

Η απάντηση στη δεύτερη ερώτηση είναι: «Μάλλον». Το τμήμα του προφίλ είναι μέρος της επαγγελματικής σύνοψης και η ευκαιρία να προβάλετε τα επιτεύγματα της καριέρας σας και να προσδώσετε χαρακτήρα στο βιογραφικό σας. 

Αναφέρετε μία ή δύο σπουδαίες στιγμές από την εργασιακή σας πείρα: βελτιώσεις που κάνατε σε ένα αγρόκτημα και τι αποτέλεσμα είχαν, πώς κάνατε αποδοτικότερη τη διαδικασία αρμέγματος κ.ά. Στη συνέχεια, περιγράψτε τη φιλοσοφία σας για τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια των φυτών, τη συγκομιδή των καρπών, το πώς προσεγγίζετε τους άλλους εργάτες στο αγρόκτημα και τον επιστάτη. Εάν σας αρέσει να δουλεύετε με ζώα και έχετε σχετική πείρα, αναφέρετέ το εδώ. Εάν, ωστόσο, το κυριότερο προσόν σας είναι η ασφαλής λειτουργία βαριών μηχανημάτων, επικεντρωθείτε σε αυτό.

Επειδή οι δεξιότητες που χρειάζονται στη γεωργία εκτείνονται από τη λειτουργία ανυψωτικών μέχρι την εκτροφή ζώων, πρέπει να τονίσετε την ειδικότητα που έχετε σε συγκεκριμένους τομείς, καθώς και τις γενικότερες γεωργικές δεξιότητες που κατέχετε. 

Η σύνοψη (ή προφίλ) του βιογραφικού πρέπει να περιλαμβάνει τέσσερις έως πέντε προτάσεις (100–200 λέξεις), εκτός αν είστε αρχάριος και δεν έχετε παρά ελάχιστο εργασιακό ιστορικό. Εάν έχετε περισσότερα να πείτε, αφήστε τα για τη συνοδευτική επιστολή. Στον οδηγό μας, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς οι συνοδευτικές επιστολές βοηθούν όσους αναζητούν εργασία.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού

Εργάτης αγροκτήματος με γνώση, όρεξη και πείρα. Ικανός χειριστής αγροτικού εξοπλισμού και μηχανημάτων. Γνώστης πολλών εργασιών, όπως προπαρασκευή χώματος, άρδευση, ξεχορτάριασμα και κορφολόγημα.

Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα εργασιακού ιστορικού 

Το τμήμα του εργασιακού ιστορικού πρέπει να αναφέρει όλους τους προηγούμενους τίτλους εργασίας και τους εργοδότες σας, αλλά να μην περιορίζεται σε απλή αναφορά των καθηκόντων σας. Όπως και στο προφίλ, κάθε σημείο του εργασιακού ιστορικού πρέπει να διατυπώνεται ως εργασιακή επιτυχία.

Εάν εργαστήκατε σε αγρόκτημα γαλακτοπαραγωγής και συμβάλατε στην αύξηση της παραγωγής γάλακτος, διηγηθείτε πώς το κάνατε, παραθέτοντας δεδομένα. Εάν είστε επιδέξιοι στην επισκευή κτιρίων ή εξοπλισμού αγροκτήματος, δώστε ένα παράδειγμα του τι επιτύχατε.

Υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου τμήματος εργασιακού ιστορικού:

 1. Αξιοποιήστε κάθε θέση εργασίας σε αγρόκτημα για να δείξετε ότι μάθατε και εξελιχθήκατε. Δεν χρειάζεται να επαναλάβετε σε κάθε θέση εργασίας ότι συμμετείχατε στη συγκομιδή. Αφού επιδείξετε αυτήν τη δεξιότητα, συνεχίστε αναφέροντας άλλα επιτεύγματα.
 2. Επικεντρωθείτε στην ακριβή θέση εργασίας για την οποία κάνετε αίτηση. Η εξατομίκευση του βιογραφικού σας για κάθε θέση εργασίας είναι ίσως το σημαντικότερο στην αναζήτηση εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την αγγελία εργασίας την οποία στοχεύετε και να δείξετε ότι ήδη έχετε πείρα σε όσα απαιτούνται. Έτσι, ο υπεύθυνος εύρεσης προσωπικού θα μπορέσει να δει ότι έχετε τις δεξιότητες που χρειάζονται για να κάνετε τη δουλειά. Επίσης, θα μπορέσετε να περάσετε το ΣΠΑ, το οποίο κατατάσσει τα βιογραφικά εν μέρει βάσει των λέξεων και φράσεων-κλειδί που εμφανίζονται στην αγγελία εργασίας.

Καταχωρίστε μόνο την επαγγελματική πείρα, εκτός αν ασχολείστε με αγροτικές εργασίες από παιδί. Εάν έχετε εργαστεί σε θέσεις με μεταφερόμενες δεξιότητες όπως η συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού, περιλάβετε και αυτές. Χρησιμοποιήστε δυνατές λέξεις δράσης που φανερώνουν πρωτοβουλία. 

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού βιογραφικού

Εργάτης αγροκτήματος, Αγρόκτημα Κάλλαρη, Τρίκαλα
June 2016 — February 2019

 • Επιτελούσα ημερήσιες εργασίες, όπως φύτεμα, καλλιέργεια, μεταποίηση φρούτων και λαχανικών.
 • Συντηρούσα αγροτικά μηχανήματα και προετοίμαζα το χώμα για διάφορες διαδικασίες.
 • Αναλάμβανα το ξεχορτάριασμα, το αραίωμα και το κορφολόγημα των φυτών.
 • Έδειχνα έντονη εργατικότητα και προσήλωση στην ομαδική εργασία

 

Εργάτης αγροκτήματος, Αγρόκτημα Σκλαβούνου, Τρίκαλα
April 2014 — April 2016

 • Υποστήριζα άριστα τις ανάγκες των υπευθύνων του αγροκτήματος και συμμορφωνόμουν με τις οδηγίες τους.
 • Επικοινωνούσα με τα άλλα μέλη της ομάδας με επαγγελματισμό και θετική διάθεση.
 • Χειριζόμουν, συντηρούσα και επισκεύαζα μηχανήματα του αγροκτήματος.
 • Είχα την ευθύνη της προετοιμασίας πριν από το άρμεγμα και του ασφαλούς αρμέγματος των αγελάδων.
 • Τηρούσα τις διαδικασίες απολύμανσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα δεξιοτήτων βιογραφικού εργάτη αγροκτήματος 

Αυτό το σύντομο τμήμα σάς δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τη γνώση σας σχετικά με τη λειτουργία ενός αγροκτήματος, τις εργασίες συγκομιδής, τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα. Αυτές είναι οι σκληρές δεξιότητες, τις οποίες έχετε κατακτήσει μέσω της εργασίας σε αγρόκτημα. Ωστόσο, πρέπει επίσης να επισημάνετε την ικανότητά σας να ακούτε και να αποκτάτε νέες δεξιότητες, καθώς η λήψη οδηγιών από τον διευθυντή του αγροκτήματος είναι σημαντικό μέρος της δουλειάς σας. Πρέπει επίσης να τονίσετε την ικανότητά σας να εργάζεστε ως μέλος ομάδας και ως μονάδα. Είναι σημαντικό να επισημάνετε τη φυσική σας κατάσταση, τα επίπεδα αντοχής και την εργατικότητά σας.

Το τμήμα αυτό πρέπει να το προσαρμόζετε στην εκάστοτε θέση εργασίας, αντικαθιστώντας δεξιότητες με άλλες, τις οποίες έχει περιλάβει ο υπεύθυνος προσλήψεων στην αγγελία εργασίας.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα τμήματος δεξιοτήτων βιογραφικού 
 • Εργατικότητα
 • Καλλιέργεια βρώσιμων φυτών
 • Ομαδική εργασία
 • Επικοινωνιακότητα
 • Γνώση των τύπων χώματος
 • Χειρισμός αγροτικού εξοπλισμού και μηχανημάτων
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού

Για πολλές θέσεις εργασίας σε αγροκτήματα δεν είναι απαραίτητο πτυχίο πανεπιστημίου. Ωστόσο, οι εργοδότες που αναζητούν συγκεκριμένες δεξιότητες μπορεί να θέλουν κάποιον με πτυχίο στη γεωπονία, την κτηνοτροφία, τη βοτανική ή άλλο σχετικό πεδίο. Παραθέσετε όλα σας τα πτυχία, τις βεβαιώσεις και τις πιστοποιήσεις. Σημειώστε επίσης τυχόν διακρίσεις. Τα μαθήματα και τις πιστοποιήσεις μπορείτε να τα αναφέρετε εδώ ή σε χωριστό τμήμα. 

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού

Σεμινάριο στην αειφόρο γεωργία, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Λάρισα
2013

 

Απολυτήριο Λυκείου, 4ο Λύκειο Λάρισας, Λάρισα
September 2010 — June 2013

Αντιγράφηκε!

Διάταξη και σχεδίαση βιογραφικού

Πλέον κατανοείτε πώς να αφηγηθείτε την ιστορία της καριέρας σας με λόγια. Η τελική πινελιά, αλλά και η πρώτη εντύπωση, είναι η εμφάνιση του βιογραφικού σας. Οι υπεύθυνοι εύρεσης προσωπικού είναι πολυάσχολοι και θέλουν να μπορούν να βρουν γρήγορα τα προσωπικά στοιχεία και την τελευταία θέση εργασίας σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσετε το βιογραφικό σας ευανάγνωστο, με στρωτές γραμματοσειρές, αρκετό κενό χώρο και ευδιάκριτες επικεφαλίδες.

Προσφέρουμε προσαρμοσμένα πρότυπα βιογραφικού σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες. Ρίξτε μια ματιά και χρησιμοποιήστε την ειδική μας ονλάιν εφαρμογή βιογραφικού, για να αποφύγετε πιθανά σφάλματα μορφοποίησης. 

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη σχεδίαση, αλλά έχετε υπόψη τα εξής:

 • Μια μικρή ποσότητα χρώματος αρκεί, ίσα για να τραβήξει την προσοχή με την πρώτη ματιά.
 • Μην κάνετε τα περιθώρια μικρότερα, διότι το πάρα πολύ κείμενο δυσχεραίνει την ανάγνωση.
 • Χρησιμοποιήστε ευανάγνωστες γραμματοσειρές χωρίς να μειώσετε το μέγεθος που έχουν στο πρότυπο –προέχει η ευκολία ανάγνωσης.
 • Οι κεφαλίδες και τα υποσέλιδα μπορεί να μη σαρώνονται από τα συστήματα παρακολούθησης αιτήσεων, οπότε μη γράψετε σε αυτά σημαντικές πληροφορίες, όπως στοιχεία επικοινωνίας ή επαγγελματικού χαρακτήρα. Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι τα πρότυπα που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς (όπως αυτά του CVapp.gr), ώστε να αποφεύγουν τέτοια τεχνικά προβλήματα.

Τέλος, ελέγξτε το έγγραφο για γλωσσικά λάθη και/ή χρησιμοποιήστε μια ονλάιν εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού με λειτουργία ορθογραφικού ελέγχου (σαν τη δική μας). Δεν θα θέλατε ένα δακτυλογραφικό σφάλμα να εξαλείψει τις προοπτικές πρόσληψής σας.

Κύρια διδάγματα για ένα βιογραφικό εργάτη αγροκτήματος

 1. Η αντίστροφα χρονολογική μορφή βιογραφικού είναι σχεδόν πάντα η καλύτερη επιλογή.
 2. Στη σύνοψη, τονίστε την πείρα σας σε συγκεκριμένους τομείς.
 3. Λόγω της ποικιλίας των εργασιών στο αγρόκτημα, πρέπει να προσαρμόζετε το βιογραφικό σας σε κάθε νέα αίτηση.
 4. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού για να διευκολύνετε τη μορφοποίηση και να έχετε περισσότερο χρόνο για τη σύνταξη του περιεχομένου.

Έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δρέψετε τους καρπούς του μόχθου σας και να αποκτήσετε τη νέα θέση εργασίας που επιθυμείτε! 

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
720,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
580,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
58,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
550,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
510,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
350,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
930,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
53,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
71,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
20,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις