Συνεργάτες
Το πρόγραμμα συνεργατών μας σας πληρώνει για να μας βοηθάτε να αναπτυχθούμε
Join the program
Στόχος μας είναι να κάνουμε το πρόγραμμα διαφανές, εύκολο και επικερδές. Αν έχετε απορίες, ακολουθούν μερικές συχνές ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους
Τι είδους συνεργάτες αναζητάτε;

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις με τις οποίες έχουμε ως κοινό όραμα να βοηθάμε όσους αναζητούν εργασία να σταδιοδρομήσουν και να προσληφθούν πιο γρήγορα. Κανονικά δεν συνεργαζόμαστε με δίκτυα CPA, συνεργάτες αλληλογραφίας ή άλλους αγοραστές μέσων.

Οι χρήστες μας βρίσκονται στην αρχή της αναζήτησης εργασίας, επομένως οι περισσότεροι συνεργάτες μας εστιάζουν στη δημιουργία αξίας για όσους αναζητούν εργασία, προσφέροντας αναζήτηση θέσεων εργασίας, πόρους με θέμα την επαγγελματική σταδιοδρομία και άλλες πτυχές του κλάδου των προσλήψεων.

Πώς θα γνωρίζω πώς τα πηγαίνω ως συνεργάτης;
Μόλις ενταχθείτε στους συνεργάτες μας, θα λάβετε αποκλειστικό υπεύθυνο λογαριασμού από την ομάδα μας, πρόσβαση σε πίνακα εργαλείων συνεργάτη και συμφωνία συνεργασίας που περιγράφει τους όρους μας.
Ποιοι είναι οι όροι;

Περηφανευόμαστε ότι δημιουργούμε ουσιαστικές συνεργασίες με ευέλικτους όρους. Αν γίνετε συνεργάτης, θα σας στείλουμε μια συμφωνία συνεργασίας που αναφέρει λεπτομέρειες.

Οι πιο βασικοί συνεργάτες μας μάς στέλνουν κίνηση και, αν ένας επισκέπτης τον οποίο παρέπεμψε συνεργάτης γίνει πελάτης εντός 90 ημερών, μοιραζόμαστε 20% των εσόδων του εν λόγω πελάτη εφ’ όρου ζωής.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει
Κούκι 90 ημερών
Λάβετε πληρωμή για ενέργειες εντός 90 ημερών.
Πληρωμές με τους δικούς σας όρους
Πληρωθείτε απευθείας και εγκαίρως όποτε το ζητήσετε
Αποκλειστικός υπεύθυνος λογαριασμού
Σας βοηθά να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα.
Μεγάλο ποσοστό μετατροπής
Βελτιστοποιημένα funnel για μέγιστο αποτέλεσμα
Υπηρεσίες σχεδίασης προωθητικού υλικού
Παρέχουν όσα σχέδια χρειαστείτε
Στατιστικά σε πραγματικό χρόνο
Δείτε τις επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο.
Υψηλό CPA
Πληρωθείτε για την παραπομπή πελατών που πληρώνουν για δοκιμή (CPA).
Παρακολούθηση subID και πηγών
Δείτε τις επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο.
Αποφασίσατε να συνεργαστούμε;
Αποφασίσατε να συνεργαστείτε μαζί μας; Τέλεια! Ας ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας αμέσως
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις