1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Αλλαγή καριέρας
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Αλλαγή καριέρας: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Αλλαγή καριέρας», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.3
Μέση βαθμολογία
48 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Αλλαγή καριέρας: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε αλλαγή σταδιοδρομίας, πρέπει να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό που να δείχνει τι γνωρίζετε και να εντυπωσιάσει τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού.

Με το εργαλείο δημιουργίας βιογραφικού και τα πρότυπα του cvapp.gr, καθώς και 20 λεπτά για να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, θα κάνετε ένα σπουδαίο πρώτο βήμα προς την επιδιωκόμενη μετάβαση σε ένα νέο εργασιακό αντικείμενο..

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό για αλλαγή σταδιοδρομίας

Το πρώτο βήμα κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού για αλλαγή σταδιοδρομίας είναι να κατανοήσετε ποια τμήματα να περιλάβετε. Το βιογραφικό σας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Στόχος σας είναι να πείσετε πως θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε έναν ρόλο στον οποίο δεν έχετε πρότερη πείρα. Για να το επιτύχετε αυτό, απαιτείται μια στοχευμένη προσέγγιση, τα κυριότερα βήματα της οποίας είναι τα εξής:

 1. Αναδείξτε όσα έχετε επιτύχει στην τρέχουσα και στις προηγούμενες θέσεις εργασίας σας. Μη γράψετε λίστες καθηκόντων, αλλά τεκμηριώστε με στοιχεία και αριθμούς πώς έχετε επιτελέσει πολύτιμο έργο στους προηγούμενους εργοδότες σας.
 2. Αναφέρετε όσες από τις προηγούμενες θέσεις εργασίας σας θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν στον μελλοντικό εργοδότη. Δείξτε ότι έχετε αποκτήσει πρακτική πείρα η οποία είναι συναφής με το αντικείμενο και τις μελλοντικές σας υποχρεώσεις.
 3. Επιλέξτε ένα επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού, του οποίου η εμφάνιση και η δομή να αναδεικνύουν τα γραφόμενά σας και να διευκολύνουν όσα άτομα το διαβάσουν αλλά και το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για αλλαγή σταδιοδρομίας

Ο καλύτερος τρόπος για να παραθέσετε όσα έχετε επιτύχει στην επαγγελματική πορεία σας μέχρι σήμερα είναι η λεγόμενη «αντίστροφα χρονολογική» μορφή βιογραφικού. Με αυτήν τη μέθοδο, ξεκινάτε από την πιο πρόσφατη θέση εργασίας σας και οδεύετε προς παλιότερες, χωρίς να τις αναφέρετε απαραίτητα όλες –καλό θα ήταν να μην υπερβείτε τη δεκαετία.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Η κεφαλίδα του βιογραφικού σας είναι σημαντική, διότι εμφανίζει συνοπτικά τα στοιχεία επικοινωνίας σας και δίνει στον αναγνώστη την πρώτη εντύπωση για το ποιόν σας. Φροντίστε να περιλάβετε –χωρίς λάθη και με καλή μορφοποίηση– τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Γράψτε το όνομα με το οποίο προτιμάτε να σας αποκαλούν και τη θέση εργασίας με την οποία επιθυμείτε να αλλάξετε σταδιοδρομία.
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση λιτή και τυπική, της μορφής [email protected].
 • Αριθμός τηλεφώνου: Δώστε κατά προτίμηση τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας πιο εύκολα.
 • Περιοχή: Αναφέρετε τουλάχιστον την πόλη στην οποία κατοικείτε και, προαιρετικά, διεύθυνση, αριθμό και ταχυδρομικό κωδικό.
 • LinkedIn: Αν έχετε ένα ενεργό και ευπαρουσίαστο προφίλ στο LinkedIn, παραθέστε τον σχετικό σύνδεσμο.
Καλό

Παύλος Κορακιανίτης

Πολύπειρος κειμενογράφος

690 12 34 567

[email protected]

Κακό

Παύλος Κορακιανίτης

Υπερτέλειος κειμενογράφος

690 12 34 567

[email protected]

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Αν αποφασίσετε τη μετάβαση σε ένα πεδίο στο οποίο δεν έχετε εργαστεί ξανά, φροντίστε να συνοψίσετε γιατί πιστεύετε ότι η κίνηση αυτή θα στεφθεί με επιτυχία. Η σύνοψη του βιογραφικού είναι γνωστή και ως προσωπική δήλωση, διότι δηλώνετε ποιος είστε, πού έχετε βρεθεί, τι έχετε κάνει και πού θέλετε να βρεθείτε στο μέλλον.

Γράψτε, λοιπόν, δύο-τρεις προτάσεις που θα τραβήξουν την προσοχή του υπευθύνου προσλήψεων –σύντομες, με απλή συντακτική δομή και σε ενεργητική φωνή–, ώστε να εκτιμήσει την προσωπικότητά σας και να θελήσει να διαβάσει παρακάτω.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού για αλλαγή σταδιοδρομίας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ

Επαγγελματίας με κίνητρο, πάθος και μακρά πείρα σε πολλά πεδία. Διαθέτω αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχιών και φημίζομαι για την αρμονική συνεργασία μου με τους άλλους. Με χαρακτηρίζουν η αυτοπεποίθηση, η εργατικότητα και η επιθυμία να βλέπω ότι αποδίδει η δουλειά μου, σε όποια θέση και αν βρίσκομαι. Επιθυμώ να αναλάβω έναν ρόλο στον οποίο να αξιοποιήσω τις ανώτερες δεξιότητες και την ενεργητικότητά μου.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα σας πριν από την αλλαγή σταδιοδρομίας

Το εργασιακό ιστορικό σε ένα βιογραφικό αναδεικνύει τις μεγαλύτερες επαγγελματικές σας επιτυχίες. Απαριθμήστε τις θέσεις εργασίας στις οποίες έχετε βρεθεί, ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη και πηγαίνοντας το πολύ 10–15 χρόνια πίσω. Κάτω από κάθε θέση, περιγράψτε μια πρόκληση, τι χρειαζόταν να γίνει, τι πράξατε και τι αποτέλεσμα πετύχατε. Όπου είναι δυνατόν, ποσοτικοποιήστε όσα γράφετε παραθέτοντας δεδομένα, αριθμούς, ποσοστά.

Αν η σκοπούμενη σταδιοδρομία διαθέτει κοινά στοιχεία με την τωρινή, εστιάστε στις λεγόμενες «φορητές δεξιότητες»: όσα μάθατε να κάνετε σε προηγούμενες δουλειές και θα σας χρησιμεύσουν στην καινούργια. Αν, πάλι, σκοπεύετε να κινηθείτε σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, μιλήστε για τη συμμετοχή σας σε εξωεργασιακές δραστηριότητες που είναι συναφείς με τη νέα σταδιοδρομία. Σε κάθε περίπτωση, οι υπεύθυνοι εύρεσης προσωπικού θέλουν να δουν μια πορεία εξέλιξης και εμπλουτισμού των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ενδιαφερόντων σας.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού από βιογραφικό για αλλαγή σταδιοδρομίας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Εκπαιδευτικός προσχολικής ηλικίας – Παιδικός σταθμός «Κουκουβάγια», Αθήνα 
Αύγουστος 2012 - Ιούνιος 2019 

 • Δημιουργούσα προγράμματα δραστηριοτήτων κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 2-4.
 • Συνέβαλλα στη δημιουργία κλίματος αποδοχής και παρακίνησης των παιδιών.
 • Συνεννοούμουν άριστα με τους γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους.
 • Απαντούσα στις απορίες των γονιών με επαγγελματισμό και ευγένεια.
 • Συμμετείχα ενεργητικά σε εκδηλώσεις του σχολείου και διοργάνωσα την πρώτη ανοιξιάτική δημοπρασία μας.
 • Παρακολουθούσα εργαστήρια εξοικείωσης με καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και μεθόδους.
 • Κατέγραφα τις παρατηρήσεις μου ως ενός είδους γραπτή αξιολόγηση της επίδοσης των παιδιών.

 

Υπάλληλος υποδοχής – Εκδοτικός οίκος Παπαδούδη, Αθήνα 
Ιούλιος 2009 - Ιούλιος 2012 

 • Βοηθούσα τον επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού στα διοικητικά καθήκοντα.
 • Παρείχα στους υπαλλήλους έντυπα και αιτήσεις προς συμπλήρωση, για ασφαλιστικά και λοιπά θέματα.
 • Απαντούσα σε τηλεφωνήματα και κατέγραφα μηνύματα.
 • Διαχειριζόμουν την εισερχόμενη και την εξερχόμενη αλληλογραφία.
 • Μεριμνούσα για την εμπιστευτικότητα των αρχείων των υπαλλήλων.
 • Προγραμμάτιζα και επιβεβαίωνα συνεντεύξεις και ραντεβού.
Αντιγράφηκε!

Περιλάβετε τις δεξιότητες που απαιτεί η αλλαγή σταδιοδρομίας

Στο τμήμα δεξιοτήτων του βιογραφικού πρέπει να απαριθμήσετε τις 5–10 κορυφαίες δεξιότητες που διαθέτετε, αρκεί να ταιριάζουν με τη δουλειά για την οποία κάνετε αίτηση. Φροντίστε να περιλάβετε ένα ισορροπημένο μείγμα σκληρών και μαλακών δεξιοτήτων. Οι πρώτες αποκτώνται μέσω της θεωρητικής ή πρακτικής κατάρτισης, οι δεύτερες συνήθως εξαρτώνται από την προσωπικότητα και την καλλιέργεια του ατόμου.

Σε αυτό το σημείο του βιογραφικού, η ειλικρίνεια είναι σημαντική. Επειδή αλλάζετε σταδιοδρομία, ίσως να μην έχετε όσες δεξιότητες έχει ένας υποψήφιος που ήδη εργάζεται σε εταιρεία του χώρου. Παρά ταύτα, μη γράψετε πως μπορείτε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν κατέχετε σε ικανό βαθμό. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων βλέπουν εκατοντάδες βιογραφικά και δεν εξαπατώνται εύκολα.

Έστω, για παράδειγμα, ότι έχετε εργαστεί ως μεταφραστής και θέλετε να μεταπηδήσετε στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης. Στο τμήμα των δεξιοτήτων, θα μπορούσατε να περιλάβετε τις εξής:

 • άνετη χρήση εφαρμογών μεταφραστικής μνήμης
 • άριστη γνώση συντακτικής ανάλυσης προτάσεων
 • βαθιά εξοικείωση με την ορολογία της πληροφορικής
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Αυτενέργεια
 • Διαπροσωπική επικοινωνία
 • Εργατικότητα
 • Οργανωτικότητα
 • Παρουσιάσεις
 • Ηγετικότητα
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια προγράμματα σπουδών σάς έχουν προετοιμάσει για την αλλαγή σταδιοδρομίας

Εφόσον δεν έχετε σπουδάσει το αντικείμενο με το οποίο προτίθεστε να συνεχίσετε την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, στο τμήμα της εκπαίδευσης πρέπει να αναφερθείτε σε συναφή αντικείμενα. Για παράδειγμα, μπορείτε να απαριθμήσετε μεμονωμένα μαθήματα τα οποία παρακολουθήσατε στο πανεπιστήμιο και τα οποία σας έχουν εφοδιάσει για την επιθυμητή δουλειά. Επίσης, απαριθμήστε όσα προγράμματα επιμόρφωσης έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς, είτε ως απαίτηση προηγούμενου εργοδότη σας είτε με δική σας πρωτοβουλία.

Γενικά, η διά βίου μάθηση –γνωστή και ως «συνεχιζόμενη επαγγελματική ανάπτυξη/εξέλιξη»– έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σπουδαιότητα στον σημερινό κόσμο της εργασίας. Οι εργοδότες αποτιμούν θετικά όσους υποψηφίους αναφέρουν πιστοποιήσεις και βεβαιώσεις από αξιόλογους φορείς. Επίσης θετική θεωρείται η συχνή συμμετοχή σε σεμινάρια, ημερίδες και λοιπές εκδηλώσεις που προσφέρουν γνώσεις και ενημέρωση για την πρόοδο σε έναν επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης από βιογραφικό για αλλαγή σταδιοδρομίας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση και επιμόρφωση

Πτυχίο στην Επικοινωνία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 
Σεπτέμβριος 2005 — Ιούνιος 2009

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση που αρμόζουν σε βιογραφικό για αλλαγή σταδιοδρομίας

Όπως η εμφάνισή σας στον χώρο εργασίας πρέπει να είναι ευπρεπής και περιποιημένη, έτσι και το βιογραφικό σας πρέπει να δείχνει εύτακτο και φροντισμένο. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει να παραφορτώσετε τη σελίδα με εικαστικά στολίδια. Προτιμήστε ένα διακριτικό χρώμα και δώστε έμφαση στη βέλτιστη ισορροπία κειμένου και κενού χώρου. Στόχος είναι να διευκολύνετε τον υπεύθυνο προσλήψεων να εστιάσει στα σημαντικά στοιχεία χωρίς δυσκολία και περισπασμούς. Εξίσου σημαντικό είναι να μπορεί να εντοπίσει τις απαιτούμενες πληροφορίες το αυτόματο σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων που ίσως χρησιμοποιεί η εταιρεία στην οποία κάνετε αίτηση.

Εάν σχεδιάζετε να μετακινηθείτε σε έναν δημιουργικό τομέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δημιουργικά πρότυπα που προσφέρει το cvapp.gr. Ειδάλλως, επιλέξτε μια από τις άλλες κατηγορίες: μοντέρνα, επαγγελματικά, απλά. Σε κάθε περίπτωση, το άριστο εργαλείο δημιουργίας βιογραφικού θα κάνει τη διαδικασία απλή, γρήγορη και ευχάριστη, προσφέροντας άρτιο αποτέλεσμα χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο και κόπο.

Παράδειγμα βιογραφικού αλλαγής καριέρας, μόνο κείμενο

προφίλ

Επαγγελματίας με κίνητρο, πάθος και μακρά πείρα σε πολλά πεδία. Διαθέτω αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχιών και φημίζομαι για την αρμονική συνεργασία μου με τους άλλους. Με χαρακτηρίζουν η αυτοπεποίθηση, η εργατικότητα και η επιθυμία να βλέπω ότι αποδίδει η δουλειά μου, σε όποια θέση και αν βρίσκομαι. Επιθυμώ να αναλάβω έναν ρόλο στον οποίο να αξιοποιήσω τις ανώτερες δεξιότητες και την ενεργητικότητά μου.


εργασιακό ιστορικό

Εκπαιδευτικός προσχολικής ηλικίας – Παιδικός σταθμός «Κουκουβάγια», Αθήνα 
Αύγουστος 2012 - Ιούνιος 2019 

 • Δημιουργούσα προγράμματα δραστηριοτήτων κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 2-4.
 • Συνέβαλλα στη δημιουργία κλίματος αποδοχής και παρακίνησης των παιδιών.
 • Συνεννοούμουν άριστα με τους γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους.
 • Απαντούσα στις απορίες των γονιών με επαγγελματισμό και ευγένεια.
 • Συμμετείχα ενεργητικά σε εκδηλώσεις του σχολείου και διοργάνωσα την πρώτη ανοιξιάτική δημοπρασία μας.
 • Παρακολουθούσα εργαστήρια εξοικείωσης με καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και μεθόδους.
 • Κατέγραφα τις παρατηρήσεις μου ως ενός είδους γραπτή αξιολόγηση της επίδοσης των παιδιών.

 

Υπάλληλος υποδοχής – Εκδοτικός οίκος Παπαδούδη, Αθήνα 
Ιούλιος 2009 - Ιούλιος 2012 

 • Βοηθούσα τον επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού στα διοικητικά καθήκοντα.
 • Παρείχα στους υπαλλήλους έντυπα και αιτήσεις προς συμπλήρωση, για ασφαλιστικά και λοιπά θέματα.
 • Απαντούσα σε τηλεφωνήματα και κατέγραφα μηνύματα.
 • Διαχειριζόμουν την εισερχόμενη και την εξερχόμενη αλληλογραφία.
 • Μεριμνούσα για την εμπιστευτικότητα των αρχείων των υπαλλήλων.
 • Προγραμμάτιζα και επιβεβαίωνα συνεντεύξεις και ραντεβού.


δεξιότητες

 • Αυτενέργεια
 • Διαπροσωπική επικοινωνία
 • Εργατικότητα
 • Οργανωτικότητα
 • Παρουσιάσεις
 • Ηγετικότητα


εκπαίδευση και επιμόρφωση

Πτυχίο στην Επικοινωνία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 
Σεπτέμβριος 2005 — Ιούνιος 2009

Αντιγράφηκε!
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις