1. Παραδείγματα βιογραφικού
 2. Διαδικτυακός βοηθός
Κείμενο: Debbie BrideDebbie Bride

Διαδικτυακός βοηθός : παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού

Οδηγός σύνταξης βιογραφικού με παράδειγμα, δοκιμασμένα και στοχευμένα, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας το 2024. Μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτό το παράδειγμα βιογραφικού για τη θέση εργασίας «Διαδικτυακός βοηθός », για να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα ένα τέλειο βιογραφικό σε λίγα λεπτά. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας, κατεβάστε το νέο σας βιογραφικό και ξεκινήστε μια αίτηση εργασίας σήμερα!
4.9
Μέση βαθμολογία
58 άτομα το έχουν βαθμολογήσει ήδη
Διαδικτυακός βοηθός : παράδειγμα και οδηγός σύνταξης βιογραφικού
Επεξεργασία αυτού του βιογραφικού

Ακόμη και πριν από την πανδημία, που σκοτείνιασε τις πόρτες των εγκαταλελειμμένων γραφείων σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός των διαδικτυακών βοηθών αύξανε διαρκώς, αποδεικνύοντας την αξία τους ως οικονομικά αποδοτική εναλλακτική έναντι των διά ζώσης υπαλλήλων. Εδώ θα μάθετε πώς ένα εξαιρετικό βιογραφικό διαδικτυακού βοηθού θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις σημερινές ευκαιρίες εργασίας από απόσταση που κάποτε φάνταζαν αδιανόητες. 

Αυτός ο οδηγός σύνταξης βιογραφικού θα σας βοηθήσει να επιδείξετε τα ταλέντα σας με τον καλύτερο τρόπο. Κάθε βήμα συνοδεύεται από παράδειγμα βιογραφικού διαδικτυακού βοηθού, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε. Θα συζητήσουμε τα εξής:

 • Τι κάνουν οι διαδικτυακοί βοηθοί
 • Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό διαδικτυακού βοηθού, ποια είναι η βασική δομή και η καλύτερη μορφή
 • Πώς να επιτύχετε κάθε τμήμα του βιογραφικού: κεφαλίδα, σύνοψη, εργασιακό ιστορικό, εκπαίδευση και δεξιότητες
 • Επαγγελματικές συμβουλές διάταξης και σχεδίασης

Τι κάνει ένας διαδικτυακός βοηθός;

Οι διαδικτυακοί βοηθοί θεωρούνται συνήθως ως διοικητικοί βοηθοί που εργάζονται από απόσταση. Αν και συνήθως προσλαμβάνονται για να παρέχουν διοικητική υποστήριξη (π.χ. προγραμματισμός ραντεβού και ταξιδιών, απάντηση σε τηλεφωνήματα και ιμέιλ), τα καθήκοντα των διαδικτυακών βοηθών έχουν μεγάλη έκταση και ποικιλία.  

Οι υπηρεσίες τους εκτιμώνται από εταιρείες όλων των μεγεθών, σε πολλούς κλάδους, ενώ είναι σπάνιο δύο περιγραφές θέσης εργασίας να μοιάζουν μεταξύ τους. Συνήθως απασχολούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε ένα από τα εξής αντικείμενα, μεταξύ άλλων: λογιστική, εισαγωγή δεδομένων, εξυπηρέτηση πελατών, μισθοδοσία, διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαχείριση περιεχομένου, έρευνα, ανάλυση δεδομένων.

Στατιστική γνώση

Ενώ η μεγάλη απόκλιση στις αμοιβές των διαδικτυακών βοηθών αντικατοπτρίζει τη διαφορά στην πείρα και τα καθήκοντα, ο μέσος ετήσιος μισθός που αναφέρουν τρεις ιστότοποι είναι περίπου ο ίδιος: Glassdoor: 39.396 δολάρια, Ziprecruiter: 43.646 δολάρια, Payscale: 43.965 δολάρια.

Σύμφωνα με την έκθεση της Businesswire για την παγκόσμια αγορά διαδικτυακών βοηθών 2021–2025, ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης της απασχόλησης για τους διαδικτυακούς βοηθούς κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας είναι περίπου 12%, υψηλότερος από τον μέσο όρο όλων των επαγγελμάτων.

Πώς να γράψετε ένα βιογραφικό διαδικτυακού βοηθού

Επειδή στους διαδικτυακούς βοηθούς αρέσει η οργάνωση, ίσως εκτιμήσουν την εύτακτη δομή που έχουν ως κοινό τους στοιχείο σχεδόν όλα τα βιογραφικά. Τα ουσιώδη στοιχεία είναι τα εξής:

 • Κεφαλίδα
 • Σύνοψη
 • Τμήμα εργασιακού ιστορικού
 • Τμήμα εκπαίδευσης
 • Τμήμα δεξιοτήτων
Συμβουλή ειδικού

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για τη σύνταξη ενός επιτυχημένου βιογραφικού.

 • Μη φλυαρείτε: μία σελίδα είναι ό,τι πρέπει.
 • Αναφέρετε επιλεκτικά μόνο όσες ικανότητές σας έχουν σχέση με την επιδιωκόμενη θέση.
 • Επικεντρωθείτε μόνο σε μία αίτηση εργασίας κάθε φορά.
  • Κάθε αίτηση απαιτεί διαφορετική, προσαρμοσμένη εκδοχή του βιογραφικού σας ως διαδικτυακού βοηθού, που να ανταποκρίνεται επακριβώς στην αγγελία εργασίας.
  • Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας με λέξεις-κλειδί από την ίδια πηγή (αυτολεξεί), για να αποφύγετε την απόρριψη από τα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης αιτήσεων.

Επιλογή της καλύτερης μορφής βιογραφικού για έναν διαδικτυακό βοηθό

Η αντίστροφα χρονολογική μορφή βιογραφικού συνιστάται για το 90% όσων αναζητούν εργασία. Είναι ιδανική αν η εργασιακή σας πείρα έχει αυξηθεί σταδιακά με την πάροδο του χρόνου σε υπαλληλικές θέσεις.

Ωστόσο, πολλοί διαδικτυακοί βοηθοί μπορεί να αποτελούν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα αν αναζητούν εργασία ως εξωτερικοί συνεργάτες σε περιστασιακή ή σταθερή βάση. Με τη λειτουργική μορφή βιογραφικού μπορείτε να τονίσετε τις δεξιότητες σας αντί για τους εργοδότες. Και η υβριδική μορφή βιογραφικού συνδυάζει ένα χρονολογικό τμήμα πείρας με μια λίστα δεξιοτήτων πιο προβεβλημένη από ό,τι συνήθως. 

Κεφαλίδα βιογραφικού

Οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να είναι πιο σημαντικές από ποτέ σε μια εικονική αίτηση εργασίας! Μια ξεχωριστή κεφαλίδα βιογραφικού μπορεί να αποπνεύσει επαγγελματισμό, οργανωτικότητα και προσιτότητα, προσκαλώντας τον αναγνώστη να διαβάσει όλα τα υπόλοιπα στη σελίδα. Και είναι το στοιχείο στο οποίο θα επιστρέψουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων όταν προγραμματίζουν τις συνεντεύξεις. 

Επομένως, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να εμφανίσετε σε περίοπτη θέση και με καλαίσθητο τρόπο το όνομά σας, το επάγγελμά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και τη διεύθυνση του προφίλ σας στο LinkedIn. Ενισχύστε τον αντίκτυπο με ταιριαστά στοιχεία σχεδίασης στην κεφαλίδα της συνοδευτικής επιστολής. 

Παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού

Είναι απίθανο να είστε ο μοναδικός υποψήφιος για μια θέση διαδικτυακού βοηθού, και έργο της σύνοψης του βιογραφικού σας είναι να επικεντρώσετε την προσοχή στη αξία που μόνο εσείς μπορείτε να προσφέρετε. Το προφίλ, γνωστό και ως προσωπική δήλωση, καταγράφει τα πιο συναφή προσόντα σας, εστιάζοντας στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιθυμητής θέσης.

Εξάλλου, αυτό είναι πραγματικά το μόνο που παρακινεί τους πολυάσχολους υπευθύνους προσλήψεων να δώσουν προσοχή σε ένα βιογραφικό. Αλλά δεν χρειάζεται να το ανακαλύψουν μόνοι τους. Πρέπει εσείς να τους κάνετε να αναφωνήσουν: «Αυτό το άτομο το έχει πραγματικά! Πρέπει να διαβάσω τι γράφει στη συνέχεια». 

Παρακάτω υπάρχει ένα δείγμα σύνοψης βιογραφικού διαδικτυακού βοηθού το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα σύνοψης βιογραφικού

Ιδιαίτερα δυναμική διαδικτυακή βοηθός με 7+ έτη πείρας στην παροχή εξαιρετικής υποστήριξης σε διοικητικά και διευθυντικά στελέχη. Ικανή στην παράλληλη εκτέλεση εργασιών και στην ιεράρχηση των εργασιών για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Γνώστρια εφαρμογών διαχείρισης εγγράφων και περιεχομένου.

Αντιγράφηκε!

Δείγμα εργασιακού ιστορικού

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η αγγελία εργασίας προσφέρει τις καλύτερες ενδείξεις για την εργασιακή πείρα που είναι σημαντική για τον εργοδότη, μαζί με λέξεις-κλειδί. Εκτός αυτού, περιγραφικά και δυναμικά ρήματα δράσης αποτελούν το κλειδί για να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους υποψηφίους εδώ.

Επικεντρώστε στην επίδραση και την αξία των συνεισφορών και των αποτελεσμάτων σας ως διαδικτυακού βοηθού, αντί για τα καθήκοντά σας. Οι προηγούμενοι τίτλοι εργασίας σας θα πουν στον εργοδότη τι κάνατε· εδώ πρέπει να πείτε πόσο καλά το κάνατε. Τονίστε απτά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας αριθμούς για να τα ποσοτικοποιήσετε αν είναι δυνατόν.

Παρακάτω υπάρχει ένα δείγμα εργασιακού ιστορικού διαδικτυακού βοηθού το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε.

Προσαρμόσιμο δείγμα εργασιακού ιστορικού βιογραφικού

Διαδικτυακή βοηθός, Anastasiou Staffing Solutions, Καβάλα
June 2018 — Παρόν

 • Αναλαμβάνω επιτυχώς πολυάριθμα διοικητικά έργα κάθε εβδομάδα.
 • Επικοινωνώ με τον CEO και 4 μάνατζερ για να παράγω ποιοτικό έργο.
 • Απαντώ γρήγορα στα email και τα τηλεφωνήματα και διαχειρίζομαι τα προγράμματα ώστε να εκτελούνται οι εργασίες ομαλά.
 • Χρησιμεύω ως πρώτο σημείο επικοινωνίας για τους πελάτες, εξυπηρετώντας τους άριστα κάθε φορά.
 • Διευθετώ όλες τις πτυχές των ταξιδιών των υπαλλήλων, ερευνώντας δρομολόγια, κλείνοντας πτήσεις και δωμάτια.
 • Βοηθώ στη σύνταξη και  δημοσίευση υλικού επικοινωνίας, όπως ενημερωτικά δελτία, email και webinar.

 

Διαδικτυακή βοηθός, Sublime Assistants, Θεσσαλονίκη
August 2015 — May 2018

 • Εξυπηρετούσα ως αξιόπιστη και αποτελεσματική διαδικτυακή βοηθός πλήθος πελατών του γραφείου.
 • Ενεργούσα ως «δεξί χέρι» των πελατών, απαντώντας σε τηλεφωνήματα και email για λογαριασμό τους με ταχύτητα και επαγγελματισμό.
 • Βοηθούσα 15–20 πελάτες κάθε εβδομάδα σε σύνθετες εργασίες, όπως διαχείριση ημερολογίου, logistics, αρχειοθέτηση και συντονισμός έργου.
 • Ετοίμαζα εσωτερικά και εξωτερικά έγγραφα για την ομάδα και τους συνεργάτες.
 • Εργαζόμουν με απαράμιλλο επαγγελματισμό απέναντι στο προσωπικό και τους πελάτες ανά πάσα στιγμή.
Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού διαδικτυακού βοηθού

Ακόμη και αν για μια θέση διαδικτυακού βοηθού δεν απαιτείται πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συμπληρώστε στο τμήμα εκπαίδευσης του βιογραφικού σας ό,τι σχετικό έχετε. Ίσως έχετε σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, χρηματοοικονομικά ή μια επιστήμη της υγείας. Επίσης κοινά είναι τα διπλώματα από σχολές επαγγελματικής κατάρτισης και τα διαδικτυακά προγράμματα μαθημάτων για διαδικτυακούς βοηθούς.

Σε κάθε περίπτωση, αναφέρετε τα πάντα σε αντίστροφα χρονολογική σειρά, από το υψηλότερο στο χαμηλότερο επίπεδο. Παραλείψτε το Λύκειο, εκτός και αν δεν συνεχίσατε με τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συμπεριλάβετε κάθε σχετική πιστοποίηση, πρακτική άσκηση, επαγγελματική κατάρτιση, εργαστήριο και σεμινάριο.

Παρακάτω υπάρχει το τμήμα εκπαίδευσης από ένα βιογραφικό διαδικτυακού βοηθού το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα εκπαίδευσης βιογραφικού

Πτυχίο στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη
October 2010 — June 2014

Αντιγράφηκε!

Παράδειγμα δεξιοτήτων βιογραφικού

Να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι και λεπτομερείς γίνεται όταν αναφέρετε ποιες από τις δεξιότητές σας ως διαδικτυακού βοηθού ταιριάζουν καλύτερα με τις απαιτήσεις της αγγελίας εργασίας. Αυτή μπορεί να είναι άλλη μία ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδί. Κάθε βιογραφικό χρειάζεται έναν συνδυασμό σκληρών και μαλακών δεξιοτήτων, επομένως φροντίστε να περιλάβετε και τα δύο.

Σκεφτείτε ποιες ενέργειες και λειτουργίες θα επιτελείτε στη θέση εργασίας αν σας προσλάβουν και ποιες δεξιότητες θα σας είναι πιο χρήσιμες. Οι δεξιότητες στον υπολογιστή, την οργάνωση και την επικοινωνία ίσως βρίσκονται ψηλά στη λίστα, μαζί με τις δεξιότητες στην ανάλυση, την επίλυση προβλημάτων, την κριτική σκέψη και τις εννοιακές δεξιότητες. 

Δείτε παρακάτω ένα δείγμα τμήματος δεξιοτήτων από ένα βιογραφικό διαδικτυακού βοηθού.

Προσαρμόσιμο παράδειγμα τμήματος δεξιοτήτων βιογραφικού
 • Ευέλικτη διαχείριση έργου
 • Εξυπηρέτηση πελατών
 • Εργασία υπό πίεση
 • Παράλληλη εκτέλεση εργασιών
 • Αποτελεσματική διαχείριση χρόνου
 • Γνώση συστημάτων γραφείου
 • Βασική λογιστική
Αντιγράφηκε!

Διάταξη και σχεδίαση βιογραφικού

Αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία να δείξετε την ικανότητά σας να διευκολύνετε τον επόμενο εργοδότη σας!

Ακόμη και πριν διαβάσουν το περιεχόμενο του βιογραφικού σας, οι υπεύθυνοι προσλήψεων θα εκτιμήσουν την τακτοποιημένη διάταξη σελίδας και τις ελκυστικές λεπτομέρειες σχεδίασης. Μια κομψή σελίδα χωρίς τίποτε περιττό και με επαρκή κενό χώρο είναι ευχάριστη για τα μάτια και γεννά σιγουριά ότι θα διακρίνετε τις λεπτές πτυχές του ρόλου του διαδικτυακού βοηθού. 

Μειώστε το βάρος των πυκνών κειμένων αυξάνοντας το κενό. Φροντίστε τα περιθώρια να είναι αρκετά μεγάλα και η απόσταση μεταξύ των γραμμών και των παραγράφων επαρκής. Οι επιλεγμένες γραμματοσειρές, η μορφοποίηση του κειμένου και οι γραφικές λεπτομέρειες πρέπει επίσης να βελτιώνουν την αναγνωσιμότητα. 

Κύρια διδάγματα για ένα βιογραφικό διαδικτυακού βοηθού

 1. Η αυξημένη ζήτηση για διαδικτυακούς βοηθούς έχει αναγάγει ένα άλλοτε σπάνιο επάγγελμα σε νέα επίπεδα κανονικότητας, με πληθώρα ευκαιριών εργασίας. Ένα εξαιρετικό βιογραφικό είναι ο καλύτερος τρόπος να διαφοροποιηθείτε από τους συνυποψηφίους σας.
 2. Δημιουργήστε μια νέα εκδοχή του βιογραφικού σας με κάθε νέα αίτηση εργασίας, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες του εκάστοτε εργοδότη.
 3. Το μήνυμα «γιατί να με προσλάβετε» που μεταδίδετε στους υπευθύνους προσλήψεων στη σύνοψη του βιογραφικού σας πρέπει να ενισχύεται από το εργασιακό ιστορικό και τις δεξιότητές σας.
 4. Η χρήση ενός έτοιμου, δοκιμασμένου προτύπου βιογραφικού είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε ένα οπτικά εντυπωσιακό έγγραφο που προσκαλεί σε ανάγνωση.
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Δημιουργήστε το βιογραφικό σας σε 15 λεπτά
Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά, δοκιμασμένα πρότυπα, που ακολουθούν ακριβώς τους «κανόνες βιογραφικού» που αναζητούν οι εργοδότες.
Δημιουργία βιογραφικού

Εμφανίσιμα πρότυπα βιογραφικού έτοιμα για χρήση

Κερδίστε τους εργοδότες και τους υπευθύνους εύρεσης προσωπικού χρησιμοποιώντας τα 25+ κομψά πρότυπα βιογραφικού που διαθέτουμε, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες. Κατεβάστε το σε μορφή του Word ή PDF.
4.5 από 5
βάσει 212 αξιολογήσεων στο Trustpilot
Χρήση αυτού του προτύπουΣτοκχόλμη resume template
Στοκχόλμη
8,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΝέα Υόρκη resume template
Νέα Υόρκη
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒιέννη resume template
Βιέννη
2,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣίδνεϊ resume template
Σίδνεϊ
1,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛονδίνο resume template
Λονδίνο
3,900,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΔουβλίνο resume template
Δουβλίνο
4,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜόσχα resume template
Μόσχα
750,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΆμστερνταμ resume template
Άμστερνταμ
1,800,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜαδρίτη resume template
Μαδρίτη
1,600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣαντιάγο resume template
Σαντιάγο
1,300,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣιγκαπούρη resume template
Σιγκαπούρη
740,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΌσλο resume template
Όσλο
600,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚέιπ Τάουν resume template
Κέιπ Τάουν
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠαρίσι resume template
Παρίσι
570,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒερολίνο resume template
Βερολίνο
1,500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΓενεύη resume template
Γενεύη
35,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒανκούβερ resume template
Βανκούβερ
520,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤόκιο resume template
Τόκιο
360,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΜιλάνο resume template
Μιλάνο
940,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΛισσαβώνα resume template
Λισσαβώνα
240,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒαρκελώνη resume template
Βαρκελώνη
500,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΚοπεγχάγη resume template
Κοπεγχάγη
100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣικάγο resume template
Σικάγο
160,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡίο resume template
Ρίο
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΡώμη resume template
Ρώμη
210,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒοστώνη resume template
Βοστώνη
120,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουRirekisho resume template
Rirekisho
60,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
4,400+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΑθήνα resume template
Αθήνα
140,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΒρυξέλλες resume template
Βρυξέλλες
82,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΠράγα resume template
Πράγα
28,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΣανγκάη resume template
Σανγκάη
50,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Χρήση αυτού του προτύπουΤορόντο resume template
Τορόντο
2,100,000+ χρήστες επέλεξαν αυτό το πρότυπο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί κούκις για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και να εκτελεί αναλύσεις και μάρκετινγκ. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινείτε προς όλα τα κούκις, όπως ορίζουν η «Πολιτική περί κούκις» και η «Πολιτική ιδιωτικότητας».
Αποδοχή κούκις