1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Barista
Κείμενο: Anna MuckermanAnna Muckerman

Barista: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Barista», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.5
Μέση βαθμολογία
37 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Barista: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Για να βρει εργασία στο καφέ της επιλογής του, ένας barista πρέπει να ετοιμάσει ένα βιογραφικό που να αναδεικνύει τις γνώσεις του στην παρασκευή ροφημάτων και το ταλέντο του στην εξυπηρέτηση πελατών. Ακόμη και αν είναι η πρώτη σας δουλειά, μπορείτε να πείσετε ότι αξίζει να σας προσλάβουν σε μια καφετέρια, αν δείξετε ότι έχετε όρεξη για δουλειά και προθυμία για μάθηση.

Σο cvapp.gr, μπορείτε να βρείτε μια πλούσια συλλογή από παραδείγματα βιογραφικού και οδηγούς γραφής για διάφορα επαγγέλματα, που θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν να τα πάτε περίφημα στην αναζήτηση εργασίας. Παρακάτω, εξηγούμε τα κυριότερα σημεία για το βιογραφικό ενός barista.

Πώς να γράψετε βιογραφικό barista

Το βιογραφικό ενός barista πρέπει –όπως όλα τα βιογραφικά, κατά τη γνώμη μας– να περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Πλέον, τα περισσότερα καφέ που ανοίγουν δίνουν έντονη έμφαση στην ποιότητα των ροφημάτων. Επίσης, οι πελάτες πια έχουν αποκτήσει καλό επίπεδο γνώσεων για τον κόσμο του καφέ –και του τσαγιού. Επομένως, οι υπεύθυνοι επιλογής προσωπικού δεν μπορούν να εμπιστευτούν τον χειρισμό της εσπρεσομηχανής, του μύλου άλεσης και του λοιπού εξοπλισμού σε άτομα ανειδίκευτα. Άρα, πρέπει:

 1. Να πείτε πώς και πού έχετε καταρτιστεί στην τέχνη του καφέ και τι είδους ροφήματα μπορείτε να παρασκευάσετε.
 2. Να δείξετε ότι μπορείτε να μεταδώσετε στον πελάτη το πάθος και τις γνώσεις σας για τον καφέ, ώστε να επισκέπτεται το κατάστημα τακτικά.
 3. Να σημειώσετε πως η φιλοσοφία και ο τρόπος εργασίας σας συνάδουν με το ύφος και το όραμα της καφετέριας που σας ενδιαφέρει.
 4. Να βασιστείτε σε ένα πρότυπο βιογραφικού με άψογη σχεδίαση, για να δώσετε στον εργοδότη μια εικόνα κατάλληλη για υπάλληλο που έρχεται σε άμεση επαφή με το κοινό.
Συμβουλή ειδικού

Βελτιστοποιήστε για το ATS

Αν η αίτησή σας αφορά θέση εργασίας σε καφετέρια μεγάλης αλυσίδας (ελληνικής ή πολυεθνικής), δώστε προσοχή στις λέξεις-κλειδί της αγγελίας και χρησιμοποιήσετε όσο περισσότερες μπορείτε στο βιογραφικό σας. Έτσι, θα λάβετε καλό βαθμό από το ATS (Applicant Tracking System, «σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων»), το οποίο κάνει την πρώτη διαλογή των υποψηφίων για μια θέση εργασίας.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για barista

Για το βιογραφικό ενός barista, η πλέον κατάλληλη μορφή είναι η πιο κοινή: η αντίστροφα χρονολογική μορφή. Ένα βιογραφικό αυτής της μορφής ξεκινά από την πιο πρόσφατη θέση εργασίας του ατόμου και συνεχίζει με παλιότερες –μέχρι δέκα χρόνια πίσω. Έτσι, ο υπεύθυνος επιλογής προσωπικού της επιχείρησης καφέ θα δει πώς έχει εξελιχθεί η σταδιοδρομία σας βήμα προς βήμα.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Το πλέον κατάλληλο σημείο για να γράψετε τα προσωπικά στοιχεία στο βιογραφικό σας είναι είτε η κεφαλίδα είτε μια πλευρική στήλη. Ό,τι κι αν προτιμήσετε, μην παραλείψετε τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Γράψτε το όνομα (όχι απαραίτητα το βαφτιστικό) και το επώνυμό σας, μαζί με τον τίτλο της θέσης, όπως αναγράφεται στην αγγελία («barista» ή «μπαρίστα»).
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Προτιμήστε μια διεύθυνση κατάλληλη για επαγγελματική χρήση (π.χ. [email protected]).
 • Αριθμός τηλεφώνου: Δώστε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, ώστε να μπορούν να σας βρουν από την καφετέρια ανά πάσα στιγμή.
 • Περιοχή: Γράψτε οδό, αριθμό και πόλη κατοικίας –ή μόνο την πόλη.
Καλό

Τάνια Μαυρομμάτη

Barista

[email protected]

691 23 45 678

Πολυδεύκη 45, Θεσσαλονίκη

Κακό

Τ. Μαυρομμάτη

Υπάλληλος καφετέριας

[email protected]

691 23 45 678

Πολυδεύκη 45, Θεσσαλονίκη

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Όπως η πρώτη γουλιά ενός καφέ είναι η πιο σημαντική, έτσι και οι πρώτες σειρές στο βιογραφικό ενός barista μπορούν είτε να ενθουσιάσουν είτε να απογοητεύσουν έναν υπεύθυνο προσλήψεων. Επομένως, σκεφτείτε πώς να συστηθείτε ώστε ο υπεύθυνος της καφετέριας να θελήσει να διαβάσει μονορούφι το κείμενο που του ετοιμάσατε και να μείνει με μια ευχάριστη επίγευση που θα διαρκέσει έως τη συνέντευξη.

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει σε μία παράγραφο να δηλώσετε σε ποια σημεία υπερέχετε έναντι άλλων τεχνιτών του καφέ. Έχετε λάβει πιστοποίηση από φορέα του κλάδου του καφέ; Μήπως βραβείο σε διαγωνισμό μπαρίστα; Μπορείτε να χειρίζεστε με ταχύτητα και ακρίβεια τα διάφορα μηχανήματα και σκεύη παρασκευής καφέ, καθώς και τα όργανα μέτρησης για το νερό και το γάλα (π.χ. θερμόμετρα);

Για να αντλήσετε ιδέες, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε από το παράδειγμα βιογραφικού μάγειρα.

Αμέσως παρακάτω, προσφέρουμε τρία προσαρμόσιμα παραδείγματα σύνοψης βιογραφικού για barista, σε τρία διαφορετικά επίπεδα πείρας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με λίγη πείρα

Φοιτήτρια λογιστικής με πάθος και γνώση για τον καφέ επιθυμεί να εργαστεί ως barista. Η προσοχή στη λεπτομέρεια μπορεί να εγγυηθεί την άριστη εκτέλεση των συνταγών, σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών. Η απασχόληση στο οικογενειακό μας καφενείο με έχει εφοδιάσει με πολύτιμη πείρα για τις καθημερινές εργασίες ενός μαγαζιού. Εκτός από την ετοιμασία ροφημάτων, μπορώ να χειριστώ ταμείο και να φροντίσω για την άριστη καθαριότητα και υγιεινή των σκευών και των χώρων.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με μέτρια πείρα

Δεξιοτέχνης του καφέ με 5 χρόνια πείρας σε μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ επιθυμεί εργασία ως barista. Χάρη στην εξειδικευμένη επιμόρφωση και τη διάκρισή μου σε διαγωνισμό γευσιγνωσίας, μπορώ να προσφέρω δουλειά αξιώσεων. Η προσήλωση στην αριστεία και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη εγγυάται αύξηση των τακτικών πελατών και διαφήμιση του καταστήματος από στόμα σε στόμα.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με πολλή πείρα

Barista με όρεξη και πάθος για τον καφέ, που έχει εργαστεί πάνω από 15 έτη σε καφετέριες και γνωρίζει να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση ακόμη και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ικανή στη διαχείριση εργασιών τόσο στον σταθμό παρασκευής ροφημάτων όσο και στο γραφείο. Τηρώ αυστηρά τις προδιαγραφές της επιχείρησης και συμπεριφέρομαι στους πελάτες με ευγένεια, φιλική και φιλόξενη διάθεση.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως barista

Αν έχετε εργαστεί ξανά ως barista, σε αυτό το τμήμα του βιογραφικού πρέπει να παρουσιάσετε την πείρα σας με τη μορφή επιτευγμάτων, όχι καθηκόντων. Δηλαδή, αντί να γράψετε τι κάνατε μια τυπική μέρα στο καφέ, δείξτε πώς η άριστη δουλειά σας συνέβαλε στην επιτυχία του καταστήματος. Αν μπορείτε να περιγράψετε το μέγεθος της συμβολής σας με αριθμούς και ποσοστά, ακόμη καλύτερα.

Για παράδειγμα, αντί να γράψετε αυτά:

 • Άλεθα κόκκους καφέ ανάλογα με τον βαθμό καβουρδίσματος και τη μέθοδο παρασκευής
 • Ετοίμαζα ροφήματα με βάση τον εσπρέσο και ζωικό ή φυτικό γάλα

προτιμήστε διατυπώσεις σαν αυτές:

 • Η ταχύτητά μου στην εξυπηρέτηση αύξησε την πρωινή πελατεία κατά 7%
 • Οι πεντάστερες αξιολογήσεις του καταστήματος στο Google Maps αυξήθηκαν κατά 23%
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Barista – Roaster's House, Θεσσαλονίκη
Uάρτιος 2010 — Vαρόν

 • Ετοίμαζα περισσότερα από 600 ροφήματα με βάση τον espresso κάθε εβδομάδα.
 • Σχεδίασα και υλοποίησα μια βελτιωμένη διαδικασία παραγγελίας προμηθειών, η οποία εξοικονομούσε έως μισή ώρα δουλειά ανά βάρδια.
 • Εκπαίδευα τους νέους υπαλλήλους, οι οποίοι με αξιολογούσαν θετικά σε ποσοστό 97%.
 • Εκπροσωπούσα την εταιρεία σε κλαδικές

 

Barista και ταμίας – Starbucks, Θεσσαλονίκη
Σεπτέμβριος 2006 — Φεβρουάριος 2010

 • Τηρούσα τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρείας, εξασφαλίζοντας άριστη βαθμολογία σε όλες τις επισκέψεις του «μυστικού πελάτηQ.
 • Εκπαίδευα τους πελάτες για τον καφέ, αυξάνοντας τις πωλήσεις αλεσμένου καφέ κατά 32% μέσα σε ένα έτος από την πρόσληψή μου.
 • Είχα το μικρότερο ποσοστό λαθών στο ταμείο από όλους τους ταμίες του καταστήματος.
 • Ανάφερα στη διευθύντρια ποια υλικά κόντευαν να τελειώσουν, ώστε να τα παραγγέλνει έγκαιρα.
 • Βραβεύτηκα 3 φορές από τα κεντρικά για τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου στα ροφήματα της μάρκας.
Αντιγράφηκε!

Πώς να γράψετε βιογραφικό χωρίς πείρα ως barista

Αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως barista, πρέπει να καλύψετε αυτό το τμήμα του βιογραφικού με κάτι άλλο. Η καλύτερη επιλογή είναι να τονίσετε τα στοιχεία της προσωπικότητας χάρη στα οποία θα εξυπηρετείτε τους πελάτες με καλή διάθεση, χαμόγελο και ευγένεια. Ταυτόχρονα, σημειώστε ότι βλέπετε το αντικείμενο σοβαρά και θέλετε να μάθετε, ακόμη κι αν κάνετε τη δουλειά παράλληλα με τις σπουδές σας.

Περιλάβετε τις δεξιότητες που χρησιμεύουν σε έναν barista

Οι δεξιότητες τις οποίες πρέπει να εντάξει στο βιογραφικό του ένας ή μία barista είναι δύο ειδών: (α) σκληρές δεξιότητες, (β) μαλακές δεξιότητες. Οι σκληρές αφορούν τις γνώσεις που έχετε για τον καφέ (καλλιέργεια, συγκομιδή, επεξεργασία, καβούρδισμα, άλεση) και την παρασκευή ροφημάτων. Οι μαλακές αφορούν τα γνωρίσματα του χαρακτήρα σας, τη συνεργασία, την επικοινωνία και την ανθρώπινη επαφή.

Βέβαια, δεν έχει νόημα να αρχίσετε να αραδιάζετε ό,τι σας έρχεται στο μυαλό, απλώς διότι «ακούγεται ωραίο». Διαβάστε προσεκτικά την αγγελία και τον ιστότοπο της καφετέριας (ή περάστε από το μαγαζί, για να αντιληφθείτε το ύφος του) και περιοριστείτε σε όσες δεξιότητες θα εκτιμούσε ο συγκεκριμένος εργοδοτης. Έτσι, ο υπεύθυνος επιλογής προσωπικού θα νιώσει ότι ταιριάζετε απόλυτα στη θέση.

Μερικές δεξιότητες τις οποίες θα μπορούσε να περιέχει ένα βιογραφικό barista είναι οι εξής:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Γνώση του καφέ
 • Κοινωνικότητα και επικοινωνιακότητα
 • Διαχείριση αποθέματος
 • Μαθηματικά
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια εκπαίδευση έχετε λάβει για να εργαστείτε ως barista

Εφόσον για να εργαστεί κανείς ως barista δεν απαιτείται ούτε πτυχίο ούτε απολυτήριο Λυκείου, αυτό το τμήμα του βιογραφικού σας πρέπει να αφιερωθεί σε άλλου είδους «περγαμηνές». Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να αναφερθείτε σε κύκλους μαθημάτων που έχουν οδηγήσει σε πιστοποίηση, όπως η πιστοποίηση από τον Τεχνοβλαστό του ΑΠΘ ή η πιστοποίηση από τον SCAE.

Ακόμη και αν δεν έχετε αποκτήσει πιστοποίηση από έναν εγνωσμένου κύρους φορέα στον κλάδο του καφέ, θα μπορούσατε να αναφερθείτε σε άλλου είδους επιμόρφωση. Για παράδειγμα, τα διά ζώσης ή εξ αποστάσεως σεμινάρια με αντικείμενο την εστίαση ή τη φιλοξενία μπορούν να σας αναδείξουν ως άτομο δραστήριο και φιλομαθές, που θα μπορέσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση

Vτυχίο στο Uάρκετινγκ, MeN Oork PoQQeRe, Θεσσαλονίκη
Sκτώβριος 2002 — Ιούνιος 2006

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση κατάλληλες για βιογραφικό barista

Όπως η εμφάνισή ενός barista πρέπει να είναι περιποιημένη, έτσι και το βιογραφικό του πρέπει να είναι καθαρό και τακτοποιημένο. Για να το καταφέρετε χωρίς να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις ή επαγγελματικές εφαρμογές γραφιστικής, μπορείτε να στηριχτείτε στην εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού του cvapp.gr.

Για παράδειγμα, το παράδειγμα βιογραφικού barista στο οποίο παραπέμπουμε εδώ βασίζεται στο πρότυπο «Στοκχόλμη» της κατηγορίας «μοντέρνα». Με την καλαίσθητη γραμματοσειρά, τα εικονίδια στις επικεφαλίδες και τον άφθονο κενό χώρο ανάμεσα στα τμήματα και τις παραγράφους, θα υποβάλετε ένα έγγραφο που θα θέλει να το διαβάσει από την αρχή μέχρι το τέλος ο υπεύθυνος της καφετέριας.

Παράδειγμα κειμένου βιογραφικού για barista

Παράδειγμα

Προφίλ

Barista με όρεξη και πάθος για τον καφέ, που έχει εργαστεί πάνω από 15 έτη σε καφετέριες και γνωρίζει να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση ακόμη και στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ικανή στη διαχείριση εργασιών τόσο στον σταθμό παρασκευής ροφημάτων όσο και στο γραφείο. Τηρώ αυστηρά τις προδιαγραφές της επιχείρησης και συμπεριφέρομαι στους πελάτες με ευγένεια, φιλική και φιλόξενη διάθεση.

 

Εργασιακό ιστορικό

Barista – Roaster's House, Θεσσαλονίκη
Uάρτιος 2010 — Vαρόν

 • Ετοίμαζα περισσότερα από 600 ροφήματα με βάση τον espresso κάθε εβδομάδα.
 • Σχεδίασα και υλοποίησα μια βελτιωμένη διαδικασία παραγγελίας προμηθειών, η οποία εξοικονομούσε έως μισή ώρα δουλειά ανά βάρδια.
 • Εκπαίδευα τους νέους υπαλλήλους, οι οποίοι με αξιολογούσαν θετικά σε ποσοστό 97%.
 • Εκπροσωπούσα την εταιρεία σε κλαδικές

 

Barista και ταμίας – Starbucks, Θεσσαλονίκη
Σεπτέμβριος 2006 — Φεβρουάριος 2010

 • Τηρούσα τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρείας, εξασφαλίζοντας άριστη βαθμολογία σε όλες τις επισκέψεις του «μυστικού πελάτηQ.
 • Εκπαίδευα τους πελάτες για τον καφέ, αυξάνοντας τις πωλήσεις αλεσμένου καφέ κατά 32% μέσα σε ένα έτος από την πρόσληψή μου.
 • Είχα το μικρότερο ποσοστό λαθών στο ταμείο από όλους τους ταμίες του καταστήματος.
 • Ανάφερα στη διευθύντρια ποια υλικά κόντευαν να τελειώσουν, ώστε να τα παραγγέλνει έγκαιρα.
 • Βραβεύτηκα 3 φορές από τα κεντρικά για τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου στα ροφήματα της μάρκας.

 

Δεξιότητες

 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Γνώση του καφέ
 • Κοινωνικότητα και επικοινωνιακότητα
 • Διαχείριση αποθέματος
 • Μαθηματικά
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών

 

Εκπαίδευση

Vτυχίο στο Uάρκετινγκ, MeN Oork PoQQeRe, Θεσσαλονίκη
Sκτώβριος 2002 — Ιούνιος 2006

Αντιγράφηκε!

Για να εργαστείτε ως barista σε μια καφετέρια, χρειάζεται να πείσετε ότι είστε ειδικός του καφέ, που ετοιμάζει ροφήματα με δεξιοτεχνία και ταχύτητα, τηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Για να συντάξετε ένα βιογραφικό που θα σας φέρει στο κατώφλι της πολυπόθητης θέσης, το καλύτερο εργαλείο στα χέρια σας είναι το cvapp.gr.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
720,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
580,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
58,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
550,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
510,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
350,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
930,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
52,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
71,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
20,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
33,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις