1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου
Κείμενο: Anna MuckermanAnna Muckerman

Διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.1
Μέση βαθμολογία
20 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Είτε πρόκειται για το Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη, το Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη ή κάτι λιγότερο γνωστό, όλα τα ξενοδοχεία του πλανήτη χρειάζονται διευθυντές. Μια διευθυντική θέση σε ξενοδοχείο συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του κλάδου της φιλοξενίας: τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε με ενδιαφέροντες επισκέπτες, να διευθύνετε ένα σκληρά εργαζόμενο προσωπικό και να αντλείτε υπερηφάνεια από τη διατήρηση του κτιρίου σε καλή κατάσταση.

Ωστόσο, για να γίνετε διευθυντικό στέλεχος στο κατάλυμα των ονείρων σας, χρειάζεται να αναλάβετε δράση. Για να κερδίσετε μια τέτοια θέση εργασίας, θα χρειαστείτε ένα εξαιρετικό βιογραφικό σημείωμα με τις κατάλληλες εμπειρίες και δεξιότητες. Ευτυχώς, το παρόν παράδειγμα βιογραφικού για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου μπορεί να σας βοηθήσει.

Το παράδειγμα βιογραφικού για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου και το προσαρμόσιμο δείγμα βιογραφικού μας θα σας δείξουν πώς:

 • Να συντάξετε ένα βιογραφικό για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου που θα ξεχωρίζει σε έναν πολυπληθή κλάδο
 • Να κατανοήσετε και να ξεπεράσετε τους αλγόριθμους σάρωσης βιογραφικών που χρησιμοποιούνται σε πολλές μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων
 • Να επιλέξετε την καλύτερη μορφή βιογραφικού για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου και να περιλάβετε τα σημαντικότερα τμήματα, τα οποία αναμένουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων
 • Να χρησιμοποιήσετε ένα παράδειγμα βιογραφικού φιλοξενίας ως βάση για καλή δομή και σχεδίαση

Τι κάνει ένα διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου;

Τα διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείου εργάζονται σε διάφορα καταλύματα, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, ξενώνων, μοτέλ, bed & breakfast, θερέτρων, πανδοχείων και συγκροτημάτων κατοικιών.

Οι διευθυντές ξενοδοχείων είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την ασφάλεια, την οργάνωση, την εμπειρία των επισκεπτών και τη συντήρηση εντός του κτιρίου. Κάποια από τα πιο συνηθισμένα καθήκοντα περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Οικονομικός σχεδιασμός, δημιουργία προϋπολογισμού, τήρηση λογιστικών βιβλίων
 • Πρόσληψη και εκπαίδευση προσωπικού, οργάνωση του προγράμματος βαρδιών
 • Συντονισμός εργασιών συντήρησης, επισκευής και ανακαίνισης του κτιρίου
 • Υποστήριξη του προσωπικού της ρεσεψιόν στις ανάγκες των επισκεπτών
 • Χειρισμός παραπόνων επισκεπτών
 • Εποπτεία διαφημιστικού υλικού και προσφορών

Δεδομένου ότι τα διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείου ασχολούνται με πλήθος καθηκόντων, η ευελιξία, η υπομονή και η εξαιρετική οργάνωση είναι απαραίτητα. Οι καλές δεξιότητες διαχείρισης χρόνου και εξυπηρέτησης πελατών είναι επίσης απαραίτητες, διότι η θέση εργασίας απαιτεί συναναστροφή με ανθρώπους. 

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου

Τα διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείου ασχολούνται ταυτόχρονα με την ασφάλεια, την άνεση, την αποδοτικότητα, την καθαριότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών. Η ικανότητά σας να ανταποκρίνεστε σε τόσα καθήκοντα πρέπει να γίνει σαφής στον υπεύθυνο προσλήψεων καθώς αξιολογεί το βιογραφικό σας.

Αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να περιλάβετε τα σημαντικά τμήματα χωρίς να σπαταλήσετε ούτε λέξη. Τα απαραίτητα συστατικά κάθε εξαιρετικού βιογραφικού για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου είναι τα εξής:

 • Μια σύνοψη που σας συστήνει και αναδεικνύει την αξία σας
 • Ένα τμήμα εργασιακού ιστορικού που αποτυπώνει την επαγγελματική σας πορεία
 • Ένα τμήμα δεξιοτήτων που απαριθμεί τα προτερήματά σας
 • Ένα τμήμα εκπαίδευσης που εξηγεί το επαγγελματικό σας ταξίδι

Στην επόμενη ενότητα, θα προσφέρουμε δείγματα για καθένα από αυτά τα τμήματα του βιογραφικού ενός διευθυντικού στελέχους ξενοδοχείου. Πρώτα, όμως, ας εξετάσουμε πώς η τρέχουσα αγορά εργασίας επηρεάζει την αίτησή σας.

Προοπτική εργασίας για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το 2020 ήταν ένα δύσκολο έτος για τα διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείου, αφού οι αφίξεις τουριστών μειώθηκαν κατά 74%

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν πάρει θετική τροπή τα τελευταία χρόνια. Ο τουρισμός ανθεί και πάλι. Το 2022, για παράδειγμα, περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια τουρίστες ταξίδεψαν στο εξωτερικό: διπλάσιος αριθμός από τον αριθμό που καταγράφηκε το 2021. Αυτό αντιστοιχεί σε ένα εύρωστο 63% του μέσου όρου προ πανδημίας, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι το 2023 το ποσοστό θα εκτιναχθεί στο 80% με 95%. 

Συμβουλή ειδικού

 Πόσα βγάζουν τα διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείου;

Ενώ ο μέσος όρος των διευθυντικών στελεχών ξενοδοχείου βγάζει ετησίως 59.430 δολάρια (περίπου 56.300 ευρώ), σύμφωνα με το αμερικανικό γραφείο στατιστικών για την αγορά εργασίας, ο κλάδος αυτός προσφέρει μεγάλο περιθώριο μισθολογικής εξέλιξης. Οι διευθυντές σε υψηλής κατηγορίας ξενοδοχεία και θέρετρα μπορούν να βγάζουν πάνω από 100.000 δολάρια (περίπου 95.000 ευρώ) ετησίως. Η γνώση μιας ξένης γλώσσας ή η παρακολούθηση σχετικής κατάρτισης μπορεί επίσης να αυξήσει τις πιθανές αποδοχές σας. Και, δεδομένου ότι οι διευθυντές ξενοδοχείων χρειάζονται σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, η καριέρα σας προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για νέες εμπειρίες. 

Η αυξημένη επικέντρωση των διευθυντικών στελεχών των ξενοδοχείων στην εξυπηρέτηση των πελατών θα συνεχίσει να αποτελεί σημαντικό παράγοντα, όπως επίσης η εκμάθηση νέων τεχνολογιών και λογισμικών και η προσαρμογή σε αυτά. Επιπρόσθετα, τα διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείου πρέπει να θέσουν την ασφάλεια σε ύψιστη προτεραιότητα και να εφαρμόσουν νέες στρατηγικές για τον εντοπισμό και την επιβράδυνση πιθανών πανδημικών κυμάτων. Δείχνοντας στο βιογραφικό σας ότι γνωρίζετε αυτές τις καταστάσεις, μπορείτε να δείξετε ότι συμβαδίζετε με τις αλλαγές στον κλάδο αντί να μείνετε πίσω.

Παράδειγμα σύνοψης για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου: Ένα δυνατό ξεκίνημα

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα σύνοψης για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου είναι από τα πιο ζωτικά μέρη του βιογραφικού σας. Σκεφτείτε το σαν το check-in: ένας υπεύθυνος προσλήψεων αξιολογεί ήδη την παρουσίασή σας και την επιλογή των λέξεων για να προβλέψει πώς θα είναι η υπόλοιπη εμπειρία (αν αποφασίσει να μείνει!).

Η σύνοψη ενός διευθυντικού στελέχους ξενοδοχείου προσφέρει ένα μείγμα από την προσωπικότητά σας, τον επαγγελματισμό σας, την πείρα σας, τις δεξιότητές σας, ακόμη και την εκπαίδευσή σας. Σε 3–5 προτάσεις, πρέπει να περιγράψετε το διευθυντικό ύφος σας και να αναδείξετε τα πιο συναφή επιτεύγματά σας. Από τη σύνοψή σας, ο υπεύθυνος προσλήψεων πρέπει να μπορεί να φανταστεί το χαμογελαστό σας πρόσωπο και τη γοητευτική σας προσωπικότητα πίσω από τη ρεσεψιόν.

Συμβουλή ειδικού

Εξοικονομήστε χώρο και κάντε εντύπωση γράφοντας με τρόπο σχεδόν τηλεγραφικό, με συντομία και ουσία, προτιμώντας ρήματα δράσης. Αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε έναν σημαντικό αριθμό, όπως έτη πείρας ή πλήθος υφισταμένων, για να τραβήξετε την προσοχή του υπευθύνου προσλήψεων. Ανατρέξτε στο παρακάτω προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης για να δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το τμήμα της σύνοψης. 

Δείτε ένα δείγμα βιογραφικού για το τμήμα σύνοψης παρακάτω.

Προσαρμόσιμο δείγμα σύνοψης βιογραφικού

Πεπειραμένη διευθύντρια ξενοδοχείου, άριστη στην εποπτεία των λειτουργιών. Προσηλωμένη στην εξασφάλιση ευχάριστου περιβάλλοντος, που εξασφαλίζει σταθερή πελατεία και ενθουσιώδεις κριτικές

Αντιγράφηκε!

Πώς να υπερνικήσετε το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων

Παρότι μπορείτε ακόμη να καταφέρετε να βρείτε θέση διευθυντικού στελέχους ξενοδοχείου πηγαίνοντας σε ένα ξενοδοχείο και παραδίδοντας αυτοπροσώπως το βιογραφικό σας, πιο πιθανό είναι να υποβάλετε αίτηση διαδικτυακά, η οποία θα περάσει από ΣΠΑ.

Το ΣΠΑ, δηλαδή σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων, είναι ένας αλγόριθμος ενσωματωμένος σε πολλές από τις σύγχρονες πύλες εύρεσης προσωπικού. Αφού υποβάλετε την αίτησή σας, οι σαρωτές βιογραφικών θα αναζητήσουν στο έγγραφό σας λέξεις-κλειδί και θα το κατατάξουν σε σύγκριση με εκείνα των άλλων υποψηφίων. Μόνο τα κορυφαία της κατάταξης θα περάσουν στον υπεύθυνο προσλήψεων για αξιολόγηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξοδέψετε ώρες τελειοποιώντας το βιογραφικό σας και να απορριφθεί πριν καν το δουν ανθρώπινα μάτια.

Ευτυχώς, αυτό μπορεί να αποφευχθεί. Με λίγη προεργασία, μπορείτε να νικήσετε το ΣΠΑ και να μεγιστοποιήσετε την πιθανότητα εξασφάλισης συνέντευξης. Τα τρία βασικά βήματα είναι τα εξής:

 1. Κατανοήστε τις δεξιότητες και εμπειρίες που ζητούνται περισσότερο από τα διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείου.
 2. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή της θέσης εργασίας και σημειώστε ποιες απαιτήσεις ή καθήκοντα τονίζονται.
 3. Μορφοποιήστε το βιογραφικό σας με ευδιάκριτες επικεφαλίδες και ευανάγνωστη διάταξη.

Οι λέξεις-κλειδί είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία για να περάσετε με επιτυχία το ΣΠΑ. Λέξη-κλειδί μπορεί να είναι μια δεξιότητα που επαναλαμβάνεται στην περιγραφή της θέσης εργασίας, ένα επισημασμένο καθήκον ή ακόμη και το όνομα του ξενοδοχείου. Εάν έχετε προσαρμόσει το βιογραφικό σας ειδικά για αυτήν τη θέση, πιθανόν να έχετε ήδη στο βιογραφικό σας πολλές από τις λέξεις-κλειδί που χρειάζεστε.

Καλό
 • Να ενσωματώσετε φυσικά τις λέξεις-κλειδί στα αντίστοιχα τμήματα.
 • Να δώσετε επιπλέον προσοχή στα τμήματα της σύνοψης και των δεξιοτήτων όταν τοποθετείτε λέξεις-κλειδί.
 • Να χρησιμοποιήσετε την ακριβή διατύπωση από την περιγραφή της θέσης εργασίας.
Κακό
 • Να προσθέσετε στο βιογραφικό σας λέξεις-κλειδί που είναι αναληθείς ή αφύσικες.
 • Να φερθείτε ύπουλα, προσθέτοντας λέξεις-κλειδί με λευκό κείμενο –οι υπεύθυνοι προσλήψεων θα το δουν!
 • Να επαναλάβετε λέξεις-κλειδί αχρείαστα πολλές φορές.

Παράδειγμα εργασιακού ιστορικού: Τα θεμέλια

Οι θέσεις διευθυντικού στελέχους ξενοδοχείου βασίζονται στην πρακτική πείρα. Γι’ αυτό, το τμήμα του εργασιακού ιστορικού μπορεί να κρίνει αν ο υπεύθυνος προσλήψεων θα σας προσκαλέσει σε συνέντευξη. Για τα διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείου, η προηγούμενη εργασιακή πείρα είναι απαραίτητη. Επομένως, η χρονολογική μορφή βιογραφικού είναι απαραίτητη.

Ξεκινήστε αναφέροντας την τρέχουσα ή την πιο πρόσφατη θέση εργασίας, τον τίτλο σας, το χρονικό διάστημα απασχόλησης και την τοποθεσία. Κάτω από κάθε επικεφαλίδα, μπορείτε να δημιουργήσετε 3–5 κουκκίδες που περιγράφουν τα καθήκοντά σας και τα επιτεύγματά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες μοναδικές κουκκίδες για να δείξετε ποικιλία δεξιοτήτων και ικανοτήτων. 

Όποτε είναι δυνατόν, γράψτε με ισχυρά ρήματα δράσης και σημαντικούς αριθμούς, για να ποσοτικοποιήσετε τα επιτεύγματά σας και να αποδείξετε την επίδρασή σας. Μερικές πηγές αριθμών για το βιογραφικό σας είναι οι εξής:

 • Αριθμός υφισταμένων τους οποίους διευθύνατε
 • Αριθμός δωματίων στο ξενοδοχείο
 • Ημερήσιος αριθμός check-in
 • Αριθμός θέσεων στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
 • Τετραγωνικά μέτρα του κτιρίου
 • Αριθμός αστεριών ξενοδοχείου
 • Εβδομαδιαίος αριθμός επισκεπτών
   

Παρακάτω υπάρχει ένα βασικό παράδειγμα τμήματος εργασιακού ιστορικού για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού βιογραφικού

Διευθυντικό στέλεχος, Ξενοδοχείο «Prestige», Αθήνα
October 2019 — Παρόν

 • Επιβλέπω ομάδα 200+ υπαλλήλων.
 • Διευθύνω αποτελεσματικά την εκτέλεση των στρατηγικών που έχει χαράξει η ηγετική ομάδα.
 • Διαφημίζω το ξενοδοχείο, τις εγκαταστάσεις του και τις υπηρεσίες του.
 • Βοηθώ τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση και εξυπηρετώ ειδικά αιτήματα.
 • Έχω καθιερώσει τη χρήση βάσεων δεδομένων και εσωτερικών συστημάτων παρακολούθησης για να διασφαλίζεται η ακρίβεια των πληροφοριών.

 

Διευθυντικό στέλεχος, Ξενοδοχείο «Emerald», Πειραιάς
May 2016 — September 2019

 • Ανέπτυξα και υλοποίησα προγράμματα τα οποία δραστηριοποίησαν τους υπαλλήλους και αύξησαν την παραγωγικότητα του ξενοδοχείου.
 • Δημιούργησα προγράμματα πιστότητας πελατών τα οποία αύξησαν τους τακτικούς πελάτες.
 • Συνεργάστηκα απευθείας με τον γενικό διευθυντή για την εγκαινίαση και την υλοποίηση πρωτοβουλιών και εκστρατειών.
 • Εκτελούσα καθήκοντα καθημερινής διαχείρισης με ενθουσιασμό και απαρέγκλιτη προσοχή στη λεπτομέρεια.
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα τμήματος δεξιοτήτων: Οι βασικές σας ικανότητες

Για ένα διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου, οι δεξιότητες βρίσκονται στην καρδιά όσων κάνετε. Δεδομένου ότι πολλές από τις δεξιότητές σας μπορούν να ενσωματωθούν στις κουκκίδες κάτω από τους προηγούμενους εργοδότες σας, το τμήμα δεξιοτήτων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δώσετε παραδείγματα τεχνικών δεξιοτήτων, γλωσσών και συγκεκριμένων ικανοτήτων. Φυσικά, επειδή ο κλάδος της φιλοξενίας αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, πρέπει να προσθέσετε και μερικές από τις μαλακές σας δεξιότητες.

Συμβουλή ειδικού

Την τελευταία δεκαετία, η ζήτηση για δίγλωσσους εργαζομένους έχει υπερδιπλασιαστεί, σύμφωνα με μία μελέτη. Αυτό ισχύει κατεξοχήν στον κλάδο της φιλοξενίας, όπου οι επισκέπτες και το προσωπικό επικοινωνούν σε πλήθος γλωσσών. Αν γνωρίζετε μια δεύτερη γλώσσα, να την συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας, διότι μπορεί να σας κάνει αμέσως πιο ελκυστικό για τους υπεύθυνους προσλήψεων ή ακόμη και να σας εξασφαλίσει υψηλότερη αρχική αμοιβή. 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το τμήμα δεξιοτήτων από το προσαρμόσιμο δείγμα βιογραφικού μας για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα τμήματος δεξιοτήτων
 • Αποτελεσματική διαχείριση χρόνου
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών
 • Προσαρμοστικότητα
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Ηγετικότητα
 • Επικοινωνιακότητα
 • Οργανωτικότητα
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα εκπαίδευσης: Ένα βήμα μπροστά

Ενώ η εκπαίδευση ήταν παλαιότερα ένα μικρό τμήμα σε ένα βιογραφικό διευθυντικού στελέχους ξενοδοχείου, γίνεται όλο και πιο σημαντική καθώς η αγορά εργασίας γίνεται πιο ανταγωνιστική. Ενώ πολλές δεξιότητες μπορούν να αποκτηθούν κατά την εργασία, η κατοχή πτυχίου στον τομέα της φιλοξενίας, του τουρισμού ή της διοίκησης μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητές σας για εξασφάλιση συνέντευξης. Αν έχετε αποκτήσει πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο πανεπιστημίου, μπορείτε να παραλείψετε το απολυτήριο Λυκείου. Δείτε στο προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού διευθυντικού στελέχους ξενοδοχείου μας ένα υπόδειγμα της βέλτιστης δομής του τμήματος εκπαίδευσης.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης

Πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αιγάλεω
October 2013 — July 2017

 

Απολυτήριο Λυκείου, 49ο Λύκειο Αθηνών, Αθήνα
September 2010 — June 2013

Αντιγράφηκε!

Πιστοποιήσεις και σύλλογοι

Εάν είστε μέλος επαγγελματικών συλλόγων ή έχετε παρακολουθήσει πρόσθετα μαθήματα υγείας και ασφάλειας ή διοίκησης, ένα επιπλέον τμήμα με θέμα τις πιστοποιήσεις και τους συλλόγους μπορεί να πείσει για την προσήλωσή σας στον κλάδο. Εάν έχετε μόνο ένα ή δύο στοιχεία για αυτό το τμήμα ή χρειάζεται να εξοικονομήσετε χώρο, αυτές οι πληροφορίες μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο προηγούμενο τμήμα.

Επιλογή της σωστής μορφής βιογραφικού για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου

Όταν επιλέγετε την καλύτερη μορφή για βιογραφικό διευθυντικού στελέχους ξενοδοχείου, σκεφτείτε: Τι θέλετε να τονίσετε περισσότερο; Την πρότερη εργασιακή πείρα ή τις δεξιότητές σας; Αν η προηγούμενη απασχόλησή σας είναι πιο σημαντική, τότε η αντίστροφα χρονολογική μορφή βιογραφικού είναι πιθανότατα η καλύτερη επιλογή. Τονίζει τους προηγούμενους εργοδότες σας και παρουσιάζει εμπορικά ονόματα και σημαντικές θέσεις εργασίας.

Για τους περισσότερους διευθυντές ξενοδοχείων, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Οι περισσότεροι διευθυντικοί ρόλοι επικεντρώνονται στην απασχόληση και οι διευθυντές ξενοδοχείων επωφελούνται επίσης από μια μορφή βιογραφικού που τονίζει τα εμπορικά ονόματα των ξενοδοχείων (μάλλον ξέρετε καλύτερα από εμάς πόσο έντονη εντύπωση μπορεί να κάνουν ονόματα όπως «Intercontinental» ή «Sheraton» στο βιογραφικό σας).

Σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργική μορφή βιογραφικού, που δίνει προτεραιότητα στον κατάλογο των δεξιοτήτων σας, ή την υβριδική μορφή βιογραφικού, που συνδυάζει τις δύο προσεγγίσεις. Αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι ελάχιστες.

Καλό
 • Να επιλέξετε μια μορφή βιογραφικού που να τονίζει τα δυνατά τμήματα.
 • Να επιλέξετε μια μορφή και σχεδίαση που να αρμόζει στον χαρακτήρα και την εικόνα της αλυσίδας του ξενοδοχείου.
 • Να δημιουργήσετε μια κεφαλίδα που να ξεχωρίζει, χωρίς να καταλαμβάνει υπερβολικό χώρο στη σελίδα.
Κακό
 • Να χρησιμοποιήσετε ασυνήθιστους ή «δημιουργικούς» τίτλους τμημάτων, που μπορεί να μπερδέψουν το ΣΠΑ και τον υπεύθυνο προσλήψεων.
 • Να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 2 στιλ γραμματοσειράς.
 • Να χρησιμοποιήσετε μέγεθος γραμματοσειράς μικρότερο από 10 στιγμές ή μεγαλύτερο από 12 στιγμές.

Εάν δεν θέλετε να σπαταλήσετε χρόνο σε επεξεργαστή κειμένου και λογισμικό σχεδίασης γραφικών, ένα πρότυπο μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ελκυστική μορφή με λίγα κλικ. Για βιογραφικά διευθυντικών στελεχών ξενοδοχείου, συνιστούμε τη συλλογή προτύπων βιογραφικού του CVapp.gr, τα οποία έχουν προκύψει από έρευνα αγοράς.

Απλώς προσθέστε τις πληροφορίες σας (ή τροποποιήστε το προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού για διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου), προσαρμόστε τον συνδυασμό χρωμάτων και κατεβάστε ένα τέλειο βιογραφικό μέσα σε λίγα λεπτά.

Κύρια διδάγματα

 1. Ένα εξαιρετικό βιογραφικό είναι απαραίτητο για την απόκτηση της επόμενης θέσης σας ως διευθυντικού στελέχους ξενοδοχείου, ειδικά καθώς η βιομηχανία συνεχίζει να γίνεται ολοένα πιο ανταγωνιστική.
 2. Αυξήστε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε τη θέση δείχνοντας τη γνώση σας για τις αλλαγές στον κλάδο.
 3. Η σύνοψη είναι ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα για ένα διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου, αφού είναι ο καλύτερος τόπος για να επιδείξετε το επαγγελματικό σας προφίλ.
 4. Περάστε με επιτυχία το ΣΠΑ χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδί οργανικά σε όλο το βιογραφικό σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση της ακριβούς διατύπωσης από την περιγραφή της θέσης εργασίας.
 5. Η μορφή είναι πιθανόν το πρώτο πράγμα που θα προσέξει ένας υπεύθυνος προσλήψεων στο βιογραφικό σας. Όταν έχετε αμφιβολίες, χρησιμοποιήστε τα παραδείγματα βιογραφικών μας ως έμπνευση για τη δική σας αίτηση εργασίας.
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
720,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
580,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
58,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
550,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
510,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
350,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
930,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
53,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
71,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
20,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις