1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Ανθρώπινο δυναμικό
Κείμενο: Paul DruryPaul Drury

Ανθρώπινο δυναμικό: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Ανθρώπινο δυναμικό», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.9
Μέση βαθμολογία
73 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Ανθρώπινο δυναμικό: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Το βιογραφικό ενός ατόμου που αναζητά εργασία στον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού πρέπει να είναι άψογο. Θυμηθείτε: ζητάτε να αναλάβετε μια θέση από την οποία θα αξιολογείτε τα βιογραφικά άλλων, μελλοντικών υποψηφίων για πρόσληψη.

Παρά ταύτα, είναι άλλο να διαβάζετε και άλλο να γράφετε ένα βιογραφικό. Για αυτό, το cvapp.gr προσφέρει μεγάλη ποικιλία παραδειγμάτων βιογραφικού και μια σειρά οδηγών σύνταξης βιογραφικού που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε στην αναζήτηση εργασίας.

Διαβάστε στη συνέχεια όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ενισχύσετε την αίτηση εργασίας σας με ένα άρτιο βιογραφικό.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό για τμήμα ανθρώπινου δυναμικού

Ως επαγγελματίας επιφορτισμένος με την ανάγνωση και αξιολόγηση αιτήσεων εργασίας, πρέπει να έχετε μια εικόνα των στοιχείων που καθιστούν ένα βιογραφικό ευανάγνωστο και εύχρηστο. Κατά τη γνώμη των ειδικών μας, τα απαραίτητα τμήματα ενός βιογραφικού για άτομα που αναζητούν θέση εργασίας στο ανθρώπινο δυναμικό είναι τα εξής:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Το έγγραφό σας έχει ως στόχο να πείσει πως θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όσες ευθύνες σάς ανατεθούν και να συμβάλετε στην επιτυχία του εργοδότη. Για να το επιτύχετε, χρειάζεται μεθοδική προσέγγιση, της οποίας οι κορυφαίες τρεις παράμετροι είναι οι εξής:

 1. Αναδείξτε όσα γνωρίζετε, όσα έχετε μάθει και όσα έχετε επιτύχει, αλλά μόνο συνδέοντάς τα με το πώς μπορούν να σας χρησιμεύσουν στην επιθυμητή θέση εργασίας και να προσδώσουν αξία στον εργοδότη.
 2. Προσαρμόστε το βιογραφικό ανάλογα με τον παραλήπτη του βιογραφικού. Άλλα θα γράψετε αν θέλετε να ενταχθείτε στο τμήμα HR μιας μεγάλης εταιρείας, άλλα αν στοχεύετε στο τμήμα προσωπικού μιας μικρότερης επιχείρησης και άλλα αν απευθύνεστε σε μια εταιρεία συμβούλων εύρεσης προσωπικού.
 3. Επιλέξτε ένα επαγγελματικό πρότυπο βιογραφικού, με λιτή εμφάνιση και ξεκάθαρη δομή, που να διευκολύνουν όσα άτομα το διαβάσουν. Επίσης, φροντίστε να περιλάβετε λέξεις-κλειδί, ακριβώς όπως αναγράφονται στην αγγελία εργασία, για να σας αξιολογήσει ευνοϊκά το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων που ίσως χρησιμοποιεί η εταιρεία για να εκτελεί αυτόματα μια πρώτη διαλογή των αιτήσεων που λαμβάνει.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για τμήμα ανθρώπινου δυναμικού

Οι υπεύθυνοι πρόσληψης προτιμούν τα βιογραφικά με τη λεγόμενη «αντίστροφα χρονολογική» διάρθρωση. Αυτά έχουν ως κεντρικό στοιχείο το τμήμα του εργασιακού ιστορικού, όπου απαριθμείτε τη συναφή εργασιακή πείρα σας, ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη θέση εργασίας σας και συνεχίζοντας προς παλαιότερες –έως περίπου δέκα χρόνια πριν.  

Παρότι υπάρχουν άλλες μορφές, προσφέρονται μόνο για ειδικές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, όσοι αποφοίτησαν πρόσφατα και αναζητούν την πρώτη τους δουλειά ή όσοι έχουν εργαστεί σε άλλο αντικείμενο και επιζητούν να αλλάξουν σταδιοδρομία θα μπορούσαν να δοκιμάσουν τη λειτουργική ή την υβριδική μορφή βιογραφικού. Αν, όμως, δεν εμπίπτετε σε τέτοια κατηγορία, καλό είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Η κεφαλίδα ενός βιογραφικού σας διαδραματίζει διπλό ρόλο: προσδίδει στο έγγραφο μια πινελιά χρώματος και εικαστικού ενδιαφέροντος, αλλά και εμφανίζει τα στοιχεία σας ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Φροντίστε να περιλάβετε –χωρίς λάθη και με καλή μορφοποίηση– τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Γράψτε το όνομα με το οποίο προτιμάτε να σας αποκαλούν και τη θέση εργασίας την οποία αφορά η αίτησή σας.
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση λιτή και τυπική, της μορφής [email protected].
 • Αριθμός τηλεφώνου: Δώστε κατά προτίμηση τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, ώστε να μπορούν να σας βρουν πιο εύκολα.
 • Περιοχή: Αναφέρετε τουλάχιστον την πόλη στην οποία κατοικείτε. Διεύθυνση, αριθμός και ταχυδρομικός κωδικός είναι προαιρετικά. Αν η αίτηση αφορά εργασία στο εξωτερικό, γράψτε τη χώρα σας και εξηγήστε ότι προτίθεστε να μεταναστεύσετε.
 • LinkedIn: Αν έχετε ένα ενεργό και ευπαρουσίαστο προφίλ στο LinkedIn, παραθέστε τον σχετικό σύνδεσμο.
Καλό

Παύλος Κορακιανίτης

Πιστοποιημένος επαγγελματίας HR

690 12 34 567

[email protected]

Κακό

Παύλος Κορακιανίτης

Επαγγελματίας κυνηγός ταλέντων

690 12 34 567

[email protected]

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Στη σύνοψη του βιογραφικού, γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση, πρέπει να γράψετε 3–4 γραμμές στις οποίες να παρουσιάζετε τον εαυτό σας υπό το καλύτερο δυνατό φως.

Οι άλλοι υποψήφιοι για τη θέση είναι επίσης άτομα που γνωρίζουν καλά ποιες είναι οι προσδοκίες ενός υπευθύνου προσλήψεων από μια σύνοψη βιογραφικού. Επομένως, ακολουθήστε το επαγγελματικό σας ένστικτο και τονίστε το σπουδαιότερο επίτευγμά σας στον χώρο, εξηγώντας ποια θα είναι η συμβολή σας στο τμήμα ανθρώπινων πόρων του εργοδότη.

Μεταχειριστείτε λέξεις δυνατές, θετικές, που προσδίδουν ζωντάνια στον λόγο και καταστούν τα νοήματα εύληπτα. Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε: «Πεπειραμένος και αξιόπιστος επαγγελματίας του ανθρώπινου δυναμικού με υπερδεκαετή θητεία σε τμήματα HR πολυεθνικών εταιρειών, προσηλωμένος στην επίτευξη υψηλών στόχων».

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού για τμήμα ανθρώπινου δυναμικού:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ

Πεπειραμένος διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, ικανός στην επιτέλεση όλων των θεμελιωδών καθηκόντων, μεταξύ των οποίων η ένταξη νέων υπαλλήλων και η κατάρτιση του προσωπικού. Προσηλωμένος στον ρόλο του χρήσιμου σημείου επαφής για ζητήματα σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό, όπως πολιτικές, διαδικασίες, παροχές, ασφάλιση κ.λπ.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα σας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού

Το εργασιακό ιστορικό του βιογραφικού σας για εργασία στο ανθρώπινο δυναμικό πρέπει να δείχνει ότι έχετε αποκτήσει επαρκή πείρα για να αντεπεξέλθετε στον νέο σας ρόλο με επιτυχία. Πρέπει να παραθέσετε στοιχεία που θα πείσουν ότι θα προσδώσετε αξία στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης ή του οργανισμού.

Για να τεκμηριώσετε αυτόν σας τον ισχυρισμό, απομονώνστε κορυφαίες στιγμές από το πρόσφατο ιστορικό σας (μέχρι 10–15 χρόνια πίσω), παραθέτοντας ποσοτικά δεδομένα τα οποία να στηρίζουν αντικειμενικά όσα έχετε καταφέρει και να γεννήσουν στον πιθανό εργοδότη την προσδοκία ότι τα ίδια και σπουδαιότερα θα επιτύχετε για εκείνον.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να γράψετε: «Πέτυχα 15% αύξηση της διατήρησης εργαζομένων και 40% βελτίωση της ικανοποίησης των νεοπροσληφθέντων» ή «Βελτιστοποίησα τη μισθοδοσία, μειώνοντας κατά 1,5 ημέρα τον απαιτούμενο χρόνο ολοκλήρωσης της διαδικασίας».

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού από βιογραφικό για τμήμα ανθρώπινου δυναμικού:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού – Πιπερίδης ΑΕ, Θεσσαλονίκη 
Ιανουάριος 2017 - Σεπτέμβριος 2021 

 • Επέδειξα εμβριθή γνώση όλων των θεμελιωδών λειτουργιών του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού.
 • Οργάνωνα και τηρούσα αρχείο προσωπικού.
 • Προετοίμαζα έγγραφα με θέμα πολιτικές, παροχές κ.λπ.
 • Βοηθούσα τους υπευθύνους πρόσληψης στις διαδικασίες εύρεσης προσωπικού.
 • Συνέβαλλα στον προσανατολισμό των νεοπροσληφθέντων υπαλλήλων.
 • Διασφάλιζα την πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία, τα πρότυπα, τις κατευθυντήριες γραμμές και τους κανονισμούς.
 • Ερμήνευα με ακρίβεια τις πολιτικές και τις διαδικασίες και γνωστοποιούσα τα ευρήματα στους υπαλλήλους.

 

Υπάλληλος ανθρώπινου δυναμικού – Υπηρεσίες εύρεσης προσωπικού «Di & Mi», Θεσσαλονίκη 
Ιούλιος 2014 - Δεκέμβριος 2016 

 • Εργαζόμουν υπό την επίβλεψη του διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού, επιτελώντας διάφορα καθήκοντα με αντικείμενο τις υπαλληλικές σχέσεις.
 • Τηρούσα συστήματα μισθοδοσίας και διεκπεραίωνα τις μηνιαίες διαδικασίες μισθοδοσίας του προσωπικού.
 • Παρακολουθούσα τη συμμετοχή των υπαλλήλων σε διάφορα προγράμματα ασφαλιστικών παροχών και επιδομάτων.
 • Βοηθούσα στην τήρηση του προγράμματος αξιολόγησης επιδόσεων προσωπικού.
 • Βοηθούσα σε ειδικά έργα τα οποία αναλαμβάναμε κατά καιρούς.
Αντιγράφηκε!

Πώς να γράψετε βιογραφικό αν δεν έχετε εργαστεί ξανά στο ανθρώπινο δυναμικό

Ακόμη και αν ψάχνετε για την πρώτη σας δουλειά ως συμβούλου ανθρώπινου δυναμικού, έχετε υλικό να παραθέσετε στο βιογραφικό σας. Συγκεκριμένα, στη διάρκεια των σπουδών σας ή σε διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες και δράσεις, σίγουρα θα έχετε αποκτήσει πλήθος δεξιοτήτων. Ορισμένες εξ αυτών θα είναι «φορητές» ή «μεταφερόμενες»: θα μπορούν να αξιοποιηθούν στη ζητούμενη θέση εργασίας. Φροντίστε, λοιπόν, να τις κάνετε κύριο άξονα του βιογραφικού σας, ώστε να καταλαμβάνουν μεγαλύτερη έκταση έναντι του εργασιακού ιστορικού. 

Περιλάβετε τις δεξιότητες που απαιτεί ένα τμήμα ανθρώπινου δυναμικού

Οι επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού πρέπει να διαθέτουν άριστες διαπροσωπικές δεξιότητες. Λογικό, μιας και κάθε μέρα ασχολούνται και αλληλεπιδρούν με πρόσωπα και προσωπικότητες. Εκτός αυτής, όμως, θετικά αποτιμώνται και άλλες δεξιότητες, τεχνικές (γνωστές και ως «σκληρές») ή ανθρώπινες (γνωστές και ως «μαλακές»). Στόχος σας είναι να απαριθμήσετε όχι μόνο όσες απαιτούνται ρητά –όσες αναφέρονται στην αγγελία της θέσης– αλλά και όσες θα μπορούσαν να αποβούν πολύτιμες χωρίς να το έχει διανοηθεί ο εργοδότης.

Ενδεικτικά, θα μπορούσατε να περιλάβετε δεξιότητες σαν τις παρακάτω:

Παράδειγμα προσαρμόσιμου βιογραφικού: δεξιότητες
 • Επικοινωνία
 • Διαχείριση επιδόσεων
 • Υπαλληλικές σχέσεις
 • Πρόσληψη και διατήρηση προσωπικού
 • Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
 • Τεχνολογίες HRIS
Αντιγράφηκε!

Γράψτε για την εκπαίδευσή σας με αντικείμενο το ανθρώπινο δυναμικό

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, ένας εργαζόμενος στον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού πρέπει να έχει τριτοβάθμιες σπουδές σε συναφές αντικείμενο: διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικά, εκπαίδευση. Επίσης, μπορεί να εκτιμηθούν οι σπουδές που έχουν σχέση με τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρηση: ένα δικηγορικό γραφείο θα ωφεληθεί από έναν ειδικό του HR που έχει αποφοιτήσει από τμήμα Νομικής. 

Εναλλακτικά, μπορεί να αρκέσει η επιτυχής παρακολούθηση κύκλων μαθημάτων που καταλήγουν σε βεβαίωση σπουδών ή σε πιστοποίηση. Για παράδειγμα, το ΕΚΠΑ προσφέρει πλήθος προγραμμάτων υπό τον γενικό τίτλο «Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού», τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως. Παραδείγματα:

 • Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων (HRM)
 • Το επάγγελμα του recruiter
 • Μεθοδολογία Lean Six Sigma

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης από βιογραφικό επαγγελματία ανθρώπινου δυναμικού:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση και επιμόρφωση

Πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη 
Σεπτέμβριος 2010 - Ιούνιος 2014 

 • Magna Cum Laude


Απολυτήριο Λυκείου, 20ό Λύκειο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη 
Σεπτέμβριος 2007 - Ιούνιος 2010

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση που αρμόζουν σε βιογραφικό εργαζομένου σε τμήμα ανθρώπινου δυναμικού

Όπως ίσως γνωρίζετε, όταν κοιτάζετε ένα βιογραφικό, γρήγορα σχηματίζετε μια πρώτη εντύπωση βάσει της γενικότερης εμφάνισής του. Αν προσπαθήσετε συνειδητά να παραβλέψετε την εμφάνιση, ίσως στην πορεία σάς κερδίσει το περιεχόμενο. Γιατί, όμως, να το διακινδυνεύσετε με το δικό σας βιογραφικό, όταν με τα επαγγελματικά ή τα απλά πρότυπα του cvapp.gr μπορείτε να καταλήξετε σε ένα έγγραφο καλαίσθητο, καλά δομημένο και ισορροπημένο, που να μη φαίνεται ούτε ασφυκτικά γεμάτο ούτε άδειο;

Εκτός αυτού, μεριμνήστε να διαβάσετε ξανά και ξανά το κείμενό σας, έχοντας τον νου σας για αβλεψίες ορθογραφικές, γραμματικές, συντακτικές και για διατυπώσεις που συσκοτίζουν το νόημα. Σπουδαίος αρωγός σε αυτό το εγχείρημα θα μπορούσε να είναι ένας φίλος ή συγγενής, που θα διαβάσει προσεκτικά αλλά με κριτική διάθεση το βιογραφικό και θα καταθέσει τις παρατηρήσεις του.

Πράττοντας όλα αυτά, θα μπορέσετε με τη βοήθεια του cvapp.gr να καταθέσετε μια αίτηση εργασίας η οποία θα ξεχωρίσει και θα σας φέρει στην κορυφή των υποψηφίων.

παράδειγμα βιογραφικού ανθρώπινου δυναμικού, μόνο κείμενο

Προφίλ

Πεπειραμένος διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, ικανός στην επιτέλεση όλων των θεμελιωδών καθηκόντων, μεταξύ των οποίων η ένταξη νέων υπαλλήλων και η κατάρτιση του προσωπικού. Προσηλωμένος στον ρόλο του χρήσιμου σημείου επαφής για ζητήματα σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό, όπως πολιτικές, διαδικασίες, παροχές, ασφάλιση κ.λπ.


Εργασιακό ιστορικό

Διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού – Πιπερίδης ΑΕ, Θεσσαλονίκη 
Ιανουάριος 2017 - Σεπτέμβριος 2021 

 • Επέδειξα εμβριθή γνώση όλων των θεμελιωδών λειτουργιών του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού.
 • Οργάνωνα και τηρούσα αρχείο προσωπικού.
 • Προετοίμαζα έγγραφα με θέμα πολιτικές, παροχές κ.λπ.
 • Βοηθούσα τους υπευθύνους πρόσληψης στις διαδικασίες εύρεσης προσωπικού.
 • Συνέβαλλα στον προσανατολισμό των νεοπροσληφθέντων υπαλλήλων.
 • Διασφάλιζα την πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία, τα πρότυπα, τις κατευθυντήριες γραμμές και τους κανονισμούς.
 • Ερμήνευα με ακρίβεια τις πολιτικές και τις διαδικασίες και γνωστοποιούσα τα ευρήματα στους υπαλλήλους.

 

Υπάλληλος ανθρώπινου δυναμικού – Υπηρεσίες εύρεσης προσωπικού «Di & Mi», Θεσσαλονίκη 
Ιούλιος 2014 - Δεκέμβριος 2016 

 • Εργαζόμουν υπό την επίβλεψη του διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού, επιτελώντας διάφορα καθήκοντα με αντικείμενο τις υπαλληλικές σχέσεις.
 • Τηρούσα συστήματα μισθοδοσίας και διεκπεραίωνα τις μηνιαίες διαδικασίες μισθοδοσίας του προσωπικού.
 • Παρακολουθούσα τη συμμετοχή των υπαλλήλων σε διάφορα προγράμματα ασφαλιστικών παροχών και επιδομάτων.
 • Βοηθούσα στην τήρηση του προγράμματος αξιολόγησης επιδόσεων προσωπικού.
 • Βοηθούσα σε ειδικά έργα τα οποία αναλαμβάναμε κατά καιρούς.


Δεξιότητες

 • Επικοινωνία
 • Διαχείριση επιδόσεων
 • Υπαλληλικές σχέσεις
 • Πρόσληψη και διατήρηση προσωπικού
 • Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
 • Τεχνολογίες HRIS


Εκπαίδευση

Πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη 
Σεπτέμβριος 2010 - Ιούνιος 2014 

 • Magna Cum Laude


Απολυτήριο Λυκείου, 20ό Λύκειο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη 
Σεπτέμβριος 2007 - Ιούνιος 2010

Αντιγράφηκε!
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις