1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Διευθυντής καταστήματος
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Διευθυντής καταστήματος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Διευθυντής καταστήματος», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.5
Μέση βαθμολογία
27 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Διευθυντής καταστήματος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Μαζί με τη μετάβαση του λιανικού εμπορίου από τα παραδοσιακά, υλικά καταστήματα στα ηλεκτρονικά και σε μια υβριδική μορφή λειτουργίας, έχει εξελιχθεί και η δουλειά του διευθυντή καταστήματος. Ο διευθυντής καταστήματος έχει το καθήκον να διασφαλίζει πρωτίστως την ικανοποίηση του πελάτη, αλλά και να διατηρεί ακμαίο το ηθικό των υπαλλήλων. Εξάλλου, οι πωλήσεις επιτυγχάνονται με τους πωλητές στο κατάστημα, με τα τηλεφωνήματα και τις διαδικτυακές συνομιλίες.

Ως διευθυντής καταστήματος και επαγγελματίας πωλητής, γνωρίζετε ότι η πρώτη εντύπωση κρίνει το αν θα επιτευχθεί πώληση. Γνωρίζετε πώς να πουλήσετε ένα προϊόν. Γνωρίζετε, όμως, πώς να πουλήσετε τον εαυτό σας; 

Αφήστε μας να διαχειριστούμε την αναζήτηση εργασίας σας. Ό,τι άλλο χρειάζεστε μπορείτε να το βρείτε στο CVapp.gr: από συμβουλές για το πώς να γράψετε ένα βιογραφικό που να κερδίζει θέσεις εργασίας έως μια ονλάιν εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού.

Αυτός ο οδηγός, μαζί με το παράδειγμα βιογραφικού διευθυντή καταστήματος, θα καλύψει τα ακόλουθα θέματα:

 • Τι κάνει ένας διευθυντής καταστήματος;
 • Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό διευθυντή καταστήματος (συμβουλές και κόλπα).
 • Η καλύτερη μορφή για ένα βιογραφικό διευθυντή καταστήματος.
 • Συμβουλές για κάθε τμήμα του βιογραφικού (σύνοψη, εργασιακό ιστορικό, εκπαίδευση, δεξιότητες).
 • Επαγγελματικές συμβουλές για τη διάταξη και τη σχεδίαση του βιογραφικού.

Τι κάνει ένας διευθυντής καταστήματος;

Ο διευθυντής ενός καταστήματος φέρει την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στο κατάστημα. Όσα συμβαίνουν εντός του καταστήματος περιλαμβάνονται στα καθήκοντα αυτής της θέσης εργασίας. Όταν διαβάσετε το δείγμα βιογραφικού διευθυντή καταστήματος, θα δείτε ότι συμπεριλαμβάνουμε πολλά από τα ακόλουθα καθήκοντα:

 • Πρόσληψη, εκπαίδευση και επίβλεψη των υπαλλήλων του καταστήματος
 • Παροχή παρατηρήσεων, καθοδήγησης και αξιολόγησης επιδόσεων
 • Βελτίωση της συνολικής επίδοσης ενός καταστήματος
 • Διαχείριση των προϋπολογισμών και των αποθεμάτων
 • Επίβλεψη των καθημερινών εργασιών
 • Διασφάλιση της τήρησης των διαδικασιών ασφάλειας
 • Συμμόρφωση με όσα ορίζει ο νόμος για τους μισθούς, τις ώρες εργασίας και τις ίσες ευκαιρίες απασχόλησης
 • Δημιουργία βασικών δεικτών επίδοσης (αγγλιστί «KPI»)
 • Και, ίσως το πιο σημαντικό, χειρισμός των ερωτήσεων, των ανησυχιών και των παραπόνων των πελατών

Φυσικά, οι διευθυντές καταστήματος χρειάζονται επίσης καλή γνώση της αγοράς των προϊόντων τους.

Αγορά εργασίας και προοπτικές για διευθυντές καταστήματος

Τα νέα δεν είναι ιδιαίτερα καλά για τους διευθυντές που εργάζονται σε καταστήματα λιανικής. Εκτιμάται ότι ο συνολικός ρυθμός ανάπτυξης για όλους τους διευθυντές πωλήσεων θα είναι 4%, κατά μέσο όρο για όλους τους κλάδους, σύμφωνα με το αμερικανικό γραφείο στατιστικών για την αγορά εργασίας. Αλλά, όσο συνεχίζεται η προσαρμογή στην απαίτηση των καταναλωτών για ονλάιν αγορές και παράδοση στο σπίτι, η δομή των καταστημάτων θα αλλάζει επίσης.

Πολλά καταστήματα θα συρρικνωθούν ή θα εξελιχθούν σε κέντρα διεκπεραίωσης παραγγελιών, σύμφωνα με πρόβλεψη του Total Retail. Μέρος της δουλειάς σας ως διευθυντή καταστήματος θα είναι να παρακολουθείτε τις τάσεις στον τομέα σας και να προσαρμόζεστε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για ασφαλέστερους χώρους και πιο βολικές συναλλαγές.

Στατιστική γνώση

Λαμπρά σημεία στην αγορά

Η αγορά της λιανικής αναπτύχθηκε κατά 2,9% το 2020, παρά τους αποκλεισμούς λόγω πανδημίας. Ορισμένοι τομείς γνώρισαν ακόμη μεγαλύτερη άνοδο. Σύμφωνα με την Indigo9Digital, οι κορυφαίοι 5 αναπτυσσόμενοι κλάδοι είναι:

 1. Εκπτωτικά καταστήματα
 2. Ηλεκτρονικό εμπόριο
 3. Μεταπωλήσεις
 4. Γυμναστική στο σπίτι
 5. Βελτίωση σπιτιού

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό διευθυντή καταστήματος

Το πρώτο βήμα στη σύνταξη του βιογραφικού σας ως διευθυντή καταστήματος είναι να βρείτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού. Το βιογραφικό σας καλό είναι να περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία:

 • Κεφαλίδα
 • Σύνοψη (προφίλ / προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Καθένα από αυτά τα τμήματα έχει ορισμένο σκοπό, ακριβώς όπως μια απόπειρα πώλησης ή η εκπαίδευση ενός υπαλλήλου. Σημειώστε ότι αναφερθήκαμε σε «απόπειρα πώλησης». Γνωρίζετε ότι οι πελάτες είναι διαφορετικοί και προσαρμόζετε τον τόνο και το ύφος σας ανάλογα. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και στο βιογραφικό. Κάθε κατάστημα στο οποίο κάνετε αίτηση διαφέρει ως προς την ειδίκευση, το στιλ και τη λειτουργία. Εάν θέλετε να διευθύνετε ένα κατάστημα με μοδάτα ρούχα για έφηβους, χρειάζεστε ένα βιογραφικό που να ακούγεται φρέσκο και νέο. Αν, πάλι, στοχεύετε σε ένα κομψό κοσμηματοπωλείο, χρειάζεστε πιο συντηρητικό τόνο. Φυσικά, πάντα πρέπει να στοχεύετε σε μια επαγγελματική εντύπωση. 

Συμβουλή ειδικού

 Το πρώτο εμπόδιο: Το ΣΠΑ

Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν συστήματα παρακολούθησης αιτήσεων (ΣΠΑ) για να σαρώσουν και να ταξινομήσουν τα εκατοντάδες βιογραφικά που λαμβάνουν. Το βιογραφικό σας πρέπει όχι μόνο να είναι εύκολο στη σάρωση αλλά και να περιέχει τις λέξεις-κλειδί και τις φράσεις-κλειδί που θα χρησιμοποιήσουν οι αλγόριθμοι του ΣΠΑ για να σας κατατάξουν έναντι των άλλων υποψηφίων. Δεν μπορείτε να γοητεύσετε τον εργοδότη εάν δεν ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο.

Πώς, λοιπόν, να το επιτύχετε; Δεν υπάρχει μαγική συνταγή, αλλά μερικές συμβουλές είναι οι εξής:

 • Εξετάστε την αγγελία της θέσης εργασίας και επισημάνετε όποιες δεξιότητες και όποια χαρακτηριστικά έχετε από όσα αναφέρει.
 • Περιλάβετε ακριβώς τις ίδιες λέξεις και φράσεις στο βιογραφικό σας.
 • Γράψτε σωστά τα ονόματα εφαρμογών, συστημάτων και άλλων επαγγελματικών εργαλείων.

Τελική συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι η γραφή σας ακούγεται φυσική και όχι σαν να προσπαθήσατε να χωρέσετε κάθε λέξη από την αγγελία εργασίας. 

Επιλογή της καλύτερης μορφής βιογραφικού για έναν διευθυντή καταστήματος

Τα περισσότερα βιογραφικά γράφονται με αντίστροφα χρονολογική σειρά (αυτό ισχύει για τα περισσότερα δείγματα βιογραφικού μας). Αυτό συμβαίνει επειδή οι εργοδότες ενδιαφέρονται περισσότερο για το πού βρίσκεστε τώρα και ίσως για το πού ήσασταν ακριβώς πριν. Αυτή η μορφή σάς δίνει επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να τονίσετε τα τρέχοντα επιτεύγματά σας και να δείξετε την εξέλιξη της καριέρας σας. Το τμήμα ιστορικού εργασίας πρέπει να ακολουθεί αυτήν τη μορφή, εκτός εάν έχετε έναν πειστικό λόγο να αποκλίνετε από αυτήν.

Μπορείτε να εξετάσετε μια από τις άλλες μορφές βιογραφικού μας εάν έχετε αλλάξει καριέρα ή αν εισέρχεστε για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας. Η λειτουργική μορφή βιογραφικού είναι καλύτερη για όσους θέλουν να τονίσουν εξειδικευμένες ή περίπλοκες δεξιότητες, όπως τεχνικοί επαγγελματίες, επιστήμονες ή άλλοι ειδικοί επαγγελματίες, επειδή περιλαμβάνει εκτενές τμήμα δεξιοτήτων.

Παράδειγμα προφίλ βιογραφικού διευθυντή καταστήματος

Ένας διευθυντής καταστήματος βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διαπροσωπικές σχέσεις, με πελάτες και υπαλλήλους, και αυτό πρέπει να αντανακλάται στο προφίλ ενός βιογραφικού διευθυντή καταστήματος. Στο προφίλ (γνωστό επίσης ως επαγγελματική σύνοψη) μπορείτε να βάλετε λίγη προσωπικότητα στο βιογραφικό σας, μέσα σε 3–5 προτάσεις. Γιατί; Αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία σας να πουλήσετε στον πιθανό εργοδότη σας την ευχάριστη μα σοβαρή προσωπικότητά σας και το ταλέντο σας στην αύξηση των πωλήσεων και τη διατήρηση των υπαλλήλων.

Χρησιμοποιήστε μία πρόταση για να συστηθείτε. Άλλη μία ή δύο για να περιγράψετε τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας και μία ή δύο ακόμη για να περιγράψετε τις δεξιότητές σας και πώς θα ωφελήσετε την εταιρεία. 

Για να ξεκινήσετε, δείτε εδώ ένα παράδειγμα κειμένου από προφίλ βιογραφικού διευθυντή καταστήματος.

Αφοσιωμένος στο αποτέλεσμα διευθυντής καταστήματος με τρία έτη πείρας στο λιανικό εμπόριο. Επαγγελματίας με κίνητρο, ταλέντο στην επίβλεψη των υπαλλήλων και την προαγωγή της άριστης εξυπηρέτησης των πελατών. Ικανός στην οργάνωση αποθήκης και στην τοποθέτηση προϊόντων στη βέλτιστη θέση.  Γνώστης των διαδικασιών και των κανονισμών του καταστήματος. Προσηλωμένος στη δημιουργία περιβάλλοντος που αυξάνει τις πωλήσεις και την ικανοποίηση του πελάτη.

Αντιγράφηκε!

Δείγμα εργασιακού ιστορικού: Η επαγγελματική σας πορεία

Έχετε διανύσει πολύ δρόμο από την πρώτη σας δουλειά στο λιανικό εμπόριο. Κάθε θέση σάς έχει διδάξει νέες δεξιότητες ή σας έχει δώσει την ευκαιρία να επιτύχετε. Συγχαρητήρια! Τώρα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την αντίστροφα χρονολογική σειρά για να διαχειριστείτε την εντύπωση που θα πάρουν οι εργοδότες για την καριέρα σας. 

Κάθε κουκκίδα δομεί το επιχείρημα υπέρ της πρόσληψής σας, οπότε χρησιμοποιήστε δυνατές λέξεις δράσης, δεδομένα και λεπτομέρειες για να το κάνετε πειστικό. Μπορείτε να περιγράψτε μια πρόκληση, να αφηγηθείτε τι πράξατε και τι αποτέλεσμα είχε.

Καλό

Προέβλεψα την τάση της πελατειακής κίνησης και αύξησα το προϊοντικό απόθεμα, οδηγώντας σε αύξηση των πωλήσεων κατά 20%.

Κακό

Αύξησα τις πωλήσεις κατά 20%.

Αυτό το δείγμα κειμένου από βιογραφικό διευθυντή καταστήματος δίνει ιδέες για το δικό σας τμήμα εργασιακού ιστορικού.

Διευθυντής Καταστήματος – Αpple Store, Καλαμάτα
April 2014 — Παρόν

 • Προσλάμβανα, εκπαίδευα και εξέλισσα υπαλλήλους για διάφορες θέσεις στο κατάστημα.
 • Διενεργούσα εξαμηνιαίες επιθεωρήσεις επιδόσεων σε ομάδα 21 υπαλλήλων.
 • Εκτελούσα εξαμηνιαία αναδιοργάνωση της αποθήκης για 3 έτη.
 • Επέβλεπα την τήρηση των οδηγιών κατά την κυκλοφορία νέων προϊόντων.

 

Βοηθός διευθυντή καταστήματος – Starbucks Coffee, Καλαμάτα
October 2012 — April 2014

 • Επέβλεπα και εκπαίδευσα 4 υπαλλήλους μερικής απασχόλησης και 3 πλήρους απασχόλησης στην παρασκευή ροφημάτων και την πώληση προϊόντων.
 • Διασφάλιζα την άριστη τήρηση των κατευθυντήριων οδηγιών της εταιρείας.
 • Ετοίμαζα σε απόλυτη συνεννόηση με τους υπαλλήλους το εβδομαδιαίο πρόγραμμα βαρδιών.
 • Εκτελούσα παραγγελίες εγκαίρως, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη πληρότητα της αποθήκης.
 • Έστελνα τα οικονομικά στοιχεία στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο τέλος κάθε ημέρας.
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα τμήματος δεξιοτήτων

Αυτό το ευσύνοπτο τμήμα επικεντρώνει τα μάτια των εργοδοτών στις κορυφαίες σας δεξιότητες, ενώ επίσης θα τη χρησιμοποιήσουν για να καταλάβουν ποιες δεξιότητες θεωρείτε σημαντικές για τη δουλειά. Φροντίστε να παραθέσετε συνδυασμό μαλακών και σκληρών δεξιοτήτων. Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να χρησιμοποιήσετε τις σημαντικές λέξεις και φράσεις-κλειδί από την αγγελία εργασίας, για να αυξήσετε τις πιθανότητες υψηλής κατάταξης από το ΣΠΑ.

Συμβουλή ειδικού

Τι ψάχνουν οι εργοδότες

Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, γνώση κατάρτισης προϋπολογισμού και εβδομαδιαίου προγράμματος, καθώς και γνώση του προϊόντος είναι οι απαραίτητες δεξιότητες. Τι, όμως, θα σας διακρίνει από τους άλλους υποψηφίους; Αυτή η λίστα από το HubWorks υποδεικνύει ότι οι εργοδότες πρέπει να αναζητούν έναν διευθυντή καταστήματος που να κάνει τα εξής:

 • Να δημιουργεί ένα χαρούμενο περιβάλλον εργασίας.
 • Να ξέρει πώς να εξελίσσει τους υπαλλήλους.
 • Να ενθαρρύνει τις ιδέες και τις προτάσεις των υπαλλήλων.
 • Να θέτει στόχους και να ανταμείβει τους υπαλλήλους που τους επιτυγχάνουν.
 • Να δρα ως μέντορας.
 • Να δείχνει ενδιαφέρον για τους υπαλλήλους.
 • Να δίνει το καλό παράδειγμα.
Αυτό το παράδειγμα κειμένου από βιογραφικό παρουσιάζει βασικές δεξιότητες ενός διευθυντή καταστήματος.
 • Στρατηγική σκέψη
 • Επίλυση διαφορών
 • Διαχείριση έργου
 • Μισθοδοσία
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού διευθυντή καταστήματος

Πολλοί διευθυντές καταστήματος έχουν ανέβει στην ιεραρχία και έχουν μάθει μέσω της καθημερινής εργασίας, αλλά ορισμένες επιχειρήσεις μπορεί να απαιτούν τουλάχιστον πτυχίο πανεπιστημίου. Το τμήμα της εκπαίδευσης είναι μια απλή λίστα των πτυχίων, των πιστοποιητικών και τυχόν διακρίσεων που έχετε αποκτήσει. Αν έχετε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, μπορείτε να παραλείψετε το απολυτήριο Λυκείου.

Παρακάτω θα βρείτε ένα δείγμα κειμένου από βιογραφικό, για να δείτε πώς να μορφοποιήσετε τις πληροφορίες για την εκπαίδευσή σας.

Πτυχίο στην πληροφορική, Πολυτεχνείο Πατρών, Πάτρα
October 2003 — July 2007

Αντιγράφηκε!

Διάταξη και σχεδίαση βιογραφικού: πρώτη εντύπωση

Ως διευθυντής καταστήματος, γνωρίζετε ότι η παρουσίαση κάνει τη διαφορά! Αυτό ισχύει και για το βιογραφικό σας. Θέλετε οι πελάτες να μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν χωρίς απογοήτευση. Θέλετε το ίδιο και για τους εργοδότες. Εάν η σχεδίαση είναι πολύ φανταχτερή ή μπερδεμένη, θα πάνε αλλού.

Διατηρήστε την απλή και καθαρή, αποφεύγοντας τα γραφικά, τα έντονα χρώματα ή τις φωτογραφίες. Το CVapp.gr προσφέρει μια ποικιλία προτύπων διάταξης βιογραφικού σε διάφορα στιλ, τα οποία καλό είναι να χρησιμοποιήσετε.

Κύρια διδάγματα για ένα βιογραφικό διευθυντή καταστήματος

 • Ο κλάδος του λιανικού εμπορίου βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά υπάρχουν ευκαιρίες.
 • Γνωρίζετε πώς να πουλάτε, οπότε χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας για να πουλήσετε τον εαυτό σας.
 • Η δυνατή, περιγραφική γλώσσα μαζί με δεδομένα και λεπτομέρειες ενισχύουν πολύ την επιχειρηματολογία σας.
 • Χρησιμοποιήστε τη διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας και τα παραδείγματα βιογραφικού του CVapp.gr, για να ξεκινήσετε δυναμικά την αναζήτηση εργασίας σας.
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
720,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
580,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
58,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
550,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
510,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
350,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
930,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
52,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
71,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
20,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
33,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις