1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Ταμίας καταστήματος
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Ταμίας καταστήματος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Ταμίας καταστήματος», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.3
Μέση βαθμολογία
32 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Ταμίας καταστήματος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Όταν αναζητάτε εργασία ως ταμίας καταστήματος και θέλετε να ξεχωρίσετε, πρέπει να γράψετε ένα βιογραφικό που να τονίζει τις αρετές του χαρακτήρα σας και το ταλέντο σας στην εξυπηρέτηση πελατών. Ακόμη και αν δεν έχετε πολλή πείρα, μπορείτε να πείσετε ότι αξίζει να σας προσλάβουν σε ένα κατάστημα λιανικού εμπορίου: δείξτε ότι έχετε όρεξη για δουλειά και προθυμία για μάθηση και διαρκή βελτίωση.

Το καλύτερο βοήθημα για την ετοιμασία μιας αίτησης εργασίας είναι η εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού του cvapp.gr. Χάρη στα πολυάριθμα πρότυπα και παραδείγματα που ενσωματώνει, θα μπορέσετε να πάρετε πολλές ιδέες και να τις εφαρμόσετε στο βιογραφικό που θα στείλετε ως απάντηση σε μια αγγελία.

Πώς να γράψετε βιογραφικό ταμία καταστήματος

Το βιογραφικό ενός ατόμου που αναζητά εργασία ως ταμίας καταστήματος πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Καθώς οι διαδικτυακές παραγγελίες εξακολουθούν να σημειώνουν ραγδαία άνοδο, οι θέσεις ταμία σε πραγματικό κατάστημα λιανεμπορίου μειώνονται. Επομένως, ο ανταγωνισμός για μια θέση είναι αρκετά έντονος. Για να πείσετε έναν υπεύθυνο καταστήματος ότι αξίζει να σας προσλάβει, δοκιμάστε τα εξής:

 1. Αν έχετε σχετική πείρα, γράψτε πώς συμβάλατε στην επίτευξη των στόχων του καταστήματος, όχι απλώς τι καθήκοντα είχατε. Αν σας αξιολογούσαν θετικά οι ανώτεροί σας ή οι πελάτες του μαγαζιού, μην το παραλείψετε.
 2. Δείξτε ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στο όραμα, τη φιλοσοφία και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης στην οποία θέλετε να εργαστείτε. Μη στέλνετε το ίδιο βιογραφικό σε όλα τα καταστήματα που έχουν βγάλει αγγελία για υπάλληλο ταμείου.
 3. Στηριχτείτε σε ένα πρότυπο βιογραφικού επαγγελματικής σχεδίασης, για να δώσετε στον υπεύθυνο προσλήψεων την εικόνα ατόμου προσεκτικού και επιμελούς –αυτά τα δύο γνωρίσματα είναι απαραίτητα για έναν εργαζόμενο που θα διαχειρίζεται χρηματικά ποσά όλη μέρα.
Συμβουλή ειδικού

Βελτιστοποιήστε για το ATS

Αν η αγγελία στην οποία απαντάτε προέρχεται από μεγάλη εταιρεία, είναι πιθανό το βιογραφικό σας να περάσει από το λεγόμενο «σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων» (Applicant Tracking System, ATS). Για να αποκτήσετε προβάδισμα απέναντι στους άλλους υποψηφίους για τη θέση, φροντίστε να περιλάβετε στο κείμενό σας αυτούσιες όσες λέξεις και φράσεις τονίζει η αγγελία.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για ταμία καταστήματος

Η καλύτερη μορφή για το βιογραφικό ενός ταμία καταστήματος είναι η λεγόμενη «αντίστροφα χρονολογική». Με άλλα λόγια, ξεκινάτε γράφοντας για την πιο πρόσφατη θέση εργασίας σας και συνεχίζετε με παλιότερες, αλλά χωρίς να υπερβείτε τα δέκα χρόνια περίπου.

Βέβαια, αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως ταμίας –σε εμπορικό κατάστημα, καφετέρια, εστιατόριο, μπαρ, πρατήριο καυσίμων ή άλλού–, μπορείτε να προτιμήσετε ένα λειτουργικό βιογραφικό. Σε αυτήν την περίπτωση, θα δώσετε προτεραιότητα στις δεξιότητες τις οποίες κατέχετε και στα δυνατά σημεία που σας καθιστούν άτομο κατάλληλο να αναλάβει την ευθύνη χειρισμού μιας ταμειακής μηχανής καταστήματος.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Πάνω-πάνω στο βιογραφικό σας ή σε μια στήλη στα αριστερά ή στα δεξιά της σελίδας, πρέπει να γράψετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Πιο συγκεκριμένα, περιλάβετε τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Ονοματεπώνυμο και τίτλος της θέσης που σας ενδιαφέρει («ταμίας καταστήματος», «υπάλληλος ταμείου» ή όπως αλλιώς το διατυπώνει η αγγελία).
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Μια διεύθυνση κατάλληλη για επαγγελματική χρήση (π.χ. [email protected]).
 • Αριθμός τηλεφώνου: Αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, όπου μπορεί να σας βρει ο υπεύθυνος του τμήματος προσωπικού ή ο διευθυντής του καταστήματος.
 • Περιοχή: Διεύθυνση, αριθμός, και πόλη κατοικίας.
Καλό

Μαρία Προύντζου

Ταμίας καταστήματος

[email protected]

691 23 45 678

Ξενοκράτους 11, Ιωάννινα

Κακό

Μ. Προύντζου

Υπάλληλος καταστήματος

[email protected]

691 23 45 678

Ξενοκράτους 11

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Στο ταμείο του καταστήματος, οι περισσότερες συζητήσεις μεταξύ ταμία και πελάτη είναι σύντομες και τυπικές. Στο βιογραφικό σας, όμως, πρέπει να ξεκινήσετε με κάτι σύντομο και πρωτότυπο. Πρέπει να τραβήξετε την προσοχή του υπευθύνου προσλήψεων, για να καταλάβει ότι είστε ξεχωριστή περίπτωση εργαζομένου και να θελήσει να διαβάσει όλο το βιογραφικό για να δει τι έχετε να προσφέρετε.

Έτσι, σε μια σύντομη παράγραφο πρέπει να εξηγήσετε γιατί αξίζει να σας αναθέσουν τη σημαντική ευθύνη του ταμείου. Πώς θα συνεισφέρετε στην επιτυχία της επιχείρησης; Πώς θα διασφαλίζετε την άριστη εμπειρία των πελατών κατά την ολοκλήρωση των αγορών τους και την πληρωμή; Εξάρετε τα προτερήματά σας, παρουσιάζοντας μια ελκυστική εικόνα του εαυτού σας ως ευσυνείδητου και αξιόπιστου ταμία. 

Για να αντλήσετε ιδέες, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε από το παράδειγμα βιογραφικού ταμία τράπεζας, το παράδειγμα βιογραφικού για τα McDonald’s ή και από το παράδειγμα βιογραφικού υπαλλήλου υποδοχής.

Εδώ, προσφέρουμε τρία προσαρμόσιμα παραδείγματα σύνοψης βιογραφικού για ταμία καταστήματος, σε τρία διαφορετικά επίπεδα πείρας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με λίγη πείρα

Ευσυνείδητο, εργατικό και υπεύθυνο άτομο επιθυμεί να εργαστεί ως ταμίας καταστήματος. Η πείρα μου από το κατάστημα ρούχων των γονιών μου με έχει εφοδιάσει με πρακτική πείρα για τις απαιτήσεις, τις διαδικασίες και τις καθημερινές εργασίες ενός εμπορικού μαγαζιού. Μπορώ να κατευθύνω τους πελάτες στις επιλογές που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες τους και να διεκπεραιώνω αλλαγές ή επιστροφές, έκδοση καρτών δώρου και αγορές με μετρητά ή πίστωση.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με μέτρια πείρα

Πεπειραμένη ταμίας με πάνω από τέσσερα χρόνια πείρας σε καταστήματα λιανικού εμπορίου και εστίασης με γρήγορους ρυθμούς. Ενθουσιώδης, εργατική και προσηλωμένη στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Δυνατή στα μαθηματικά, άριστη στην εξυπηρέτηση πελατών και ιδιαίτερα προσεκτική στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με πολλή πείρα

Επαγγελματίας του λιανικού εμπορίου με εικοσαετή πείρα σε εστιατόρια επιθυμεί να εργαστεί ως ταμίας καταστήματος. Η προσήλωση στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και στην εξυπηρέτηση με ευχάριστη διάθεση αποτελούν εγγύηση καλών αξιολογήσεων στις διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες. Χάρη στην απασχόλησή μου σε έντονα τουριστικές περιοχές, μπορώ να ανταποκριθώ στα πιο απαιτητικά ωράρια και να αντεπεξέλθω σε συνθήκες μεγάλου φόρτου εργασίας.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως ταμίας καταστήματος

Αν έχετε εργαστεί ξανά ως ταμίας καταστήματος, σε αυτό το σημείο του βιογραφικού πρέπει να παρουσιάσετε τις εμπειρίες σας από την οπτική γωνία του εργοδότη. Δηλαδή, αντι να γράψετε ποια καθήκοντα είχατε, προσπαθήστε να δείξετε πώς προσφέρατε αξία, πώς αποτελούσατε πολύτιμο μέλος του προσωπικού του καταστήματος.

Για παράδειγμα, αντί να γράψετε αυτά:

 • Σκάναρα τα προϊόντα και εξέδιδα αποδείξεις
 • Χειριζόμουν επιστροφές και αλλαγές προϊόντων

προτιμήστε διατυπώσεις σαν αυτές:

 • Συντελούσα στην ομαλή ροή των πελατών που περίμεναν να πληρώσουν
 • Αύξησα τις πεντάστερες αξιολογήσεις πελατών κατά 12%
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Ταμίας – Ντελικατέσεν «Εκλεκτό», Ιωάννινα
Ιούλιος 2019 — Οκτώβριος 2023

 • Εξυπηρετούσα τους πελάτες ως ευδιάθετη και χρήσιμη ταμίας.
 • Εργαζόμουν Σάββατο και Κυριακή όποτε χρειαζόταν.
 • Εισέπραττα πληρωμές, εξέδιδα αποδείξεις και βοηθούσα στην τακτοποίηση των προϊόντων σε τσάντες.
 • Βοηθούσα στην αναπλήρωση των ραφιών.
 • Καταμετρούσα με ακρίβεια τις εισπράξεις της ημέρας και κατέθετα τα κέρδη στην τράπεζα.

 

Ταμίας – Σουπερμάρκετ «Άριστο», Ιωάννινα
Σεπτέμβριος 2015 — Ιούλιος 2019

 • Συνέβαλα σε σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής των πελατών στην ουρά.
 • Ενθουσίαζα τους πελάτες με τις γνώσεις μου για τα προϊόντα.
 • Εξασφάλιζα θετικά σχόλια από πελάτες και προϊσταμένους για την ταχύτητα και την ευγένειά μου.
 • Αρίστευα σε όλα τα επιμορφωτικά προγράμματα της εταιρείας, αποσπώντας επαίνους.
Αντιγράφηκε!

Πώς να γράψετε βιογραφικό χωρίς πείρα ως ταμίας καταστήματος

Αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως ταμίας σε κατάστημα, πρέπει να καλύψετε το κενό δίνοντας έμφαση στο μείγμα δεξιοτήτων που έχετε αποκτήσει είτε κατά την εργασία σε άλλους κλάδους είτε από άλλες ασχολίες σας. Αν, για παράδειγμα, έχετε εργαστεί σε τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή στην υποδοχή εστιατορίου ή ξενοδοχείου, μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε στη θέση του ταμία, με λίγη μόνο εκπαίδευση.

Περιλάβετε τις δεξιότητες που χρησιμεύουν σε έναν ταμία καταστήματος

Οι δεξιότητες τις οποίες πρέπει να αναφέρετε σε ένα βιογραφικό για εργασία ως ταμίας σε κατάστημα μπορεί να είναι δύο ειδών: (α) σκληρές δεξιότητες, (β) μαλακές δεξιότητες. Παράδειγμα των πρώτων είναι οι γνώσεις αριθμητικής, η ικανότητα εκτέλεσης αριθμητικών υπολογισμών (προσθέσεις, αφαιρέσεις κ.λπ.) χωρίς λάθη. Παράδειγμα των δεύτερων είναι η ευχέρεια στην επικοινωνία και στην επίλυση προβλημάτων.

Προσέξτε, πάντως, να μη γράψετε μια ατελείωτη λίστα με δεξιότητες –δεν θα εντυπωσιάσετε. Περιοριστείτε σε όσες όντως κρίνετε ότι θα χρειαστείτε κατά την εργασία στον συγκεκριμένο εργοδότη, με βάση την αγγελία στην οποία απαντάτε. Ο υπεύθυνος του καταστήματος αναζητά υπάλληλο ταμείου με συγκεκριμένες ικανότητες για συγκεκριμένες εργασίες, όχι υπάλληλο γενικών και αορίστων καθηκόντων.

Ακολουθούν 10 σημαντικές δεξιότητες τις οποίες μπορεί να περιέχει ένα βιογραφικό ταμία καταστήματος:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Αριθμητικοί υπολογισμοί
 • Χειρισμός ταμειακής μηχανής
 • Χειρισμός συσκευής POS
 • Υπευθυνότητα
 • Προσοχή στη λεπτομέρεια
 • Υπομονή
 • Συγκέντρωση
 • Καλή μνήμη
 • Επίλυση προβλημάτων
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια εκπαίδευση έχετε λάβει για να εργαστείτε ως ταμίας καταστήματος

Για να εργαστεί κανείς ως ταμίας καταστήματος λιανικού εμπορίου ή εστίασης, ίσως να μη χρειάζεται ούτε απολυτήριο Λυκείου. Άρα, ακόμη και απολυτήριο Γυμνασίου αν έχετε, καλό είναι να το αναφέρετε. Πέρα από αυτό, αν έχετε παρακολουθήσει σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσης ή μαθητείας, σίγουρα θα προσδώσουν αξία στην αίτηση εργασίας σας, διότι θα δείξουν διάθεση για μάθηση και εξέλιξη.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση

Απολυτήριο Λυκείου, 3ο Λύκειο Ιωαννίνων
Σεπτέμβριος 2016 — Ιούνιος 2019

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση κατάλληλες για βιογραφικό ταμία καταστήματος

Όπως είναι ωραίο να βλέπεις πίσω από το ταμείο έναν υπάλληλο με φροντισμένη εμφάνιση, ομοίως περιποιημένο πρέπει να είναι και το βιογραφικό ενός ταμία καταστήματος. Μην ανησυχείτε, όμως: δεν χρειάζεται να έχετε προχωρημένες γνώσεις γραφιστικής· μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα από τα καλοσχεδιασμένα πρότυπα βιογραφικού του CVapp.gr.

Το παράδειγμα βιογραφικού ταμία καταστήματος το οποίο παραθέτουμε εδώ στηρίζεται στο πρότυπο «Στοκχόλμη» της κατηγορίας «μοντέρνα». Η ευανάγνωστη γραμματοσειρά, τα διακριτικά εικονίδια στις επικεφαλίδες και ο κενός χώρος, που ξεκουράζει το μάτι, δημιουργούν μια καθαρή και καλαίσθητη σελίδα, η οποία προσκαλεί τον υπεύθυνο επιλογής προσωπικού να τη διαβάσει.

Παράδειγμα κειμένου βιογραφικού για ταμία καταστήματος

Παράδειγμα

Προφίλ

Πεπειραμένη ταμίας με πάνω από τέσσερα χρόνια πείρας σε καταστήματα λιανικού εμπορίου και εστίασης με γρήγορους ρυθμούς. Ενθουσιώδης, εργατική και προσηλωμένη στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Δυνατή στα μαθηματικά, άριστη στην εξυπηρέτηση πελατών και ιδιαίτερα προσεκτική στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

 

Εργασιακό ιστορικό

Ταμίας – Ντελικατέσεν «Εκλεκτό», Ιωάννινα
Ιούλιος 2019 — Οκτώβριος 2023

 • Εξυπηρετούσα τους πελάτες ως ευδιάθετη και χρήσιμη ταμίας.
 • Εργαζόμουν Σάββατο και Κυριακή όποτε χρειαζόταν.
 • Εισέπραττα πληρωμές, εξέδιδα αποδείξεις και βοηθούσα στην τακτοποίηση των προϊόντων σε τσάντες.
 • Βοηθούσα στην αναπλήρωση των ραφιών.
 • Καταμετρούσα με ακρίβεια τις εισπράξεις της ημέρας και κατέθετα τα κέρδη στην τράπεζα.

 

Ταμίας – Σουπερμάρκετ «Άριστο», Ιωάννινα
Σεπτέμβριος 2015 — Ιούλιος 2019

 • Συνέβαλα σε σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής των πελατών στην ουρά.
 • Ενθουσίαζα τους πελάτες με τις γνώσεις μου για τα προϊόντα.
 • Εξασφάλιζα θετικά σχόλια από πελάτες και προϊσταμένους για την ταχύτητα και την ευγένειά μου.
 • Αρίστευα σε όλα τα επιμορφωτικά προγράμματα της εταιρείας, αποσπώντας επαίνους.

 

Δεξιότητες

 • Αριθμητικοί υπολογισμοί
 • Χειρισμός ταμειακής μηχανής
 • Χειρισμός συσκευής POS
 • Υπευθυνότητα
 • Προσοχή στη λεπτομέρεια
 • Υπομονή
 • Συγκέντρωση
 • Καλή μνήμη
 • Επίλυση προβλημάτων
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών

 

Εκπαίδευση

Απολυτήριο Λυκείου, 3ο Λύκειο Ιωαννίνων
Σεπτέμβριος 2016 — Ιούνιος 2019

Αντιγράφηκε!

Για να εργαστείτε στο ταμείο ενός καταστήματος, χρειάζεται να πείσετε ότι θα ανταποκρίνεστε στα καθημερινά καθήκοντά σας, αφήνοντας τους πελάτες με μια θετική τελευταία εντύπωση. Για να συντάξετε ένα βιογραφικό που θα σας φέρει πιο κοντά στην επιθυμητή θέση, το cvapp.gr είναι ο καλύτερος βοηθός.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
720,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
580,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
58,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
550,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
510,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
350,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
930,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
53,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
71,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
20,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις