1. Ιστολόγιο
  2. Barbara Macyntire (ψευδώνυμο)
Barbara Macyntire (ψευδώνυμο)

Άρθρα από: Barbara Macyntire (ψευδώνυμο)

Πεπειραμένη μάνατζερ στο λιανεμπόριο και ειδική στα βιογραφικά του κλάδου, με περισσότερα από δεκατέσσερα έτη σε υψηλόβαθμες θέσεις στο λιανεμπόριο, από τις οποίες βοηθούσε εταιρείες να επιτύχουν και να υπερβούν τους στόχους πωλήσεων. Διαθέτει εντυπωσιακό ιστορικό στη διαχείριση ομάδων επαγγελματιών του λιανεμπορίου και στη βελτίωση της παρεχόμενης εξυπηρέτησης πελατών. Πολύ καλή χρήστης της ορολογίας του λιανικού εμπορίου και γνώστης των καθηκόντων των θέσεων εργασίας και των βασικών στόχων όλων των εταιρειών του χώρου. Πεπειραμένη στην παροχή βοήθειας σε άλλους επαγγελματίες του λιανεμπορίου για τη δημιουργία και την προσαρμογή βιογραφικών ώστε να πείθουν για την αξία που προσφέρουν στον χώρο.
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις