1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Προγραμματιστής front-end
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Προγραμματιστής front-end: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Προγραμματιστής front-end», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.7
Μέση βαθμολογία
47 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Προγραμματιστής front-end: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Ως προγραμματιστής front-end, έχετε συνηθίσει να παρουσιάζετε το έργο σας στον κόσμο. Έχετε προβάδισμα στην αναζήτηση εργασίας επειδή γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε εξαιρετικές εμπειρίες χρήστη. Αυτό το παράδειγμα και ο οδηγός για το βιογραφικό προγραμματιστή front-end προσφέρουν ιδέες για να μετουσιώσετε αυτήν τη γνώση σε ένα εντυπωσιακό βιογραφικό.

Όλα τα εξαιρετικά βιογραφικά συνδυάζουν τη χρηστικότητα με ένα πειστικό επιχείρημα υπέρ της πρόσληψης. Το δύσκολο ίσως είναι να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ μιας συναρπαστικής σχεδίασης και μιας που επισκιάζει το μήνυμά σας. Πόση αυτοπεποίθηση μπορείτε να εκφράσετε χωρίς να φανείτε αλαζονικοί; Εδώ βοηθούν τα εργαλεία και οι συμβουλές των ειδικών. Αν αφιερώσετε χρόνο για να ερευνήσετε τι κερδίζει θετική προσοχή από τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού, θα αποσπάσετε περισσότερες απαντήσεις. Εξάλλου, ο στόχος είναι να εξασφαλίσετε συνέντευξη. Οι πλούσιοι πόροι του CVapp.gr για όσους αναζητούν εργασία, συμπεριλαμβανομένων των παραδειγμάτων βιογραφικού, μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Σε αυτόν τον οδηγό βιογραφικού και στο αντίστοιχο παράδειγμα βιογραφικού προγραμματιστή front-end, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα εξής θέματα:

 • Τι κάνει ένας προγραμματιστής front-end;
 • Το πλαίσιο για τη σύνταξη ενός βιογραφικού προγραμματιστή front-end, συμβουλές και κόλπα
 • Η καλύτερη μορφή για ένα βιογραφικό προγραμματιστή front-end
 • Συμβουλές για τα τμήματα του βιογραφικού (σύνοψη, εργασιακό ιστορικό, εκπαίδευση, δεξιότητες)
 • Ιδέες για τη δημιουργία επαγγελματικής διάταξης και επιπρόσθετες συμβουλές σχεδίασης

Τι κάνει ένας προγραμματιστής front-end;

Οι προγραμματιστές front-end γράφουν τον κώδικα όλων των στοιχείων που βλέπει ο χρήστης σε ιστοτόπους, εφαρμογές Ιστού και εφαρμογές κινητού. Ερμηνεύουν τις ανάγκες της εταιρείας και των πελατών της και δημιουργούν εφαρμογές Ιστού που είναι εύκολες στη χρήση και στην αλληλεπίδραση. Οι προγραμματιστές front-end πρέπει να είναι επιδέξιοι τόσο στις γλώσσες προγραμματισμού όσο και στις τεχνικές σχεδίασης.

Οι συνήθεις γλώσσες που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές front-end είναι HTML, CSS και JavaScript. Αυτοί οι προγραμματιστές δημιουργούν την πλοήγηση, τη διάταξη και τα κουμπιά που επιτρέπουν στους χρήστες να πλοηγούνται εύκολα στις εφαρμογές. Φροντίζουν επίσης να λειτουργούν σωστά οι διεπαφές χρήστη. 

Ορισμένοι προγραμματιστές front-end επικεντρώνονται στη λογική των εφαρμογών Ιστού από την πλευρά της συσκευής-πελάτης, χρησιμοποιώντας JavaScript ή TypeScript και πλαίσια όπως το React ή το Vue.

Αγορά εργασίας και προοπτικές για προγραμματιστές front-end

Η εξάπλωση των καμπ προγραμματισμού και άλλων σύντομων προγραμμάτων κατάρτισης στην ανάπτυξη λογισμικού έχει αυξήσει τον αριθμό των προγραμματιστών front-end στην αγορά εργασίας, αλλά μην αποθαρρυνθείτε. Αν έχετε τις δεξιότητες, υπάρχουν αρκετές θέσεις εργασίας εκεί έξω.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό προγραμματιστή front-end

Οι λέξεις που επιλέγετε σε ένα βιογραφικό προγραμματιστή front-end έχουν βάρος –ιδίως επειδή είναι περιορισμένες. Αλλά πριν επικεντρωθείτε στο τι θα πείτε, πρέπει να γνωρίζετε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα τα πείτε.

Το βιογραφικό σας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

 • Κεφαλίδα
 • Σύνοψη (προφίλ / προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης
Συμβουλή ειδικού

Λάβετε υπόψη τους αλγόριθμους

Ως προγραμματιστής front-end, γνωρίζετε ότι ένα πλαίσιο είναι απλώς η αρχή. Μπορεί να φαντάζει δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό από κάτι τυπικό, αλλά δεν είναι καθόλου. Στην πραγματικότητα, οι υπεύθυνοι εύρεσης προσωπικού μπορούν να ανιχνεύσουν αρκετά γρήγορα ένα γενικόλογο βιογραφικό.  Άρα, πρέπει να προσεγγίζετε κάθε αίτηση από την αρχή, με ένα βιογραφικό προγραμματιστή front-end προσαρμοσμένο στον εργοδότη στον οποίο απευθύνεστε.

Οι αλγόριθμοι κυριαρχούν στο Διαδίκτυο, και οι αιτήσεις εργασίας δεν αποτελούν εξαίρεση. Το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων, που θα αναλύσει την αίτησή σας, σαρώνει και κατατάσσει τα βιογραφικά εν μέρη βάσει των λέξεων-κλειδί και των φράσεων που σχετίζονται με την αγγελία εργασίας. Αυξήστε τις πιθανότητές σας χρησιμοποιώντας ακριβώς τις φράσεις και τις δεξιότητες που γνωρίζετε ότι αναζητά ο πιθανός εργοδότης. Αυτό έχει το επιπρόσθετο όφελος να δείχνει στους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού ότι κατανοείτε τη θέση εργασίας και τις απαιτήσεις της.

Επιλογή της καλύτερης μορφής βιογραφικού για προγραμματιστή front-end

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πλαισίου του βιογραφικού προγραμματιστή front-end σας και της μορφής του βιογραφικού; Το πλαίσιο είναι τα στοιχεία που το απαρτίζουν και η μορφή είναι ο τρόπος με τον οποίο τα παρουσιάζετε. Τα περισσότερα βιογραφικά ακολουθούν την αντίστροφα χρονολογική μορφή. Αυτό διότι οι υπεύθυνοι εύρεσης προσωπικού ενδιαφέρονται περισσότερο για όσα έχετε πράξει πρόσφατα.

Συνιστούμε αυτήν τη μέθοδο στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά εσείς μπορεί να είστε εξαίρεση. Πρέπει να αποφασίσετε εάν μπορείτε να χωρέσετε όλες τις τεχνικές σας δεξιότητες μέσα σε αυτό το στιλ βιογραφικού. Διαφορετικά, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα λειτουργικό βιογραφικό, το οποίο διευρύνει το τμήμα δεξιοτήτων εις βάρος του εργασιακού ιστορικού. Εάν είστε νεόκοπος προγραμματιστής, μπορείτε να δοκιμάσετε μια υβριδική μορφή.

Τώρα, ας προχωρήσουμε στο περιεχόμενο του βιογραφικού προγραμματιστή front-end.

Παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού

Παρότι λέγεται «σύνοψη», αυτό το τμήμα του βιογραφικού προγραμματιστή front-end μοιάζει περισσότερο με ένα επαγγελματικό προφίλ. Σε περίπου 100 λέξεις, πρέπει να τονίσετε την πείρα σας, τη μεγαλύτερη επαγγελματική σας επιτυχία, ίσως και τη σχεδιαστική φιλοσοφία σας. 

Αυτό είναι το μόνο τμήμα του βιογραφικού σας που περιέχει πλήρεις προτάσεις, αλλά χωρίς να σπαταλάτε λέξεις. Δείτε μερικά παραδείγματα προτάσεων που δείχνουν πώς να μεγιστοποιείτε την ποσότητα πληροφοριών που μεταφέρετε:

Καλό Καλύτερο
Έχω περισσότερα από 10 χρόνια πείρας στην εργασία με JavaScript. Σε 10+ χρόνια πείρας στη JavaScript, έχω βελτιώσει δεκάδες εφαρμογές.
Η φιλοσοφία μου είναι ότι όσο λιγότερες γραμμές κώδικα γράφεις τόσο καλύτερος ο κώδικας. Ο εξορθολογισμός του κώδικα παράγει πιο ευκίνητες εφαρμογές.

Για να δείξετε ότι πραγματικά θέλετε αυτήν τη θέση εργασίας, θα μπορούσατε να προσθέσετε μια πρόταση σχετικά με το γιατί υποβάλλετε αίτηση στην εταιρεία και πόση αξία θα προσδώσετε.

Εάν αναζητάτε περισσότερη έμπνευση, κάντε κλικ σε άλλα δείγματα βιογραφικών στην κατηγορία της πληροφορικής, όπως: παράδειγμα βιογραφικού προγραμματιστή Ιστού, δείγμα βιογραφικού προγραμματιστή λογισμικού, δείγμα βιογραφικού προγραμματιστή, δείγμα βιογραφικού μηχανικού λογισμικού, δείγμα βιογραφικού προγραμματιστή full-stack.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού

Ιδιαίτερα επιτυχημένος προγραμματιστής front-end, προσηλωμένος στην εμπειρία του χρήστη, άριστος στη συνεργασία με ομάδες UX και σχεδίασης για την εκπλήρωση των λειτουργικών προδιαγραφών ιστοτόπων και εφαρμογών. Πεπειραμένος στη δημιουργία ιστοτόπων με αποκριτική σχεδίαση (RWD).

Αντιγράφηκε!

Δείγμα εργασιακού ιστορικού

Όπως η σύνοψη είναι περισσότερο από μια περίληψη της καριέρας σας, το τμήμα του εργασιακού ιστορικού ενός βιογραφικού προγραμματιστή front-end είναι περισσότερο από μια απαρίθμηση των καθηκόντων σας. Αντ’ αυτού, δείξτε ότι έχετε μάθει και αναπτυχθεί στη δουλειά σας και έχετε σημαντικές επιτυχίες να επιδείξετε.

Ο κομψός κώδικας λειτουργεί χωρίς να σπαταλά γραμμές· στα κομψά βιογραφικά, κάθε λέξη έχει σημασία. Ξεκινήστε κάθε στοιχείο με μια δυνατή λέξη δράσης και συνεχίστε με τα αποτελέσματα της δράσης. Αυτό το τμήμα περιλαμβάνει στοιχεία με κουκκίδες, καθένα από τα οποία αναδεικνύει μια επαγγελματική επιτυχία που επιδεικνύει τις δεξιότητες που θα χρησιμοποιήσετε για να συνεισφέρετε στους στόχους του νέου σας εργοδότη.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού βιογραφικού

Ανώτερος προγραμματιστής front-end, IXF, Θεσσαλονίκη
August 2015 — Παρόν

 • Σχεδιάζω, αναπτύσσω, δοκιμάζω και διαθέτω για χρήση δυνατότητες, τηρώντας τις προθεσμίες.
 • Προσπαθώ διαρκώς να φροντίζω ώστε η εμπειρία του χρήστη να καθορίζει τις σχεδιαστικές επιλογές.
 • Καταβάλλω προσπάθεια ώστε η σχεδίαση να ισορροπεί ανάμεσα στη λειτουργία και την καλαισθησία.
 • Εξασφαλίζω τη συνοχή της μάρκας διαμέσου της σχεδιαστικής διαδικασίας.
 • Εφαρμόζω τις βέλτιστες πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού.
 • Κοπιάζω για την επίλυση περίπλοκων προβλημάτων χρησιμοποιώντας σύγχρονες διαδικασίες ανάπτυξης εφαρμογών Ιστού και πρότυπων μεθοδολογιών.
 • Δημιουργώ προσχέδια που επιδεικνύουν προηγμένες λύσεις εφαρμογών.

 

Προγραμματιστής front-end, Όμιλος Sasco, Θεσσαλονίκη
October 2012 — July 2015

 • Έκανα υψηλού επιπέδου συνεισφορές σε μια ομάδα που ηγούνταν των βελτιστοποιήσεων του ιστοτόπου.
 • Συνεργαζόμουν με ομάδες για την επίλυση προβλημάτων και την εύρεση και υλοποίηση μεθόδων βελτίωσης της αποδοτικότητας.
 • Συνεργαζόμουν με μάνατζερ προϊόντος για τη σχεδίαση καινοτόμων δυνατοτήτων.
 • Εργαζόμουν για τη δημιουργία εργαλείων που βελτίωναν την αλληλεπίδραση του χρήστη ανεξαρτήτως προγράμματος περιήγησης.
 • Διασφάλιζα ότι χρησιμοποιούσαμε τεχνολογίες που προήγαν την αποδοτικότητα, την ταχύτητα και την ομαλή εκτέλεση των λειτουργιών.
 • Δοκίμαζα επανειλημμένα τον ιστότοπο ως προς την ευχρηστία, ενώ παράλληλα διόρθωνα σφάλμ
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα δεξιοτήτων βιογραφικού

Ένα εξαιρετικό βιογραφικό προγραμματιστή front-end χρησιμοποιεί το τμήμα των δεξιοτήτων για να εστιάσει τα μάτια του αναλυτή σε υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη θέση την οποία αφορά η αίτηση. Ένα τυπικό τμήμα δεξιοτήτων περιέχει 4–7 χαρακτηριστικά που σχετίζονται προσεκτικά με τη θέση για την οποία υποβάλλετε αίτηση.

Εάν επιλέξετε τη λειτουργική μορφή, μπορείτε να διευρύνετε αυτό το τμήμα για να περιλάβετε όλες τις τεχνικές γνώσεις που διαθέτετε και ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της θέσης. Επειδή η εργασία σας επικεντρώνεται στις δεξιότητες, μπορείτε να γράψετε όχι μόνο τι ξέρετε να κάνετε αλλά και πόσο καλά το κάνετε. Και μια συμβουλή για τα συστήματα παρακολούθησης αιτήσεων: Γράψτε τον πλήρη όρο και μετά το ακρωνύμιο σε παρένθεση, ώστε ο αλγόριθμος να βαθμολογήσει θετικά τα ταλέντα σας.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα τμήματος δεξιοτήτων βιογραφικού
 • Σχεδίαση UI/UX
 • Βέλτιστες πρακτικές SEO
 • JavaScript
 • Πλαίσια CSS και JS
 • Προεπεξεργαστές CSS
 • Angular JS
 • Επίλυση περίπλοκων προβλημάτων
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού προγραμματιστή front-end

Στον τομέα σας, μάλλον χρειάζεστε πτυχίο πληροφορικής, εκτός αν έχετε εξαιρετικό πορτφόλιο. Το τμήμα εκπαίδευσης του βιογραφικού σας ως προγραμματιστή front-end είναι το μέρος όπου πρέπει να αναφέρετε όλα τα ακαδημαϊκά σας επιτεύγματα. Πρέπει επίσης να περιλάβετε κάθε πιστοποίηση που έχετε αποκτήσει στην πληροφορική. 

Εάν έχετε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο, δεν υπάρχει λόγος να αναφέρετε και το απολυτήριο Λυκείου. Συνιστούμε να μη συμπεριλάβετε τον μέσο όρο των πτυχίων, εκτός εάν αποφοιτήσατε πρόσφατα και έχετε άριστο μέσο όρο (πάνω από 7,50).

Συμβουλή ειδικού

Μείνετε ενημερωμένοι

Τα προγράμματα, τα πλαίσια και οι γλώσσες εξελίσσονται γρήγορα στον κόσμο της πληροφορικής, οπότε διατηρήστε τα διαπιστευτήριά σας ενημερωμένα μέσω ευκαιριών επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ακολουθούν οι 10 κορυφαίες δεξιότητες που χρειάζεστε σήμερα, σύμφωνα με το Geeks for Geeks.

 1. HTML, CSS και Javascript
 2. Πλαίσια front-end, όπως React, Angular, Vue.js
 3. Ταχύτητα απόκρισης
 4. Συστήματα ελέγχου εκδόσεων
 5. Προεπεξεργαστές CSS
 6. Διεπαφή γραμμής εντολών
 7. Δοκιμή και αποσφαλμάτωση
 8. Βελτιστοποίηση επιδόσεων Ιστού
 9. Χειρισμός DOM
 10. RESTful APIs
Προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού

Πτυχίο πληροφορικής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα
October 2008 — July 2012

Αντιγράφηκε!

Διάταξη και σχεδίαση βιογραφικού

Εδώ θα βοηθήσει η πείρα σας στη φιλικότητα προς τον χρήστη. Ο κύριος στόχος της σχεδίασης του βιογραφικού σας ως προγραμματιστή front-end είναι να προσελκύσει την προσοχή των υπευθύνων εύρεσης προσωπικού και να καθοδηγήσει το βλέμμα από την αρχή έως το τέλος του εγγράφου σας.

Να θυμάστε ότι θέλετε το βιογραφικό σας να δίνει επαγγελματική εντύπωση, οπότε αποφύγετε υπερβολικά διακοσμημένα ή πολύχρωμα σχέδια που ίσως αποσπάσουν την προσοχή από το περιεχόμενο.

Κατά τη σχεδίαση, θυμηθείτε αυτές τις συμβουλές, που αφορούν ειδικά τα βιογραφικά:

 • Κρατήστε τα ονόματα των τμημάτων απλά, ώστε οι υπεύθυνοι εύρεσης προσωπικού να μπορούν να βρουν εύκολα αυτό που χρειάζονται.
 • Εάν επιλέξετε να διακοσμήσετε την κεφαλίδα, φροντίστε να διακρίνονται το όνομα, η διεύθυνση ιμέιλ, το τηλέφωνο επικοινωνίας και ο τίτλος σας.
 • Θυμηθείτε ότι οι καλύτερες γραμματοσειρές για το Διαδίκτυο μπορεί να διαφέρουν από τις καλύτερες γραμματοσειρές για εκτύπωση.
 • Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού όπως τη δική μας για να συνδέσετε το βιογραφικό σας απευθείας με το πορτφόλιό σας.

Κύρια διδάγματα για ένα βιογραφικό προγραμματιστή front-end

 1. Οι προγραμματιστές front-end με πείρα και ενημερωμένες δεξιότητες είναι πολύτιμοι στον κόσμο της πληροφορικής.
 2. Η γνώση σας για δημιουργία άριστων εμπειριών χρήστη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ανώτερο βιογραφικό.
 3. Η λειτουργική μορφή βιογραφικού μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα εάν έχετε πείρα σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού και άλλα ιδιαίτερα τεχνικά θέματα.
 4. Εάν δεν θέλετε να γράψετε κώδικα μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, εκμεταλλευτείτε τα εξαιρετικά σχεδιασμένα πρότυπα βιογραφικού μας για να δώσετε ώθηση στην αναζήτηση εργασίας σας.
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
720,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
580,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
58,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
550,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
510,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
350,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
930,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
53,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
71,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
20,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις