1. Ιστολόγιο
  2. Debbie Bride
Debbie Bride

Άρθρα από: Debbie Bride

Η Debbie Bride είναι μια Καναδή ειδική της επικοινωνίας, που κατοικεί στην Κόστα Ρίκα από το 2017. Στο παρελθόν έχει γράψει κείμενα για τους ανθρώπινους πόρους και την ανάπτυξη καριέρας για εργαζομένους και μέλη επαγγελματικών ενώσεων σε διάφορες επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο Niagara Falls του Οντάριο, η Debbie μετακόμισε στο Γουίνιπεγκ της Μανιτόμπα σε νεαρή ηλικία, όπου πέρασε τέσσερις δεκαετίες της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής. Σήμερα εργάζεται ως συντονίστρια της συντακτικής ομάδας του Howler, του κορυφαίου περιοδικού της Κόστα Ρίκα για τα ταξίδια και τον τρόπο ζωής.

Κατηγορία: Συνοδευτική επιστολή

δημοσίευση: Debbie BrideDebbie Bride

Πώς να γράψετε ευχαριστήρια επιστολή για προσφορά θέσης εργασίας (με αντιγράψιμα παραδείγματα)
Συγχαρητήρια για την προσφορά θέσης εργασίας! Δεν υπάρχει καλύτερο τονωτικό διάθεσης και ενέργειας, ανεξάρτητα από το πόσο εξαντλητική μπορεί να ήταν η διαδικασία πρόσληψης. Για αυτό, είναι η καλύτερη στιγμή να γράψετε και να στείλετε μια ευχαριστήρια επιστολή για την προσφερόμενη θέση. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο για να γράψετε μια απλή επιστολή, θα επιτύχετε πολλούς στόχους επικοινωνίας.
Πώς να γράψετε ευχαριστήρια επιστολή για προσφορά θέσης εργασίας (με αντιγράψιμα παραδείγματα)
Διαβάστε περισσότερα
14 λ. ανάγνωση
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις