1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Εργάτης αποθήκης
Κείμενο: Anna MuckermanAnna Muckerman

Εργάτης αποθήκης: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Εργάτης αποθήκης», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.5
Μέση βαθμολογία
25 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Εργάτης αποθήκης: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Η τεράστια ευκολία της διαδικτυακής παραγγελίας αγαθών καθίσταται δυνατή χάρη στην εργασία εκατομμυρίων εργατών σε αποθήκες σε όλο τον κόσμο, όπου συγκεντρώνουν και συσκευάζουν προϊόντα σε πακέτα προς αποστολή. Αν σχεδιάζετε να εργαστείτε στον κλάδο, στον οδηγό που ακολουθεί θα μάθετε όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να συντάξετε ένα βιογραφικό που θα ξεχωρίσει και θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιθυμητή θέση.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό εργάτη αποθήκης

Το πρώτο βήμα πριν γράψετε ένα βιογραφικό εργάτη αποθήκης είναι να γνωρίζετε τι να περιλάβετε. Επιγραμματικά το βιογραφικό σας πρέπει να περιέχει τα εξής:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Στόχος σας είναι να δείξετε στον υπεύθυνο εύρεσης προσωπικού πως θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε μια δουλειά που απαιτεί σωματική αντοχή αλλά και πνευματική διαύγεια. Η συνταγή για να το πετύχετε αποτελείται από αυτά τα τρία βασικά συστατικά:

 1. Τονίστε πόσο καλή δουλειά κάνατε σε άλλες παρόμοιες θέσεις στο παρελθόν. Δεν χρειάζεται να γράψετε τι ακριβώς κάνατε κάθε μέρα. Αρκεί να γράψετε τι κάνατε καλύτερα από τους συναδέλφους σας και πώς μπορείτε να χρησιμεύσετε στον μελλοντικό εργοδότη.
 2. Προσαρμόστε αυτά που γράφετε ανάλογα με την επιχείρηση στην οποία θέλετε να εργαστείτε. Προσπαθήστε να γράψετε αυτά που περιμένει να δει ο εργοδότης σε έναν καλό υποψήφιο –αρκεί, βέβαια, να είναι αληθινά.
 3. Επιλέξτε ένα πρότυπο βιογραφικού σχεδιασμένο από επαγγελματίες. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τεχνικές λεπτομέρειες. Απλώς θα γράψετε το κείμενο και θα στείλετε το βιογραφικό όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για εργάτη αποθήκης

Σχεδόν για όλα τα επαγγέλματα, η αντίστροφα χρονολογική μορφή βιογραφικού είναι η καλύτερη. Σε αυτού του είδους το βιογραφικό, γράφετε τι δουλειές έχετε κάνει και για ποιους, ξεκινώντας από το παρόν και πηγαίνοντας προς το παρελθόν. Φυσικά, δεν χρειάζεται να γράψετε όλα όσα έχετε κάνει στη ζωή σας. Αρκεί να πάτε μέχρι περίπου 10 χρόνια πίσω.

Ωστόσο, αν δεν έχετε εργαστεί ξανά σε αποθήκη –ή δεν έχετε εργαστεί ξανά γενικότερα–, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μια άλλη μορφή βιογραφικού. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να γράψετε ένα λειτουργικό βιογραφικό, δηλαδή να δώσετε βάρος στις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει (κάνοντας άλλες δουλειές ή παρακολουθώντας μαθήματα) και στα ταλέντα που έχετε από τη φύση ή από την ανατροφή σας. Ο εργοδότης θα σας κρίνει θετικά αν δει ότι ξέρετε να κάνετε πράγματα που θα χρησιμεύσουν και στη δική του επιχείρηση.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Η κεφαλίδα του βιογραφικού ενός εργάτη αποθήκης είναι σημαντική, διότι περιέχει τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σας ο υπεύθυνος εύρεσης προσωπικού, γράψτε τουλάχιστον τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Γράψτε όνομα και επώνυμο (δεν έχει σημασία με ποια σειρά) και τον τίτλο της θέσης που σας ενδιαφέρει (ακριβώς όπως τον γράφει η αγγελία).
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση σοβαρή, της μορφής [email protected].
 • Αριθμός τηλεφώνου: Καλό είναι να δώσετε το κινητό σας, για να σας βρουν πιο εύκολα.
 • Περιοχή: Γράψτε σε ποια πόλη ζείτε. Οδός, αριθμός και ταχυδρομικός κωδικός συνήθως δεν χρειάζονται.
Καλό

Στέλιος Καλαφάτης

Εργάτης αποθήκης

690 12 34 567

[email protected]

Κακό

Στέλιος Καλαφάτης

Εργάτης

690 12 34 567

[email protected]

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Η σύνοψη του βιογραφικού ενός εργάτη αποθήκης πρέπει να λέει με λίγα λόγια το κυριότερο: ότι είστε άτομο εργατικό και αξιόπιστο, κατάλληλο για τη δουλειά. Το σημαντικότερο προσόν σε μια χειρωνακτική θέση είναι η σωματική δύναμη αλλά και η διάθεση να συμβάλετε στην επιτυχία της επιχείρησης. Το ίδιο ισχύει και για έναν εργάτη εργοστασίου, για παράδειγμα.

Στη σύνοψη, που είναι γνωστή και ως προσωπική δήλωση ή προφίλ, πρέπει να γράψετε γιατί πιστεύετε ότι πρέπει να επιλέξουν εσάς για τη συγκεκριμένη θέση. Γράψτε δύο ή τρεις ξεκάθαρες προτάσεις με δυνατά ρήματα και περιγραφικά επίθετα, για να αφήσετε το στίγμα σας και να κάνετε άριστη πρώτη εντύπωση.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού εργάτη αποθήκης:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ

Πεπειραμένος και αφοσιωμένος εργάτης αποθήκης με πάνω από έξι χρόνια εργασίας σε αποθήκες μεγάλων μονάδων παραγωγής. Επιδέξιος στον χειρισμό μηχανημάτων, τη συσκευασία προϊόντων και τη διαχείριση αποθέματος. Αποδεδειγμένο ιστορικό συντονισμού της ροής εργασιών σε αποθήκες. Άριστος στην ηγεσία ομάδων και γνήσια προσήλωση στην αριστεία και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως εργάτης αποθήκης

Το εργασιακό ιστορικό σε ένα βιογραφικό εργάτη αποθήκης περιέχει τα ισχυρότερα επιχειρήματα που μπορούν να πείσουν έναν εργοδότη να σας προσλάβει. Σε αυτό το τμήμα, πρέπει να γράψετε πού έχετε εργαστεί –πηγαίνοντας αντίστροφα στον χρόνο, όπως αναφέραμε πιο πάνω. Κάτω από κάθε θέση εργασίας, γράψτε σε δυο-τρεις γραμμές με κουκκίδες τα κυριότερα καθήκοντα, έργα και επιτεύγματά σας. Αν μπορείτε να γράψετε αριθμούς και ποσοστά, ακόμη καλύτερα. Επίσης, είναι σημαντικό να γράψετε σε τι είδους αποθήκη δουλεύατε κάθε φορά, τι προϊόντα χειριζόσασταν και τι εργαλεία ή μηχανήματα χρησιμοποιούσατε.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εργασιακού ιστορικού από βιογραφικό εργάτη αποθήκης:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Εργάτης αποθήκης – Νεοπλαστέξ, Ιωάννινα 
Οκτώβριος 2015 - Παρόν 

 • Εκτελούσα τις παραγγελίες του τμήματος παραγωγής τηρώντας αυστηρές προθεσμίες.
 • Συντόνιζα τους άλλους εργάτες της αποθήκης και συνεργαζόμουν με τους επικεφαλής των ομάδων για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.
 • Ανταποκρινόμουν στα πρότυπα ασφάλειας και διασφάλιζα την ποιότητα των προϊόντων.
 • Φόρτωνα και ξεφόρτωνα προϊόντα από τους ιμάντες των μηχανημάτων.
 • Εκτελούσα μικρής έκτασης συντήρηση εξοπλισμού όποτε χρειαζόταν.
 • Ανέφερα στον προϊστάμενο δυσλειτουργίες μηχανημάτων ή προβλήματα ασφάλειας.

 

Εργάτης αποθήκης – Συσκευαστική Αφοί Γιαννόπουλοι ΟΕ, Ιωάννινα 
Σεπτέμβριος 2013 - Σεπτέμβριος 2015 

 • Τηρούσα όλες τις οδηγίες και τις διαδικασίες ασφάλειας κατά τη συσκευασία.
 • Παρακολουθούσα τη γραμμή συσκευασίας και ανέφερα τυχόν προβλήματα.
 • Διατηρούσα το περιβάλλον εργασίας καθαρό και οργανωμένο, για μεγαλύτερη παραγωγικότητα.
 • Συνεργαζόμουν με τους άλλους εργάτες ξεκάθαρα και αποδοτικά.
 • Χειριζόμουν κάθε προϊόν και κάθε συσκευασία με φροντίδα και προσοχή.
Αντιγράφηκε!

Περιλάβετε δεξιότητες που απαιτούνται από έναν εργάτη αποθήκης

Το τμήμα δεξιοτήτων του βιογραφικού ενός εργάτη αποθήκης πρέπει να παρουσιάζει ένα ισορροπημένο μείγμα από σκληρές δεξιότητες και μαλακές δεξιότητες. Οι πρώτες είναι όσες έχετε αποκτήσει χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα εργαλεία, προγράμματα ή μηχανήματα. Οι δεύτερες είναι τα γνωρίσματα του χαρακτήρα σας και άλλα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ευχάριστο στη συνεργασία.

Μια καλή μέθοδος είναι να γράψετε σε ένα χαρτί ή στον υπολογιστή όλες τις δεξιότητες που πιστεύετε πως έχετε, χωρισμένες σε σκληρές και μαλακές. Αυτή θα είναι η «γενική λίστα». Κάθε φορά που πρέπει να γράψετε ένα βιογραφικό, θα διαλέγετε από αυτήν όσες δεξιότητες ταιριάζουν καλύτερα στη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει. Για να αποφασίσετε, θα διαβάζετε προσεκτικά την αγγελία του εργοδότη και θα εντοπίζετε τι ακριβώς ζητά. Αν υπάρχουν στη λίστα σας, αυτά θα ακριβώς θα γράφετε –και με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, ακόμη και αν πιστεύετε ότι δεν είναι απόλυτα σωστός.

Μερικές δεξιότητες που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν σε έναν εργάτη αποθήκης είναι οι εξής:

Παράδειγμα προσαρμόσιμου βιογραφικού: δεξιότητες
 • Γνώση λειτουργιών αποθήκης
 • Οργάνωση
 • Πρότυπα ασφάλειας
 • Χειρωνακτικές εργασίες
 • Ειδίκευση στον εξοπλισμό μεταποίησης
 • Εσωτερικό κίνητρο
Αντιγράφηκε!

Γράψτε πού και πώς έχετε εκπαιδευτεί ως εργάτης αποθήκης

Παρότι το τμήμα της εκπαίδευσης σε ένα βιογραφικό εργάτη αποθήκης ίσως είναι σύντομο, μην το παραλείψετε. Για να εργαστεί κανείς σε αποθήκη, δεν χρειάζεται πτυχίο πανεπιστημίου, ίσως ούτε καν απολυτήριο Λυκείου. Αν, όμως, έχετε παρακολουθήσει κάποιου είδους επαγγελματική κατάρτιση ή μαθητεία, αξίζει να το αναφέρετε. Ο υπεύθυνος προσλήψεων θα δει ότι είστε άτομο με όρεξη για δουλειά, που ενδιαφέρεται να εξελιχθεί επαγγελματικά. Σε κάθε περίπτωση, ακολουθήστε και εδώ μια αντίστροφα χρονολογική σειρά.

Δείτε παρακάτω ένα προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης από βιογραφικό εργάτη αποθήκης:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση και επιμόρφωση

Απολυτήριο Λυκείου, 7ο Λύκειο Ιωαννίνων, Ιωάννινα 
Σεπτέμβριος 2009 - Μάιος 2013

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε την κατάλληλη διάταξη και σχεδίαση για βιογραφικό εργάτη αποθήκης

Το βιογραφικό ενός εργάτη αποθήκης δεν χρειάζεται περίτεχνα σχέδια, εξεζητημένες γραμματοσειρές και τυπογραφικά στολίδια. Το καλύτερο είναι να επιλέξετε μια σχεδίαση απλή και ξεκάθαρη. Αυτό που σας νοιάζει είναι να μπορεί να διαβάσει το κείμενο άνετα ο υπεύθυνος επιλογής προσωπικού. Επομένως, προέχει να αποφύγετε τα γλωσσικά λάθη (ορθογραφικά, γραμματικά κ.λπ.) και να αποθηκεύσετε το βιογραφικό σε μια μορφή που δεν θα εμφανιστεί διαφορετική στον υπολογιστή του παραλήπτη ούτε στο χαρτί, αν επιλέξετε να το εκτυπώσετε.

Όλα αυτά μπορείτε να τα καταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με σιγουριά, χάρη στο προηγμένο εργαλείο δημιουργίας βιογραφικού του cvapp.gr. Απλώς επιλέγετε ένα από τα πολλά πρότυπα βιογραφικού που προσφέρουμε, συμπληρώνετε τις πληροφορίες που σας ζητούνται (με ξεκάθαρες οδηγίες και έτοιμες φράσεις) και αποθηκεύετε το βιογραφικό σας σε μορφή PDF, που εξασφαλίζει απαράλλαχτη εμφάνιση σε κάθε συσκευή και στο χαρτί. Έτσι, θα κάνετε ένα σημαντικό πρώτο βήμα για να εξασφαλίσετε τη δουλειά που επιθυμείτε.

Παράδειγμα βιογραφικού εργάτη αποθήκης, μόνο κείμενο

Προφίλ

Πεπειραμένος και αφοσιωμένος εργάτης αποθήκης με πάνω από έξι χρόνια εργασίας σε αποθήκες μεγάλων μονάδων παραγωγής. Επιδέξιος στον χειρισμό μηχανημάτων, τη συσκευασία προϊόντων και τη διαχείριση αποθέματος. Αποδεδειγμένο ιστορικό συντονισμού της ροής εργασιών σε αποθήκες. Άριστος στην ηγεσία ομάδων και γνήσια προσήλωση στην αριστεία και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας.


εργασιακό ιστορικό

Εργάτης αποθήκης – Νεοπλαστέξ, Ιωάννινα 
Οκτώβριος 2015 - Παρόν 

 • Εκτελούσα τις παραγγελίες του τμήματος παραγωγής τηρώντας αυστηρές προθεσμίες.
 • Συντόνιζα τους άλλους εργάτες της αποθήκης και συνεργαζόμουν με τους επικεφαλής των ομάδων για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.
 • Ανταποκρινόμουν στα πρότυπα ασφάλειας και διασφάλιζα την ποιότητα των προϊόντων.
 • Φόρτωνα και ξεφόρτωνα προϊόντα από τους ιμάντες των μηχανημάτων.
 • Εκτελούσα μικρής έκτασης συντήρηση εξοπλισμού όποτε χρειαζόταν.
 • Ανέφερα στον προϊστάμενο δυσλειτουργίες μηχανημάτων ή προβλήματα ασφάλειας.

 

Εργάτης αποθήκης – Συσκευαστική Αφοί Γιαννόπουλοι ΟΕ, Ιωάννινα 
Σεπτέμβριος 2013 - Σεπτέμβριος 2015 

 • Τηρούσα όλες τις οδηγίες και τις διαδικασίες ασφάλειας κατά τη συσκευασία.
 • Παρακολουθούσα τη γραμμή συσκευασίας και ανέφερα τυχόν προβλήματα.
 • Διατηρούσα το περιβάλλον εργασίας καθαρό και οργανωμένο, για μεγαλύτερη παραγωγικότητα.
 • Συνεργαζόμουν με τους άλλους εργάτες ξεκάθαρα και αποδοτικά.
 • Χειριζόμουν κάθε προϊόν και κάθε συσκευασία με φροντίδα και προσοχή.


δεξιότητες

 • Γνώση λειτουργιών αποθήκης
 • Οργάνωση
 • Πρότυπα ασφάλειας
 • Χειρωνακτικές εργασίες
 • Ειδίκευση στον εξοπλισμό μεταποίησης
 • Εσωτερικό κίνητρο


εκπαίδευση και επιμόρφωση

Απολυτήριο Λυκείου, 7ο Λύκειο Ιωαννίνων, Ιωάννινα 
Σεπτέμβριος 2009 - Μάιος 2013

Αντιγράφηκε!
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις