1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Διατροφολόγος
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Διατροφολόγος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Διατροφολόγος», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.4
Μέση βαθμολογία
53 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Διατροφολόγος: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Το βιογραφικό ενός διατροφολόγου πρέπει να αναδεικνύει το στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο, τη διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην έρευνα και την προσήλωσή του στην προάσπιση της υγείας του ανθρώπου. Ακολουθώντας τις προσεκτικά μελετημένες συμβουλές μας για μια πλήρη και ισορροπημένη αίτηση εργασίας, θα μπορέσετε σύντομα να βελτιώσετε τις προοπτικές σας στην αγορά εργασίας.

Η εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού του cvapp.gr είναι το πιο ωφέλιμο βοήθημα, που θα σας γεμίσει ενέργεια σε αυτήν την προσπάθεια. Αξιοποιώντας τα πολλά πρότυπα και παραδείγματα που προσφέρει, θα εμπνευστείτε, ώστε να ετοιμάσετε μια αίτηση εργασίας από την οποία δεν θα λείπει τίποτε.

Πώς να γράψετε βιογραφικό διατροφολόγου

Το βιογραφικό ενός ατόμου που αναζητά εργασία ως διατροφολόγος πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Καθώς η επιστήμη της διατροφής εξελίσσεται διαρκώς και οι διατροφικές συνήθειες μεταβάλλονται, η αγορά εργασίας του κλάδου είναι αρκετά απαιτητική και ανταγωνιστική. Για να πείσετε έναν υπεύθυνο προσλήψεων ότι αξίζει να σας εμπιστευθεί τον σχεδιασμό διαιτολογίων ή την παροχή διατροφικών συμβουλών σε πελάτες (υγιείς ή ασθενείς), δοκιμάστε τα εξής:

 1. Αν έχετε σχετική πείρα, αναδείξτε τα επιτεύγματά σας, αντί να παραθέσετε απλώς τις ευθύνες τις οποίες έχετε αναλάβει. Δείξτε πως πετύχατε μετρήσιμα αποτελέσματα, τόσο στην υγεία των πελατών όσο και στην αύξηση του κύκλου εργασιών του εργοδότη.
 2. Δείξτε ότι έχετε ενημερωθεί για το όραμα και τη φιλοσοφία του οργανισμού που σας ενδιαφέρει και ότι έχετε ακριβώς όσα χρειάζεται για να ανταποκριθείτε στην εταιρική κουλτούρα. Αποφύγετε, με άλλα λόγια, να έχετε ένα μόνο βιογραφικό και να το στέλνετε σε όλες τις ενδιαφέρουσες αγγελίες.
 3. Εμπιστευθείτε ένα πρότυπο βιογραφικού σχεδιασμένο από ειδικό της εύρεσης εργασίας, για να προσδώσετε στο έγγραφό σας άρτια δομή και εμφάνιση, με όλα τα στοιχεία όπου και όπως πρέπει.
Συμβουλή ειδικού

Βελτιστοποιήστε για το ATS

Αν συντάσσετε βιογραφικό για μεγάλη εταιρεία, είναι πολύ σημαντικό να μην παραλείψετε κανένα από τα απαραίτητα και επιθυμητά προσόντα που αναφέρει η αγγελία. Τα προσόντα αυτά τα χρησιμοποιεί ως λέξεις-κλειδί και κριτήρια αξιολόγησης το λεγόμενο «σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων» (Applicant Tracking System, ATS), το οποίο κάνει την πρώτη διαλογή των αιτήσεων.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για διατροφολόγο

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το βιογραφικό ενός διατροφολόγου μπορεί να ακολουθεί την αντίστροφα χρονολογική μορφή. Αυτή η μορφή, η πιο κοινή όλων, ξεκινά από την πιο πρόσφατη θέση εργασίας και συνεχίζει προς παλιότερες, με όριο τη μία δεκαετία από σήμερα.

Αν, τώρα, δεν έχετε εργαστεί ξανά ως διατροφολόγος –ή έχετε εργαστεί αλλά σε διαφορετικού είδους επιχείρηση–, θα μπορούσατε να προτιμήσετε τη λειτουργική μορφή. Ένα λειτουργικό βιογραφικό δίνει βάρος στις δεξιότητες τις οποίες κατέχετε και στα δυνατά σημεία που σας καθιστούν άτομο κατάλληλο να αναλάβει την επιμέλεια του προγράμματος διατροφής των πελατών ή των ασθενών.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Πάνω-πάνω στο βιογραφικό ή σε μια πλευρική στήλη, πρέπει να φαίνονται τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Πιο συγκεκριμένα, γράψτε τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Το ονοματεπώνυμό σας ολογράφως και ο τίτλος της θέσης που σας ενδιαφέρει («διατροφολόγος» ή όπως αλλιώς αναφέρεται στον τίτλο της αγγελίας).
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Μια ηλεκτρονική διεύθυνση σοβαρή και τυπική (π.χ. [email protected]).
 • Αριθμός τηλεφώνου: Αριθμός τηλεφώνου, σταθερού ή κινητού, για την περίπτωση που ο εργοδότης προτιμά την προφορική επικοινωνία.
 • Περιοχή: Οδός, αριθμός και πόλη κατοικίας.
Καλό
 • Μαρίνα Ορφανού
 • Διατροφολόγος
 • [email protected]
 • 699 23 32 232
 • Γαυγαμήλων 12, Ορεστιάδα
Κακό

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Το βιογραφικό ενός διατροφολόγου πρέπει ευθύς εξαρχής να εμπνέει τον υπεύθυνο επιλογής προσωπικού να διαβάσει παρακάτω. Για να το επιτύχετε, πρέπει να δώσετε εικόνα σοβαρού επιστήμονα με πλούτο γνώσεων και ικανότητα εφαρμογής τους στην πράξη. Πρέπει να δείξετε ότι είστε ο ειδικός της διατροφής που θα καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησης.

Έτσι, σε μια σύντομη παράγραφο με τρεις-τέσσερις προτάσεις πρέπει να εξηγήσετε γιατί αξίζει να σας εμπιστευτούν και να σας εντάξουν στο προσωπικό τους. Πώς θα συνεισφέρετε στην επιτυχία της επιχείρησης; Πώς θα ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του ρόλου που περιγράφει η αγγελία; Τι κάνει τις δικές σας οδηγίες και συμβουλές διατροφής να διαφέρουν;

Για να αντλήσετε ιδέες, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε από το παράδειγμα βιογραφικού γιατρού ή το παράδειγμα βιογραφικού νοσηλευτή.

Εδώ, προσφέρουμε τρία προσαρμόσιμα παραδείγματα σύνοψης βιογραφικού για διατροφολόγο, σε τρία διαφορετικά επίπεδα πείρας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με λίγη πείρα

Πρόσφατος απόφοιτος διαιτολογίας με ειδίκευση στην αθλητική διατροφή και ισχυρό κίνητρο για επιτυχία και αναγνώριση. Η ενασχόλησή μου με τον πρωταθλητισμό συνδυάζεται άριστα με τις επιστημονικές γνώσεις μου. Μαζί, αυτά τα δύο στοιχεία μπορούν να εγγυηθούν βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών της ομάδας σας.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με μέτρια πείρα

Αφοσιωμένη και πεπειραμένη διατροφολόγος με πλούσιο ιστορικό παροχής βοήθειας σε πελάτες που θέλουν να επιτύχουν συγκεκριμένους διατροφικούς στόχους και να διαχειριστούν προβλήματα υγείας. Ικανή στην εκτίμηση των αναγκών κάθε πελάτη και τη δημιουργία προσωποποιημένων προγραμμάτων. Κατανοώ σε βάθος πώς οι διατροφικές συνήθειες επηρεάζουν την υγεία και την ευζωία του ανθρώπου.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με πολλή πείρα

Πεπειραμένη διατροφολόγος με 25 έτη ενασχόλησης με διαβητικούς ασθενείς. Στη μακρά πορεία μου έχω συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας αναρίθμητων ατόμων, μεταβάλλοντας στοχευμένα και προοδευτικά τις διατροφικές τους επιλογές. Η αφοσίωσή μου στον Άνθρωπο και την υγεία μου παρέχουν ισχυρό κίνητρο να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στον κλάδο μας, με ενεργό συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων, εντός και εκτός Ελλάδας.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως διατροφολόγος

Αν έχετε εργαστεί στο παρελθόν ως διατροφολόγος, σε αυτό το σημείο του βιογραφικού πρέπει να παρουσιάσετε τις εμπειρίες σας από την οπτική γωνία του εργοδότη. Αντί, δηλαδή, να γράψετε μόνο τα καθήκοντά σας, προτιμήστε να δείξετε πώς συμβάλατε στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης.

Για παράδειγμα, αντί να γράψετε τα εξής:

 • Δημιουργούσα διατροφολόγια με βάση τις ανάγκες των πελατών
 • Έδινα συμβουλές διατροφής με βάση τις αναλύσεις αίματος των ασθενών

προτιμήστε τα εξής:

 • Έδινα προγράμματα διατροφής τα οποία αξιολογούνταν θετικά σε ποσοστό 91%
 • Βοηθούσα τους πελάτες του γυμναστηρίου να αυξάνουν τη μυϊκή μάζα τους, πετυχαίνοντας 18% αύξηση των εγγραφών σε ένα έτος
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Διατροφολόγος - Κέντρο διατροφής «Ευ τρέφεσθαι», Ορεστιάδα
Μάιος 2013 - Σεπτέμβριος 2019

 • Ανέλυσα σχολαστικά τις διατροφικές συνήθειες και ανάγκες κάθε πελάτη πριν τη δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος.
 • Κατάρτιζα προγράμματα τα οποία προήγαν τους στόχους των πελατών.
 • Εξηγούσα τα οφέλη της σωστής διατροφής και των αλλαγών στον τρόπο ζωής.
 • Ανέπτυσσα συνταγές και τις παρουσίαζα αναλυτικά.
 • Παρακολουθούσα στενά την πρόοδο των πελατών, τους παρακινούσα και αντιμετώπιζα όσα εμπόδια ή προβλήματα ανέκυπταν.


Διατροφολόγος - Γυμναστήριο «Εν σώματι», Λήμνος
Ιούλιος 2008 - Απρίλιος 2013

 • Παρείχα συμβουλές διατροφής σε περισσότερους από 100 πελάτες του γυμναστηρίου.
 • Διοργάνωνα εργαστήρια με θέμα τις καλές διατροφικές συνήθειες σε συνδυασμό με την άσκηση.
 • Εξηγούσα στους πελάτες πώς η σωστή διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών.
 • Κατέγραφα σχολαστικά τις συνήθειες και τις ανάγκες κάθε ασκουμένου και θέταμε στόχους από κοινού.
 • Η διευθύντρια δεχόταν πολύ θετικές αξιολογήσεις για τη δουλειά μου, που έφερνε νέους πελάτες στο γυμναστήριο.
Αντιγράφηκε!

Πώς να γράψετε βιογραφικό χωρίς πείρα ως διατροφολόγος

Αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως διατροφολόγος, πρέπει να αντισταθμίσετε το μειονέκτημα ρίχνοντας το βάρος στις λεγόμενες «φορητές δεξιότητες». Για παράδειγμα, μπορείτε να εξηγήσετε πώς σας έχουν προετοιμάσει για τη διατροφολογία η ενασχόλησή σας με τη μαγειρική ή την άθληση. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να μιλήσετε για την παρακολούθηση μαθημάτων με θέμα τη διατροφή και την υγεία.

Περιλάβετε τις δεξιότητες που χρησιμεύουν σε έναν διατροφολόγο

Στο βιογραφικό του, ένας διατροφολόγος πρέπει να αναφέρει δύο ειδών δεξιότητες: (α) σκληρές δεξιότητες, (β) μαλακές δεξιότητες. Η γνώση ειδικών προγραμμάτων διατροφής για αθλητές, ηλικιωμένους ή άτομα που πάσχουν από χρόνιες νόσους είναι παραδείγματα των πρώτων. Η μεθοδικότητα και η ικανότητα εξήγησης δύσκολων εννοιών με απλό τρόπο είναι παραδείγματα των δεύτερων.

Σίγουρα, πάντως, δεν πρέπει να γράψετε μια μακρά λίστα με ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Προτιμήστε να απαριθμήσετε έως δέκα περίπου από τις πιο κατάλληλες δεξιότητες για τον εργοδότη που θα διαβάσει το βιογραφικό. Αν απευθύνεστε στη διευθύντρια ενός σχολείου, για παράδειγμα, γράψτε ότι ξέρετε από παιδιατρική διατροφή ή ψυχοδιαιτολογία και ότι έχετε την υπομονή που απαιτεί η ενασχόληση τα παιδιά.

Ακολουθούν 8 σημαντικές δεξιότητες τις οποίες μπορεί να περιέχει ένα βιογραφικό διατροφολόγου:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Διατροφική αντιμετώπιση διαβήτη
 • Διαχείριση βάρους
 • Αθλητική διατροφή
 • Δημιουργία συνταγών
 • Μεθοδική προσέγγιση των προβλημάτων
 • Σχολαστικότητα στον τρόπο εργασίας
 • Απλοποίηση σύνθετων εννοιών
 • Εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια εκπαίδευση έχετε λάβει για να εργαστείτε ως διατροφολόγος

Για να αποκτήσει κανείς άδεια άσκησης επαγγέλματος διαιτολόγου-διατροφολόγου, πρέπει να είναι κάτοχος πτυχίου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Άρα, σε αυτό το τμήμα του βιογραφικού αναφέρετε απαραίτητα σε πιο ΑΕΙ σπουδάσατε. Αν προχωρήσατε σε μεταπτυχιακή ειδίκευση, γράψτε και αυτό, κι ας μην είναι ακριβώς στον τομέα που αφορά η αγγελία στην οποία απαντάτε –θα δείξει διάθεση για μάθηση.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση

Πτυχίο στην Επιστήμη Τροφίμων και τη Διατροφή, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Λήμνος
Οκτώβριος 2003 - Ιούνιος 2007

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση κατάλληλες για βιογραφικό διατροφολόγου

Όταν ένας πελάτης συμβουλεύεται διατροφολόγο, αναπόφευκτα η εμφάνιση του δεύτερου επηρεάζει την εντύπωση που θα αποκομίσει ο πρώτος. Ομοίως, ένα βιογραφικό με άριστο περιεχόμενο καλό είναι να συνοδεύεται από φροντισμένη εμφάνιση. Αν δεν έχετε ειδικές γνώσεις γραφιστικής, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε τα πολυάριθμα και άριστης ποιότητας βοηθήματα που διατίθενται στο cvapp.gr.

Το παράδειγμα βιογραφικού διατροφολόγου το οποίο παραθέτουμε εδώ βασίζεται στο πρότυπο «Σίδνεϊ», ένα από τα δημιουργικά πρότυπα της συλλογής μας. Η ευανάγνωστη γραμματοσειρά, η καλαίσθητη μπλε στήλη στα δεξιά, και ο επαρκής κενός χώρος ανάμεσα στις σειρές και τα τμήματα παράγουν ένα αποτέλεσμα απόλυτα ευανάγνωστο και εύχρηστο, που θα διευκολύνει τον υπεύθυνο προσλήψεων.

Παράδειγμα κειμένου βιογραφικού για διατροφολόγο

Προφίλ

Αφοσιωμένη και πεπειραμένη διατροφολόγος με πλούσιο ιστορικό παροχής βοήθειας σε πελάτες που θέλουν να επιτύχουν συγκεκριμένους διατροφικούς στόχους και να διαχειριστούν προβλήματα υγείας. Ικανή στην εκτίμηση των αναγκών κάθε πελάτη και τη δημιουργία προσωποποιημένων προγραμμάτων. Κατανοώ σε βάθος πώς οι διατροφικές συνήθειες επηρεάζουν την υγεία και την ευζωία του ανθρώπου.

 

Εργασιακό ιστορικό

Διατροφολόγος - Κέντρο διατροφής «Ευ τρέφεσθαι», Ορεστιάδα
Μάιος 2013 - Σεπτέμβριος 2019

 • Ανέλυσα σχολαστικά τις διατροφικές συνήθειες και ανάγκες κάθε πελάτη πριν τη δημιουργία εξατομικευμένου προγράμματος.
 • Κατάρτιζα προγράμματα τα οποία προήγαν τους στόχους των πελατών.
 • Εξηγούσα τα οφέλη της σωστής διατροφής και των αλλαγών στον τρόπο ζωής.
 • Ανέπτυσσα συνταγές και τις παρουσίαζα αναλυτικά.
 • Παρακολουθούσα στενά την πρόοδο των πελατών, τους παρακινούσα και αντιμετώπιζα όσα εμπόδια ή προβλήματα ανέκυπταν.


Διατροφολόγος - Γυμναστήριο «Εν σώματι», Λήμνος
Ιούλιος 2008 - Απρίλιος 2013

 • Παρείχα συμβουλές διατροφής σε περισσότερους από 100 πελάτες του γυμναστηρίου.
 • Διοργάνωνα εργαστήρια με θέμα τις καλές διατροφικές συνήθειες σε συνδυασμό με την άσκηση.
 • Εξηγούσα στους πελάτες πώς η σωστή διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενειών.
 • Κατέγραφα σχολαστικά τις συνήθειες και τις ανάγκες κάθε ασκουμένου και θέταμε στόχους από κοινού.
 • Η διευθύντρια δεχόταν πολύ θετικές αξιολογήσεις για τη δουλειά μου, που έφερνε νέους πελάτες στο γυμναστήριο.


Δεξιότητες

 • Διατροφική αντιμετώπιση διαβήτη
 • Διαχείριση βάρους
 • Αθλητική διατροφή
 • Δημιουργία συνταγών
 • Μεθοδική προσέγγιση των προβλημάτων
 • Σχολαστικότητα στον τρόπο εργασίας
 • Απλοποίηση σύνθετων εννοιών
 • Εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων


Εκπαίδευση

Πτυχίο στην Επιστήμη Τροφίμων και τη Διατροφή, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Λήμνος
Οκτώβριος 2003 - Ιούνιος 2007

Αντιγράφηκε!

Για να εργαστείτε ως διατροφολόγος, χρειάζεται να πείσετε ότι έχετε τον καλύτερο συνδυασμό πείρας, γνώσεων και δεξιοτήτων σε σύγκριση με τους άλλους υποψηφίους για τη θέση. Για να συντάξετε ένα βιογραφικό που θα σας φέρει πιο κοντά στην πρόσληψη, χρειάζεστε το cvapp.gr.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
730,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
590,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
59,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
560,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
56,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,700+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
130,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
76,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
24,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
41,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις