1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Ταμίας τράπεζας
Κείμενο: Anna MuckermanAnna Muckerman

Ταμίας τράπεζας: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Ταμίας τράπεζας», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.4
Μέση βαθμολογία
53 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Ταμίας τράπεζας: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Ένας ταμίας τράπεζας που θέλει να ξεχωρίσει στην αναζήτηση εργασίας πρέπει να ετοιμάσει ένα βιογραφικό που να τονίζει τις στέρεες οικονομικές γνώσεις του και το ταλέντο του στην εξυπηρέτηση πελατών. Ακόμη και αν δεν έχετε πολλή πείρα, μπορείτε να πείσετε ότι αξίζει να σας προσλάβουν σε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, δείχνοντας όρεξη για δουλειά και προθυμία για μάθηση.

Το καλύτερο βοήθημα για την ετοιμασία μιας αίτησης εργασίας είναι η εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού του CVapp.gr. Χάρη στη μεγάλη συλλογή από πρότυπα και παραδείγματα, θα σας προσφέρει πλήθος ιδεών και θα σας βοηθήσει να τις εφαρμόσετε με τον ιδανικότερο τρόπο. Παρακάτω, εξηγούμε τι πρέπει να περιέχει κάθε τμήμα ενός βιογραφικού για απασχόληση σε ταμείο τράπεζας. 

Πώς να γράψετε βιογραφικό ταμία τράπεζας

Το βιογραφικό ενός ατόμου που αναζητά εργασία ως ταμίας τράπεζας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Καθώς η τεχνολογία του τραπεζικού κλάδου σημειώνει άλματα προόδου, ρόλος του ταμία είναι να βοηθά τους πελάτες σε σύνθετες συναλλαγές, οι οποίες δεν έχουν ακόμη αυτοματοποιηθεί. Ταυτόχρονα, πρέπει να χειρίζεται άνετα όσες εφαρμογές λογισμικού χρησιμοποιεί η τράπεζα για τις λειτουργίες της. Για να σκιαγραφήσετε ένα προφίλ γνώσης και ικανότητας, δοκιμάστε τα εξής:

 1. Πείτε τι έχετε πετύχει σε ανάλογες θέσεις, όχι απλώς τι κάνατε. Αν έχετε αξιολογηθεί θετικά από τους πελάτες της τράπεζας ή από τους ανωτέρους σας, δώστε το βάρος εκεί, όχι στις συναλλαγές τις οποίες διεκπεραιώνατε.
 2. Προσαρμόστε το βιογραφικό σας στο όραμα, τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του τραπεζικού ιδρύματος στο οποίο θέλετε να εργαστείτε. Μη στέλνετε το ίδιο βιογραφικό σε όλες τις τράπεζες.
 3. Βασιστείτε σε ένα πρότυπο βιογραφικού σχεδιασμένο από ειδικό, για να δώσετε στον υπεύθυνο προσλήψεων μια προσεγμένη εικόνα, κατάλληλη για υπάλληλο που έρχεται σε άμεση επαφή με το κοινό.
Συμβουλή ειδικού

Βελτιστοποιήστε για το ATS

Πλέον, οι μεγάλες τράπεζες περνούν τις αιτήσεις εργασίας που δέχονται από λογισμικό γνωστό ως ATS (Applicant Tracking System, «σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων»). Για να καταταχθεί το βιογραφικό σας πιο ψηλά από εκείνα των άλλων υποψηφίων για μια θέση ταμία τράπεζας, φροντίστε να ενσωματώσετε στο κείμενό σας σημαντικές λέξεις και φράσεις από την αγγελία της θέσης.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για ταμία τράπεζας

Για το βιογραφικό ενός ταμία τράπεζας, προτείνουμε την αντίστροφα χρονολογική μορφή. Αυτή η μορφή παραθέτει θέσεις εργασίας τις οποίες κατείχατε στο παρελθόν, ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη και πηγαίνοντας έως περίπου δέκα έτη πίσω. Έτσι, ο υπεύθυνος επιλογής προσωπικού της τράπεζας θα μπορέσει να παρακολουθήσει τη σταδιοδρομία σας βήμα προς βήμα και να δει την εξέλιξή της.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Στο βιογραφικό σας, μπορείτε να παραθέσετε τα στοιχεία σας είτε στην κεφαλίδα είτε σε μια πλευρική στήλη. Όποια εναλλακτική κι αν προτιμήσετε, φροντίστε να περιλάβετε τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Γράψτε όνομα και επώνυμο (ή αντίστροφα) και τον τίτλο της θέσης που σας ενδιαφέρει («ταμίας τράπεζας»).
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Χρησιμοποιήστε μια σοβαρή διεύθυνση, κατάλληλη για επαγγελματική χρήση (π.χ. [email protected]).
 • Αριθμός τηλεφώνου: Γράψτε έναν αριθμό σταθερού ή κινητού τηλεφώνου στον οποίο μπορεί να σας τηλεφωνήσει το τμήμα προσωπικού της τράπεζας.
 • Περιοχή: Γράψτε πού κατοικείτε (διεύθυνση, αριθμός, πόλη).
Καλό

Γεωργία Παλαιολόγου

Ταμίας τράπεζας

[email protected]

690 12 34 567

Καλλικράτους 18, Πρέβεζα

Κακό

Γ. Παλαιολόγου

Τραπεζική υπάλληλος

[email protected]

690 12 34 567

Καλλικράτους 18, Πρέβεζα

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Στο ταμείο της τράπεζας, ίσως οι συστάσεις περιττεύουν: απλώς ακούτε τους πελάτες, καθώς εξηγούν σε ποια συναλλαγή μπορείτε να βοηθήσετε. Στο βιογραφικό σας, όμως, πρέπει να συστηθείτε με τρόπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του εργοδότη, ώστε να θελήσει να διαβάσει όσα ακολουθούν.

Πρέπει σε λίγες γραμμές να δηλώσετε χάρη σε ποια προτερήματα υπερέχετε ως σοβαρός και αξιόπιστος επαγγελματίας. Γιατί να προτιμήσει εσάς για μια θέση ευθύνης σαν αυτή του ταμία, που έρχεται καθημερινά σε επαφή με καταθέτες, δανειολήπτες, επενδυτές και περνούν από τα χέρια του τόσα χρηματικά ποσά, ως εισροές ή εκροές; Αυτό πρέπει να διαβάσει εξαρχής ο υπεύθυνος προσλήψεων.

Για να αντλήσετε ιδέες, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε από το παράδειγμα βιογραφικού λογιστή ή και από το παράδειγμα βιογραφικού υπαλλήλου υποδοχής.

Αμέσως παρακάτω, προσφέρουμε τρία προσαρμόσιμα παραδείγματα σύνοψης βιογραφικού για ταμία τράπεζας, σε τρία διαφορετικά επίπεδα πείρας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με λίγη πείρα

Αριστούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αναζητεί το πρώτο βήμα της στον τραπεζικό κλάδο. Η προσήλωση στην αριστεία και η βαθιά γνώση των οικονομικών συναλλαγών εγγυάται εργασία με ταχύτητα και ακρίβεια. Με το ταλέντο μου στην επικοινωνία, θα υπερβαίνω τις προσδοκίες των πελατών, ώστε να μας προτιμούν αποκλειστικά.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με μέτρια πείρα

Πεπειραμένη ταμίας τράπεζας που αναζητεί πλήρη απασχόληση. Ικανή στην παροχή γρήγορης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης στους πελάτες, διεκπεραιώνοντας τις επιθυμητές συναλλαγές. Γνωρίζω σε βάθος απλές και σύνθετες τραπεζικές διαδικασίες, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με όσα προβλέπουν οι σχετικοί κανόνες και κανονισμοί.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με πολλή πείρα

Ταμίας τράπεζας με υπερδεκαετή πείρα σε δύο μεγάλες συστημικές τράπεζες αναζητεί θέση προϊσταμένης. Η λεπτομερής γνώση ακόμη και των πιο σύνθετων διαδικασιών και συναλλαγών μπορεί να εγγυηθεί την άρτια λειτουργία των σημείων εξυπηρέτησης των πελατών της τράπεζας. Το ιστορικό άριστων αξιολογήσεων από συναδέλφους και υφισταμένους μαρτυρεί την ποιότητα της δουλειάς μου ως ταμία και ως μέντορα των υπαλλήλων με λιγότερη πείρα.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως ταμίας τράπεζας

Αν έχετε εργαστεί ξανά ως ταμίας τράπεζας, σε αυτό το τμήμα του βιογραφικού πρέπει να την παρουσιάσετε με τρόπο εστιασμένο στα αποτελέσματα. Δηλαδή, αντί να γράψετε γενικά και αόριστα ποια καθήκοντα είχατε στην τάδε ή τη δείνα τραπεζική επιχείρηση, προσπαθήστε να δείξετε ότι η δουλειά σας απέδωσε καρπούς, ότι συμβάλατε με τις δυνάμεις σας στην επιτυχία της τράπεζας.

Για παράδειγμα, αντί να γράψετε αυτά:

 • Καταμετρούσα κέρματα και χαρτονομίσματα και ενημέρωνα καταθετικά βιβλιάρια
 • Εισέπραττα δόσεις δανείων και ενημέρωνα τις σχετικές εγγραφές σε ειδικό λογισμικό

προτιμήστε διατυπώσεις σαν αυτές:

 • Συνέβαλα στη μείωση του χρόνου αναμονής των πελατών κατά 7% μέσα σε έξι μήνες
 • Αύξησα την ικανοποίηση των πελατών κατά 9% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Ταμίας – Eurobank, Πρέβεζα
Ιούλιος 2018 — Φεβρουάριος 2021

 • Μεριμνούσα για την άρτια επιτέλεση των εργασιών του ταμείου, με 100% αποτελεσματικότητα.
 • Ενθουσίαζα τους πελάτες με τη φιλική μου διάθεση, αποσπώντας 95% θετικές κριτικές.
 • Αξιοποιούσα την άριστη γνώση των προϊόντων της τράπεζας για να προτείνω τα πλέον κατάλληλα για κάθε πελάτη.

 

Ταμίας – Alpha Bank, Άρτα
Ιούλιος 2015 — Ιούνιος 2018

 • Παρείχα άριστη πληροφόρηση στους πελάτες, ώστε με πρότειναν σε φίλους και συγγενείς τους.
 • Αποσπούσα διαρκώς θετική αξιολόγηση από την προϊσταμένη μου επί τρία συναπτά έτη.
 • Παρέπεμπα τους ιδιώτες και τους επαγγελματίες στους κατάλληλους συναδέλφους, που θα  μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Αντιγράφηκε!

Πώς να γράψετε βιογραφικό χωρίς πείρα ως ταμίας τράπεζας

Αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως ταμίας σε τραπεζικό ίδρυμα, αναγκαστικά αυτό το τμήμα του βιογραφικού θα είναι είτε κενό είτε φτωχό. Για να αντισταθμίσετε αυτήν τη μειονεξία, προτιμήστε να δώσετε έμφαση στις λεγόμενες «φορητές δεξιότητες», τις οποίες έχετε αναπτύξει σε άλλες θέσεις εργασίας, π.χ. ταμίας εμπορικής επιχείρησης ή υπάλληλος υποδοχής πελατών (ρεσεψιονίστ) σε ξενοδοχείο.

Περιλάβετε τις δεξιότητες που χρησιμεύουν σε έναν ταμία τράπεζας

Οι δεξιότητες τις οποίες πρέπει να αναφέρετε σε ένα βιογραφικό για εργασία ως ταμίας τράπεζας μπορεί να είναι δύο ειδών: (α) σκληρές δεξιότητες, (β) μαλακές δεξιότητες. Οι πρώτες είναι όσα έχετε μάθει κατά τις σπουδές σας ή κατά την εργασία πίσω από ένα ταμείο και χρησιμεύουν για τη διενέργεια των συναλλαγών που ζητούν οι πελάτες. Οι δεύτερες είναι γνωρίσματα της προσωπικότητας τα οποία σας καθιστούν ευχάριστο και αποτελεσματικό στη συνομιλία, τη συνεργασία και την εξυπηρέτηση.

Προσοχή, όμως: μην απαριθμήσετε όσες δεξιότητες μπορείτε να σκεφτείτε. Επιλέξτε όσες ανταποκρίνονται καλύτερα στον συγκεκριμένο εργοδότη και στη συγκεκριμένη αγγελία στην οποία απαντάτε. Το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της τράπεζας ενδιαφέρεται να προσλάβει υπάλληλο που θα κάνει με τον βέλτιστο τρόπο ορισμένες εργασίες, όχι έναν που ξέρει να κάνει «λίγο από όλα».

Δείτε παρακάτω 7 δεξιότητες τις οποίες θα μπορούσε να περιέχει ένα βιογραφικό ταμία τράπεζας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Επίλυση προβλημάτων
 • Αριθμητικοί υπολογισμοί
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών
 • Προσοχή στη λεπτομέρεια
 • Υπομονή
 • Υπευθυνότητα
 • Συγκέντρωση
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια εκπαίδευση έχετε λάβει για να εργαστείτε ως ταμίας τράπεζας

Η ελάχιστη απαίτηση για να εργαστεί ένα άτομο ως ταμίας τράπεζας είναι το απολυτήριο Λυκείου. Επομένως, φροντίστε να αναφερθείτε σε αυτό στο βιογραφικό σας. Αν, όμως, έχετε αποφοιτήσει από ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τίτλο σπουδών στα χρηματοοικονομικά ή στη λογιστική, δώστε προτεραιότητα σε αυτό, διότι σας προσφέρει σαφές προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων για τη θέση.

Εκτός από τους τίτλους σπουδών, το τμήμα της εκπαίδευσης προσφέρεται για να επιδείξετε το ενδιαφέρον σας για τη διά βίου μάθηση. Με άλλα λόγια, μπορείτε να γράψετε για ημερίδες ή σεμινάρια τα οποία έχετε παρακολουθήσει, π.χ. με θέμα τα ψηφιακά νομίσματα, τα κρυπτονομίσματα, την αλυσίδα μπλοκ (blockchain), τις αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες (DeFi) και άλλες αναδυόμενες τεχνολογίες.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση

Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

 

Απολυτήριο Λυκείου, 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας

 • Αποφοίτησα με ΓΜΟ 19,2.
Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση κατάλληλες για βιογραφικό ταμία τράπεζας

Όπως η εμφάνισή του κατά την εργασία πρέπει να είναι προσεγμένη και ευπρεπισμένη, έτσι και το βιογραφικό ενός ταμία τράπεζας πρέπει να δείχνει καθαρό και φροντισμένο. Για να το επιτύχετε, χρειάζεται είτε να έχετε προηγμένες γνώσεις σχεδίασης εντύπων είτε απλώς να επιλέξετε ένα από τα πρότυπα βιογραφικού του CVapp.gr, τα οποία έχουν δημιουργήσει επαγγελματίες.

Το παράδειγμα βιογραφικού ταμία τράπεζας στο οποίο παραπέμπουμε εδώ βασίζεται στο πρότυπο «Στοκχόλμη» της κατηγορίας «μοντέρνα». Η καλαίσθητη γραμματοσειρά, τα διακριτικά εικονίδια πλάι στις επικεφαλίδες και ο επαρκής κενός χώρος προσφέρουν ένα έγγραφο που προσκαλεί τον υπεύθυνο επιλογής προσωπικού να το διαβάσει και τον διευκολύνουν να βρει τις πληροφορίες που ζητά.

Παράδειγμα κειμένου βιογραφικού για ταμία τράπεζας

Παράδειγμα

Προφίλ

Πεπειραμένη ταμίας τράπεζας που αναζητεί πλήρη απασχόληση. Ικανή στην παροχή γρήγορης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης στους πελάτες, διεκπεραιώνοντας τις επιθυμητές συναλλαγές. Γνωρίζω σε βάθος απλές και σύνθετες τραπεζικές διαδικασίες, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με όσα προβλέπουν οι σχετικοί κανόνες και κανονισμοί.

 

Εργασιακό ιστορικό

Ταμίας – Eurobank, Πρέβεζα
Ιούλιος 2018 — Φεβρουάριος 2021

 • Μεριμνούσα για την άρτια επιτέλεση των εργασιών του ταμείου, με 100% αποτελεσματικότητα.
 • Ενθουσίαζα τους πελάτες με τη φιλική μου διάθεση, αποσπώντας 95% θετικές κριτικές.
 • Αξιοποιούσα την άριστη γνώση των προϊόντων της τράπεζας για να προτείνω τα πλέον κατάλληλα για κάθε πελάτη.

 

Ταμίας – Alpha Bank, Άρτα
Ιούλιος 2015 — Ιούνιος 2018

 • Παρείχα άριστη πληροφόρηση στους πελάτες, ώστε με πρότειναν σε φίλους και συγγενείς τους.
 • Αποσπούσα διαρκώς θετική αξιολόγηση από την προϊσταμένη μου επί τρία συναπτά έτη.
 • Παρέπεμπα τους ιδιώτες και τους επαγγελματίες στους κατάλληλους συναδέλφους, που θα  μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

 

Δεξιότητες

 • Επίλυση προβλημάτων
 • Αριθμητικοί υπολογισμοί
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών
 • Προσοχή στη λεπτομέρεια
 • Υπομονή
 • Υπευθυνότητα
 • Συγκέντρωση

 

Εκπαίδευση

Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη

 

Απολυτήριο Λυκείου, 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας

 • Αποφοίτησα με ΓΜΟ 19,2.
Αντιγράφηκε!

Για να εργαστείτε στο ταμείο ενός τραπεζικού ιδρύματος, χρειάζεται να πείσετε ότι θα διεκπεραιώνετε απλές και σύνθετες συναλλαγές, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών –ιδιωτών ή επιχειρηματιών. Για να συντάξετε ένα βιογραφικό που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πολυπόθητη θέση, το cvapp.gr είναι ο καλύτερος προορισμός.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
720,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
580,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
58,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
550,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
510,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
350,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
930,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
53,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
71,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
20,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις