1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Μάνατζερ
Κείμενο: Paul DruryPaul Drury

Μάνατζερ: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Μάνατζερ», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.7
Μέση βαθμολογία
33 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Μάνατζερ: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Στον σύγχρονο κόσμο της εργασίας, ίσως δεν υπάρχει σπουδαιότερος ρόλος από εκείνον του μάνατζερ. Οι άνθρωποι εξελίσσονται όταν έχουν κάποιον πιο πεπειραμένο να τους διδάσκει, να τους καθοδηγεί και να προΐσταται των έργων. Οι υπάλληλοι μαθαίνουν από τους προϊσταμένους τους και στη συνέχεια, όταν ανέλθουν στην ιεραρχία, μεταδίδουν τις γνώσεις και δεξιότητες στους δικούς τους υφισταμένους.

Στο παρόν κείμενο, οι ειδικοί του cvapp.gr έχουν επιστρατεύσει όλη τους την πείρα και την ειδημοσύνη για να καθοδηγήσουν εσάς στη σύνταξη ενός βιογραφικού που θα σας εξασφαλίσει μια πολυπόθητη συνέντευξη για θέση εργασίας ως μάνατζερ.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό για θέση μάνατζερ

Το πρώτο βήμα κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού για μάνατζερ είναι να κατανοήσετε ποια τμήματα να περιλάβετε. Η δοκιμασμένη, τυπική δομή βιογραφικού περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Στόχος σας είναι να πείσετε πως θα μπορέσετε να αναλάβετε τα ηνία μιας ομάδας ή ενός τμήματος και να εμπνεύσετε τα άτομα ώστε να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για να το επιτύχετε, πρέπει να γράψετε με σχέδιο και μέθοδο, έχοντας υπόψη τα εξής τρία βασικά βήματα:

 1. Αναδείξτε όσα έχετε επιτύχει στην τρέχουσα και στις προηγούμενες θέσεις εργασίας σας. Γράψτε συγκεκριμένα, τεκμηριώνοντας με αριθμούς και δεδομένα πώς έχετε συμβάλει στην επαγγελματική πρόοδο των υφισταμένων σας και πώς έχετε αυξήσει την κερδοφορία των προηγούμενων εργοδοτών σας.
 2. Παραλλάξτε το βιογραφικό σε κάθε νέα αίτηση, ώστε να ανταποκρίνεται ειδικά στις απαιτήσεις της επιθυμητής θέσης. Αυτό δεν σημαίνει απλώς να αλλάξετε τον κατάλογο των δεξιοτήτων, αλλά και να ευθυγραμμιστείτε με το διαχειριστικό ύφος που αρμόζει στην εταιρεία ή τον οργανισμό που σας ενδιαφέρει.
 3. Επιλέξτε ένα μελετημένο και καλοφτιαγμένο πρότυπο βιογραφικού. Η δομή και η εμφάνισή του πρέπει να διευκολύνουν τον υπεύθυνο προσλήψεων, που θα το διαβάσει, αλλά και το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων, που συνήθως κάνει την πρώτη διαλογή των αιτήσεων.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για μάνατζερ

Το βιογραφικό ενός μάνατζερ πρέπει να διευκολύνει τον υπεύθυνο εύρεσης προσωπικού να συλλέξει εύκολα όσες πληροφορίες χρειάζεται και να εστιάσει στα κυριότερα σημεία. Για να το επιτύχετε, καλό είναι να προτιμήσετε την τυπική και δοκιμασμένη, αντίστροφα χρονολογική μορφή βιογραφικού. Με άλλα λόγια, ξεκινήστε από την πιο πρόσφατη θέση εργασίας σας και συνεχίστε με παλιότερες, συνήθως εντός των ορίων μίας δεκαετίας. Έτσι, θα βάλετε στο επίκεντρο την επαγγελματική σας πρόοδο και θα αφηγηθείτε μια ιστορία εξέλιξης και επιτυχίας.

Εναλλακτικές μορφές βιογραφικού είναι η υβριδική και η λειτουργική. Η πρώτη προσφέρεται για άτομα των οποίων η επαγγελματική πορεία είναι αρκετά περίπλοκη, ενώ η δεύτερη ενδείκνυται για όσους εργάζονται σε ιδιαίτερα εξειδικευμένους τομείς. Σε καμία περίπτωση, πάντως, το βιογραφικό ενός μάνατζερ δεν πρέπει να είναι γραμμένο σε πολύ ειδική γλώσσα. Παρότι το αυτόματο σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων ίσως εκτιμήσει τους τεχνικούς όρους, ο υπεύθυνος προσλήψεων ίσως δυσκολευτεί και παραλείψει ό,τι δεν μπορεί να κατανοήσει με την πρώτη.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Η κεφαλίδα του βιογραφικού σας είναι σημαντική, διότι εμφανίζει συνοπτικά τα στοιχεία επικοινωνίας σας και δίνει στον αναγνώστη μια πρώτη εντύπωση για το ήθος και το ύφος σας. Οι πληροφορίες που ενδιαφέρουν είναι οι εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Γράψτε το όνομα με το οποίο προτιμάτε να σας αποκαλούν και τη θέση εργασίας την οποία αφορά η αίτησή σας.
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση λιτή και τυπική, της μορφής [email protected].
 • Αριθμός τηλεφώνου: Δώστε κατά προτίμηση τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου σας, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας πιο εύκολα.
 • Περιοχή: Αναφέρετε τουλάχιστον την πόλη στην οποία κατοικείτε και, προαιρετικά, διεύθυνση, αριθμό, ταχυδρομικό κωδικό –ίσως και χώρα, αν η αίτηση αφορά θέση στο εξωτερικό.
 • LinkedIn: Αν έχετε ένα φροντισμένο και επικαιροποιημένο προφίλ στο LinkedIn, προσθέστε τον σύνδεσμο προς αυτό.
Καλό

Παναγιώτης Αποστόλου

Στέλεχος επιχειρήσεων

690 12 34 567

[email protected]

Κακό

Παναγιώτης Αποστόλου

Τέλειος μάνατζερ

690 12 34 567

[email protected]

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Η σύνοψη στο βιογραφικό ενός μάνατζερ είναι σαν μια σύντομη αυτοδιαφήμιση. Πρέπει να δώσετε σε λίγες προτάσεις το στίγμα σας, την «προσωπική μάρκα» σας. Πρέπει να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση, χάρη στην οποία ο εργοδότης θα νιώσει ενθουσιασμό μαζί με σιγουριά και θα παρακινηθεί να διαβάσει παρακάτω, για να σας γνωρίσει καλύτερα. Σημαντικό ρόλο εδώ παίζει η βραχυλογία, με ρήματα δράσης σε ενεργητική φωνή και επίθετα που περιγράφουν με τρόπο ελκυστικό όσα σπουδαία μπορείτε να προσφέρετε από το πόστο του προϊσταμένου.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού μάνατζερ:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ

Πεπειραμένος και δυναμικός μάνατζερ, ενθουσιώδης συντελεστής στην επιτυχία των ομάδων. Αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής κινήτρων στους υπαλλήλους και ανάθεσης καθηκόντων στα κατάλληλα άτομα για την επίτευξη βέλτιστης παραγωγικότητας. Πεπειραμένος και ικανός στην αποτελεσματική διαχείριση των  λειτουργιών της επιχείρησης.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα σας ως μάνατζερ

Το εργασιακό ιστορικό ενός μάνατζερ πρέπει να συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κατά τα περασμένα 10–15 χρόνια. Το στοιχείο-κλειδί είναι να επισημάνετε τι καθιστά μοναδικό τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τη διαχείριση των ανθρώπων, των διαδικασιών και των έργων. Φροντίστε να απομονώσετε όσα επιτεύγματα θα εκτιμήσουν στη συγκεκριμένη εταιρεία στην οποία κάνετε αίτηση και να τα εμπλουτίσετε με αντικειμενικά στοιχεία και αριθμούς. Δώστε έμφαση στη σπουδαιότητα της συμβολής σας στην επίτευξη στόχων και στην καθοδήγηση των ομάδων σας. Έτσι, ο εργοδότης θα αισθανθεί ότι μπορείτε να προσφέρετε μετρήσιμα αποτελέσματα και θα συνεχίσει να διαβάζει με αμείωτο ενδιαφέρον.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού από βιογραφικό μάνατζερ:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Γενικός διευθυντής – ΚαφεΤΑΙΡΙα, Βόλος 
Σεπτέμβριος 2017 - Ιούλιος 2021 

 • Επέβλεπα και διαχειριζόμουν όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες του μεγαλύτερου καταστήματος της εταιρείας.
 • Παρείχα κίνητρα στους υπαλλήλους και ενθάρρυνα την ομαδική εργασία όπου χρειαζόταν.
 • Επεδίωκα τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών, εντοπίζοντας αδυναμίες στις διαδικασίες πωλήσεων και προσφέροντας λύσεις.
 • Συνεργαζόμουν με άλλα μέλη της ομάδας για την προαγωγή του οράματος της εταιρείας και την υλοποίηση εκστρατειών προσέγγισης νέων πελατών.
 • Ηγούμουν των διαδικασιών πρόσληψης και ένταξης των νεοπροσληφθέντων στην εταιρεία.

 

Βοηθός διευθύντριας καταστήματος – Fashion-insta, Βόλος 
Αύγουστος 2012 - Σεπτέμβριος 2017 

 • Εργαζόμουν υπό τη γενική διευθύντρια, καθοδηγώντας και επιβλέποντας πλήθος διαδικασιών διαχείρισης του καταστήματος.
 • Βοηθούσα στην ένταξη των νέων υπαλλήλων και επεδίωκα την ικανοποίησή τους.
 • Συμμετείχα στο ελκυστικό στήσιμο της βιτρίνας.
 • Επιτελούσα εργασίες ανθρώπινου δυναμικού όπου χρειαζόταν, επικοινωνώντας αποτελεσματικά με τους υπαλλήλους.
 • Συνέβαλλα στην επίλυση προβλημάτων των πελατών με τρόπο σύντομο και χρήσιμο.
 • Αποδεχόμουν και διεκπεραίωνα γρήγορα και αποδοτικά τις παραδόσεις.
 • Βοηθούσα στην εκτέλεση παραγγελιών και στην ικανοποίηση ειδικών αιτημάτων.

 

Πωλητής – Οίκαδε, Βόλος 
Ιούνιος 2008 - Αύγουστος 2011 

 • Παρείχα στους πελάτες βέλτιστη εξυπηρέτηση και χρήσιμες πληροφορίες.
 • Ενημερωνόμουν για τα προϊόντα του καταστήματος, τις πωλήσεις και τις προσφορές.
 • Εργαζόμουν εξίσου καλά ως μονάδα και ως μέλος ομάδας, αποσκοπώντας στην επιτυχία.
Αντιγράφηκε!

Περιλάβετε τις δεξιότητες που απαιτεί ο ρόλος του μάνατζερ

Οι δεξιότητες που απαιτούνται από έναν μάνατζερ παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, διότι εξαρτώνται κυρίως από τον κλάδο στον οποίο ανήκει η επιχείρηση. Υπάρχει, παρά ταύτα, ένας κοινός πυρήνας ικανοτήτων οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν σε οποιονδήποτε τομέα. Επομένως, επιλέξτε μία-δύο από αυτές τις «αμετάβλητες» δεξιότητες (π.χ. δεξιότητες ηγεσίας) και συμπληρώστε τη λίστα με συνδυασμό τεχνικών («σκληρών») και ανθρώπινων («μαλακών») δεξιοτήτων ειδικά για την επιθυμητή θέση.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις δεξιότητες οι οποίες θα ταίριαζαν σε ένα βιογραφικό μάνατζερ:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Διαχείριση
 • Μάρκετινγκ
 • Επίλυση περίπλοκων προβλημάτων
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Υπαλληλικές σχέσεις
 • Πρόσληψη και διατήρηση υπαλλήλων
Αντιγράφηκε!

Γράψτε πώς και πού έχετε εκπαιδευτεί ως μάνατζερ

Πλέον, είναι επιτακτικό για έναν μάνατζερ να έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων σε πανεπιστήμιο, κολέγιο ή άλλο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως μαρτυρείται από τον πολύ μεγάλο αριθμό των σχετικών τμημάτων. Επίσης, υπάρχουν πολυάριθμα προγράμματα επιμόρφωσης και διά βίου μάθησης, τα οποία μπορούν να προσφέρουν βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις. Αυτές μπορούν να αποβούν πολύτιμες τόσο για άτομα που έχουν πολυετή πείρα σε μια εταιρεία και θέλουν να ανελιχθούν, αναλαμβάνοντας ρόλο μάνατζερ, όσο και σε πτυχιούχους της διοίκησης.

Φροντίστε να επιλέξετε τα κυριότερα από τα τυπικά προσόντα και τους τίτλους σας, παραλείποντας τα περιττά. Αν, για παράδειγμα, έχετε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο αντικείμενο, δεν χρειάζεται να αναφέρετε ότι έχετε απολυτήριο Λυκείου.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης από βιογραφικό μάνατζερ:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση και επιμόρφωση

Πτυχίο στην Επιστήμη του Μάρκετινγκ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 
Σεπτέμβριος 2009 - Μάιος 2013 


Απολυτήριο Λυκείου, 2ο Λύκειο Βόλου, Βόλος 
Σεπτέμβριος 2006 - Ιούνιος 2009

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση που αρμόζουν σε βιογραφικό μάνατζερ

Η σχεδίαση και –ακόμη περισσότερο– η διάρθρωση των τμημάτων του βιογραφικού ενός μάνατζερ διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στην εστίαση της προσοχής του αναγνώστη και τη διευκόλυνση του συστήματος παρακολούθησης αιτήσεων. Ο γενικός κανόνας είναι να επιλέξετε έναν ήπιο χρωματικό συνδυασμό, χωρίς χτυπητές αντιθέσεις, και να αφήσετε επαρκή κενό χώρο, ώστε να μη φαίνεται η σελίδα υπερβολικά φορτωμένη με κείμενο. Εξίσου σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε μία ή το πολύ δύο γραμματοσειρές –μία για τις επικεφαλίδες και μία για το κυρίως κείμενο. Φυσικά, μην παραλείψετε να ξαναδιαβάσετε το κείμενο, ελέγχοντας για εκφραστικά λάθη και νοηματικά χάσματα, και να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ορθογραφικού ελέγχου, για να διορθώσετε τυχόν δακτυλογραφικές αστοχίες.

Το cvapp.gr, χάρη στην προηγμένη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού, τα πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς, τον πλούτο παραδειγμάτων και οδηγών σύνταξης βιογραφικού, προσφέρει μια υπερπλήρη εργαλειοθήκη την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βρείτε το συντομότερο δυνατό τη δουλειά των ονείρων σας.

Παράδειγμα βιογραφικού διαχειριστή, μόνο κείμενο

προφίλ

Πεπειραμένος και δυναμικός μάνατζερ, ενθουσιώδης συντελεστής στην επιτυχία των ομάδων. Αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής κινήτρων στους υπαλλήλους και ανάθεσης καθηκόντων στα κατάλληλα άτομα για την επίτευξη βέλτιστης παραγωγικότητας. Πεπειραμένος και ικανός στην αποτελεσματική διαχείριση των  λειτουργιών της επιχείρησης.


εργασιακό ιστορικό

Γενικός διευθυντής – ΚαφεΤΑΙΡΙα, Βόλος 
Σεπτέμβριος 2017 - Ιούλιος 2021 

 • Επέβλεπα και διαχειριζόμουν όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες του μεγαλύτερου καταστήματος της εταιρείας.
 • Παρείχα κίνητρα στους υπαλλήλους και ενθάρρυνα την ομαδική εργασία όπου χρειαζόταν.
 • Επεδίωκα τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών, εντοπίζοντας αδυναμίες στις διαδικασίες πωλήσεων και προσφέροντας λύσεις.
 • Συνεργαζόμουν με άλλα μέλη της ομάδας για την προαγωγή του οράματος της εταιρείας και την υλοποίηση εκστρατειών προσέγγισης νέων πελατών.
 • Ηγούμουν των διαδικασιών πρόσληψης και ένταξης των νεοπροσληφθέντων στην εταιρεία.

 

Βοηθός διευθύντριας καταστήματος – Fashion-insta, Βόλος 
Αύγουστος 2012 - Σεπτέμβριος 2017 

 • Εργαζόμουν υπό τη γενική διευθύντρια, καθοδηγώντας και επιβλέποντας πλήθος διαδικασιών διαχείρισης του καταστήματος.
 • Βοηθούσα στην ένταξη των νέων υπαλλήλων και επεδίωκα την ικανοποίησή τους.
 • Συμμετείχα στο ελκυστικό στήσιμο της βιτρίνας.
 • Επιτελούσα εργασίες ανθρώπινου δυναμικού όπου χρειαζόταν, επικοινωνώντας αποτελεσματικά με τους υπαλλήλους.
 • Συνέβαλλα στην επίλυση προβλημάτων των πελατών με τρόπο σύντομο και χρήσιμο.
 • Αποδεχόμουν και διεκπεραίωνα γρήγορα και αποδοτικά τις παραδόσεις.
 • Βοηθούσα στην εκτέλεση παραγγελιών και στην ικανοποίηση ειδικών αιτημάτων.

 

Πωλητής – Οίκαδε, Βόλος 
Ιούνιος 2008 - Αύγουστος 2011 

 • Παρείχα στους πελάτες βέλτιστη εξυπηρέτηση και χρήσιμες πληροφορίες.
 • Ενημερωνόμουν για τα προϊόντα του καταστήματος, τις πωλήσεις και τις προσφορές.
 • Εργαζόμουν εξίσου καλά ως μονάδα και ως μέλος ομάδας, αποσκοπώντας στην επιτυχία.


δεξιότητες

 • Διαχείριση
 • Μάρκετινγκ
 • Επίλυση περίπλοκων προβλημάτων
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Υπαλληλικές σχέσεις
 • Πρόσληψη και διατήρηση υπαλλήλων


εκπαίδευση και επιμόρφωση

Πτυχίο στην Επιστήμη του Μάρκετινγκ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθήνα 
Σεπτέμβριος 2009 - Μάιος 2013 


Απολυτήριο Λυκείου, 2ο Λύκειο Βόλου, Βόλος 
Σεπτέμβριος 2006 - Ιούνιος 2009

Αντιγράφηκε!
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις