1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Οδηγός λεωφορείου
Κείμενο: Susan ShorSusan Shor

Οδηγός λεωφορείου: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Οδηγός λεωφορείου», για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.4
Μέση βαθμολογία
68 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Οδηγός λεωφορείου: παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Το βιογραφικό ενός οδηγού λεωφορείου πρέπει να παρουσιάζει έναν προσεκτικό, ευσυνείδητο και καλοσυνάτο επαγγελματία. Τονίζοντας τα δυνατά σημεία σας με τρόπο ελκυστικό, θα καταφέρετε να πείσετε ότι αξίζει να σας εμπιστευθούν μια θέση εργασίας πίσω από το τιμόνι ενός λεωφορείου, ό,τι είδους δρομολόγια κι αν εκτελεί –αστικά, υπεραστικά ή διεθνή· σχολικά, επαγγελματικά ή αναψυχής.

Το καλύτερο εργαλείο που θα επιταχύνει την ετοιμασία μιας αίτησης εργασίας είναι η εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού του cvapp.gr. Χάρη στα πολυάριθμα πρότυπα και παραδείγματα που διαθέτει, θα προσπεράσετε άνετα τους άλλους οδηγούς που θα απαντήσουν στην ίδια αγγελία ή προκήρυξη θέσης εργασίας για επαγγελματία οδηγό.

Πώς να γράψετε βιογραφικό οδηγού λεωφορείου

Το βιογραφικό ενός ατόμου που αναζητά εργασία ως οδηγός λεωφορείου πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

 • Κεφαλίδα βιογραφικού
 • Σύνοψη βιογραφικού (γνωστή και ως προφίλ ή προσωπική δήλωση)
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα δεξιοτήτων
 • Τμήμα εκπαίδευσης

Το βιογραφικό σας πρέπει να οδηγεί τον ενδιαφερόμενο εργοδότη με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι είστε ένας σοβαρός και ευσυνείδητος επαγγελματίας, στον οποίο μπορεί να εμπιστευθεί τη σωματική ακεραιότητα ανθρώπων ακόμη και καθημερινά. Για να αντεπεξέλθετε σε αυτήν την αποστολή, δοκιμάστε μια μεθοδική προσέγγιση σαν την ακόλουθη:

 1. Αν έχετε αναλάβει ξανά παρόμοια δρομολόγια, γράψτε όχι απλώς τι καθήκοντα είχατε, αλλά κυρίως τι πετύχατε και πώς υπερβήκατε τυχόν αντιξοότητες. Η ευκολία προσαρμογής και η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων είναι πολύτιμα γνωρίσματα ενός επαγγελματία οδηγού.
 2. Δείξτε ότι έχετε ενημερωθεί για τον εργοδότη που σας ενδιαφέρει και ότι συμφωνείτε με το όραμα και τις αξίες του. Δώστε του να καταλάβει ότι δεν έχετε στείλει ένα βιογραφικό «γενικής χρήσης», αλλά ότι το έχετε γράψει ειδικά ως απάντηση στη δική του αγγελία.
 3. Βασιστείτε σε ένα πρότυπο βιογραφικού επαγγελματικής ποιότητας, για να δώσετε στον υπεύθυνο επιλογής οδηγών εικόνα επαγγελματία που δεν αφήνει τίποτε στην τύχη, χωρίς να έχει τον απόλυτο έλεγχο μιας κατάστασης.
Συμβουλή ειδικού

Βελτιστοποιήστε για το ATS

Αν στείλετε το βιογραφικό σας σε μια μεγάλη εταιρεία (π.χ. ένα διεθνές ταξιδιωτικό γραφείο), μπορεί να διαβαστεί και να βαθμολογηθεί από ένα «σύστημα παρακολούθησης αιτήσεων» (Applicant Tracking System, ATS). Επειδή λειτουργεί εντοπίζοντας λέξεις-κλειδί, φροντίστε να αναφέρετε όλα τα απαραίτητα και επιθυμητά προσόντα που αναφέρει η αγγελία.

Επιλέξτε την κατάλληλη μορφή βιογραφικού για οδηγό λεωφορείου

Η καλύτερη μορφή για το βιογραφικό ενός οδηγού λεωφορείου είναι η λεγόμενη «αντίστροφα χρονολογική». Δηλαδή, πρώτη στη σειρά είναι η πιο πρόσφατη θέση εργασίας σας και από κάτω της ακολουθούν άλλες, παλιότερες, έως περίπου δέκα χρόνια το πολύ.

Βέβαια, αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως οδηγός λεωφορείου ή αν έχετε εργαστεί ως οδηγός τουριστικού λεωφορείου και η αγγελία είναι για οδηγό σχολικού λεωφορείου, μπορείτε να προτιμήσετε ένα λειτουργικό βιογραφικό. Αυτό δίνει προτεραιότητα στις δεξιότητες τις οποίες κατέχετε και στα δυνατά σημεία που σας καθιστούν άτομο κατάλληλο να αναλάβει την ευθύνη ασφαλούς μεταφοράς των επιβατών.

Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Στην κορυφή ή στα πλάγια της σελίδας του βιογραφικού, πρέπει να γράψετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Πιο συγκεκριμένα, γράψτε τα εξής:

 • Ονοματεπώνυμο και τίτλος: Ονοματεπώνυμο και τίτλος της θέσης που σας ενδιαφέρει («οδηγός λεωφορείου» ή κάτι πιο εξειδικευμένο, όπως «οδηγός λεωφορείου μεταφοράς εργαζομένων»).
 • Επαγγελματική διεύθυνση ιμέιλ: Μια διεύθυνση κατάλληλη για επαγγελματική χρήση (π.χ. [email protected]).
 • Αριθμός τηλεφώνου: Αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, όπου μπορεί να σας βρει ο υπεύθυνος προσλήψεων ή ο διευθυντής της επιχείρησης.
 • Περιοχή: Οδός, αριθμός και πόλη κατοικίας.
 • Δίπλωμα οδήγησης: Πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (ΠΕΙ) για λεωφορείο (δίπλωμα κατηγορίας D).
Καλό
 • Πέτρος Κουρτάκης
 • Οδηγός λεωφορείου
 • [email protected]
 • 691 23 34 567
 • Μεγακλέους 17, Λάρισα
 • Δίπλωμα οδήγησης: ΠΕΙ D
Κακό
 • Π. Κουρτάκης
 • Οδηγός
 • [email protected]
 • 691 23 34 567
 • Λάρισα
 • Δίπλωμα λεωφορείου

Χρησιμοποιήστε ένα τμήμα προφίλ/σύνοψης

Όταν ένας επιβάτης μπαίνει στο λεωφορείο, η πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσει είναι σημαντική για να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά. Στο βιογραφικό σας, πάλι, πρέπει να ξεκινήσετε δίνοντας μια εικόνα άριστου επαγγελματία με υψηλό αίσθημα του καθήκοντος. Ο στόχος είναι να κερδίσετε την προσοχή του πιθανού εργοδότη, ώστε να θελήσει να διαβάσει τη συνέχεια, για να σας γνωρίσει καλύτερα.

Έτσι, σε μια σύντομη παράγραφο δύο-τριών προτάσεων πρέπει να εξηγήσετε γιατί αξίζει να σας αναθέσουν τη σημαντική ευθύνη της οδήγησης ενός λεωφορείου. Πώς θα συμβάλλετε στην επιτυχία του εργοδότη; Πώς θα διασφαλίζετε την καλή εμπειρία των επιβατών, ώστε να σας προτιμούν ξανά;

Για να αντλήσετε ιδέες, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε από το παράδειγμα βιογραφικού οδηγού φορτηγού.

Εδώ, προσφέρουμε τρία προσαρμόσιμα παραδείγματα σύνοψης βιογραφικού για οδηγό λεωφορείου, σε τρία διαφορετικά επίπεδα πείρας:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με λίγη πείρα

Οδηγός λεωφορείου με δύο έτη προϋπηρεσίας ως συνοδηγός σχολικού λεωφορείου, έτοιμος να αναλάβει τη μεταφορά μαθητών με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια. Έχω λάβει το δίπλωμα οδήγησης με άριστα και έχω επαινεθεί από τους ανωτέρους μου για την ευσυνειδησία μου. Διαθέτω λεπτομερή γνώση της περιοχής, ενώ γνωρίζω και τους περισσότερους γονείς των παιδιών, οι οποίοι με εκτιμούν για την προθυμία με την οποία τους εξυπηρετώ.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με μέτρια πείρα

Πεπειραμένος και αξιόπιστος οδηγός λεωφορείου με λευκό οδηγικό μητρώο. Άριστη γνώση της αμυντικής οδήγησης και της επαγγελματικής αντιμετώπισης δύσκολων επιβατών. Υπομονετικός και ψύχραιμος, τηρώ τα χρονοδιαγράμματα και επιλέγω εναλλακτικές διαδρομές όπου χρειάζεται. Απόλυτα προσηλωμένος στην ασφάλεια και την ικανοποίηση των επιβατών.

Αντιγράφηκε!
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: σύνοψη/προφίλ ατόμου με πολλή πείρα

Επαγγελματίας οδηγός με υπερδεκαετή πείρα στα τουριστικά δρομολόγια εντός και εκτός Ελλάδας. Έχω άριστη γνώση του οδικού δικτύου και απόλυτο σεβασμό στον ΚΟΚ, έχοντας μεταφέρει χωρίς ατύχημα πάνω από 20.000 επιβάτες. Τα ταξιδιωτικά γραφεία με τα οποία έχω συνεργαστεί πάντα με επαινούν για τις πολύ θετικές αξιολογήσεις που δέχονται αυθόρμητα από τους πελάτες τους.

Αντιγράφηκε!

Περιγράψτε την εργασιακή πείρα που έχετε ως οδηγός λεωφορείου

Αν έχετε εργαστεί πάλι ως οδηγός λεωφορείου, σε αυτό το τμήμα του βιογραφικού πρέπει να απαριθμήσετε τις εμπειρίες σας από την οπτική γωνία του εργοδότη. Επομένως, αντί να γράψετε απλώς τι δρομολόγια κάνατε και πόσους επιβάτες μεταφέρατε, προσπαθήστε να δείξετε πώς προσφέρατε αξία και για ποιους λόγους ήσασταν πολύτιμο μέλος του στόλου κάθε επιχείρησης για την οποία έχετε εργαστεί.

Για παράδειγμα, αντί να γράψετε αυτά:

 • Μετέφερα 25 παιδιά κάθε μέρα προς το σχολείο
 • Εκτελούσα μονοήμερες εκδρομές σε τουριστικές περιοχές

προτιμήστε διατυπώσεις σαν αυτές:

 • Φρόντιζα για την άνεση και την ασφάλεια των μαθητών κατά τη μετάβαση στο σχολείο, αποσπώντας 97% θετικές αξιολογήσεις
 • Παρέκαμπτα την κυκλοφοριακή συμφόρηση με επιτυχία, μεταφέροντας τους εργαζομένους στα γραφεία της εταιρείας με χρονική συνέπεια
Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εργασιακό ιστορικό

Οδηγός υπεραστικού λεωφορείου - ΚΤΕΛ Λάρισας
Νοέμβριος 2015 - Δεκέμβριος 2020

 • Μετέφερα τους επιβάτες από και προς την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια και ασφάλεια.
 • Βοηθούσα τους επιβάτες σε ό,τι χρειάζονταν στη διάρκεια του ταξιδιού και τους κατατόπιζα σε ό,τι ρωτούσαν.
 • Διατηρούσα καθαρό και περιποιημένο το λεωφορείο, χωρίς απορρίμματα, διασφαλίζοντας άνετες και ευχάριστες διαδρομές.


Οδηγός σχολικού λεωφορείου – Εκπαιδευτήριο Παπαδάτου, Λάρισα
Σεπτέμβριος 2010 - Ιούλιος 2015

 • Μετέφερα τους μαθητές με ασφάλεια από και προς τα σπίτια τους κάθε μέρα.
 • Φρόντιζα να φορούν όλοι οι μαθητές τις ζώνες ασφαλείας και να τοποθετούν τις τσάντες τους στην μπαγκαζιέρα.
 • Βοηθούσα τους μαθητές να διασχίσουν τον δρόμο σε επικίνδυνες διαβάσεις.
 • Φρόντιζα τα μικρότερης ηλικίας παιδιά να κάθονται στις μπροστινές θέσεις, για να τα επιβλέπουν πιο εύκολα οι συνοδοί.
 • Ήμουν πάντα ενήμερος για τα οδικά έργα και άλλα πιθανά εμπόδια και ακολουθούσα εναλλακτικά δρομολόγια.
Αντιγράφηκε!

Πώς να γράψετε βιογραφικό χωρίς πείρα ως οδηγός λεωφορείου

Αν δεν έχετε εργαστεί ξανά ως οδηγός λεωφορείου, πρέπει να αντισταθμίσετε αυτήν την υστέρηση δίνοντας το βάρος σε άλλα σημεία. Για παράδειγμα, μπορείτε να υπερτονίσετε τα γνωρίσματα της προσωπικότητας που σας κάνουν ευχάριστο στη συνεργασία, εξυπηρετικό και προσηνή ακόμη και απέναντι στους πιο δύσκολους επιβάτες.

Περιλάβετε τις δεξιότητες που χρησιμεύουν σε έναν οδηγό λεωφορείου

Όπως στα περισσότερα επαγγέλματα, έτσι και στο βιογραφικό για εργασία ως οδηγός λεωφορείου πρέπει να αναφέρετε δύο ειδών δεξιότητες: (α) σκληρές δεξιότητες, (β) μαλακές δεξιότητες. Στις πρώτες περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, η ικανότητα χρήσης και συντήρησης του ηλεκτρικού και μηχανικού εξοπλισμού του λεωφορείου. Στις δεύτερες περιλαμβάνονται, ενδεικτικά, η υπομονή και η ευγένεια.

Αποφύγετε, πάντως, το κοινό λάθος της απαρίθμησης όλων των δεξιοτήτων που μπορείτε να σκεφτείτε. Η επιχείρηση θέλει να προσλάβει οδηγό λεωφορείου για συγκεκριμένου τύπου δρομολόγια και συγκεκριμένης κατηγορίας επιβάτες. Επομένως, δείξτε ότι μπορείτε να εργαστείτε ως οδηγός για τη συγκεκριμένη επιχείρηση με τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις.

Ακολουθούν 8 σημαντικές δεξιότητες τις οποίες μπορεί να περιέχει ένα βιογραφικό οδηγού λεωφορείου:

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: δεξιότητες
 • Άριστη γνώση του ΚΟΚ
 • Αμυντική οδήγηση
 • Πρώτες βοήθειες
 • Συντήρηση εξοπλισμού
 • Δρομολόγηση με χάρτη
 • Άριστη γνώση της περιοχής
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Αντιμετώπιση παραπόνων
Αντιγράφηκε!

Γράψτε ποια εκπαίδευση έχετε λάβει για να εργαστείτε ως οδηγός λεωφορείου

Για να εργαστεί κανείς ως οδηγός λεωφορείου, δεν απαιτείται πτυχίο πανεπιστημίου. Το σημαντικό είναι να έχετε λάβει επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας D και το πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (ΠΕΙ). Αμφότερα μπορείτε να τα αποκτήσετε αφού παρακολουθήσετε μαθήματα σε σχολή οδηγών. Εκτός αυτών, θα μπορούσατε, προαιρετικά, να αναφέρετε και το απολυτήριο Λυκείου.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα βιογραφικού: εκπαίδευση

Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας λεωφορείου, Σχολή οδηγών Μαρκάτου, Λάρισα
Ιούνιος 2010 - Ιούλιος 2010 

Αντιγράφηκε!

Επιλέξτε διάταξη και σχεδίαση κατάλληλες για βιογραφικό οδηγού λεωφορείου

Όπως ένας οδηγός λεωφορείου οφείλει να έχει φροντισμένη εμφάνιση και το λεωφορείο να είναι καθαρό και τακτοποιημένο, ομοίως και το βιογραφικό. Για να το καταφέρετε, θα χρειαστείτε είτε καλές γνώσεις γραφιστικής και τυπογραφίας είτε απλώς να επιλέξετε ένα από τα καλοσχεδιασμένα πρότυπα βιογραφικού του cvapp.gr και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία της εφαρμογής.

Το παράδειγμα βιογραφικού οδηγού λεωφορείου που ακολουθεί χρησιμοποιεί το μοντέρνο πρότυπο «Άμστερνταμ». Η απουσία χρώματος, οι οριζόντιες γραμμές και ο άφθονος κενός χώρος δημιουργούν ένα έγγραφο που «αναπνέει» και διευκολύνει τον αναγνώστη να επικεντρωθεί στο περιεχόμενο. Είναι κι αυτός ένας τρόπος για να δείξετε ότι εστιάζετε στα σημαντικά και όχι στον ανούσιο εντυπωσιασμό.

Παράδειγμα κειμένου βιογραφικού για οδηγό λεωφορείου

Προφίλ

Πεπειραμένος και αξιόπιστος οδηγός λεωφορείου με λευκό οδηγικό μητρώο. Άριστη γνώση της αμυντικής οδήγησης και της επαγγελματικής αντιμετώπισης δύσκολων επιβατών. Υπομονετικός και ψύχραιμος, τηρώ τα χρονοδιαγράμματα και επιλέγω εναλλακτικές διαδρομές όπου χρειάζεται. Απόλυτα προσηλωμένος στην ασφάλεια και την ικανοποίηση των επιβατών.

 

Εργασιακό ιστορικό

Οδηγός υπεραστικού λεωφορείου - ΚΤΕΛ Λάρισας
Νοέμβριος 2015 - Δεκέμβριος 2020

 • Μετέφερα τους επιβάτες από και προς την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια και ασφάλεια.
 • Βοηθούσα τους επιβάτες σε ό,τι χρειάζονταν στη διάρκεια του ταξιδιού και τους κατατόπιζα σε ό,τι ρωτούσαν.
 • Διατηρούσα καθαρό και περιποιημένο το λεωφορείο, χωρίς απορρίμματα, διασφαλίζοντας άνετες και ευχάριστες διαδρομές.


Οδηγός σχολικού λεωφορείου – Εκπαιδευτήριο Παπαδάτου, Λάρισα
Σεπτέμβριος 2010 - Ιούλιος 2015

 • Μετέφερα τους μαθητές με ασφάλεια από και προς τα σπίτια τους κάθε μέρα.
 • Φρόντιζα να φορούν όλοι οι μαθητές τις ζώνες ασφαλείας και να τοποθετούν τις τσάντες τους στην μπαγκαζιέρα.
 • Βοηθούσα τους μαθητές να διασχίσουν τον δρόμο σε επικίνδυνες διαβάσεις.
 • Φρόντιζα τα μικρότερης ηλικίας παιδιά να κάθονται στις μπροστινές θέσεις, για να τα επιβλέπουν πιο εύκολα οι συνοδοί.
 • Ήμουν πάντα ενήμερος για τα οδικά έργα και άλλα πιθανά εμπόδια και ακολουθούσα εναλλακτικά δρομολόγια.


Δεξιότητες 

 • Άριστη γνώση του ΚΟΚ
 • Αμυντική οδήγηση
 • Πρώτες βοήθειες
 • Συντήρηση εξοπλισμού
 • Δρομολόγηση με χάρτη
 • Άριστη γνώση της περιοχής
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Αντιμετώπιση παραπόνων


Εκπαίδευση

Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας λεωφορείου, Σχολή οδηγών Μαρκάτου, Λάρισα
Ιούνιος 2010 - Ιούλιος 2010 

Αντιγράφηκε!

Για να αναλάβετε την οδήγηση ενός λεωφορείου, χρειάζεται να πείσετε ότι θα ανταποκρίνεστε με συνέπεια στις απαιτήσεις των δρομολογίων, αφήνοντας στους επιβάτες θετική εντύπωση κατά την αποβίβαση. Για να φτιάξετε ένα βιογραφικό που θα σας φέρει πιο κοντά στην πρόσληψη, εμπιστευθείτε το cvapp.gr.

Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
730,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
590,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
59,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
560,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
34,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
230,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
490,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
150,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
200,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
56,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3,700+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
130,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
76,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
24,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
41,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,000,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις