1. Ιστολόγιο
  2. Lyndsey McLaughlin
Lyndsey McLaughlin

Άρθρα από: Lyndsey McLaughlin

Έχοντας πιστοποίηση από το CIPD και 10 έτη πείρας στο ανθρώπινο δυναμικό και την εύρεση προσωπικού, η Lyndsey έχει βαθιά γνώση του κλάδου του ανθρώπινου δυναμικού, η οποία, μαζί με την πείρα της στη συγγραφή, της επιτρέπει να γράφει με τρόπο ενδιαφέροντα και πληροφορητικό. Η Lyndsey έχει εργαστεί με πλήθος πελατών στη Σκωτία (όπου κατοικεί) και το Λονδίνο, καθώς και σε πόλεις των ΗΠΑ και της Αυστραλίας. Είναι υπέρμαχος της διαρκούς εξέλιξης, επαγγελματικής και προσωπικής.

Κατηγορία: Βοήθεια για βιογραφικό

δημοσίευση: Lyndsey McLaughlinLyndsey McLaughlin

Εννοιακές δεξιότητες: ορισμός και παραδείγματα
Κάνοντας μια αίτηση εργασίας, σας ζητούν να αναφέρετε ποιες «εννοιακές δεξιότητες» έχετε. Αν απορήσετε, είναι λογικό, διότι δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά στις αγγελίες εργασίας. Ας δούμε τι είναι οι εννοιακές δεξιότητες και πώς μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας στην αναζήτηση εργασίας και στον χώρο εργασίας
Εννοιακές δεξιότητες: ορισμός και παραδείγματα
Διαβάστε περισσότερα
7 λ. ανάγνωση
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις