1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Σύμβουλος επιχειρήσεων
Κείμενο: Paul DruryPaul Drury

Σύμβουλος επιχειρήσεων: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Σύμβουλος επιχειρήσεων», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.5
Μέση βαθμολογία
53 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Σύμβουλος επιχειρήσεων: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Όταν μια εταιρεία χρειάζεται τις υπηρεσίες ενός συμβούλου επιχειρήσεων, τι θα ήθελε να διαβάσει στο βιογραφικό του ιδανικού συμβούλου; Πώς να πείσετε ότι θα βρείτε τις λύσεις που θα τη βοηθήσουν να βελτιώσει τη θέση της στην αγορά και την κερδοφορία της; Δομώντας ένα επιχείρημα που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έχετε τα προσόντα και τις δεξιότητες που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες της.

Εκτός από οδηγούς σύνταξης σαν αυτόν, στο cvapp.gr μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από παραδείγματα και πρότυπα βιογραφικού, όλα τους δημιουργημένα από ειδικούς της εύρεσης εργασίας. Ας αρχίσουμε, όμως, αναλύοντας κάθε τμήμα ενός επιτυχημένου βιογραφικού με παραδείγματα.

Πώς να γράψετε βιογραφικό συμβούλου επιχειρήσεων

Όπως σχεδόν όλα, έτσι και το βιογραφικό ενός συμβούλου επιχειρήσεων προτείνουμε να περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Μέσα σε μία σελίδα (ή δύο, αν έχετε πολλή πείρα), πρέπει να δώσετε στους επικεφαλής μιας επιχείρησης να καταλάβουν ότι:

 1. Έχετε γνώση του αντικειμένου, αφού έχετε καταρτιστεί σε συναφή επιστημονικό ή τεχνικό κλάδο.
 2. Μπορείτε να αναλύσετε μια κατάσταση, να διαγνώσετε τα προβλήματα, να παραγάγετε ιδέες, να ενορχηστρώσετε την υλοποίησή τους και να μετρήσετε το αποτέλεσμά τους.
 3. Έχετε αναλάβει παρόμοια εγχειρήματα στο παρελθόν με επιτυχία, επιφέροντας αισθητή βελτίωση.
 4. Υπάρχει ταύτιση ανάμεσα στη νοοτροπία τη δική σας και εκείνη της επιχείρησης, ώστε να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία και να ευθυγραμμιστείτε με το όραμά τους.
Συμβουλή ειδικού

Βελτιστοποιήστε για το ATS

Αν απαντάτε σε αγγελία μεγάλης εταιρείας, δώστε πολλή προσοχή στις λέξεις-κλειδί. Απομονώστε τες και εντάξτε τες στο βιογραφικό σας, για να τις εντοπίσει ο αλγόριθμος του ATS (Applicant Tracking System, «σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων»). Αυτού του είδους το λογισμικό ελέγχει πόσο ταιριάζει μια αίτηση εργασίας με την αγγελία της θέσης και απομονώνει τις κορυφαίες.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για σύμβουλο επιχειρήσεων

Το βιογραφικό ενός συμβούλου επιχειρήσεων καλό είναι να ακολουθεί την αντίστροφα χρονολογική μορφή. Με άλλα λόγια, πρέπει να ξεκινήσετε με το πιο πρόσφατο συμβουλευτικό έργο που αναλάβατε και να συνεχίσετε με παλιότερα. Προτιμήστε, όμως, να παραλείψετε όσα δεν έχουν σχέση με το έργο που θέλετε να αναλάβετε τώρα ή όσα έγιναν περισσότερο από δέκα χρόνια πριν.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Το καλύτερο σημείο για να παραθέσετε τα προσωπικά στοιχεία στο βιογραφικό σας είναι η κεφαλίδα ή μια πλευρική στήλη. Σε κάθε περίπτωση, μην παραλείψετε τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Γράψτε πλήρως το όνομα και το επώνυμό σας, μαζί με τον τίτλο της θέσης τον οποίο αναφέρει η αγγελία ή τον γενικό τίτλο «σύμβουλος επιχειρήσεων».
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Προτιμήστε μια διεύθυνση κατάλληλη για επαγγελματική χρήση (π.χ. [email protected]).
 • Αριθμός τηλεφώνου: Δώστε τον αριθμό τηλεφώνου του γραφείου σας ή τον αριθμό του κινητού σας –για να μπορούν να σας βρουν ώρες γραφείου ή όλες τις ώρες, αντίστοιχα.
 • Περιοχή: Γράψτε την οδό, τον αριθμό και την πόλη του γραφείου σας –ή μόνο την πόλη.
Καλό

Τιμόθεος Γκανέτσος

Σύμβουλος επιχειρήσεων

[email protected]

691 23 45 678

Μεδιολάνων 33, Λαμία

Κακό

Τ. Γκανέτσος

Σύμβουλος επιτυχίας

[email protected]

691 23 45 678

Μεδιολάνων 33

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Για να δώσετε μια καλή πρώτη εντύπωση, πρέπει να ξεκινήσετε το βιογραφικό σας ως συμβούλου επιχειρήσεων με κάτι που θα συναρπάσει την προσοχή του αναγνώστη. Τι καλύτερο από δύο-τρία στοιχεία και αριθμούς που μιλούν για τις ικανότητές σας με τον πιο εύγλωττο τρόπο; Θα δείξετε ευθύς εξαρχής ότι γνωρίζετε πώς να βοηθάτε ουσιαστικά μια επιχείρηση που έχει ανάγκη την ειδημοσύνη σας.

Πιο συγκεκριμένα, σημειώστε τους τομείς στους οποίους ειδικεύστε και κάντε σημαία σας τα δυνατά σημεία που σας κάνουν να υπερέχετε έναντι των άλλων υποψηφίων για το έργο. Πόσα έτη πείρας έχετε; Πόσους πελάτες έχετε βοηθήσει; Ποιο το μέγεθος των επιχειρήσεων αυτών και –το κυριότερο– ποιο το μέγεθος της βελτίωσης την οποία προκάλεσαν οι διορθωτικές κινήσεις σας;

Για να αντλήσετε ιδέες, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε από το παράδειγμα βιογραφικού διοικητικού υπαλλήλου, το παράδειγμα βιογραφικού διοικητικού στελέχους ή και το παράδειγμα βιογραφικού για επαγγελματία του μάρκετινγκ.

Αμέσως παρακάτω, προσφέρουμε τρία προσαρμόσιμα παραδείγματα σύνοψης βιογραφικού για σύμβουλο επιχειρήσεων, σε τρία διαφορετικά επίπεδα πείρας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με λίγη πείρα

Αριστούχος οικονομολόγος του ΟΠΑ με κίνητρο και διάθεση για επιτυχία. Η προσήλωση στην αριστεία και η εμβριθής γνώση της λειτουργίας των μεγάλων εταιρειών μπορούν να εξασφαλίσουν μετρήσιμα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο. Μπορώ να εργαστώ είτε ανεξάρτητα είτε υπό την καθοδήγηση ατόμου με περισσότερη πείρα, εφαρμόζοντας καινοτόμες προσεγγίσεις εκσυγχρονισμού των διαδικασιών και των δομών.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με μέτρια πείρα

Σύμβουλος μάρκετινγκ με 5+ έτη πείρας και ιστορικό επιτυχίας σε γνωστές εταιρείες του κλάδου των τροφίμων. Έχοντας συμβάλει καταλυτικά στην εμπορική προώθηση και προβολή δύο σειρών με είδη υγιεινής διατροφής, έχω την απαραίτητη πείρα και τα προσόντα που θα επιφέρουν μετρήσιμο αποτέλεσμα. Πολύ ικανός στην υλοποίηση στρατηγικής omnichannel marketing, μπορώ να αυξήσω την αναγνωρισιμότητα της μάρκας και το μερίδιο στην αγορά.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με πολλή πείρα

Πεπειραμένος και αφοσιωμένος σύμβουλος με πάνω από 10 έτη πείρας, βοηθώντας τους πελάτες να επιτύχουν και να υπερβούν τους στόχους τους. Αποδεδειγμένη πείρα στην καθοδήγηση επιχειρησιακών λειτουργιών και στη χάραξη στρατηγικών αύξησης της κερδοφορίας. Πολύ δυνατός στο μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και την ενίσχυση της μάρκας. Ικανός στην αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων και προκλήσεων, συμβουλεύοντας τους πελάτες ώστε να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως σύμβουλος επιχειρήσεων

Αν έχετε ήδη αναλάβει έργα ως σύμβουλος επιχειρήσεων, σε αυτό το τμήμα του βιογραφικού πρέπει να παρουσιάσετε την πείρα σας, δίνοντας έμφαση στα αποτελέσματα και τα επιτεύγματα παρά στα καθήκοντα. Αφού, δηλαδή, γράψετε σε ποιο θέμα ήθελε βοήθεια ο πελάτης, παρουσιάστε την παρέμβαση που σχεδιάσατε, χαράσσοντας μια στρατηγική και παρακολουθώντας τη να υλοποιείται.

Για παράδειγμα, αντί να γράψετε αυτά:

 • Συμβούλευα τον πελάτη σε οικονομικά θέματα
 • Βοήθησα τον πελάτη να αναδιαρθρώσει το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης

προτιμήστε διατυπώσεις σαν αυτές:

 • Σχεδίασα παρεμβάσεις οι οποίες μείωσαν τις λειτουργικές δαπάνες κατά 12% σε ένα έτος
 • Εφάρμοσα τεχνικές agile στο τμήμα R&D, οι οποίες μείωσαν κατά 15% τον χρόνο ανάπτυξης νέων προϊόντων
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Σύμβουλος –  Tour-X, 0αμία
Οκτ, 2015 - Παρόν

 • Καθοδηγούσα τον πελάτη με τον βέλτιστο τρόπο, βάσει βαθιάς γνώσης του κλάδου και προβλέψεων για τις τάσεις της αγοράς.
 • Έθετα οικονομικούς στόχους και χάρασσα στρατηγικές επίτευξής τους.
 • Εντόπιζα προβληματικά σημεία και πρότεινα λύσεις.
 • Επέβλεψα την υλοποίηση προτάσεων που αύξησαν κατά 20% την ικανοποίηση των πελατών και κατά 15% τα ετήσια έσοδα.
 • Συνέτασσα λεπτομερείς εκθέσεις και προτάσεις για τα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ.
 • Συμμετείχα στις συσκέψεις με θέμα στόχους και στρατηγικές μάρκετινγκ.

 

Σύμβουλος – New Wave, Αθήνα
Απρ, 2009 - Σεπ, 2015

 • Συνεργαζόμουν με τον πελάτη για την εκτίμηση της προόδου και τον εντοπισμό προβλημάτων και εμποδίων.
 • Παρείχα καθοδήγηση σε θέματα διαφήμισης, ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων.
 • Αύξησα κατά 50% τη διατήρηση πελατών της εταιρείας και παρείχα στους υπαλλήλους εργαλεία για μακροχρόνια ανάπτυξη.
 • Επικοινωνούσα άριστα με τα διοικητικά στελέχη και τους παρείχα εβδομαδιαίες αναφορές προόδου.
 • Συνέβαλα στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου.
 • Καθιέρωσα νέες ροές εργασιών στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίες προήγαγαν την επικοινωνία και την αποδοτικότητα των ομάδων.
Αντιγράφηκε!

Πώς να γράψετε βιογραφικό χωρίς πείρα ως σύμβουλος

Αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως σύμβουλος επιχειρήσεων, πρέπει να καλύψετε το κενό του βιογραφικού με κάτι άλλο. Από τη μία, πρέπει να αναφερθείτε στις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει από άλλες θέσεις εργασίας ή από τις σπουδές και προγράμματα επιμόρφωσης που έχετε παρακολουθήσει. Από την άλλη, μπορείτε να σημειώσετε ότι θα μάθετε γρήγορα στο πλάι ενός έμπειρου μέντορα.

Περιλάβετε τις δεξιότητες που χρησιμεύουν σε έναν σύμβουλο επιχειρήσεων

Οι δεξιότητες τις οποίες πρέπει να εντάξει στο βιογραφικό του ένας σύμβουλος επιχειρήσεων είναι δύο ειδών: (α) σκληρές δεξιότητες, (β) μαλακές δεξιότητες. Σκληρές είναι εκείνες που αποκτιούνται μέσω της εκπαίδευσης, και μαλακές είναι εκείνες που καλλιεργούνται μέσω της καθημερινής συναναστροφής με τους ανθρώπους. Για το δικό σας επάγγελμα, απαιτείται ένα πολύ ισορροπημένο μείγμα των δύο.

Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να απαριθμήσετε όλες τις δεξιότητες που μπορείτε να σκεφτείτε. Δεν έχει καμία αξία να γράψετε ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα που δεν θα χρειαστούν στο έργο για το οποίο υποβάλλετε αίτηση. Προτιμήστε να εξειδικεύσετε: αν είστε σύμβουλος σε οικονομικά θέματα, γράψτε ότι γνωρίζετε στατιστική και χρηματοοικονομική ανάλυση, όχι ότι έχετε ταλέντο στις δημόσιες ομιλίες.

Ακολουθούν 7 δεξιότητες τις οποίες θα μπορούσε να περιέχει ένα βιογραφικό συμβούλου επιχειρήσεων:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Στρατηγικές πωλήσεων
 • Στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ
 • Επιθεώρηση αγοράς
 • Σύνταξη και ανάλυση οικονομικών εκθέσεων
 • Διαχείριση έργου
 • Επίλυση προβλημάτων
 • Αναλυτική σκέψη
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια εκπαίδευση έχετε λάβει για να εργαστείτε ως σύμβουλος επιχειρήσεων

Συνήθως, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων είναι απόφοιτοι πανεπιστημιακών τμημάτων οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων ή τμημάτων μάρκετινγκ. Όμως, ανάλογα με το είδος της επιχείρησης, το προϊόν της και τις ανάγκες της, κάθε επαγγελματίας θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σύμβουλος, με τη μορφή εξωτερικού συνεργάτη.

Για παράδειγμα, μια εταιρεία λογισμικού θα μπορούσε να αναζητά μεταφραστές ως συμβούλους, για την τοπική προσαρμογή (localization) των εφαρμογών. Επί κεφαλής του εγχειρήματος θα μπορούσε να είναι ένας άλλος σύμβουλος, ο μηχανικός διεθνοποίησης (internationalization engineer), που θα προετοιμάζει το υλικό για μετάφραση και θα ενσωματώνει τις μεταφράσεις στον πηγαίο κώδικα.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση

Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Οκτ, 2003 - Ιούν, 2007

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση κατάλληλες για βιογραφικό συμβούλου επιχειρήσεων

Όπως η εμφάνισή του πρέπει να είναι φροντισμένη, έτσι και το βιογραφικό ενός συμβούλου επιχειρήσεων πρέπει να δείχνει προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια. Η εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού του cvapp.gr μπορεί να εγγυηθεί την αρτιότητα του αποτελέσματος, χωρίς να απαιτεί ειδικές γνώσεις ή πολύ χρόνο από πλευράς σας.

To παράδειγμα βιογραφικού συμβούλου επιχειρήσεων στο οποίο παραπέμπουμε εδώ βασίζεται στο πρότυπο «Στοκχόλμη» της κατηγορίας «μοντέρνα». Με την ευανάγνωστη γραμματοσειρά, τα κομψά εικονίδια στις επικεφαλίδες και επαρκή κενό χώρο ανάμεσα στα διάφορα τμήματα, θα ετοιμάσετε ένα έγγραφο που θα θέλει να το διαβάσει από την αρχή μέχρι το τέλος ο υπεύθυνος επιλογής συμβούλων.

Παράδειγμα κειμένου βιογραφικού για σύμβουλο επιχειρήσεων

Παράδειγμα

Προφίλ

Πεπειραμένος και αφοσιωμένος σύμβουλος με πάνω από 10 έτη πείρας, βοηθώντας τους πελάτες να επιτύχουν και να υπερβούν τους στόχους τους. Αποδεδειγμένη πείρα στην καθοδήγηση επιχειρησιακών λειτουργιών και στη χάραξη στρατηγικών αύξησης της κερδοφορίας. Πολύ δυνατός στο μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και την ενίσχυση της μάρκας. Ικανός στην αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων και προκλήσεων, συμβουλεύοντας τους πελάτες ώστε να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

 

Εργασιακό ιστορικό

Σύμβουλος –  Tour-X, 0αμία
Οκτ, 2015 - Παρόν

 • Καθοδηγούσα τον πελάτη με τον βέλτιστο τρόπο, βάσει βαθιάς γνώσης του κλάδου και προβλέψεων για τις τάσεις της αγοράς.
 • Έθετα οικονομικούς στόχους και χάρασσα στρατηγικές επίτευξής τους.
 • Εντόπιζα προβληματικά σημεία και πρότεινα λύσεις.
 • Επέβλεψα την υλοποίηση προτάσεων που αύξησαν κατά 20% την ικανοποίηση των πελατών και κατά 15% τα ετήσια έσοδα.
 • Συνέτασσα λεπτομερείς εκθέσεις και προτάσεις για τα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ.
 • Συμμετείχα στις συσκέψεις με θέμα στόχους και στρατηγικές μάρκετινγκ.

 

Σύμβουλος – New Wave, Αθήνα
Απρ, 2009 - Σεπ, 2015

 • Συνεργαζόμουν με τον πελάτη για την εκτίμηση της προόδου και τον εντοπισμό προβλημάτων και εμποδίων.
 • Παρείχα καθοδήγηση σε θέματα διαφήμισης, ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων.
 • Αύξησα κατά 50% τη διατήρηση πελατών της εταιρείας και παρείχα στους υπαλλήλους εργαλεία για μακροχρόνια ανάπτυξη.
 • Επικοινωνούσα άριστα με τα διοικητικά στελέχη και τους παρείχα εβδομαδιαίες αναφορές προόδου.
 • Συνέβαλα στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου.
 • Καθιέρωσα νέες ροές εργασιών στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, οι οποίες προήγαγαν την επικοινωνία και την αποδοτικότητα των ομάδων.

 

Δεξιότητες

 • Στρατηγικές πωλήσεων
 • Στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ
 • Επιθεώρηση αγοράς
 • Σύνταξη και ανάλυση οικονομικών εκθέσεων
 • Διαχείριση έργου
 • Επίλυση προβλημάτων
 • Αναλυτική σκέψη

 

Εκπαίδευση

Πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Οκτ, 2003 - Ιούν, 2007

Αντιγράφηκε!

Για να εργαστείτε ως σύμβουλος επιχειρήσεων, χρειάζεται να πείσετε ότι έχετε στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο, δοκιμασμένες δεξιότητες και ηγετική προσωπικότητα. Για να συντάξετε ένα βιογραφικό που θα σας εξασφαλίσει συνεργασία με την επιθυμητή εταιρεία, χρειάζεστε ένα άριστο βοήθημα σαν το cvapp.gr.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,700,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
720,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
580,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
58,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
550,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
510,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
350,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
930,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
53,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
110,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
71,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
20,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις