1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Ξεναγός
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Ξεναγός: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Ξεναγός», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.5
Μέση βαθμολογία
80 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Ξεναγός: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Ξεναγός; Τι διασκεδαστική δουλειά! Έχετε την ευκαιρία να βοηθάτε ευτυχισμένους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν έναν τόπο και να τους προσφέρετε ενδιαφέρουσες γνώσεις. Δεν είναι περίεργο που θέλετε να εργαστείτε σε αυτόν τον τομέα. Ήρθε η στιγμή να βρείτε την επόμενη μεγάλη θέση εργασίας σας ως ξεναγού. Είστε ταυτόχρονα ψυχαγωγός και εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών. Ένα πεντάστερο βιογραφικό ξεναγού αναδεικνύει και τις δύο αυτές ικανότητες και την εξοικείωσή σας με έναν τόπο. 

Πώς μπορείτε να επιδείξετε αυτές τις ποικίλες δεξιότητες σε ένα έγγραφο μόλις μίας σελίδας;

Ξεκινήστε δυναμικά με το CVapp.gr. Προσφέρουμε οδηγούς και παραδείγματα βιογραφικού για πάνω από 300 επαγγέλματα και μια εύχρηστη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού που θα διευκολύνει τη δημιουργία της αίτησης εργασίας. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να εκφράσετε το στιλ και την πείρα σας με έναν τρόπο που θα εντυπωσιάσει τους εργοδότες και θα σας δώσει τη δυνατότητα για συνέντευξη. 

Ο ακόλουθος οδηγός βιογραφικού, μαζί με το αντίστοιχο παράδειγμα βιογραφικού ξεναγού, θα καλύψει τα ακόλουθα θέματα:

 • Τι κάνει ένας ξεναγός;
 • Συμβουλές και κόλπα για τη σύνταξη ενός βιογραφικού ξεναγού.
 • Η καλύτερη μορφή για ένα βιογραφικό ξεναγού.
 • Συμβουλές για κάθε τμήμα του βιογραφικού (σύνοψη, εργασιακό ιστορικό, εκπαίδευση, δεξιότητες).
 • Επαγγελματικές συμβουλές για τη διάταξη και τη σχεδίαση του βιογραφικού.

Τι κάνει ένας ξεναγός;

Οι ξεναγοί παίρνουν τις πληροφορίες για ένα αξιοθέατο και τις κάνουν ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές για τους επισκέπτες. Μπορεί να εργαστούν σε μια τουριστική τοποθεσία ή να ταξιδέψουν με ένα γκρουπ σε μια περιοχή ή χώρα. Η εργασία τους μπορεί να περιλαμβάνει καθημερινές εκδρομές ή μεγάλα ταξίδια, ανάλογα με τον τόπο εργασίας ή τους πελάτες που εξυπηρετούν. 

Οι ξεναγοί βοηθούν τους πελάτες με τα ταξίδια και την περιήγηση σε άγνωστες περιοχές. Χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για έναν τόπο για να βοηθήσουν στον προγραμματισμό των ταξιδιών και των επισκέψεων. Συνήθως εξυπηρετούν πελάτες που επισκέπτονται για πρώτη φορά έναν τόπο, παρέχοντάς τους πληροφορίες και βοηθώντας σε όλες τις πτυχές του ταξιδιού και της εισόδου. Μπορεί να προτείνουν εστιατόρια ή άλλα ενδιαφέροντα μέρη και να βοηθήσουν σε περιπτώσεις προβλημάτων με το κατάλυμα ή άλλη ταξιδιωτική υπηρεσία.

Ορισμένοι ξεναγοί είναι ανεξάρτητοι, ενώ άλλοι απασχολούνται σε εταιρείες ταξιδιών. Μπορεί να εξειδικεύονται σε έναν προορισμό ή να ταξιδεύουν σε πολλούς τόπους. Είναι υπεύθυνοι για την έρευνα των προορισμών πριν το ταξίδι, για να κατατοπίσουν τους πελάτες τους και να βελτιώσουν την εμπειρία τους. Οι ξεναγοί χρησιμοποιούν εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας για να προγραμματίσουν διασκεδαστικές και ενημερωτικές περιηγήσεις για τους πελάτες τους.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό ξεναγού

Παρόλο που αυτό το επάγγελμα απαιτεί δημιουργικότητα, η δομή του βιογραφικού ξεναγού δεν επιδέχεται πειράματα. Κρατήστε την τυπική δομή, περιλαμβάνοντας τα ακόλουθα στοιχεία στο βιογραφικό σας:

 • Κεφαλίδα
 • Σύνοψη (προφίλ / προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Επιλογή της καλύτερης μορφής βιογραφικού για έναν ξεναγό

Συνήθως, τα βιογραφικά ακολουθούν μια αντίστροφα χρονολογική μορφή. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινούν από την πιο πρόσφατη θέση και προχωρούν στις παλιότερες. Αυτή η διάταξη βιογραφικού, η οποία επηρεάζει κυρίως το τμήμα του εργασιακού ιστορικού, είναι η ενδεδειγμένη, εκτός εάν η καριέρα σας εμπίπτει σε ειδική περίπτωση. Ως ξεναγός, ίσως είχατε διάφορους ρόλους στον κλάδο των ταξιδιών. Μπορεί, όμως, να είστε ένας φιλόδοξος ηθοποιός ή άλλου είδους παραστατικός καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί τις ξεναγήσεις για να βελτιωθεί στην τέχνη του.

Στη δεύτερη περίπτωση ή αν είστε νέος στον χώρο, μπορείτε να εξετάσετε άλλες μορφές βιογραφικού, τις οποίες προτείνουμε ως εναλλακτικές στη χρονολογική ή υβριδικές. Δεν συνιστούμε τη λειτουργική μορφή βιογραφικού, καθώς συνήθως αρμόζει σε ειδικούς της τεχνολογίας ή της επιστήμης, διότι τονίζει τις δεξιότητες παρά την εργασιακή πείρα.

Συμβουλή ειδικού

Περάστε το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων 

Ένα εξαιρετικό βιογραφικό ξεναγού είναι μια καλή αρχή. Αν, όμως, δεν κατανοείτε τα συστήματα παρακολούθησης αιτήσεων (ΣΠΑ), μπορεί να μη φτάσει ποτέ στα χέρια ενός υπευθύνου προσλήψεων. Αυτά τα προγράμματα σαρώνουν, ταξινομούν και αξιολογούν τα βιογραφικά για λογαριασμό του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, αναζητώντας λέξεις και φράσεις-κλειδί που ο εργοδότης έχει συσχετίσει με τη θέση εργασίας.

Η καλύτερη προσέγγιση για να διασφαλίσετε ότι το βιογραφικό σας δεν θα αποκλειστεί είναι να κατανοήσετε τι επιθυμεί ο πιθανός εργοδότης σας. Αναλύστε την αγγελία εργασίας, επισημαίνοντας προσεκτικά τις λέξεις και φράσεις-κλειδί, τις οποίες στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο βιογραφικό σας.

Χρησιμοποιήστε τις ίδιες ακριβώς διατυπώσεις. Καλού-κακού, δίπλα από τα ακρωνύμια γράψτε και τι δηλώνουν.

Η αγορά εργασίας για τους ξεναγούς

Ο τομέας των ταξιδιών έχει πληγεί σκληρά από την πανδημία της Covid και το μέλλον παραμένει άγνωστο. Ένα πράγμα είναι βέβαιο: οι ξεναγοί σε όλους τους τομείς των ταξιδιών πρέπει να είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά την κοινωνική τήρηση αποστάσεων και άλλες πτυχές της ασφάλειας των ταξιδιών.

Πολλά αξιοθέατα είναι ανοικτά με περιορισμούς, οπότε οι ξεναγοί που εργάζονται σε αυτούς τους χώρους θα παραμείνουν σε ζήτηση. Μένει να φανεί εάν θα ανακάμψει ο τουρισμός με γκρουπ που εκτείνονται έξω από την «κοινωνική φούσκα» των ατόμων. 

Παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού: επίδειξη ταλέντου

Το τμήμα της σύνοψης (γνωστό και ως προφίλ) του βιογραφικού σας ως ξεναγού προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία να δείξετε ότι μπορείτε να καθηλώνετε το ακροατήριο. Αυτή η ελεύθερη παράγραφος πρέπει να απαντά στην πολύ σημαντική ερώτηση: «Γιατί να σας προσλάβω;».

Συστηθείτε με δυνατή, θετική γλώσσα. Μπορείτε να γίνετε λίγο δημιουργικοί, αλλά μην υπερβάλετε. Διατηρήστε έναν επαγγελματικό τόνο μέχρι το τέλος. Θυμηθείτε ότι θα εκπροσωπείτε την εταιρεία και ότι η δουλειά σας έχει έντονο το στοιχείο της εξυπηρέτησης πελατών. Εάν έχετε γνώση για τον τόπο στον οποίο θα εργάζεστε, ενημερώστε τον πιθανό εργοδότη.

Παρακάτω θα βρείτε ένα παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού ξεναγού.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης

Ενεργητική και ευρηματική ξεναγός με πολυετή πείρα στη συνοδεία πελατών σε εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδας. Ικανή στη διενέργεια έρευνας για τον βέλτιστο προγραμματισμό των ταξιδιών και την οργάνωση δρομολογίων σύμφωνα με τον διαθέσιμο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και διάφορα συμβάντα. Προσηλωμένη στην  παροχή άριστης εξυπηρέτησης και αξέχαστων στιγμών.

Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα εργασιακού ιστορικού: η επαγγελματική σας πορεία

Πώς να εντυπωσιάσετε με μια λίστα εργασιακών καθηκόντων; Βλέποντάς τη διαφορετικά! Το τμήμα του εργασιακού ιστορικού ενός βιογραφικού ξεναγού δεν είναι μια λίστα καθηκόντων αλλά μια δήλωση των επιτευγμάτων της καριέρας σας.

Συλλογιστείτε τον ρόλο που αναζητάτε και αποκριθείτε στις ανάγκες του επιδεικνύοντας όσα έχετε ήδη κάνει και δείχνουν ότι μπορείτε να εκτελέσετε την εργασία με επιτυχία. Το βιογραφικό ξεναγού είναι η ευκαιρία σας να πείτε στους πιθανούς εργοδότες τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε τα προσόντα που απαιτεί η θέση και ότι μπορείτε να τα ενισχύσετε με ελάχιστο χρόνο εκπαίδευσης.

Συμβουλή ειδικού

Συμβουλή ειδικού: Γράψτε μεθοδικά

Μια εύκολη μέθοδος για να έχει τον μέγιστο αντίκτυπο το τμήμα του εργασιακού ιστορικού είναι η εξής:

 • Περιγράψτε μια κατάσταση.
 • Αναφέρετε τι έπρεπε να κάνετε.
 • Αφηγηθείτε τι πράξατε.
 • Εξηγήστε τι επιτύχατε.

Παρακάτω θα βρείτε ένα δείγμα εργασιακού ιστορικού από βιογραφικό ξεναγού.

Προσαρμόσιμο τμήμα εργασιακού ιστορικού

Ξεναγός – Αχίλλειον, Κέρκυρα
April 2015 — September 2019

 • Υποδεχόμουν τους επισκέπτες και διοργάνωνα το πρόγραμμα βάσει των ενδιαφερόντων και των αναγκών τους.
 • Συνόδευα τους πελάτες σε όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά σημεία ενδιαφέροντος.
 • Παρείχα σημαντικές πληροφορίες ιστορικής και πολιτισμικής φύσης.
 • Απαντούσα στις απορίες τους, αξιοποιώντας τον πλούτο γνώσεων που διαθέτω για το αντικείμενο.

 

Ξεναγός – Corfu Trip Experts, Κέρκυρα
May 2010 — March 2015

 • Συνεργαζόμουν με πελάτες για τον προγραμματισμό περιηγήσεων που εξυπηρετούσαν βάσει του χρόνου, του προϋπολογισμού και των στόχων.
 • Ερευνούσα τόπους, συλλέγοντας πληροφορίες για τα αξιοθέατα, τα σημεία ενδιαφέροντος, την ιστορία, τον καιρό και άλλα σημαντικά στοιχεία.
 • Επικοινωνούσα αποτελεσματικά με τους πελάτες στα Αγγλικά, τα Ισπανικά και τα Ιταλικά.
 • Συνόδευα ορισμένους πελάτες στα ταξίδια τους ως μεταφράστρια και βοηθός.
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα δεξιοτήτων βιογραφικού: Μια γρήγορη περιήγηση

Προτού ένας ταξιδιώτης κλείσει μια ξενάγηση, μπορεί να θέλει να δει τα κύρια σημεία εν τάχει, ώστε να ξέρει εάν θέλει να συνεχίσει. Το ίδιο ισχύει για τους υπευθύνους προσλήψεων όταν κοιτάζουν βιογραφικά. Το τμήμα των δεξιοτήτων τούς παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να απορρίψουν τα βιογραφικά που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Γι’ αυτό, πρέπει να γράψετε αυτό το τμήμα με προσοχή. Επιλέξτε ένα μείγμα από σκληρές δεξιότητες (π.χ. παροχή πρώτων βοηθειών και γνώση ξένων γλωσσών) και μαλακές δεξιότητες (π.χ. αυτές που αναφέρονται παρακάτω).

Ένας ξεναγός χρειάζεται τις εξής ικανότητες, σύμφωνα με τη WeTravel:

 • Επικοινωνία: Να ακούτε προσεκτικά αλλά και να πιάνετε συζήτηση με τους πελάτες.
 • Λεπτομερής γνώση της περιοχής: Ένας εξαιρετικός ξεναγός δεν απομνημονεύει απλώς τα βασικά, αλλά αναφέρει διασκεδαστικές ιστορίες και λιγότερο γνωστές πληροφορίες.
 • Χάρη: Η χάρη μπορεί να βοηθήσει ώστε ακόμη και η μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση να περάσει ευχάριστα.
 • Αυτοσχεδιασμός: Ο καιρός, η κίνηση στους δρόμους, οι μεγάλες ουρές στα τουριστικά αξιοθέατα, ένας πελάτης που άργησε να ξυπνήσει… Σε όλες αυτές τις καταστάσεις, ο ξεναγός χρειάζεται να αυτοσχεδιάσει.
 • Ακραία οργανωτικότητα: Οι λεπτομέρειες και η δομή μπορούν να κρίνουν την επιτυχία ή αποτυχία μιας ξενάγησης.
 • Ενσυναίσθηση: Είναι καθήκον ενός ξεναγού να βεβαιώνεται ότι όλοι –ακόμα και όσοι ικανοποιούνται δύσκολα– περνούν καλά.
 • Δημιουργία συνοχής στην ομάδα: Ο στόχος σας πρέπει να είναι να πάρετε μια ομάδα αγνώστων και να τους μετατρέψετε σε μια ομάδα στην οποία όλοι νιώθουν άνετα.
 • Υπομονή: Πόσες φορές μπορείτε να απαντήσετε στην ίδια ερώτηση; Θα το ανακαλύψετε στην πράξη.

Παρακάτω θα βρείτε ένα δείγμα δεξιοτήτων από βιογραφικό ξεναγού.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα δεξιοτήτων
 • Διαπροσωπική επικοινωνία
 • Κατάρτιση προγραμμάτων
 • Διαχείριση χρόνου
 • Προγραμματισμός ξεναγήσεων
 • ΚΑΡΠΑ και πρώτες βοήθειες
 • Δημιουργική επίλυση προβλημάτων
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού ξεναγού

Δεν υπάρχουν τυπικές απαιτήσεις εκπαίδευσης για τους ξεναγούς, αν και οι περισσότεροι στον κλάδο έχουν απολυτήριο Λυκείου. Σε αυτό το τμήμα, μπορείτε απλώς να αναφέρετε το απολυτήριο και τυχόν τίτλους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Εάν έχετε παρακολουθήσει μαθήματα που σχετίζονται άμεσα με τον ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο, απαριθμήστε τα εδώ.

Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα τμήματος εκπαίδευσης. 

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης

Πτυχίο στην επιστήμη της μετάφρασης, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα
October 2006 — July 2010

 

Απολυτήριο Λυκείου, 1ο Λύκειο Ηγουμενίτσας, Ηγουμενίτσα
September 2003 — June 2006

Αντιγράφηκε!

Διάταξη και σχεδίαση βιογραφικού: Τέλεια εμφάνιση

Το να βοηθήσετε τους τουρίστες να βρουν την τέλεια φωτογραφία για το Instagram αποτελεί μέρος της δουλειάς σας, άρα καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η εμφάνιση. Βεβαιωθείτε ότι η σχεδίαση του βιογραφικού σας είναι εξίσου εντυπωσιακή. Ορισμένες αρχές που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι οι εξής:

 • Διατηρήστε τη σχεδίαση επαγγελματική, με στοιχισμένο κείμενο και άνετα περιθώρια.
 • Μια μικρή δόση χρώματος τραβάει το βλέμμα, ενώ μια μεγάλη αποσπά την προσοχή.
 • Φροντίστε να ξεχωρίζουν τα στοιχεία επικοινωνίας και οι επικεφαλίδες των τμημάτων, χρησιμοποιώντας έντονη γραμματοσειρά.
 • Δοκιμάστε ένα πρότυπο βιογραφικού σχεδιασμένο από επαγγελματία, για να αποφύγετε τα λάθη μορφοποίησης.

Κύρια διδάγματα για ένα βιογραφικό ξεναγού

 1. Οι ξεναγοί πρέπει να ψυχαγωγούν· η προσωπική σας σύνοψη είναι το ιδανικό μέρος για να επιδείξετε αυτήν την ικανότητα.
 2. Προσαρμόστε κάθε βιογραφικό στην επιθυμητή θέση εργασίας. Εάν γνωρίζετε τον τόπο που θα δείξετε, γράψτε το.
 3. Δείτε στο δείγμα βιογραφικού ξεναγού περισσότερες ιδέες για την άρτια διάταξη της σελίδας.
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις