Συνεργάτες
Συνεργαστείτε με το CVapp.gr!
Ένταξη στο πρόγραμμα
Είμαστε το CVapp.gr: ο κορυφαίος πάροχος επαγγελματικών, δοκιμασμένων προτύπων, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες. Χάρη στην εύχρηστη εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού, τα έγγραφα είναι έτοιμα σε λίγα λεπτά!

Το κοινό σας μπορεί να κάνει δωρεάν δοκιμή πριν αγοράσει. Τα συνδρομητικά προγράμματα ξεκλειδώνουν την ολοένα εμπλουτιζόμενη βιβλιοθήκη με πρότυπα βιογραφικού και συνοδευτικές επιστολές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αναζήτηση εργασίας. Προσφέρετε σαφές πλεονέκτημα με ένα αποτελεσματικό προϊόν: έχει δημιουργηθεί από ειδικούς, έχει βελτιωθεί με δεδομένα και το εμπιστεύονται εκατομμύρια επαγγελματίες.

Έχουμε σημειώσει επιτυχία με πολλών ειδών προωθητικές ενέργειες. Ιδανικοί συνεργάτες μας είναι εκείνοι με τους οποίους έχουμε ως κοινό όραμα να βοηθάμε όσους αναζητούν εργασία να σταδιοδρομήσουν και να προσληφθούν πιο γρήγορα.
Ενδιαφέρεστε;

Αν νιώθετε ότι ταιριάζετε στην περιγραφή, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο εγγραφής για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα συνεργατών του CVapp.gr. Αφού εξετάσουμε την αίτηση και εγκρίνουμε την ένταξή σας στο δίκτυο συνεργατών μας, θα σας στείλουμε τους όρους και θα σας παρακινήσουμε με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές προμήθειες.

Προσφέρουμε ένα προϊόν για χρήση σε περισσότερες από 25 χώρες. Η τιμολόγηση των προϊόντων μας γίνεται κατά χώρα, ενώ μπορείτε να πληρώνεστε στο νόμισμα της επιλογής σας.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει
Κούκι 90 ημερών
Λάβετε πληρωμή για ενέργειες εντός του τυπικού παραθύρου των 30 ημερών.
Λεπτομερείς μετρήσεις
Δείτε δεδομένα σχεδόν σε πραγματικό χρόνο στην ισχυρή πλατφόρμα μας.
Λάβετε ανταγωνιστικές προμήθειες
Πληρωθείτε και για τις δοκιμές και για τις συνδρομές.
Μεγάλο ποσοστό μετατροπής
Έχουμε κάνει βελτιστοποίηση για το μέγιστο αποτέλεσμα.
Πληρωθείτε με τους δικούς σας όρους
Πληρώνουμε κάθε μήνα, εγκαίρως και στο δικό σας νόμισμα.
Υψηλής ποιότητας δημιουργικό υλικό
Διαθέτουμε γραφικά στις γλώσσες που χρειάζεστε.
Εύκολο ξεκίνημα
Οι περισσότεροι συνεργάτες ξεκινούν σε λιγότερες από 7 ημέρες.
Αναπτυσσόμαστε!
Διαθέτουμε γραφικά στις γλώσσες που χρειάζεστε.
Αποφασίσατε να συνεργαστούμε;
Αποφασίσατε να συνεργαστούμε; Ενταχθείτε στο πρόγραμμα Ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις