1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Ναυαγοσώστης
Κείμενο: Karl KahlerKarl Kahler

Ναυαγοσώστης: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Ναυαγοσώστης», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.7
Μέση βαθμολογία
34 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Ναυαγοσώστης: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Ετοιμάζεστε να βουτήξετε στην αγορά εργασίας και να εξασφαλίσετε την επόμενη θέση εργασίας σας ως ναυαγοσώστη. Πριν βουτήξετε στα βαθιά, πρέπει να ξέρετε πώς να γράψετε ένα εκπληκτικό βιογραφικό ναυαγοσώστη.

Η ασφάλεια και η προσοχή είναι οι προτεραιότητες στο επάγγελμα που έχετε επιλέξει και πρέπει να είστε σε θέση να δείξετε πόσο σοβαρά προσεγγίζετε τον ρόλο σας ως διασώστη λουομένων. Η προσοχή στη λεπτομέρεια θα σας βοηθήσει καθώς αρχίζετε να γράφετε το βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή ναυαγοσώστη που θα σας αποφέρουν την επόμενη θέση εργασίας. 

Αυτός ο οδηγός αναλύει κάθε τμήμα στο βιογραφικό ναυαγοσώστη και προσφέρει δείγματα και χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν:

 • Να φτάσετε το βιογραφικό σας στα χέρια αυτού που έχει την εξουσία να προσλάβει.
 • Να ενσωματώσετε δημιουργικότητα σε μια τυπική μορφή βιογραφικού.
 • Να επιλέξετε τις καλύτερες δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά, για να τα τονίσετε.
 • Να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό, ευανάγνωστο έγγραφο.

Ρίξε μια ματιά στις συμβουλές μας με τίτλο «Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό» και εξερεύνησε τα 300+ παραδείγματα βιογραφικού και τους οδηγούς γραφής μας για περισσότερες ιδέες.

Τι κάνει ένας ναυαγοσώστης;

Ορισμένοι μπορεί να νομίζουν ότι το να είσαι ναυαγοσώστης είναι όλο διασκέδαση κάτω από τον ήλιο, αλλά εσείς γνωρίζετε ότι η δουλειά του ναυαγοσώστη είναι μια σοβαρή δουλειά στην οποία ελπίζετε ποτέ να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας. Είναι δική σας ευθύνη η ασφάλεια των κολυμβητών και των πελατών στις περιοχές κολύμβησης. Αυτό σημαίνει ότι τα μάτια σας παρακολουθούν συνεχώς το νερό. Πρέπει να έχετε εξαιρετικές δεξιότητες επικέντρωσης για να επιβλέπετε το νερό και να βεβαιώνεστε ότι οι κολυμβητές είναι ασφαλείς, αλλά παράλληλα να παρατηρείτε τις συνθήκες του νερού και να προειδοποιείτε τους κολυμβητές για πιθανούς κινδύνους.

Ως ναυαγοσώστης, πρέπει να είστε σε άριστη φυσική κατάσταση και να μπορείτε να κολυμπήσετε μεγάλες αποστάσεις. Διαθέτετε εξειδικευμένη εκπαίδευση σε τεχνικές διάσωσης, πιστοποίηση σε ΚΑΡΠΑ, πρώτες βοήθειες και αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές (AED). Εκτός από την τεχνική εκπαίδευση, πρέπει να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να αντιδράτε ενεργητικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Οι ναυαγοσώστες εργάζονται σε εσωτερικές ή εξωτερικές πισίνες, παραλίες και πάρκα ψυχαγωγίας που διαθέτουν εγκαταστάσεις με νερό. Μπορεί να εργάζονται εποχικά ή όλο το έτος.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό ναυαγοσώστη

Τι πρέπει να περιλάβει ένας ναυαγοσώστης στο βιογραφικό του; Η βασική δομή ενός βιογραφικού ναυαγοσώστη δεν διαφέρει από άλλα βιογραφικά. Πρέπει να ακολουθεί μια τυπική μορφή με τα ακόλουθα τμήματα:

 • Προφίλ
 • Εργασιακό ιστορικό
 • Δεξιότητες
 • Εκπαίδευση

Φυσικά, το περιεχόμενο θα είναι διαφορετικό, αλλά ο βασικός σκοπός είναι ο ίδιος. Ο στόχος σας είναι να πείσετε τους υπευθύνους προσλήψεων ότι είστε το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά. Είστε όχι μόνο εξαιρετικά προσηλωμένος αλλά και φιλικός και ψύχραιμος στις δύσκολες καταστάσεις. Πώς να πείσετε έναν υπεύθυνο προσλήψεων ότι λέτε την αλήθεια; Χρησιμοποιώντας παραδείγματα από το εργασιακό ιστορικό σας και δυνατή, περιγραφική γλώσσα, χωρίς υπερβολική περιαυτολογία.

Παράδειγμα προφίλ βιογραφικού ναυαγοσώστη: Τονίστε την ευχάριστη προσωπικότητά σας

Τι είναι το προφίλ σε ένα βιογραφικό; Αυτή η παράγραφος 3–5 γραμμών, παρότι είναι γνωστή και ως σύνοψη, δεν είναι μια απλή σύνοψη. Είναι ο τρόπος με τον οποίο εξηγείτε στον υπεύθυνο προσλήψεων γιατί είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση. Η προσωπικότητα παίζει ρόλο στην εργασία ενός ναυαγοσώστη και αυτή είναι η μοναδική σας ευκαιρία να την αναδείξετε στο βιογραφικό ναυαγοσώστη σας.

Περιγράψτε την καλύτερη επιτυχία σας ως ναυαγοσώστη. Το καλύτερο θα ήταν να αφηγηθείτε μια διάσωση που πραγματοποιήσατε ή έναν κολυμβητή που βοηθήσατε.

Συμβουλή ειδικού

Χρησιμοποιήστε αυτό το βασικό περίγραμμα για το προφίλ σας:

 • Μία γενική εισαγωγική πρόταση για το ποιος είστε.
 • Μία ή δύο προτάσεις που περιγράφουν ένα κορυφαίο επίτευγμά σας.
 • Μία πρόταση για την επαγγελματική προσωπικότητα και το στιλ εργασίας σας.

Μπορείτε να συνδυάσετε αυτές τις προτάσεις ή να προσθέσετε λεπτομέρειες αν έχετε περισσότερα να πείτε. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το προφίλ αν έχετε επαρκή χώρο.

Πώς να περάσετε το σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων

Τα συστήματα παρακολούθησης αιτήσεων είναι εφαρμογές που χρησιμοποιούν αλγόριθμους για να σαρώνουν, να ταξινομούν και να κατατάσσουν τα βιογραφικά. Οι περισσότεροι εργοδότες χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα για να διευκολύνουν το δύσκολο έργο της πρόσληψης νέων υπαλλήλων. Δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι θα περάσετε αυτό το φίλτρο, αλλά ορισμένες τεχνικές βοηθούν σίγουρα.

Οι εργοδότες εισάγουν λέξεις-κλειδί και φράσεις που σχετίζονται με τη θέση εργασίας, οπότε η καλύτερη επιλογή σας είναι να αναλύσετε προσεκτικά την αγγελία εργασίας και να τονίσετε όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρει ο εργοδότης. Στη συνέχεια, φροντίστε να περιλάβετε όσες δεξιότητες από αυτές όντως κατέχετε. Προσέξτε, ωστόσο, να μην υπερβάλετε. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων γνωρίζουν όλα τα κόλπα, οπότε μην προσπαθήσετε να τους εξαπατήσετε.

Παρακάτω υπάρχει ένα παράδειγμα προφίλ βιογραφικού ναυαγοσώστη:

Πεπειραμένη και αφοσιωμένη ναυαγοσώστρια με πάθος για την ασφάλεια. Ικανή στη διατήρηση ενός ευχάριστου κολυμβητικού περιβάλλοντος για όλους. Επιμελής και συγκεντρωμένη, με κατανόηση της σπουδαιότητας του έργου. Αποδεδειγμένη ικανότητα προστασίας των λουομένων χάρη στη βέλτιστη επιτήρηση και την επιβολή των κανόνων με φιλική διάθεση.

Αντιγράφηκε!

Δείγμα εργασιακού ιστορικού: Εμβαθύνετε στην πείρα σας

Το τμήμα εργασιακού ιστορικού σας ως ναυαγοσώστη δεν αποτελεί απλώς απαρίθμηση των προηγούμενων θέσεών σας και των καθηκόντων σας. Εδώ (με αντίστροφα χρονολογική σειρά) πρέπει να δώσετε λεπτομέρειες που να επιδεικνύουν την αριστεία σας. Σκεφτείτε κάθε στοιχείο ως μια ευκαιρία να παρουσιάσετε μια δεξιότητα, ένα γνώρισμα της προσωπικότητας ή μια επιτυχία που θα στηρίξει το επιχείρημα υπέρ της πρόσληψής σας.

Συμβουλή ειδικού

Η American Pool Lifeguard απαριθμεί ως απαραίτητα χαρακτηριστικά ενός ναυαγοσώστη τα εξής:

 • Αγάπη για το νερό
 • Κοινωνική φύση
 • Πρόθυμη παροχή βοήθειας στους άλλους
 • Συνεργασία σε ομάδα ή ικανότητα ανάληψης ηγετικού ρόλου
 • Χρονικά συνεπής μετάβαση στην εργασία

Αν δεν έχετε εργασιακή πείρα ως ναυαγοσώστης, πρέπει να παρακολουθήσετε μαθήματα πρώτων βοηθειών, ΚΑΡΠΑ και ασφάλειας στο νερό. Αυτά όλα αναδεικνύουν την επιθυμία σας να εργαστείτε ως ναυαγοσώστης.

Φυσικά, πρέπει να μεταδώσετε με σαφήνεια ότι μπορείτε να εγγυηθείτε την ασφάλεια των κολυμβητών σε πισίνες ή πάρκα ψυχαγωγίας. 

Αν εργάζεστε ως ναυαγοσώστης μόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο και το υπόλοιπο έτος απασχολείστε αλλού, γράψτε το στην πείρα αν είναι σχετικό –αν, για παράδειγμα, είστε δάσκαλος κολύμβησης ή κωπηλασίας. Η ενασχόληση, ως παίκτης ή προπονητής, με ένα άθλημα όπως το μπάσκετ επίσης προσθέτει στο βιογραφικό αξιόλογες δεξιότητες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε ως ναυαγοσώστης. 

Το παρακάτω δείγμα περιεχομένου από βιογραφικό ναυαγοσώστη δείχνει πώς πρέπει να είναι το τμήμα εργασιακού ιστορικού.

Ναυαγοσώστρια, AquaJoy, Γλυφάδα
May 2014 — September 2019

 • Υπηρετούσα τους πελάτες του υδάτινου πάρκου ως ναυαγοσώστρια με αφοσίωση και εγρήγορση.
 • Επέβλεπα τους κολυμβητές και τηρούσα προσεκτικά τις πολιτικές και τις οδηγίες με θέμα την ασφάλεια.
 • Επιθεωρούσα καθημερινά τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, για να βεβαιωθώ ότι είναι ασφαλή και σε καλή κατάσταση.
 • Συμμετείχα σε μηνιαίες συσκέψεις προσωπικού και συνεργαζόμουν άρτια με τους συναδέλφους.
 • Παρείχα τις πρώτες βοήθειες και διενεργούσα ΚΑΡΠΑ σε περιστατικά απειλητικά για τη ζωή.
 • Συντόνιζα και προγραμμάτιζα μαθήματα κολύμβησης για διάφορες ηλικιακές ομάδες.

 

Δασκάλα κολύμβησης, Ναυτικός Όμιλος Γλυφάδας, Γλυφάδα
June 2012 — April 2016

 • Σχεδίαζα και παρέδιδα πολυάριθμα μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά και ενηλίκους.
 • Τηρούσα τις οδηγίες ασφάλειας, ώστε το εκπαιδευτικό περιβάλλον να είναι ασφαλές και ευχάριστο ανά πάσα στιγμή.
 • Δίδασκα στους μαθητές τεχνικές ασφάλειας στο νερό.
 • Εξασκούσα τους μαθητές σε διάφορα είδη και στιλ κολύμβησης.
 • Τηρούσα μητρώο μαθητών και ετοίμαζα τις κάρτες βαθμολογίας.
 • Διοργάνωνα συναντήσεις και εκδηλώσεις με θέμα την κολύμβηση.
Αντιγράφηκε!

Δείγμα τμήματος δεξιοτήτων: Η εργαλειοθήκη του ναυαγοσώστη 

Γιατί να περιλάβετε ένα τμήμα δεξιοτήτων στο βιογραφικό σας όταν έχετε ήδη αναλύσει την πείρα σας στο εργασιακό ιστορικό; Οι λόγοι είναι οι εξής: Οι υπεύθυνοι προσλήψεων είναι πολυάσχολοι και μπορεί να λαμβάνουν εκατοντάδες βιογραφικά για κάθε θέση. Θέλουν να μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα αν διαθέτετε τα χαρακτηριστικά που αναζητούν σε έναν ναυαγοσώστη. Αυτό το τμήμα του βιογραφικού σας λέει επίσης στους πιθανούς εργοδότες ποιες δεξιότητες πιστεύετε ότι είναι οι πιο σημαντικές.

Συμβουλή ειδικού

Καθίστε σε ένα ήσυχο μέρος και σκεφτείτε μια λίστα με κάθε δεξιότητα που πιστεύετε ότι διαθέτετε, ανεξάρτητα από το αν σχετίζεται άμεσα με τη ναυαγοσωστική. Αυτή είναι η «γενική λίστα» των δεξιοτήτων σας. Κρατήστε την και προσθέστε της νέα στοιχεία καθώς προοδεύετε στην επαγγελματική σας πορεία. Θα είναι πολύτιμο εργαλείο όποτε προσαρμόζετε το βιογραφικό σας ως ναυαγοσώστη στο μέλλον.

Συγκρίνετε τις δεξιότητές σας με αυτές που αναφέρει ως απαιτούμενες η αγγελία εργασίας και επιλέξτε όσες ταυτίζονται. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε δεξιότητες όπως ασφάλεια στο νερό και άλλες άμεσες δεξιότητες ενός ναυαγοσώστη («σκληρές δεξιότητες») με τις γενικές δεξιότητες εργασίας και επικοινωνίας («μαλακές δεξιότητες»). Αυτό το τμήμα δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 10 δεξιότητες, αλλά μπορείτε να κρατήσετε τις πέντε–έξι κορυφαίες. Η προσαρμογή αυτού του τμήματος θα σας βοηθήσει επίσης να περάσετε το ΣΠΑ. Και πάλι, όμως, μην καταφύγετε σε υπερβολές. Συμπεριλάβετε μόνο τα χαρακτηριστικά που πραγματικά καθορίζουν το επαγγελματικό σας στιλ.

Παρακάτω υπάρχει ένα δείγμα των δεξιοτήτων που μπορείτε να λάβετε υπόψη για το βιογραφικό σας ως ναυαγοσώστη.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ: ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
 • Τεχνικές κολύμβησης
 • Επιστήμη της άσκησης
 • Παροχή πρώτων βοηθειών
 • Φυσική αγωγή
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα τμήματος εκπαίδευσης για βιογραφικό ναυαγοσώστη: Πιστοποιήσεις που σώζουν ζωές

Αυτό το τμήμα πρέπει να είναι το πιο εύκολο να γραφτεί. Είναι μια απλή απαρίθμηση όλων των πτυχίων και των τίτλων σας. Αν είστε μαθητής Λυκείου, αναφέρετε το σχολείο σας και την εκτιμώμενη ημερομηνία αποφοίτησης. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, απαιτούνται προγράμματα εκπαίδευσης ναυαγοσώστη που περιλαμβάνουν θεωρητικά μαθήματα και εκπαίδευση στο νερό. Επίσης, συνιστάται εξειδικευμένη εκπαίδευση για διάφορους τύπους ναυαγοσώστη. 

Εάν έχετε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης ναυαγοσώστη και έχετε πιστοποίηση σε ΚΑΡΠΑ, πρώτες βοήθειες και χρήση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, φροντίστε να το αναφέρετε στο τμήμα της εκπαίδευσης του βιογραφικού σας ως ναυαγοσώστη.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πτυχίο στην Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθήνα
October 2011 — July 2015

 

Απολυτήριο Λυκείου, 5ο Λύκειο Γλυφάδας, Γλυφάδα
September 2008 — June 2011

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε τη σωστή μορφή για το βιογραφικό σας ως ναυαγοσώστη

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του, αλλά όλοι το κάνουμε σε έναν βαθμό. Γι’ αυτό, ανεξάρτητα από το πόσο πεπειραμένος ναυαγοσώστης είστε, πρέπει το βιογραφικό σας να φαίνεται τόσο καλό όσο ακούγεται. Επειδή κατά την εργασία σας χρειάζεται μεγάλη εστίαση της προσοχής, πρέπει το βιογραφικό σας να είναι απαλλαγμένο από αβλεψίες. Ελέγξτε το για ορθογραφικά και εκφραστικά λάθη και πάρτε μια δεύτερη γνώμη πριν πατήσετε το κουμπί αποστολής.

Αυτές είναι οι οδηγίες σχεδίασης και μορφοποίησης βιογραφικού ναυαγοσώστη που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε εξαιρετική πρώτη εντύπωση:

 • Δοκιμάστε μια γραμματοσειρά χωρίς σερίφ (π.χ. Arial ή Calibri) για τις επικεφαλίδες και μια γραμματοσειρά με σερίφ (π.χ. Garamond ή Constantia) για τις παραγράφους. Ή δοκιμάστε το αντίθετο.
 • Αφήστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας να ξεχωρίζουν, αλλά αποφύγετε τη φωτογραφία προφίλ.
 • Χρησιμοποιήστε το σύνηθες περιθώριο των δυόμισι εκατοστών από όλες τις πλευρές.
 • Δημιουργήστε κενό χώρο ποικίλλοντας το μήκος των γραμμών.
 • Προσπαθήστε να μη χρειαστείτε δεύτερη σελίδα.
Συμβουλή ειδικού

Χρησιμοποιήστε μια επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ, όχι εκείνη με το αστείο παρατσούκλι που είχατε στο Λύκειο. Μια διεύθυνση του τύπου [email protected] είναι ό,τι πρέπει.

Πρέπει Να ταιριάξετε τη σχεδίαση της συνοδευτικής επιστολής με εκείνη του βιογραφικού, για ομοιομορφία.

Δεν πρέπει Να χρησιμοποιήσετε γραφικά ή άλλα εικαστικά στοιχεία που αποσπούν την προσοχή.

Κύρια διδάγματα

 1. Επιδείξτε την κοινωνική σας φύση στο προφίλ, αφού η εργασία σας απαιτεί συνεργασία και εξυπηρέτηση πελατών.
 2. Προσαρμόστε το βιογραφικό σας ώστε να περάσει το ΣΠΑ και να δείξετε στους υπευθύνους προσλήψεων ότι θέλετε τη θέση.
 3. Το τμήμα εργασιακού ιστορικού προσφέρει τη δυνατότητα να επιδείξετε με λεπτομέρεια γιατί είστε το κατάλληλο άτομο για τη θέση.
 4. Προσαρμόστε το βιογραφικό σας ως ναυαγοσώστη ανάλογα με τη ζητούμενη θέση εργασίας.
 5. Επειδή οι ναυαγοσώστες χρειάζονται μεγάλη εστίαση της προσοχής, φροντίστε να εξαλείψετε κάθε αβλεψία από το βιογραφικό σας.

Χρησιμοποιώντας τα δοκιμασμένα πρότυπα βιογραφικού του CVapp.gr και ακολουθώντας τις χρήσιμες συμβουλές μας κατά τη σύνταξη του βιογραφικού σας, είστε στον σωστό δρόμο για να βρείτε τη θέση εργασίας ναυαγοσώστη που σας ταιριάζει καλύτερα.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις